GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον Π. Καμμένο...

Από τον Κυριάκο Χρηστέα . Κυριε υπουργε , καλη επιτυχια στον εκλογικο σας αγωνα αλλα φοβαμαι οτι δεν σεβεστε καθολου τους ανθρωπους που σας ...

Από τον Κυριάκο Χρηστέα
.
Κυριε υπουργε, καλη επιτυχια στον εκλογικο σας αγωνα αλλα φοβαμαι οτι δεν σεβεστε καθολου τους ανθρωπους που σας δινουν την δυνατοτητα να ειστε μεσα στο παιχνιδι της πολιτικης.
Θα σας θυμισω την απρεπεστατη συμπεριφορα σας στον λιμανι της Περδικας και καταλαμβανοντας την δικη μου θεση που παρανομα κατεχω -πληρωνοντας ομως στο λιμενικο ταμειο που παρανομα μοιραζει τις θεσεις λογω της δικης σας ανεπαρκειας, και οχι μονο την δικη σας, αλλα και ολων των κυβερνώντων.
Θα σας θυμισω μονο οτι...

μου επαναλαμβανατε οτι ειστε ο Πανος ο Καμμενος, οτι το βραδυ το σκαφος μου θα το βγαλω στην στερια και την ταμπελα στην προβλητα με το ονομα του σκαφους να την βαλω μονο σε ταφοπλακα.
Καλη επιτυχια
Φιλικα
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ
Σας περιμενουμε παλι στην Περδικα.

6 σχόλια

  1. “ΚΑΘΑΡΑ” (ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
    Οι "σύντροφοι" του Σύριζα ετοιμάζονταν για την τελευταία μάχη ενάντια στη μπουρζουαζία ανακάλυψαν ανάμεσά τους έναν εθνικιστή !

    Οι "σύντροφοι" ετοιμάζονταν για την τελική μάχη όταν ανακάλυψαν ανάμεσά τους έναν επιφανή "εθνικιστή"

    Επί της ουσίας αποκαλυπτική του προβλήματος στο Σύριζα φάνηκε η αυτογελιοποίηση με το μπρος – πίσω στην τοποθέτηση του Στάθη Σταυρόπουλου στην πρώτη θέση του ψηφοδέλτιου επικρατείας. Ενώ λοιπόν είχαν ζητήσει από τον λαοφιλή σκιτσογράφο και δημοσιογράφο να μπεί επικεφαλής στη «βιτρίνα» του κόμματος, ξάφνου κάποιοι θυμήθηκαν φαίνεται, ότι βαρύνεται με το έγκλημα του «εθνικισμού» και τον καθαίρεσαν αιτιολογώντας με επαναστατική παρησία την πράξη τους στο πανελλήνιο !!

    Σκέφτεται κανείς πως θα πρέπει να είναι πολύ προκλητική η συμπεροφορά του κυρίου αυτού για να υποστεί τέτοιο πυξ λαξ διωγμό από τους ειδικούς (αναμφίβολα) επι θεμάτων εθνικισμού του Σύριζα. Ισως βρισκόμαστε ενώπιον κάποιας ακραία ρατσιστικής προσωπικότητας επικίνδυνης για τη δημοκρατική κοινωνία μας. Σκέφτηκα τον ήπιο και εντιμότατο κ. Κύρκο που θεμελίωσε την τάση αυτή ανοιχτά στην ελληνική αριστερά και ανησύχησα για το μέλλον της. Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί αυτό το μένος, πως κι επιδεικνύεται τέτοια σιγουριά στο ανάθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAMENE KAIKAME!!!! PESTE ALEVRI TO SEA DIAMOND SAS GYREVEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για το σχόλιο! Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία είμαι, αλλά οι χοντράδες πρέπει να στηλιτεύονται από όπου και αν προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ.
    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Γκιρλόκ,Κυριάκος
    ομίλησε.
    Τόν Καμμένο ποιός τόν γαμμάει?.
    Φυσικά άν ήμουν στήν προβλήτα,θά
    έγραφες γιά ταφόπλακες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση