GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητείται κυβέρνηση και δήμαρχος Αθήνας...

Γράφει ο Πέτρος Ζώγος . Αναζητείται κυβέρνηση και Δήμαρχος Αθήνας. Και ειδικότερα ο Ανεπρόκοπος Πάκης και ο Νικήτας ο φιγουρατζής, αμφότερ...

Γράφει ο Πέτρος Ζώγος .
Αναζητείται κυβέρνηση και Δήμαρχος Αθήνας. Και ειδικότερα ο Ανεπρόκοπος Πάκης και ο Νικήτας ο φιγουρατζής, αμφότεροι υπεύθυνοι για την καταστροφή της Αθήνας. Οι οποίοι περπατούν βραχάκι-βραχάκι στα δύσκολα και καμαρωτοί στις πασαρέλες της δημοσιότητας και της φιγούρας. Μαυρογιαλούρος ο Ανεπρόκοπος Παυλόπουλος, χαβουζάρχης και καταποντιστής της Αθήνας, ο Νικήτας ο φιγουρατζής, χαϊδεύουν αμφότεροι τα αυτιά και εμπλουτίζουν τις τσέπες του κατεστημένου της παρηκμασμένης δημοσιογραφίας για να διατηρήσουν ψηλά την προσωπική τους δημοτικότητα. Μια τρύπα στο νερό είναι το...

αποτέλεσμα της παρουσίας του Ανεπρόκοπου Πάκη στο υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης, κλπ.. Μια χαβούζα στη θέση της Αθήνας είναι η παρουσία στο Δημαρχιακό θώκο του Νικητοφιγουρατζή.
Αθήνα η πιο βρώμικη, η πιο ακριβή, η πιο απάνθρωπη πόλη της Ευρώπης είναι το συμπέρασμα διεθνών σφυγμομετρήσεων. Και το τελευταίο τους κατόρθωμα. Συνεχίζεται αδιάπτωτα οι συρροή λαθρομεταναστών στην ταλαίπωρη πρωτεύουσα κάτω από το υπομειδίαμα του Ανεπρόκοπου, βουλευτή Α’ Αθήνας, και του Νικήτα-Τίποτα, του χειρότερου Δήμαρχου που είχε ποτέ η πόλη. Και σαν να μη φτάνουν οι χιλιάδες αφίξεις που κατευθύνουν εδώ οι δουλέμποροι Τούρκοι και Έλληνες, αλλά συνεχίζεται και η μεταφορά τους με κρατική μεσολάβηση, από τα κέντρα υποδοχής στα νησιά. Αυτές τις μέρες αναμένονται επτακόσιοι περίπου λαθρομετανάστες από το κέντρο υποδοχής στην Παγανή Μυτιλήνης, ύστερα από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν μετά την κρίση επιληψίας ενός λαθρομετανάστη και τους κινδύνους διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Για την επίτευξη της θεάρεστης αυτής πράξης σε βάρος της Αθήνας-χαβούζας, μεσολάβησαν υπό τη σκέπη του Ανεπρόκοπου και του Νικήτα-Τίποτα, ο αξιότιμος Νομάρχης Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής και πρακτόρικες μη-κυβερνητικές οργανώσεις όπως η αυτοαποκαλούμενη No-Border, δηλ. Όχι στα Σύνορα (ναι στη διάλυση της χώρας), η Human Rights Helsinski Watsch του γνωστού και μη εξαιρετέου Γρηγόρη Βαλιανάτου, κατά δήλωσή του χρηματοδοτούμενου από το μέντορα της CIA, Τζωρτζ Σόρος και της βαρύγδουπα επιλεγόμενης Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ στην Αθήνα, η οποία στελεχώνεται από παρόμοιου τύπου κυρίους. Στους λαθρομετανάστες επενδύει για τη διάλυση της χώρας όλη αυτή η συνομοταξία των περιθωριακών «πρακτορίσκων», οδηγώντας φυσικά σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν: στην κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, σε κινδύνους για τη δημόσια υγεία, σε εθνοφυλετικές συγκρούσεις, στη συντηρητικοποίηση μερίδας του γηγενούς πληθυσμού και την εμφάνιση ρατσιστικού τύπου ανακλαστικών από την ελληνική κοινωνία που κάθε άλλο παρά διακρινόταν μέχρι πρόσφατα για παρόμοια συμπεριφορά, στη συρρίκνωση των μισθών και των εργατικών κατακτήσεων, στην αύξηση της φτώχειας και της περιθωριοποίησης των λιγότερο προνομιούχων, μεταξύ των οποίων και οι νόμιμοι οικονομικοί μετανάστες.
Όμως η Αθήνα δεν είναι χωματερή ανθρώπινης δυστυχίας και δεν αντέχει άλλο το υπέρμετρο βάρος των λαθρομεταναστών. Οι οποίοι καταλήγουν στα χέρια των διακινητών ναρκωτικών, των μαστροπών και των νονών του εγκλήματος που τρέφονται από τη χαοτική αυτή πραγματικότητα. Η αφασική κυβέρνηση και ο απαράδεκτος δήμαρχός της, δεν μπορούν ατιμώρητα να προσφεύγουν στην εύκολη λύση της συγκέντρωσής τους στην πρωτεύουσα, η οποία είναι ήδη υπερφορτωμένη από εκατοντάδες παρανόμως εισρέοντας από την Αφρική και την Ασία που διοχετεύονται συστηματικά στη χώρα μας από την υπό ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τουρκία.
Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία του κατάλληλου συντονιστικού οργάνου, στην επίσπευση της χορήγηση πολιτικού ασύλου σε όσους το δικαιούνται, στη νομιμοποίηση των μεταναστών που είναι εγκατεστημένοι εδώ πάνω από πέντε χρόνια, δεν έχουν δικαστικές εμπλοκές και γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, στην προσωρινή εγκατάσταση σε ανθρώπινα κέντρα υποδοχής των χωρίς έγγραφα παρανόμως εισερχομένων στη χώρα. Επίσης, αναγκαίο είναι να διερευνηθούν και να ελεγχθούν οι πηγές χρηματοδότησης των λεγόμενων μη-κυβερνητικών οργανώσεων που εμπορεύονται τον ανθρωπισμό, να θωρακισθούν αποτελεσματικά τα σύνορα και να μπει βέτο στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν δε συνεργαστεί ουσιαστικά για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και των δουλεμπόρων που δρουν ανενόχλητοι υπό τη σκέπη του βαθέως και του επίσημου τουρκικού κράτους.

21 σχόλια

  1. Το βλακογιοργο!
    θελουμε το βλακογιοργο!

    Που ειναι τωρα το βλακογιοργο??

    Μας ελειψε πειτε του.

    Χωρις βλακογιοργο στα καναλια η μερα μας καταντα ανουσια.

    (Δεν γελαμε μαζι του! αχρηστοι πασοκοσκυλαιοι. Χαμογελουμε πικροχολα βλεποντας το και μονολογουμε:
    ρε κοιτα τους μπασταρδους καναλαρχες ενα τζιτζιφιογκο με δεικτη νοημοσυνης λιγωτερο και απο ενος κοκορα ,θα τον κανουν ..πρωθυπουργο!!
    Μερικοι θυμουνται και μια παλια ταινια μετον ρομπερτ Ρεντφορντ :
    Ο υποψηφιος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φασίστες τελειώσατε.

    Τελειώσατε.
    Τώρα πια, ποιον θα εκβιάζετε;

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;
    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;
    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο τυχοδιώκτης-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του κι αυτός.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ;
    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μπουρδελο-μπλόγκ είναι αυτό ρε παιδιά.
    Ή ώρα είναι τρισήμισυ το απόγευμα και έχουν να ανεβάσουν σχόλια από τις 9 το πρωί.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΗΜΙΣΗ ΩΡΕΣ.
    Εάν αυτό δεν είναι μπουρδέλο, τί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ..ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ?..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναζητεούνται κειμενογράφοι για να μη διαβάζουμε διαρκώς ανοησίες στο PRESS-GR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιότερα ο Νικήτας ήταν σχετικά συμπαθής.
    Τελευταία τα'χει διαλύσει όλα.
    Δε υπάρχει δημότης Αθηναίων πλέον που να μην τον κράζει άσχημα.
    Από θέματα όπως οι συναλλαγές του με τους "ύποπτους αγοραστές" των ακινήτων του κέντρου τα οποία αγοράζουν κοψοχρονιά από τους πανικόβλητους ιδιοκτήτες, μέχρι και την υπέρτατη πρωτοβουλία του να αφαιρέσει καλοκαιριάτικα τις ταίστρες και τις ποτίστρες για τα αδέποτα του κέντρου γιατί του χάλαγαν τη μόστρα του φιγουρατζή.

    Εκτός αν τα πήρε τα αδέσποτα σπίτι του να τα ταίζει ο ίδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ...
    ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΏΝΤΑΣ ΕΦΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Ή ΣΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ...

    ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ,ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ...

    Πραγματικό θέατρο του παραλόγου με δραματικές διαστάσεις γίνεται το θέμα των μεταναστών, καθώς η εκλογολογία, εκτός των άλλων, έχει παραλύσει τις διαδικασίες για την προγραμματισμένη (;) διαχείριση του προβλήματος, μετά τις χιλιάδες συλλήψεις των δύο προηγούμενων μηνών.
    Σταδιακά τα αστυνομικά κρατητήρια ανοίγουν τις πόρτες και απελευθερώνουν κατά εκατοντάδες μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι δεν μπορεί να απελαθούν αλλά ούτε και να κρατηθούν περαιτέρω.

    Στο εύλογο ερώτημα «τότε γιατί τους έπιαναν» η απάντηση είναι επίσης εύλογη. Επρόκειτο για ευκαιριακή πολιτική από μια καταρρέουσα κυβέρνηση που σύρθηκε σε εξαγγελίες ενόψει ευρωεκλογών. Και το χειρότερο είναι ότι έσυρε και την αξιωματική αντιπολίτευση στο ανεδαφικό δόγμα, «μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση».
    Παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών διαβλέπουν ότι δεν θα γίνει τίποτα με τους περίφημους χώρους προσωρινής κράτησης και αναγκάζονται να αποσυμφορίσουν τα κέντρα φιλοξενίας των νησιών του Αιγαίου, αφήνοντας ελεύθερους μη νόμιμους μετανάστες που συνοδεύουν ανήλικα παιδιά.

    Ετσι το τελευταίο δεκαήμερο αφέθηκαν ελεύθεροι περίπου 200 μετανάστες από την Παγανή Λέσβου, το κέντρο «φιλοξενίας» στο οποίο στοιβάζονταν 850 άτομα αντί για τα προβλεπόμενα 300.
    Οι άνθρωποι αυτοί τελικά βρήκαν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον Πειραιά τις τελευταίες μέρες λόγω της αποσυμφόρησης των δρομολογίων από την τουριστική κίνηση και εμφανίζονται ως μαζική απόβαση μεταναστών στην Αττική. Ηδη σήμερα το πρωί αναμένονταν άλλοι 300 περίπου μετανάστες με άγνωστο προορισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. press2.gr = Πέτρος Ζώγος =

    Θεόδωρος ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ του Νικολάου,
    Δημοσιογράφος,
    εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος,
    κάτοικος Αθηνών,
    οδός Σαμψούντος αριθ.25

    περισσοτερα στο indymedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την αντίθεση του στη μεταφορά 570 λαθρομεταναστών από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα εξέφρασε ο Νομάρχης Αθηνών Ι.Σγουρός και κάλεσε το υπουργείο Εσωτερικών να ανακαλέσει την απόφαση αυτή.
    Στην ανακοίνωση της Νομαρχίας, αναφέρεται πως το υπουργείο δεν μπορεί να επιβαρύνει την ήδη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας και ότι οι λαθρομετανάστες αυτοί, πολλοί από τους οποίους είναι άρρωστοι και νέα παιδιά, θα καταλήξουν ως συνήθως στα χέρια των διακινητών ναρκωτικών, των μαστροπών και των νονών του εγκλήματος.

    Μέσω της ανακοίνωσης ο Νομάρχης Αθηνών, ζητάει επίσης από το υπουργείο, την δημιουργία κατάλληλου συντονιστικού οργάνου, την επίσπευση της χορήγησης πολιτικού ασύλου σε όσους το δικαιούνται και την προσωρινή εγκατάσταση σε ανθρώπινα κέντρα υποδοχής όσων δεν έχουν νόμιμα έγγραφα.
    Τέλος προτείνει στους αρμόδιους φορείς την νομιμοποίηση των μεταναστών που είναι εγκατεστημένοι εδώ και πέντε χρόνια στη χώρα μας, δεν έχουν δικαστικές εμπλοκές και γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.

    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ...
    ΟΚ...Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ;;;
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ;;;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ;;;
    ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;;;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ;;;;
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!


    ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 2 Σεπ 2009 4:13:00 μμ
    Πού την είδες την κυβέρνηση ρε φιλαράκο πλάκα μας κάνεις???? Υπάρχει κυβέρνηση??? Αυτοί έχουν ξεκουμπιστεί ήδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κακαμάνη-Τίποτα που είσαι την ώρα που η Πόλη και η Κυβάρνησή σου βουλιάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ANEPROKOPOS KAI NIKITA-TIPOTA OLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2 Σεπ 2009 3:11:00 μμ

    Εσύ αδερφέ μου, είσαι σκεπτόμενος-κουλτουριάρης μαλάκας....
    Αλλο είδος κι αυτό...
    Που στο διάβολο τα κατάλαβες όλα αυτά, όταν δε μπορείς να δεις μπροστά σου από τη μαύρη φανατίλα που σε διακρίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου άρεσε ο ευφημισμός "Ανεπρόκοπος Παυλόπουλος"....

    Και είναι αλήθεια, δυστυχώς!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανεπρόκοπος και Νικήτας-Τίποτα μαύρο στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ουστ Φιγούρα Νικήτα από την πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατακαημένη Αθήνα σε τι χέρια έχεις πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση