GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βατοπεδινός" και ο Δ. Τζαμτζής της ΝΔ!...

Σάλος στην Πέλλα για τον βουλευτή που προσπάθησε να κουκουλώσει το σκάνδαλο της παρέας του Εφραίμ στο Καϊμακτσαλάν από το οποίο θα έβγαζαν δ...

Σάλος στην Πέλλα για τον βουλευτή που προσπάθησε να κουκουλώσει το σκάνδαλο της παρέας του Εφραίμ στο Καϊμακτσαλάν από το οποίο θα έβγαζαν δισεκατομμύρια. Τίθεται θέμα να μείνει και αυτός εκτός ψηφοδελτίων. Η φιλία του με τον Πάπιστα και ο προδωμένος αγώνας των κατοίκων της περιοχής

Από τον Βασίλη Δημητριάδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Μιλούν όλοι αυτές τις ημέρες, εν όψει της κατάρτισης των ψηφοδελτίων της ΝΔ, για τους "βατοπεδινούς" και αναφέρονται σε συγκεκριμένα ονόματα βουλευτών. Υπάρχει όμως κι ένας ακόμη βουλευτής της ΝΔ που το όνομά του δεν είοχε ακουστεί μέχρι τώρα αλλά συνδέεται κι αυτός με την υπόθεση και ο ρόλος του πρέπει να αναδειχθεί. Πρόκειται για τον Ιορδάνη (ή Δάνη) Τζαμτζή της Πέλλας.
Ένα μεγάλο -ίσως πραγματικά και το μεγαλύτερο- τμήμα του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου συνετελέσθη στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος της Πέλλας στο Καϊμακτσαλάν, μιας απίστευτης ομορφιάς περιοχή η οποία μάλιστα γι' αυτό αποκαλείται "Αράχωβα της Βόρειας Ελλάδας". Εκεί λοιπόν ήταν από τις πρώτες περιοχές που οι δόλιοι Βατοπεδινοί, Εφραίμ και η παρέα του, κατάφεραν και...

πήραν τεράστιες εκτάσεις - φιλέτα αντί εξευτελιστικού τιμήματος. Περίπου 2000 ευρώ το στρέμμα όταν η πραγματική εμπορική εξουσία είναι πολλαπλάσια. Και στη συνέχεια θα προχωρούσαν στην εμπορική αξιοποίηση, βγάζοντας δισεκατομμύρια, μέσω του γνωστού ανθρώπου τους, του υπό χρεοκοπία σήμερα επιχειρηματία Πάπιστα.
Οι αντιδράσεις των τοπικών φορέων υπήρξαν τότε εντονότατες, με διαμαρτυρίες, υπομνήματα, ακόμη και Ερώτηση στη Βουλή είχε κατατεθεί. Ο μόνος που προσπαθούσε να "αποσιωπήσει" το θέμα ήταν ο κ. Τζαμτζής, προκαλώντας στην αρχή κάποιες απορίες. Οι απορίες όμως έγιναν σοβαρές υποψίες στη συνέχεια όταν κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε στη Βουλή ο κ. Τζαμτζής επεδίωξε να γίνει μέλος της και όταν έγινε βασικό του μέλημα υπήρξε το να "θαφτεί" κάθε αναφορά και έρευνα για το σκάνδαλο όσον αφορά τις εκτάσεις και τις χαριστικές αγοραπωλησίες στον Αγιο Αθανάσιο. Απέτρεψε κάθε συζήτηση για το θέμα, προστατεύοντας τους αυτουργούς του μεγάλου σκανδάλου και κρύβοντας την αλήθεια. Παραμένει άγνωστο αν στη στάση αυτή συνέβαλαν και οι καλές σχέσεις που, όπως λέγεται, διατηρούσε ο βουλευτής με την πλευρά Πάπιστα - είναι πάντως κι αυτό ένα στοιχείο προς έρευνα, ενδεχομένως μετά τις εκλογές όταν η υπόθεση θα επανέλθει προς έρευνα.
Σε κάθε περίπτωση η στάση αυτή, πέραν του ότι είναι απαράδεκτη γιατί εμπόδισε την αποκάλυψη της αλήθειας, έβλαψε και τον τόπο του, την Πέλλα, τους κατοίκους και τα συμφέροντά τους καθώς είχαν ξεσηκωθεί -ανεξάρτητα κομματικής τοποθέτησης- κατά του ξεπουλήματος. Τώρα αποδεικνύεται ότι έβλαψε και την αξιοπρέπεια των νεοδημοκράτων που δεν ήθελαν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και αξιώνουν "να φύγουν" όσοι έχουν ανάμειξη σε τέτοιες ιστορίες.
Ηδη αρκετοί (και) στην Ρηγίλλης κατατάσσουν τον κ. Τζαμτζή στους "βατοπεδινούς" και ορθά τονίζουν ότι τίθεται θέμα και δικού του αποκλεισμού από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Η υπόθεση "καθαρά ψηφοδέλτια" περιλαμβάνει και αυτόν. Η πολιτική του ευθύνη είναι προφανής διότι -ενδεχομένως εν ανγοία της ηγεσίας του κόμματος και για λόγους που έχουν σχέση με προσωπικούς του σχεδιασμούς- "κουκουλωσε" μια πτυχή του σκανδάλου την ώρα που η απαίτηση για να μαθευτεί η αλήθεια θέριευε και γιγάντωνε, και μάλιστα την αναγνώρισε και ο κ. Καραμανλής.
Τώρα εξαιτίας του κ. Τζαμτζή, που ήθελε να κάνει τα προσωπικά του παιχνίδια, η ΝΔ είναι εκτεθειμένη στο νομό Πέλλας και πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ στην περιοχή έχουν διαμηνύσει στα κεντρικά του κόμματος ότι πρέπει να απομακρυνθεί ο βουλευτής αυτός για να μπορέσει να έχει η ΝΔ μια ευπρόσωπη παρουσία στις εκλογές. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτός ο αποκλεισμός να γίνει τελικά, λόγω του αρνητικού κλίματος που δημιουργείται τώρα που γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτικά ύποπτη στάση του κ. Τζαμτζή.

31 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ....Γιωργάκη
    με την γυναικαδελφή του
    Γιδιού Ραγκούση !

    ΕΕΕ...ΣΑΛΤΑΡΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ...ΤΟΝ ΜΠΟΖΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. της μπουρδολογιας το αναγνωσμα .προσχωμεν.
    παλι με τη μονη Βατοπαιδιου ;
    δεν καταλαβατε οτι μονο στο αρρωστημενο και χαλασμενο σας μυαλο υπαρχουν αυτα που γραφετε.ουτε της ΝΔ ειμαι ουτε κανενος αλλα με την συκοφαντια εχει παραπαει. εγινε και δικη δικαιωθηκε η μονη και παλι τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SEX - και ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......
    ----------------------------------
    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).
    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.
    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβέρνηση Εθνικής Συμφιλίωσης χωρίς μοναρχικούς και αριστερούς οικοφασίστες
    ενόψει ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΓΩΝΙΩΝ.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια (Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall)
    ΝΑΣΑ-CERN αναγγέλλουν μεγάλα κρύα:
    http://www.youtube.com/v/ZlZY8r_3wlg
    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-αποθέματα πότε;
    Στη Γαλλία η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ΚΑΤΑ του πράσινου οικοφασισμού !
    http://www.connexionfrance.com/news_articles.php?id=1055

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ..ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗ.
    ΚΑΛΑ ΣΟΥΡΩΜΑΤΑ ΒΛΑΚΑ ΣΚΝΙΠΑ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Tζαμτζής έβαλε στό λούκι τόν Κόντο
    μέ τό θέμα τού Καϊμάκτσαλαν στή θέση
    Πάτημα.
    900 στρ. θά πήγαιναν μέσω δήθεν ιδιοκτητών
    σέ "επενδυτές".
    Τού πήγε τοπογραφικό μέ ονομαστικές
    ιδιοκτησίες.
    Οί ιδιοκτήτες καί η τοπογράφος διώκονται δικαστικά.
    Κατόπιν ο Κόντος δημοσίευσε στήν Εφημερίδα
    τής Κυβέρνησης κατάργηση τού Νόμου
    Τά κατάπιε,αλλά ο Καραμανλής τόν εξωστράκισε.
    Καί οί δήθεν ιδιοκτήτες,πού συνελήφθηκαν
    γιά φωτιές προσπαθώντας νά αλλάξουν
    τό δάσος.
    Ο καργιόλης Τζαμτζής εκτός από υποσχέσεις
    οικοπέδων,πήρε καί..τ¨αρχίδια μου.
    Τήν ίδια περιοχή παζάρεψε ο μουσάτος
    αυτοκόλλητος τού Βελλόπουλου-ΛΑΟΣ.
    Αυτός πρόλαβε μόνο τά υγρά έγερσης.
    Αυτό είναι ελάχιστο παράδειγμα
    ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ.
    Έγραψα περιληπτικά,αλλά τά στοιχεία
    ΤΑ ΕΧΩ.
    Τελικά είναι δύσκολο σήμερα νά είσαι τίμιος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ ειδικά τώρα που διώξανε το Σημίτη, να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά, τα ούφο υπάρχουν.
    Πρόκειται για κάμποσους βλαμένους οπαδούς του πασόκ που δεν θέλουν να δούν ότι ο γάϊδαρος δεν πετάει.
    Θα μου πείς, πόσο μυαλά να κουβαλάνε όσοι πιστεύουν το πιό χαζοβιόλη βουλευτή της Βουλής (που μάλιστα τυχαίνει να είναι και ο πιό υποκριτής).
    Και σε ανώτερα στους πράσινους αφισσοκολλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε τα βασικά.
    Έχοντας καθαρό μυαλό καταλαβαίνουμε καλύτερα τί συμβαίνει γύρω μας.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
    Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    Έλεγε:
    "Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, βρείτε άλλον τρόπο να "βρωμίσετε" τον Τζαμτζή. Όσοι διαβάζουν τοπικές εφημερίδες της Πέλλας (τουλάχιστον αυτές)ξέρουν ότι ο Δάνης Τζαμτζής (και μόνον αυτός από τους τοπικούς βουλευτές) δημοσιοποίησε από το 2007 την αντίθεσή του με επιστολές στους τότε Υπουργούς Αλογοσκούφη και Κοντό για το θέμα Βατοπαίδι και Άγ. Αθανάσιο. Ο Δάνης είναι κρυστάλλινος. Άλλοι τον φοβούνται και διαρρέουν ανυπόστατα ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε τα βασικά.
    Έχοντας καθαρό μυαλό καταλαβαίνουμε καλύτερα τί συμβαίνει γύρω μας.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
    Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    Έλεγε:
    "Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 12 Σεπ 2009 11:28:00 πμ

    Σοβαρό σχόλιο μεγάλε!...
    Πολύ σοβαρό... Μπράβο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 12 Σεπ 2009 11:31:00 πμ

    "έγινε και δίκη δικαιώθηκε η μονή"...
    Ε, μα τότε εντάξει!... Πρόσχωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου, από ομιλία του στη Βουλή 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κρίμα που δεν είναι πρωθυπουργός ο γιός της κυρίας Τσάντ πάνω στην παγκόσμια οικονομική κρίση.
    Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν καλύτερα.
    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει, οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,
    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες, οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας), οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, υποστηρίζουν πάντα τα συμφέροντα του λαού (καμία σχέση με φουσκωμένα δημόσια έργα και τη χαριστική τηλεοπτική διαφήμιση).
    Καλό έ;
    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.
    Dear Giorgakis, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.
    Εάν κάνοντας παρθενορραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος, κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει το πασόκ στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ DVD ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΩΣ ΠΗΔΑΓΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΕΤΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΕΝΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΞΙΑ 1000000 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 4500 ΕΥΡΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 800 ΕΥΡΟ ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ.
    Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 800 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΡΕ ΣΕΙΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ?????ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΣΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ???
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο Κ.ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ 180 ΣΤΡ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ.. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re koyfales twra to tzamtzi ton valate sto mati???
    sas plhroforw pws einai o pio ka8aros ap'olous ekei mesa..
    kseftules prospa8eite na riksete laspi pantou...
    dimosiokafroi se ligo kairo m'auta pou lete 8a fovastai na kikloforisete eksw ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssstttttttttttttttt...

    kopori megali,eiste reeeeeeeeee....

    NEA DIMOKRATIA+DANIS TZAMTZIS MIA ZWH!!!

    DANH KSEROUME OTI EINAI SYKOFANTES PROXWRA GIA TO KALO TI PELLAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Μιλούν όλοι".....αλήθεια? Όλοι όλοι δηλαδή? Τόσοι πολλοί? Ακούτε συχνά αυτές τις φωνές?

    "δεν είοχε ακουστεί"...Η σωστή ορθογραφία είναι πάντα ενυπωσιακή.

    "μεγάλο -ίσως πραγματικά και το μεγαλύτερο"...ψυχολογικό πρόβλημα του συγγραφέα όπως και φαίνεται.

    "Περίπου"...σαφέστατος με έγκυρες πληροφορίες

    "συνέχεια θα προχωρούσαν"..."θα"? δηλαδή εννοείτε τα γεγονότα που δεν συνέβησαν?

    "Παραμένει άγνωστο"...μα πως τα λέτε έτσι! Η εγκυρότητα του άρθρου είναι πρωτοφανής.

    "ενδεχομένως μετά τις εκλογές"... αυτός ο συγγραφέας είναι και μέντιουμ!

    "Ηδη αρκετοί"...εδώ αρχίζει πλέον να γίνεται κωμικό...

    "ενδεχομένως εν ανγοία"...η δύναμη του λόγου ξανά παρών.

    "Δεν αποκλείεται μάλιστα"...να χρειάζεται ο συγγραφέας ιατρική βοήθεια? Ναι αυτό φαίνεται καθαρά.

    Η σκόπιμη προσπάθεια αυτή του συγγραφέα για αρνητική διαφήμιση είναι ανίκανη και αποτυχημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ????
    ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕ???
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΣΧΕΣΗ..
    ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΕΤΡΕΧΕ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ????
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΟΥ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΑΝΗ..
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. νομιζω πως αλλοι φοβονται τον κ.τζαμτζη,κ βαζουν αλλους να του ριξουν λασπη για να μην βγει ξανα πρωτος δν πειραζει ομως ο λαος της ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Κ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ Κ.ΤΖΑΜΤΖΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. OI KATOIKOI THS PELLAS EINAI EXORGISMENOI!!!! TA LEGAME AYTA EDW KAI KAIRO GIA TON TZAMTZI ALLA KANEIS DEN MAS AKOUGE. OLH H PELLA TO KSEREI! NA KATHARISOUN TA PSIFODELTIA APO TETOIOYS TYPOYS!!!! ARKETA!!!! STEILTE TON SPITI TOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΩΝΥΜΕ 3.14μμ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!! ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ψευδεσται ασυστωλος για τον κ.τζαμτζη..
    Εχει ηθος κ τιμη αυτος ο ανθρωπος..
    Κ εκτος απο αυτο ειχε βγαλει κ δελτιο τυπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΖΑΜΤΖΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΤΖΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ...ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post.html

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από http://www.pellanet.gr/index.php?com=content&id=102
    Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ Βουλευτής Πέλλας και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης Ν.Δ. ,
    ΖΗΤΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΚΛΗΡΩΝ

    Οχι δα ότι είναι και κι ο μοναδικός!
    http://ksanapsifistetonxorisstavro.blogspot.com/2008/08/blog-post_26.html

    Σ΄αυτές της εκλογές ΜΕΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ η ευθύνη του καθένα είναι αυξηνένΗ στο να βοηθήση με την ψήφο του ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην εσωτερική αυτοκάθαρση του κόμματος που ΕλΠΙΖΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ καιψηφίζει ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΨΗΦΟΦΟΡΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το γνήσιο φιλελεύθερο blog: http://atithasos.blogspot.com/ με καθημερινή ενημέρωση. Προσθέστε το στα "αγαπημένα" σας και επισκεφθείτε το συστηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπημενα μου κομματοσκυλα.
    Δεξιά και αριστερά. Είπα να
    ασχοληθώ για λιγο μαζί σας.
    Λοιπόν να την χαιρεστε την χώρα
    έτσι όπως την έχουν κάνει
    οι καραγκιόζηδες που ψηφίζετε και θα ψηφιζετε για πάντα. Το σημερινό μπουρδέλο που λεγεται Ελλάδα με αηδιάζει και μένα όπως και πολλούς άλλους που δεν μιλάνε ακομα. Με αηδιαζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ντεμέκ κομουννιστικό ΚΚΕ, ο "προοδευτικός-χαχα" ΣΥΡΙΖΑ και οι φασίστες του ΛΑΟΣ. Εγω στις εκλογές θα ψηφίσω ή άκυρο ή Λεβέντη. Σας βαρέθηκα. Μπούχτισα.Και εγώ και πολλοι άλλοι.
    Για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος και σας το λέω. Θα πιάσει πάτο η Ελλάδα και θα χαρώ.Γιατι ο πάτος δεν είναι άπατος. Θα σας πάρουμε τότε με τις πέτρες να το ξερετε κομματοσκυλα.... Κ ίσως τότε τα πράγματα να πάνε λίγο καλύτερα.
    Μακάρι να μπορούσαμε να ψηφίσουμε ονόματα κ όχι κόμματα. Γιατί τα κόμματα πήρανε ιδέες και τις βίασαν.

    Καληνύχτα και καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση