GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται...

Aπό τον Ευστάθιο Δημόπουλο Δημοσιογράφο . H δικαιωση του Γιώργου Παπανδρέου έφτασε... H προκήρυξη εκλογών για την 4η Οκτωβριου αλλά και η π...

Aπό τον Ευστάθιο Δημόπουλο
Δημοσιογράφο
.
H δικαιωση του Γιώργου Παπανδρέου έφτασε... H προκήρυξη εκλογών για την 4η Οκτωβριου αλλά και η παρουσία του στη ΔΕθ έδειξαν ποιος ειναι τελικα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟκ.Ο πολιτικός που χλευάστηκε και απαξιώθηκε όσο κανεις άλλος με μια και μόνο διαφορά. Δεν έδωσε ποτέ λαβη για σχόλια οσον αφορά την πολιτική του σταδιοδρομία.
Τα συμφέροντα και κάποιοι "σατυροι" και όχι σατυρικοι παρουσιαστες προσπάθησαν να πλήξουν την εικόνα του βλέποντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν καπιστρώνεται και δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς των συμφερόντων, των καναλαρχων και των εκδοτων.
Πιστός στις αρχές του ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με τον ήρεμο και μετριοπαθή χαρακτήρα του σήμερα τα κατάφερε...
Και την 4η του Οκτώβρη όντας πρωθυπουργός θα...

χαράξει νέα πορεία για την Ελλάδα.Με αποφασιστικότητα, ήθος και σεμνότητα θα βγάλει τη χώρα από το βάλτο που μας βύθισε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Στις 4 του Οκτώβρη η ελπίδα γεννιέται και πάλι για όλους τους ΈΛληνες, στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου..Και όλοι εμείς..Ο ελληνικός λαός θα είμαστε μαζί σου Πρόεδρε...

29 σχόλια

  1. Rofl, πασοκόμουτρο και εσύ όπως τόσοι άλλοι , έχει να φάει παlούκι ο Γιωργάκης μεγάλο όσο οι ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ λαμόγια! Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας γραφεις ρε γλείφτη, ότι ο δικός σου "δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς των συμφερόντων, των καναλαρχων και των εκδοτων".... Κατ' αρχάς τι και ποιοι είναι "οι σκοποί των συμφερόντων" δημοσιογράφε του κώλου; Οι καναλάρχες και εκδότες εφημερίδων στην συντριπτική τους πλειοψηφία αβαντάρουν τον Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατάφερε τίποτα, θετικό, ο πατέρας του που ήταν παμπόνηρος, θα καταφέρει το καθυστερημένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PROSECHE GIORGO STIN NEA YORKH YSOS PESEI GIOURTOMA APO TOUS VENIZELIKOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε πασοκια φασιστες γιατι πνιγετε τα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ. ,ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΗΝ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ..ΛΑΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΤΕ??ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ..?ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΙΔΕΧΘΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΦΙΧΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΡΑΜΑ...ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ..ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι! ο αγώνας τώωωωρα δικαιώνεται! Με στημένες ερωτήσεις - τοποθετήσεις αλλά Παπαχρήστου στη ΔΕΘ, με ηλίθιες ερωτήσεις για το ΦΠΑ των γαλλικών εστιατορίων, με κάθε λογής δημοσκόπους, δημοκόπους και λοιπούς διαμορφωτές εκλογικής συμπεριφοράς, θα πορευθεί ο Γώγος προς την εξουσία! Μαζί σου πρόεδρε! Μετά τις "κάλτσες" θα έχει έρθει και για τους δικούς σας η ώρα να φάνε το καταπέτασμα! Δε φτιάχνουν κοστούμια! Μπορούν και με τζιν να ξεκοκαλίσουν ό,τι τους ξέφυγε μέχρι το 2004 και δεν το έφαγε η ΝΔ!
    Και πως άραγε θα ελέγξεις τους παρατρεχάμενούς σου πρόεδρε; Εδώ δε μπορείς να ποδηλατίσεις μόνος, τις επερχόμενες πομπές τους θα καταλάβεις; VALE λεβέντη πολυχρονεμένε!!! Χαίρε επόμενε καταλληλότερε και μεθεπόμενε ακαταλληλότερε!
    ΥΓ1: Κύριε Δημόπουλε ελπίδα και ΔΟΛ είναι έννοιες αντίθετες!
    ΥΓ2: Αφού μπορεί να γίνει πρωθυπουργός ο... Γώγος, ο καθένας μπορεί. Μέχρι και ο Αλέκος Τζανετάκος!
    ΥΓ3: Σάτυροι και Σάτιρα, Σατυρικό δράμα & πχ Σατιρικό σκετς είναι διαφορετικά πράγματα κε Δημόπουλε! Ανοίξτε και κανένα βιβλίο και προσοχή στην ορθογραφία!
    ΥΓ4: Όσο για την πολιτική σταδιοδρομία του "εν αναμονή" πρωθυπουργού, σε παραπέμπω στις προ εξαετίας περίπου δημοσιεύσεις της "Νεμέσεως" της Λιάνας Κανέλλη! Η καμαρίλλα, τα Τζάκια, τα διαπλεκόμενα και τα ζεϊμπέκικα της πλάκας σε πλήρες και σπαρταριστό ξεβράκωμα! με τις υγείες μας λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο ! Συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ PLAYSTAΙΟΝ..KAI ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ..ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος αγώνας μωρέ... Σιγά μη σκίσετε κανα καλτσόν, ρε αγωνισταράδες...
    Την αγωνία του κόσμου που υποφέρει μπορείτε να την δικαιώσετε...; γι αυτό θα σας ψηφίσουν...

    απο τη σκύλα στη χάρυβδη αυτή η χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΜΑΦΙΑ
    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία.
    Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.
    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).
    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.
    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και
    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.
    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:
    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,
    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και
    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων
    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.
    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).
    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.
    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.
    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.
    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.
    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.
    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)
    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.
    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!
    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!
    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.
    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.
    ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.
    (Έρχεται ο γιός της κυρία Τσάντ που «δεν χρωστάει σε κανένα»).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΣΤΑΘΙΕ ,
    ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ;


    ΠΡΙΝ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ .

    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .

    ΤΟ ΠΑΤΡΩΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ;
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;



    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.


    ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ .

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ .

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ


    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ .


    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργο Παπανδρέου, όταν βρεθείς τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου ρώτησε τον.
    Όταν καταργούσε τον ΣΔΟΕ, ποιο εργαλείο του κράτους εκείνη την στιγμή μπορούσε να τον αντικαταστήσει., και θα το χρησιμοποιούσε για την φοροδιαφυγή?
    Επίσης και για τους 68; ανθρώπους που κάηκαν στις φωτιές πρόπερσι από εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης του, και ίσως και του ίδιου, γιατί αυτός επέλεξε, τους υπουργούς του, τι έχει κάνει αυτός και η κυβέρνηση του, αποζημιώθηκαν οι οικογένειες τους? οι συγγενείς τους? τι έγινε τέλος πάντων με αυτούς, εν κατακλείδι ποια ήταν η στάση του κράτους απέναντι σε αυτό το θηριώδες έγκλημα!
    Και για την απογραφή που έστησε με τον Αλογοσκούφη και έσυρε σαν πουτάνα την Ελλάδα στην ΕΟΚ, με ποιον οργανισμό την έκανε, με την τράπεζα της Ελλάδας, με κανένα ιδιωτικό οργανισμό , με ποιον τέλος πάντων, ή μιμήθηκαν τρομάρα τους( δεν το αποκλείω) τους μεγάλους νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που στην Γιάλτα, από ότι λέγεται, σε ένα φύλλο από μπλοκάκι έγραψαν ότι τους βόλευε για την μοιρασιά της Ευρώπης, και έγραψαν και αυτοί το νούμερο που τους βόλευε μεταξύ τους σε ένα χαρτάκι για την απογραφή και το έλειμα που παρουσίασαν αργότερα?
    Και πως γίνεται Γιώργο μου να παραδίνει ο Σημίτης μια οικονομία που και επί των ημερών Καραμανλή για μεγάλο διάστημα, από κεκτημένη ταχύτητα έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 4-5/100, να έχεις το έλειμα που παρουσίασαν οι απατεώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καραμανλή αν θέλεις πραγματικά να γράψεις ιστορία και υστεροφημία, χάλασε τα σχέδια Σουφλιά- Ντόρας που σε σύρανε σε εκλογές για να τις χάσεις, μην τα παρατήσεις έστω κι αν χάσεις και με διαφορά, σε εφτά χρόνια θα ξαναγίνεις Πρωθυπουργός και ας τους να κουρεύονται, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!
    Όπως ακριβώς και ο θείος σου, είχε κι αυτός κάτι γραμμάτια πριν την χούντα αλλά τα εξόφλησε μετά.
    Εσύ που δεν τα πήγες και όπως έπρεπε ως τώρα, θα αφήσεις τα δικά σου ανεξόφλητα;
    Πρόσεξε μην την πατήσεις σαν τον Σημίτη που έδωσε το δαχτυλίδι !!!!
    Α! και κάτι φρέσκο, μην σε παρασύρουν τα κανάλια και οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι που από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθούνε να σε θάψουνε πριν πεθάνεις, ΧΕΣΕ ΤΟΥΣ, αυτοί θα είναι που θα σε λιβανίζουν ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΦΌΡΟ σε εφτά χρόνια, αλλά μην τους παρεξηγείς τέτοιοι είναι τέτοια κάνουν, δεν αλλάζουν, και εκείνο το σύνθημα που έχει ειπωθεί για αυτούς τους ταιριάζει γάντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βρε τσανακογλύφτη δημοσιογράφε της πλάκας είσαι κι εσύ παπαγαλάκι του ΓΑΠ; περιμένεις να γλύψεις κάποιο κόκκαλο κι εσύ βρε πεινασμένε; αν σε αφήσουν τα πράσινα λαμόγια που ξέρουν καλλίτερα από τον καθένα πώς να τρώνε από τον κρατικό κορβανά... Ωστε λοιπόν θέλεις το αμερικανάκι να κυβερνήσει την Ελλάδα; Γι' αυτό πάει στην Αμερική μεθαύριο; Για να πάρει γραμμή; Ε ρε ζεϊμπέκικα που θα δούμε πάλι με τον Ερντογάν και τούς Τούρκους στην Εύβοια αυτή την φορά!
    Αλήθεια με τα περήφανα γηρατειά τι θα κάνει; Θα τούς δώσει πάλι το γιαουρτάκι τους; Αυτή την φορά όμως θα έχει αντιπολίτευση τον Καρατζαφέρη και θα τα βρεί ζόρικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.
    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ (οτοκιού)διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.
    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.
    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.
    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους διάλεξε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".
    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΠΑΛΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΣΧΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ....ΧΑΔΙ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ....ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

    Ρωσικό ΥΠΕΞ για Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη
    Τη σημασία του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη ειδικότερα εξαίρει με δήλωσή του ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αντρέι Νεστερένκο, σημειώνοντας ότι η προώθηση του σχεδίου συνεχίζεται χωρίς αλλαγές ή διορθώσεις.

    «Σε ό,τι αφορά στον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη......η εργασία για το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με τα στοιχεία μας, συνεχίζεται χωρίς οποιεσδήποτε αλλαγές ή διορθώσεις. Τώρα το πιο σημαντικό θέμα είναι, χωρίς να μειωθούν οι ρυθμοί, να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έναρξη της πρακτικής υλοποίησης του σχεδίου».

    Κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη σχετική συζήτηση στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα, ο κ. Νεστερένκο παρατήρησε ότι «στη Μόσχα, κατέγραψαν το περιεχόμενο της αρχικής δήλωσης του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Παπανδρέου σχετικά με τη δυνατότητα επανεξέτασης των συμφωνιών, που έχουν επιτευχθεί, στην περίπτωση, που έρθει στην εξουσία. Την ίδια στιγμή εκφράστηκε εν συνεχεία η πρόθεση να προωθηθεί η πρακτική υλοποίηση του σχεδίου αυτού, η πρωτοβουλία για το οποίο ανελήφθη την περίοδο, που βρισκόταν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ».

    Ο Ρώσος διπλωμάτης, υπολογίζει ότι «στην Ελλάδα συνειδητοποιούν, όπως και πριν, την πολιτική και οικονομική σημασία της υλοποίησης του σχεδίου αυτού, που στοχεύει στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου ενεργειακής ασφάλειας στην ευρωπαϊκή ήπειρο και στην ενίσχυση των σχέσεων συνεργασίας και αλληλοκατανόησης μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ, αλλά και εξυπηρετεί τη μετατροπή της Ελλάδας σε σημαντικό διαμετακομιστικό κόμβο για την παροχή υδρογονανθράκων στην Ευρώπη».
    Αναρτήθηκε από troktikos στις 7:47 μμ

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΟΛΟΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλα τα ποιο πάνω σχόλια ήταν αξιοπρεπή, καυστικά και χωρίς λογοκρισία. Το ότι ήταν από Νεοδημοκρατες μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα.
    Μακάρι όλα τα σχόλια να είναι αυτού του επιπέδου. Αυτό το μλογκ, πάντως, παραμένει το πιο ενδιαφέρον στο internet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AYTH EINAI H KATAΣΤΑΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ... ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ.

    Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τύπο ανθρώπου.

    - Με την “ηθική” του, δηλ. την αήθεια.
    - Με την υποβάθμιση και τον αφελληνισμό της παιδείας.
    - Με τον υπερδανεισμό όλων των Ελλήνων για να εξυπηρετηθούν κομματικοί πελάτες.
    - Με την παρασιτική οικονομία και τον αφανισμό της παραγωγής.
    Η παραγωγή γεννά ήθος. Δείχνει την αξία της προσπάθειας.
    - Και κυρίως με τη δολοφονία της αξίας και της αξιοκρατίας.

    Διαμόρφωσε μια “άλλη Ελλάδα”, όπου οι τιποτένιοι είναι οι ισχυροί.

    Επακόλουθο, έγιναν όλοι τιποτένιοι για να επιβιώσουν.

    Αυτά δεν ανασκευάζονται ούτε με πρωθυπουργό το …Χριστό.
    Θέλει Παιδεία, λιτότητα πνεύματος και ζωής και πολύ χρόνο.
    Σε ανθρώπους που έμαθαν “εδώ και τώρα – όλα”.

    ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ !
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ............ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ, ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ!!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΣΕΣΕΙΣ?? ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!!
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ!!!
    ΞΕΡΕΤΕ, ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΤΙ ΜΙΣΘΟΠ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ?? ΕΕΕ 500000ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!
    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ,ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
    "ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗ), ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΖΟΧΕΣ!!
    ΧΑΡΗΣΜΑ ΣΑΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eυστάθιε,
    ευσταθείς?
    Άν ναί,στείλε μου έναν φάκελλο νά
    τόν σαλιώσω-ξέεεερεις-καί μήν ενσωματώσεις
    τό κωλοδάχτυλο πού θά λάβεις από τούς
    συντρόφους (?) σου μετεκλογικά.
    Εδώ είμαστε (παίζεται).
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KAI OI ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕ ΑΠΑΤΕΣ.
    ΠΛΑΠ.. ! Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.
    ΤΣΟΥΠ.. ! Η ΚΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ.
    ΠΛΑΤΣ.. ! Η ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ.

    ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ Ο " ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ "
    (ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ) ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ !!!!!!
    Στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου υποσχέθηκε ότι θα κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου».
    ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ !
    Στο εκπαιδευτικό σύστημα:
    - Δεν υφίσταται πανεπιστημιακό «άσυλο»
    - Δεν υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές
    - Tα πανεπιστημιακά βιβλία δεν παρέχονται δωρεάν
    Στις εργασιακές σχέσεις:
    - Επιτρέπονται οι μαζικές απολύσεις χωρίς αποζημίωση. Μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει από τη μια ημέρα στην άλλη όλο το προσωπικό.
    - Οι εργοδότες δεν πληρώνουν εισφορές
    - Οι άνεργοι είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν μαθήματα μετεκπαίδευσης και να στραφούν προς νέες μορφές απασχόλησης, χωρίς επίδομα ανεργίας...
    Και άλλα πολλά και όχι καλά.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 17 Σεπ 2009 10:32:00 μμ



    ΕΞΩ ΟΙ ΓΙΑΧΟΥΒΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 18 Σεπ 2009 12:08:00 μμ



    ΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ΚΡΑΤΑ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ .

    ΟΧΙ ΑΥΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ

    ΣΤΑ Κ(Ο)ΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ κλπ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ περι βλακογιωργου κλπ
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ (οπως προδιαγράφεται)εναν ...βλακογιώργο ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΠΩΣ ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ...ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ???

    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ...

    ...Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ !!!

    ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. νάτος και ο δημισιοΚΑΦΡΟΥΛΗΣ..
    Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πόσο βλάκας μπορέι να είναι κάποιος ο οποιος υποστηρίζει την νομιμοποιηση των ναρκωτικών σε ενα κράτος με τέτοια παιδεια....ενα φεγγαρι πρεπει να ηταν και υπουργος παιδειας αν δεν κανω λαθος. Εχουν αδικο που τον λενε βλακα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση