GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα στοιχήματα: Ανεβαίνει ο ΛΑΟΣ, πέφτει το ΚΚΕ...

Από το http://prasinigata.blogspot.com/ . Άλλη μια αντικομμουνιστική συνωμοσία των διεθνών κέντρων παραπληροφόρησης αποκαλύπτει η Πράσινη Γά...

Από το http://prasinigata.blogspot.com/
.
Άλλη μια αντικομμουνιστική συνωμοσία των διεθνών κέντρων παραπληροφόρησης αποκαλύπτει η Πράσινη Γάτα: διεθνές πρακτορείο στοιχημάτων "βλέπει" σχεδόν σίγουρη την πτώση του ΚΚΕ τουλάχιστον κατά 2% και την άνοδο του ΛΑΟΣ τουλάχιστον κατά 2%!
Στη γνωστή ιστοσελίδα www.bwin.com, όπου οι δόλιοι καπιταλιστές παρασύρουν την εργατική τάξη σε παράνομα στοιχήματα στο αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, έχει πάψει να παρουσιάζει ενδιαφέρον το κεντρικό στοίχημα για το νικητή των εκλογών.
Όσοι ποντάρουν στη νίκη του ΠΑΣΟΚ (θεωρούμενη ως βέβαιη, βάσει της απόδοσης που δίνει το πρακτορείο), θα πάρουν απόδοση μόνο 3% στο κεφάλαιό τους. Αντίθετα, όσοι τολμηροί δεν...

αγαπούν τα ευρώ τους και ποντάρουν σε νίκη της ΝΔ, θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους στο 9πλάσιο! Η απόδοση που έδινε το ίδιο πρακτορείο λίγες ημέρες νωρίτερα για τη νίκη της ΝΔ ήταν 9,5, δηλαδή η σαρωτική αντεπίθεση του Κουρασμένου δεν έπεισε ιδιαίτερα τους μπουκ, αφού μειώθηκε η απόδοση του στοιχήματος υπέρ της ΝΔ μόνο κατά μισή φορά.
Πέρα από αυτά τα ανιαρά, το πρακτορείο δίνει δύο νέα στοιχήματα, με αρκετό ενδιαφέρον: για την πιθανότητα να μειωθεί η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ περισσότερο από 2%, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, δίνεται απόδοση 1,90, δηλαδή αυτό το σενάριο θεωρείται αρκετά πιθανό. Στον αντίποδα, για το σενάριο της ανόδου του ποσοστού του ΛΑΟΣ περισσότερο από 2%, δίνεται απόδοση 1,80, δηλαδή και αυτό το σενάριο θεωρείται αρκετά πιθανό.
Ο Περισσός, λοιπόν, καλείται να απαντήσει δυναμικά σε άλλη μια συνωμοσία του διεθνούς κεφαλαίου εις βάρος του λαϊκού κινήματος: οι καπιταλιστές όχι μόνο υπονομεύουν λυσσαλέα το Κόμμα, αλλά κερδοσκοπούν και επί των σεναρίων κάμψης των ποσοστών του! Η άθλια επίθεση των αλογομούρηδων δεν θα περάσει! Αλέκα, σε στηρίζουμε και δεν στοιχηματίζουμε!

14 σχόλια

  1. ΑΠΛΟΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ μαλακα !
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΖΟΠΑΣΟΚΙΑ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ. ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ¨ΗΓΕΤΗ¨ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ
    ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΔΗΣΕ ΤΑ ΣΙΡΙΖΑΚΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΠΡΕΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ. ΓΕΛΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MA KAΛA !
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ..Ο ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ !

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΤΟΝ ΡΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    τα δάκρυα των πασόκων δεν γραφονται..αλλα φαίνονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kolopress σε γαμησαν τα σχολια και αναρτας οτι θελεις .πρασινος φασισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ, ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ... ΓIA ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΏΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΡΠΙΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1974 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ , ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ [ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑΣ ΔΕΞΙΑΣ] ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΙΩΝΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΕΛΕΤΕ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ …. ΕΛΕΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ …. ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ …. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ……[…]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδη ο κυριος ειναι ασχετος με το στοιχημα, να τον ενημερωσω οτι το +2 και -2 που βλεπει στα στοιχηματα, δεν σημαινει ανοδο και πτωση του ποσοστού σε σχεση με τις προηγουμενες εκλογες, αλλα την διαφορα μεταξυ ΛΑΟΣ και ΚΚΕ. Δηλαδη δινεται χαντικαπ υπερ του ΛΑΟΣ 2 μοναδες στην αποσταση του με το ΚΚΕ (για παραδειγμα, αν το ΚΚΕ παρει 8% και το ΛΑΟΣ 7%, τοτε εχει κερδισει ο ΛΑΟΣ αφου έχει +2). Ειναι ακριβως η περιπτωση που δινονται γκολ υπερ καποιας ομαδας στο στοιχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκπλήξεις και ανατροπές κρύβουν οι δημοσκοπήσεις που καθημερινά περιέρχονται στα κόμματα.
    Σύμφωνα με αυτές η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μειώνεται διαρκώς, ενώ αυξάνεται το ποσοστό του Καραμανλή στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.
    Θετικό εύρημα ότι οι Οικολόγοι διεκδικούν δυναμικά την είσοδο τους στη Βουλή ενώ ο Τσίπρας κερδίζει διαρκώς από το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που το πάτε το μπουζούκι ρε παιδιά;
    Δεν το βλέπετε ότι είναι λειψό;
    Δεν βλέπετε το ψεύτικο «πλαστικό» αμερικάνικο χαμόγελο;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ;
    Έτσι είναι η ζωή Γιωργάκη, ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει τα όριά του!
    Εσύ νόμιζες ότι επειδή έχεις διάσημο επώνυμο σου το έχει τάξει ο θεός να κυβερνήσεις τη χώρα. Κάτι σαν Μεσσίας κάτι.
    Αφού σου τόπε η mummy, δεν μπορεί, έτσι θα είναι!
    Γιωργάκη, εάν θέλεις να ζείς στο κόσμο σου είναι δικαίωμά σου.
    Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι πιό έξυπνοι, πιό μορφωμένοι, πιό έντιμοι και πιό καπάτσοι από σένα.
    Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι είσαι μισός εξ' αίματος Αμερικάνος, όπου γεννήθηκες και πέρασες τα παιδικά σου χρόνια;
    Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι οι Αμερικάνοι ακούνε Καραμανλή και βγάζουν αναφυλαξία;
    Άσε λοιπόν τις αερολογίες και τα ταξίματα, ο λαός δεν τσιμπάει πια.
    Ξέρουμε πολύ καλά ότι είσαι μαριονέτα των καναλαρχών που βγάζουν μαϊμού δημοσκοπήσεις καθημερινά για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.
    Άλλαξαν όμως οι εποχές.
    Σε λίγες μέρες θα πέσουν οι μάσκες.
    Να τελειώνουμε πιά με το πολιτικό ανέκδοτο που λέγεται Γιωργάκης.
    Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει αμερικάνικη αποικία, να είσαι σίγουρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΘ ΕΙΣΑΙ?ΜΑΛΑΚΑ 25 Σεπ 2009 12:52:00 πμ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΣΤΟ ΕΙΠΝΕ?
    Η ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΓΑΜΝΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. υπάρχει πληθώρα αυτόκλητων διαμορφωτών κοινής γνώμης που μας θεωρούν όλους "κουτορνίθια", δηλαδή χωρίς στοιχειώδεις ικανότητες να διαμορφώσουμε από μόνοι μας άποψη για οτιδήποτε παρακολουθούμε.
    Στοχεύουν να διαμορφώσουν αυτοί τη δική μας άποψη σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις, στόχους και συμφέροντα, διαστρεβλώνοντας ακόμη και κάθε στοιχειώδη λογική μας σκέψη και συμπέρασμα μας. Γι' αυτό μάλιστα πληρώνονται από τα μεγάλα αφεντικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Ηρθε η ωρα σου Δρ Κουτσουκο!!

    Καναμε λαθος που βαλαμε την Μαγια την Μελισσα και τον Γκερ-ουλανο στην θεση σου...

    σορρυ, πιτιε

    τωρα με αυτους τους μ...που βαλαμε και τις αγνωστες κοπελιτσες μονο με το χαμογελο και χωρις ψηφους στην Β Αθηνας, ....

    ο Συν μπαινει βουλη και οι οικολογοι ειναι στην εξωποτρτα της βουλης!!

    Δρ Κουτσουκο σωσε το Πασοκ.....χωρις εσενα καταστρεφομαστε....γιοκ ευρυτατη αυτοδυναμια...

    Σε παρακαλουμε ορμα με τους πρασινοφρουρους σου και φερε παλι διαφορα 11% και ευρυτατη αυτοδυναμια!!

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι στην Μηλιωνη και ο δρ Κουτσουκος το πηρε αποφαση!

    "Στο ονομα του Ανδρεα Παπανδρεου θα συντριψουμε ολοι ενωμενοι την δεξια"!!


    Ορματε αδελφια!!
    Νν υπερ παντων ο αγων!!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση