GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταστροφές στην Εύβοια...

Aπό το http://www.meteo-news.gr . Σοβαρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι ισχυρότατες βροχοπτώσεις στην Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα στο ...

Aπό το http://www.meteo-news.gr
.
Σοβαρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι ισχυρότατες βροχοπτώσεις στην Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα στο Βασιλικό Ευβοίας εκατοντάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει ενώ σε πολλά σημεία το ύψος του νερού έχει φτάσει τα 2 μέτρα. Πολλά άτομα είναι εγκλωβισμένα στα σπίτια τους ενώ πολλές οδικές αρτηρίες είναι απροσπέλαστες.
Ένας αστυνομικός έχασε την ζωή του χτές το βράδυ κοντά στην περιοχή Στόμιο αφού παρασύρθηκε με το αυτοκινητό του από ορμητικό χείμαρρο.
Tα φαινόμενα πρέπει να έχουν εξασθενίσει αυτήν την ώρα ενώ σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία θα υπάρχει και στην Αττική μία σχετική βελτίωση ώς προς τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά.
Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ:

α. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ (12-9-2009) ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΩΡΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
β. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ.

9 σχόλια

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΕΝΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΞΙΑ 1000000 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 4500 ΕΥΡΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 800 ΕΥΡΟ ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ.
    Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 800 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΡΕ ΣΕΙΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ?????ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΚΩΝΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ.ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΞΙΑ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ,ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ.ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΕΛΕΦΙΝΑ .ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.ΦΑΓΑΝΕ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ.ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΛΕΦΙΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΒΛΑΚΩΝΕΣ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου, από ομιλία του στη Βουλή 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ- κλπ
    Θα τόθελε πολύ ο μέγιστος των νταβατζήδων, ο κύριος Μπόμπολας, να πέσει η κυβέρνηση, αλλά στη δημοκρατία έχει μόνο μία ψήφο, τόσο μετράει η γνώμη του.
    Τον Καραμανλή τον ψήφισαν πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες, το Μπόμπολα πόσοι θα τον ψήφιζαν;
    Όσο και να προσπαθεί μέσα από τις εφημερίδες και τα κανάλια του, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
    Εκτός εάν νομίζει ότι είμαστε αμόρφωτοι ή άμυαλοι.
    Εκτός εάν νομίζει ότι επειδή αυτός είναι πάμπλουτος μπορεί να μας υπαγορεύσει τί να ψηφίσουμε.
    Λές; Μπά, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.
    Και τα λεφτά του στα κανάλια και τις εφημερίδες του τα επενδύει στο Γιωργάκη γιατί αγαπάει την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαλαντζί οι-ΚΟΛΟ-γοι στου καρατζαφύρερ

    Κατά την σουπερ διεύρυνση τους οιΚΟΛΟγους του γραφικού Παπανικόλα στο από-κομμα του ο χέρι-χερις, είπε μεταξύ άλλων:
    "Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία."

    Ποιους οικολόγους και παραμύθια μας σερβίρει? Ο τύπος έχει κάτι μαγαζάκια με «βιολογικά και υγιεινά» προϊόντα και πλασάρει το εμπόρευμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΜΕΓΆΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...

    CHEMTRAILS+HAARP=ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

    http://www.youtube.com/watch?v=P8haEhzN-QE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση