GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι πρέσβευε ο Καραμανλής...

και οι ονειρώξεις των βαρώνων... .. Aπό τον Χρήστο Λουτράδη . Ακούω όλες αυτες τις ημέρες μια ατέρμονη αλλά και ανευ ουσίας διάλογο για το ...

και οι ονειρώξεις των βαρώνων...
..
Aπό τον Χρήστο Λουτράδη
.
Ακούω όλες αυτες τις ημέρες μια ατέρμονη αλλά και ανευ ουσίας διάλογο για το τι αφήνει αλλά και το τι πρεσβεύει αυτός ο περιβόητος ''νεο-Καραμανλισμός''.
Σε αυτές τις συζητήσεις συνειδητοποιείς την ένδεια των δημοσίων ανδρών , δημοσιογράφων και πολιτικών. Ανήγαγαν επικοινωνιακά σε ιδεολογία την ανικανότητα και την προσωπική ανασφάλεια ενός ανθρώπου που δεν ήξερε στα 50 του με τι ήθελε να ασχοληθει. Ανήγαγαν σε πολιτική πρόταση τις ...

πολιτικές "ονειρώξεις" βαρόνων.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως που θα έχει να αντιμετωπίσει η επόμενη κυβέρνηση είναι ο φόβος που δημιουργήθηκε σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας , ανασφάλεια επαγγελματική, ανασφάλεια στο πεδίο της δημόσιας τάξης αλλά πάνω όλα ανασφάλεια για τις δυνατότητες που έχoυμε ως Έλληνες.
Και ίσως αυτή είναι η μεγαλύτερη παθογένεια που αφήνει πίσω της η Νέα Δημοκρατία, χαμήλωσε σε τραγικό βαθμό τον πύχη τωνπροσδοκιών μας και της αυτοπεποίθησης μας.

28 σχόλια

  1. Ο καραμανλης πρεπει να ειναι μεγαλος και τρανος ρητορας τελικα! Ο κοσμος που έχει απο κατω στις ομιλίες του αποχαυνωμενος τον επευφημει και τον ζητοκραυγαζει γιατι οπως λενε τους "λεει την αληθεια".

    Εγω σαν πολιτης να το δεχτω: ενας πολιτικος πρεπει να λεει την αληθεια. Ποια αληθεια ομως; Διοτι εδω εχουμε εναν πρωθυπουργο, που σε ανοιχτη πολιτικη συγκεντρωση μας αναλυει ΑΝΟΥΣΙΑ την σημερινη και μια πιθανον μελοντικη κατασταση!

    Γιατι, ακομα και αν εγω σαν πολιτης ΔΕΧΤΩ (παρακαλω οχι μουτζες) οτι ο σημερινος και επι 5 συνεχομενα ετη, με δυο εκλογικες επιτυχιες, πρωθυπουργος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχεση με την σημερινη κατασταση της χωρας μου δεν μπορω απο την αλλη να ΑΝΕΧΤΩ να μου κανει ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ μιας καταστασης που επικρατει αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη γενικα!

    Δεν δεχομαι σαν πολιτης αυτης τη Χωρας ενας 5ετης πρωθυπουργος, με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ o καταλληλότερος της αρπαχτής και της φάπας αντι να μου προτεινει λυσεις, αντι να με καθησυχαζει οτι ΕΣΤΩ θα ειναι διπλα μου και θα με στηριξει ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ σαν απλο πολιτη, να με ΠΡΟΕΙΔΟΙΠΟΙΕΙ οτι θα ερθουν δυσκολες μερες και οτι ΕΓΩ θα ειμαι ΠΑΛΙ ο μαλακας που θα την πληρωσει.

    Δυο πραγματακια:
    1. Ο καραμανλης καταφερε να πεισει τους ψηφοφορους του οτι για ολα φταινε οι αλλοι και απο την ΑΛΛΗ "περναει" στον κοσμο οτι "ολοι ιδιοι ειναι"
    Στην "υγεια του everybody" απο τους ψηφοφορους του που τον πιστευει. Κριμα για την χαμενη ψηφο τους αλλη μια φορα!

    2. Ο καραμανλης θα λαμψει ΠΑΛΙ δια της απουσιας του στη συνεχεια της πρωθυπουργικης του θητειας (η οποια ευχομαι να ειναι μικρη) και θα βγει ΠΑΛΙ απο το ψυγειο του στις επομενες βουλευτικες εκλογες (σημειωστε το "2" για να με θυμηθειτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΥΠΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν ένας και κολύμπαγε στα βαθιά.
    Τον πλησιάζει ένας καρχαρίας, κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    Του φωνάζουν οι φίλοι του από έξω:
    - Κολύμπα, βγές γρήγορα.
    Αρχίζει αυτός να κολυμπάει, αλλά τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας.
    Πάλι κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    - Βγες έξω αμέσως, ξαναφωνάζουν οι φίλοι του.
    Ξαναρχίζει να βγαίνει, τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας, κι άλλες στροφές γύρω του, ξαναφεύγει.
    Τελικά τα καταφέρνει αυτός και βγαίνει στην ακτή.
    - Καλά, πως και γλίτωσες; τον ρωτάν οι φίλοι του. Πρέπει να είσαι πάρα πολυ τυχερός!
    - Να ρε παιδιά. Την πρώτη φορά με πλησιάζει και με ρωτάει: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω.

    Φεύγει ο καρχαρίας. Ξανάρχεται μετά από λίγο: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω πάλι.

    Ξαναφεύγει ο καρχαρίας.

    Την τρίτη φορά μου λέει: "Τι είπαμε ότι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του ξαναλέω.

    Και μου λέει: "Ε, καλά! Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MWRH LOUGRA LOUTROKABINE POSO GAMISI EXEIS FAEI K EXEIS TETOIO MENOS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γυμνός ο Βασιληάς λοιπόν !

    Τσίτσιδο.

    Ολα του τα "χαρίσματα" ήταν μαϊμού. Μα ανεδείχθη σαν ο καταλληλότερος. Και ας μην είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, όπως και κάθε Καραμανλής. Και ας έγιναν μέχρι και εθνάρχες.

    Με 19 χρόνια πρωθυπουργία το Καραμανλέϊκο "δημιούργησε" μια τεράστια περιουσία, συναγωνίσιμη της βασιλικής περιουσίας της πάλαι ποτέ Φρειδερίκως.

    Καράβια, κότερα, χιλιάδες στρέμματα γής, οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων σε όλα τα καλά προάστεια (Εκάλη, Πολιτεία, Φιλοθέη, κ.λπ.). Επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα, Βίλες, μετοχές εκατομμυρίων, καταθέσεις.

    Μιλάμε για το σόϊ συνολικά: Ανηψιός, Θείος, θείτσες, ξαδέλφες, εγγόνια, κουνιάδοι, γαμπροί, πεθεροί και όλο το σκυλολόϊ).

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    Και βγαίνουν τώρα με θράσσος και βγάζουν γλώσσα στον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι ξανά λιτότητα. Και απαιτούν με αυτοκρατορικό ύφος να τους ξαναψηφίσουμε για να τριπλασιάσουν την περιουσία τους.

    Βγαίνουν επίσης τα τσιράκια τους και μιλούν για σκάνδαλα των Παπανδρέου, αυτών που όλη τους η περιουσία είναι ένα διώροφο στην πάλαι ποτέ συνοικία του Μπογιατίου.

    Γυμνός, Ξετσίπωτος, Θρασύς ο Αυτοκράτωρ.

    Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε αυτή τη διακυβέρνηση με τον καταλληλότερο ο λαός υπέφερε τα πάνδεινα. Ενα βλακόμουτρο, αχαϊρευτο και κουρασμένο "παληκάρι" έκανε όσο άντεχε πλάτες στα κοράκια του να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ την Ελλάδα.

    Οπως τη δεκαετία του 50, όπως τη δεκαετία του 30. Στην πρώτη ξεκοκάλισαν όλο το σχέδιο Μάρσαλ, στη δεύτερη κατασφάζοντας με τη βοήθεια των Βουλγάρων τσετών τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδος, άρπαξαν την περιουσία τους, τη γή που τους έδοσε η νέα τους πατρίδα.

    Και στα στερνά χρόνια, μέσω του χρηματιστηρίου και με τις πλάτες των εκσυγχρονιστών η Αγία Οικογένεια έπαιξε και κέρδισε χοντρά (θείος Αχιλέας, Λίζα, κ.α.)


    ΓΥΜΝΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν την λαίλαπα των Ούνων, των Μογγόλων, των πειρατών της Αβαρίας.

    Ας πάει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί το ΕΚΑΒ και όλα τα ψυχιατρεία της χώρας για το βράδυ των εκλογών.

    5.000 ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, πυροσβέστες, δύτες, νοσοκόμοι, παρηγορήτριες, ιερείς-εξομολογητές, μοιρολογήστριες έχουν επιστρατευθεί για τη φοβερή αυτή νύχτα της 4ης Οκτωβρίου.

    Οι ειδικοί εκτιμούν ότι χιλιάδες οπαδοί και στελέχη της Ν.Δ. θα αποτολμήσουν το απονενοημένο διάβημα.

    ταυτόχρονα έχουν δοθεί οδηγίες στον πληθυσμό να κρύψει όλα τα μαχαίρια, πιστόλια, σχοινιά, σαπούνια από τα σπίτια με το φόβο ότι θα γίνουν όργανα των απελπισμένων αυτόχειρων νεοδημοκρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Καλούνται οι φίλοι Νεοδημοκράτες στο πάρτυ που θα διοργανώσει η νεολαία ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το βράδυ στις 4 Οκτώβρη.

    Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 9 ώρα στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο και θα κρατήσει 3 μέρες και 3 νύχτες.

    Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προστατευμένο από την αδιάκριτη χλεύη των περαστικών θα υποδεχθούμε τους φίλους μας της Ν.Δ. κάθε ηλικίας και κάθε φύλλου.

    Θα προσφέρονται: Τσάι παρηγοριάς, Lexotanil, Ψυχιατρική φροντίδα, μουσική του Ρόμπερτ Ουϊλιαμς, της Εφης Θώδη, της Μπεζεντάκου, της Βίσση, του Λουδοβίκου των κατωγείων.

    Θα διατίθενται μαύροι νεανίες για τις ανάγκες και τις παρορμήσεις της στιγμής.

    Στο τέλος της γιορτής θα μοιραστούν κόλυβα, αναμνηστικά αλεξίπτωτα και εισιτήρια για την εισαγωγή στο ψυχιατρείο της αρεσκείας σας.

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Ξεπεράστε το σοκ με ένα πρωτότυπο και αξέχαστο ξεφάντωμα.

    Ελάτε όλοι, μην λείψει κανείς. Η απουσία σας θα μας λυπήσει βαθύτατα. Διότι η αυτοκτονία δεν είναι λύση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπαίνεις σε ένα μαγαζί για να αγοράσεις κάτι πχ. ένα air-condition.

    προσέχεις αν αυτό το air condition είναι μαϊμού ???

    -Αν έχει μαϊμού πιστοποίηση όπως τα πτυχία της Τασίας ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.
    χέστε τους καλύτερα...τους νταλάρες !

    αλλά !
    ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ χιχιχι
    τα τρώνε μετά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Για να θυμούνται οι παληοί κα να μαθαίνουν οι νέοι.

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.
    Είμαι πολύ χαρούμενος.
    Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
    Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
    Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;
    Έλα ρε και εσύ, αμέσως να με αποπάρεις.
    Λέμε και καμιά σαχλαμάρα να περνάει η ώρα, που έλεγε και ο λαγός στο λιοντάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Φοβάμαι ότι υπονοεί να περάσει και αυτός αγκαλίτσα με την Ελλάδα, άν κατάλαβα καλά, κατά προτίμηση πάνω στο ποδήλατο.
    Δηλαδή, εάν την ώρα που πάνε μαζί βολτίτσα, το παιντί μπερδέψει τα πετάλια τί κάνουμε;
    Τί φταίει το κορίτσι που ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη;
    ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;
    Να σπάσουμε τα μούτρα μας μόνο και μόνο επειδή το αμερικανάκι θέλει γκόμενα;
    Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.
    Είμαστε για τέτοια;
    Αγοράκι, πές στη μανούλα να σου μάθει πρώτα ποδήλατο και το ξανασυζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ορθως αντεληφθην ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην,οι εκλογες της 4ης Οκτωβριου,θα ειναι παιγνιδακι για την Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο),αν ο Καραμανλης:

    1.
    Πει οτι αυξανει τις συνταξεις των αγροτων στα 600 ευρω (1.500.000 περιπου ψηφοι).

    2.
    Πει οτι το επιδομα των 500-300 ευρω στους χαμηλο-συνταξιουχους θα συνεχισει να διδεται.
    (αλλες 2.000.000 ψηφοι!).

    3.
    Θα επανεξετασθει το ΕΤΑΚ.
    (αλλες 500.000 ψηφοι!)

    Αυτο μπορει να το κανει στην κεντρικη ομιλια στη Θεσσαλονικη.

    Παραλληλα επειδη οι εκλογες ειναι και θεμα σωου-μπιζ ,μπορει να αφησει και κατι υπονοουμενα για τα Ελληνικα του βλακογιοργο.
    "Πως μπορει καποιος να καταλαβει την κατασταση οταν δεν μιλαει Ελληνικα??"..

    Στην κεντρικη ομιλια του στην Αθηνα να πει .."ευθεως και κατηγορηματικως"!!!!:

    "Εγω δεν λεω πασει θεου αναπτυξη για την αναπτυξη του ελληνικου εργαζομενου"!!

    Εγω λεω πρεπει να ειμαστε προσγειωμενοι.
    Αυτη ειναι η κατασταση ,ετσι πρεπει να την αντιμετωπισουμε.

    Αν ο κ.Παπανδρεου (κοινως βλακογιοργο) νομιζει οτι αλλαζοντας τις .."οικοδομες" θα αλλαξει τις .."υποδομες" ,εγω λεω οτι οι πολιτες στις ..καλτσες πρεπει να κανουν .."αναδιανομη του φορολογικου συστηματος"! Χα Χα

    Χαμος απο κατω!
    Της πουτανας θα γινει!!!
    Χα! χα!

    Υποθετω και οι πιο δυσπιστοι πασοκοσκυλαιοι που υπεστησαν την ανηλεητη πλυση εγκεφαλου απο τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ ,θα πεισθουν!

    Υ.Γ
    Νομιζω οτι αυτος ο φιογκος ο κουμουτσακος πρεπει να σταματησει να ζηταει δευτερο ντιμπειτ μεταξυ Καραμανλη και βλακογιοργο!
    Αυτο πρεπει να το λεει με ειρωνικα σχολια και ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!
    Απλουστατα γιατι δινει αξια στο βλακογιοργο!!

    Το ξερει (η θαπρεπε να το ξερει) οτι το βλακογιοργο δεν θα δεχτει!!!
    Οχι ακριβως το βλακογιοργο,αυτο το βλημα ζει στο κοσμο του,αλλα οι προγανδιστες!!
    Πρεπει να δουλεψανε μερες και νυχτες ,με μαθηματα, με βιντεο να καταφερουν να .."προβαλλουν" το βλακογιοργο χωρις σαρδαμ!!

    Τι δηλαδη νομιζει οτι θα θελησουν να ξαναπερασουν αυτη τη βασανο???

    Πασει θεου θα την αποφυγουν!!!

    Τι λετε και υμεις ,Ω! πασοκοσκυλαιοι???

    Τα λεω σωστα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Από την Paliokostas Airlines Ltd.

    Φίλοι Νεοδημοκράτες.

    Δυστυχώς The Game is Over...
    Και ακόμα πιο δυστυχώς τα μέσα που διαθέτουμε είναι πλήρη, έτσι δεν θα μπορέσετε να αποδράσετε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα..

    Σας δίνουμε όμως χρήσιμες συμβουλές για το πως θα περάσετε τις πρώτες μέρες της απωλείας και πως θα ξεπεράσετε το σοκ δίχως θύματα και παρατράγουδα.

    1. Πηγαίνετε σε πάρτυ και γενικά όπου σας καλούν, να το ρίξετε έξω. μας καλή ιδεά είναι να πάτε στο πάρτυ της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που σας καλεί..

    2. Απομακρύνετε και κρύψτε ή πετάξτε όλα τα πιθανά μέσα που μπορούν να σας βάλουν σε πειρασμό να αυτοκτονήσετε (μαχαίρια, πηρούνια, κουτάλια, τσεκούρια, σκοινιά, κορδόνια παπουτσιών, σαπούνια, σκάλες, κ.λπ.).

    3. Μετακομίστε έως αν παρέλεθι η θλίψις σας σε ισόγεια σπίτια (π.χ. θυμηθείτε τι έπαθε ο κ. Χρήστος).

    4. Μη οδηγείστε για 3 χρόνια κανένα μέσον.

    5. Πετάξτε όλα τα φάρμακα και τα γεωργικά φάρμακα που έχετε σπίτι σας (ποντικοφάρμακα, Lexotanil, κ.λπ.).

    6. Αποφεύγεται τα αλκοολούχα ποτά. Δεν απάγουν την θλίψη, δεν βοηθούν.

    7. Διαβάστε τον σχετικό ψαλμό του Δαυίδ, (Μη επιλάθου Ρηγίλης).


    Η Palikostas Airlines φροντίζει για το καλό σας και σας υπόσχεται ότι με την πρώτη ευκαιρία θα οργανώσει την απόδρασή σας, έστω και αν έχετε μπεί στη φυλακή..

    Σας ευχόμαστε καλή τύχη και σας υπενθυμίζουμε: Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 29 Σεπ 2009 12:06:00 μμ

    Δυο πραγματακια:
    1. Ο καραμανλης καταφερε να πεισει τους ψηφοφορους του οτι για ολα φταινε οι αλλοι
    ==
    Δεν καταφερε τιποτε.
    Η 20ετης πασοκοσκυλια ,διελυσε την Ελλαδα .
    Αυτο δεν χτειαζεται να τοπει ΚΑΝΕΝΑΣ πρωθυπουργος.
    Το ξερει ο καθε Ελληνας ,που διαθετει λιγο παραπανω IQ απο το δικο σου.

    και απο την ΑΛΛΗ "περναει" στον κοσμο οτι "ολοι ιδιοι ειναι"
    ==
    Μηδενικο IQ αυτο ειναι "σλογκαν" της πασοκοσκυλιας.
    Στα δυσκολα αυτο εκανε παντα.
    (θυμησου το 1989. και θα με ..θυμηθεις,ουστ ρε χαμενο!!)


    2. Ο καραμανλης θα λαμψει ΠΑΛΙ δια της απουσιας του στη συνεχεια της πρωθυπουργικης του θητειας (η οποια ευχομαι να ειναι μικρη) και θα βγει ΠΑΛΙ απο το ψυγειο του στις επομενες βουλευτικες εκλογες (σημειωστε το "2" για να με θυμηθειτε)
    ==
    Εχεις και ελαφρα(?) τρικυμια εν κρανιω ,μηδενικο IQ!!

    Δεν μπορει απο την μια να μιλας για αυτοδυναμια της πασοκοσκυλιας και απο την αλλη να αναφερεσαι στην .."συντομη πρωθυπουργικη θητεια του καραμανλη!!

    Περαστικα σου.

    δεν λεω ψοφο κακο ,γιατι και η ψηφος σου χρειαζεται!
    Το αν ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιζεις ειναι αλλη ιστορια,χλιμιντζουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkey-becomes-hot-topic-in-greek-elections-2009-09-28

    Χρήστος Λουτράδης

    Δημοσιογράφος της Χουριέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό το βορβορογράφημα του αρχιπασόκου Λουτράδη, και πάνω απ' όλα "αντικειμενικό" και μέσα στα πλαίσια της (πασοκικής) λογικής.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. LOUTRADH VGALE TA PRASINA GYALIA. VALTA STON KWLO SOU KALYTERA NA GOUSTAREIS KIOLAS POU KANEIS K YPSHLH KRITIKH LERA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΕ ....ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΙΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΗΣ ΠΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ
    ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ψάχνει για μαύρες τρύπες στο δημόσιο χρέος, ο Γιωργάκης λένε τα Γιωργοκάναλα και οι νταβατζο-εφημερίδες.
    Δεν ψάχνουν για μαύρες τρύπες, φίλε μου.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, αν τυχόν κάνουμε την κουτουράδα και τους ψηφίσουμε.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, φιλαράκι, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ.
    Προσπαθεί επίμονα ΣΉΜΕΡΑ να σε πείσει για το πόσο θα ανέβει μια μετοχή στο χρηματιστήριο και ΑΥΡΙΟ θα προσπαθήσει, εξίσου επίμονα, να σε πείσει ότι δεν φταίει αυτός που η μετοχή που αγόρασες πήγε κατά διαόλου.
    Εσύ, βέβαια, έχασες τα λεφτά σου, αλλά, what the heck, άς πρόσεχες που μας έλεγε ένας άλλος σωτήρας πριν από 10 χρόνια.
    Ονομάζεται ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Είναι κλασσικό κόλπο του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ που στις περισσότερες χώρες της δύσης έχει πια καταργηθεί.
    Τέλειωσαν τα κορόϊδα, παιδιά.
    Τέλειωσαν.
    Οι αναποφάσιστοι αποφάσισαν.
    Έκλεισε το μαγαζί, κατεβήκαν τα ρολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ!!

    ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΣΤΙΣ 11Π.Μ.

    ΕΓΡΑΦΕ - 9.1%.

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    MΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. MA DE THELOUN GIATREIA... GOUSTAROUN NA EINAI STRAKIA KAI TO FWNAZOUN. TO DHTHEN ANTIKEIMENIKO BLOG PASSOKGR. O KATHE PLHRWMENOS MALAKAS ANEVAZEI K MIA ANARTHSH K NOMIZEI OTI EINAI DHMOSIOGRAFOS. POUTANAKIA TOU BOBOLA. DE SAS FTANEI POU EXETE OLA TA KANALIA NA SAS GLYFOUN OLH MERA ME NAYARXIDA TO KSEFTYLISMENO MEGA, THELETE K TO LOUTROKABINE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
    *******************************************************

    Τώρα, την ώρα που όλα γύρω μας βουλιάζουν, ακόμα και τώρα η κυβερνητική εξουσία της Νέας Δυστυχίας ,παρέα με τη δημοσιογραφική της μυωπία εξακολουθεί το φάντασμα της Θάτσερ να ξερογλείφει.
    Εξαρτημένοι, καθυστερημένοι, πλιατσικολόγοι, πειρατές και καρχαρίες πωρωμένοι.
    Η επιτομή της οικονομικής ολιγαρχικής δικτατορίας.
    Στη φυλακή το κλεφτρόνι για ένα καρβέλι.
    Στην απόλυτη ελευθερία ο μεγαλοεπιχειρηματίας που κατασπάραξε διακοσίων χιλιάδων ψυχών το ιδρωμένο χρήμα.
    Και μόνο γι΄ αυτό, κατράμι, μαύρο, πηχτό χωρίς στιγμή να το σκεφτώ!

    Μαυρίστε τους !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εννοείται:
    ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ

    ΛΑΟΣ ΝΔ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση