GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το ΠΑΣΟΚ, τον Σημίτη και τον κεντρώο χώρο...

Από τον Γιώργο Βογιατζή . Αλήθεια, πόσο αυτοκτονικός μπορεί να είναι ένας πολιτικός αρχηγός, ο οποίος μάλιστα να αγωνίζεται λυσαλέα για την ...

Από τον Γιώργο Βογιατζή
.
Αλήθεια, πόσο αυτοκτονικός μπορεί να είναι ένας πολιτικός αρχηγός, ο οποίος μάλιστα να αγωνίζεται λυσαλέα για την πρωθυπουργία και την πιο κρίσιμη στιγμή να χίνει την καρδάρα με το γάλα. Ο ΓΑΠ άφησε εκτός το Σημίτη επειδή από τη στιγμή που ανέλαβε αρχηγός με το δαχτυλίδι, συνεχώς περιφρονούσε τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος όσες μάχες έδωσε τις κέρδισε, είτε εκλογικά, είτε ωσ κυβέρνηση. Ο άνθρωπος της ΟΝΕ, της ένταξης της Κύπρου, των Ολουμπιακών Αγωνων , έμεινε εκτός επειδή το ήθελαν κάποια απαρχαιωμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία το 1996 είχαν στηρίξει Άκη, όπως ο Αθανασάκης, ο Παναγιωτακόπουλος κ.ά. οι οποίοι ποτέ τους δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Λαού.
Είναι θλιβερό να είναι...

υποψήφιοι άτομα σαν το Βαλυράκη, τη Φόνσου, τον Παταβούκα, το γιο του Χαραλαμπόπουλου, τη Λούκα κ.ά. και όχι η πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος δικαιούταν την τιμητική θέση στο Επικρατείας. Σκεφτείτε πόσο δυνατό θα ήταν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αν ήταν εκεί ο Σημίτης, ο Παπαδήμος, ο Αλιβιζάτος (με αυτή τη σειρά) και όχι ο Ραγκούσης, ο οποίος ποτέ δεν καταλάβαμε από που ήρθε και έγινε με μιας ηγετικό στέλεχος. Τι σχέση έχει ο Ραγκούσης με το Σκανδαλίδη ή το Χρυσοχοίδη; Από που προέκυψε ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν ξέρει τη σημαίνει χαμόγελο; Μία ομάδα περί τον ΓΑΠ είναι αυτή που θα κυβερνήσει και τα κοστούμια τους τα έχει δώσει ο ίδιος.
Είναι κρίμα, που ενώ ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 40 χρόνων, ο εν δυνάμει πρωθυπουργός να είναι τόσο μικρόψυχος και στενόμυαλος. Έτσι θα κυβερνήσει; Με αυτή τη λογική;
Αν δούμε τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ τα ίδια πρόσωπα είναι, καμία ανανέωση. Μόνο ο Πεπονής λείπει και ο Λιβάνης. Με την Μπόκοτα θα κάνει πολιτική ο ΓΑΠ;
Η μη συμμετοχή του Σημίτη έχει ενοχλήσει πολύ το λεγόμενο κεντρώο χώρο και είναι πιθανόν πολύ πολίτες να προτιμήσουν κάποια άλλη λύση και όχι το ΠΑΣΟΚ που ήταν μία κάποια ελπίδα. Χωρίς όμως το κέντρο το ΠΑΣΟΚ θα δυσκολευτεί να είναι πρώτο κόμμα και κερδίσει θα είναι με μικρή διαφορά και χωρίς αυτοδυναμία. Και μετά θα αρχίσουν τα όργανα και θα ηχήσουν τα τύμπανα του εσωκομματικού πολέμου. Μακάρι η επιλογή του ΓΑΠ να μην είναι εμπόδιο στην πορεία του ΠΑΣΟΚ.
Καλή επιτυχία και αντίο Σύντροφοι!!!!

53 σχόλια

  1. Παπατζής-Τρεμόπουλος-ΚΚΕ και Σύριζα, ας πάνε να πνιγούν στα Κατεχόμενα της Κύπρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
    ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΙΑ
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ
    ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
    ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΦΟΥ ΚΟΛΥΜΠΩ
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο καλό και να μα γράφεις να πας εκεί που ανήκεις στους Δεξιούς και τους εβραίους και κυτα μήν μετανιώσεις για οτι λές σήμερα καλά έκανε και τον έβγαλε η εκδίκηση ειναι ενα πιάτο που τρώγετε κρύο αυτός έφαγε τον Ανδρέα καλά να πάθει και μήμπως ξέχασες το χρηματηστήριο δανεισθείτε και επενδύστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vre ante panivlaka sta tsakidia...deksious sto sosialistiko pasok tou giwrgou den 8eloume...ston aguristo kai akoma parapera...alla kanena lamogio eisai kai esu apo ta polla pou 8isavrisane epi simiti giafto ton uperaspizese.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιωργάκης υπακούει στη μαμά του και η κ. Μαργαρίτα αποφάσισε να αποκεφαλιστεί ο κοντός. Ακούς εκεί, να μην υποτάσσεται στην "οικογένεια" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψήφο στους Οικολόγους-Πράσινους, όχι στον υπηρέτη των Αμερικάνων Τζέφρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

    ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

    ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ

    ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΕΡΕΛΗΣ

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρκετή ζημιά δεν έκανε στο ΠΑΣΟΚ το συγκεκριμένο άτομο και την κοπάνησε στα δύσκολα; Πρέπει να κάνει και σήμερα που το Κίνημα καλπάζει προς τη νίκη; Κι επιτέλους, αφήστε πια αυτό το παραμύθι για τα έργα Σημίτη. Η ψυχή του ΠΑΣΟΚ που χάθηκε εξαιτίας του δεν λογαριάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ??? ΒΡΕ ΟΥΣΤ... ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια όλα όσα γράφεις τα πιστεύεις; Για κάτι τέτοιους σαν κι εσένα, που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν είχες ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ούτε το 2007 (ίσως και το 2004) καλύτερα που ο ΓΑΠ τον έστειλ σπίτι του. Θέλω να σε ρωτήσω 2 πράγματα:

    1. Ποιος πρώην πρωθυπουργός έχει ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας στην Ελλάδα;
    Απάντηση: Από τους 4 πρώην πρωθυπουργούς οι 3 είχαν μπει σε εκλογικές περιφέρειες (μάλιστα ο Ράλλης είχε κατέβει στην Κέρκυρα που έκοβε και έδρα από άλλο βουλευτή). Ο 4ος, ο θείος, πήδε για ΠτΔ και δεν ξανακατέβηκε ποτέ.

    2. Ποιος πρώην πρωθυπουργός ευρωπαϊκού κράτους, μετά την αποχώρησή του, κατεβαίνει ξανά υποψήφιος βουλευτής;

    Απάντηση: ΚΑΝΕΙΣ

    Το θέμα του Σημίτη είναι άλλο λοιπόν. Ποιο; Κανείς δεν ξέρε

    Αυτός λοιπόν ο μαλάκας που κατέστρεψε ένα ολόκληρο κόμμα, γιατί απλά μισούσε τον ιδρυτή του κόμματος και ήταν κομπλεξικός δεν είναι ο Ελ Σιντ των Κεντρώων. Σε απλά ελληνικά δε θα δέσουμε κανένα το όρθιο πτώμα του (το πολιτικό) σε κάποιο άλογο για να προσελκύσουμε ψηφοφόρους.

    Όσοι θέλουν ασ ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, οι υπόλοιποι, ας μην ψηφίσουν και ας περιμένουν να κάνουν νέο κόμμα οι εκσυγχρονιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    METRON ANALYSIS 6.5%
    ALCO 6.2%
    RASS 4.8%
    MARC 6.1%
    MRB 5.1%

    A ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8.4%
    Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2.2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εισαι τελειως ηλιθιος μπραβο στον παπανδρεου που δεν εβαλε τον αποτυχημενο σημιτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαγαλάκια της δεξιάς και των διαπλεκομένων, τι έγινε; συνειδητοποιείτε ότι ο Γιώργος δεν είναι μαριονέτα των ορέξεών σας όπως ήταν ο Σημίτης και ο Καραμανλής ;
    Εσύ ΠΑΣΟΚαρα που υπογράφεις το κείμενο, δεν άκουσες τίποτα για τον εκβιασμό Σημίτη στο Γιώργο ;
    Μπορείς να απαντήσεις σ'ενα πολύ απλό ερώτημα. Γιατί ο Σημίτης δεν δέχτηκε να μπεί στον Πειραιά, όπου εκλεγόταν το 2004 και 2007; Μήπως γιατί μοιρίστηκε νίκη και θέλει να είναι στο κάδρο ; ενω στην σίγουρη ήττα του 2004 κρύφτηκε;

    Αντε γιατί αρκετά έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να έφαγες καλά με το Σημιτάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρώτον, Ο Σημίτης δεν έδωσε στον Γιώργο το δαχτυλίδι, αλλά ένα κόμμα διαλυμένο με τις κρυφές δημοσκοπήσεις να δείχνουν την διαφορά στο 10% με την ΝΔ αν ο Σημίτης έμενε στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ. Με άλλα λόγια Ο Σημίτης τα έβαλε στα πόδια στα δύσκολα όταν είδε ότι θα έχανε και έριξε τον Γιώργο στα βαθιά χωρίς σωσίβιο να σώσει το κόμμα.

    Δεύτερον, ΟΝΕ, ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και ένταξη στην ζώνη του Ευρώ είναι επίσης επιτεύγματα του Γιώργου ως υπουργού εξωτερικών.

    Τρίτον, ο Σημίτης δεν ΄έμεινε εκτός επειδή το ήθελαν κάποια απαρχαιωμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ', έμεινε εκτός γιατί ο ίδιος το διάλεξε. Του προτάθηκε είτε η Α' Αθηνών είτε η Α' Πειραιώς και αυτός διάλεξε να το αρνηθεί γιατί δεν εξυπηρετούσε τις προσωπικές του στρατηγικές όπως το να ήταν στο επικρατείας.

    Τέταρτον, ένα είναι σίγοθρο ο ΓΑΠ δεν πρόκειται να κάνει πολιτική με όλα αυτά τα στελέχη που έκαναν τον κόσμο να σιχαθεί το ΠΑΣΟΚ με την αλαζονεία τους, την διαφθορά και την διαπλοκή ('Δες όσους πήραν ήδη τον δρόμο της εξόδου). Αυτά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

    Πέμπτον, όποιος ήλπιζε ότι θα έχει τον Γιώργο δέσμιο και ελεγχόμενο, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Γιώργος κατεβαίνει στις εκλογές ελεύθερος και ωραίος, έτσι όπως πρέπει να είναι ένας ηγέτης, έτσι όπως μας αρέσει.

    Έκτον, μην ανησυχείς 'σύντροφε' για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτή η κίνηση του εξασφάλισε μια και καλή την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας σε όλους του αναποφάσιστους ότι η ρήξη με το παρελθόν έχει πλέον επέλθει και ότι ο Γιώργος είναι ένας πραγματικός ηγέτης που δεν μπαίνει σε ανατολίτικα παζάρια με μεγαλοστελέχη, βαρώνους κτλ.

    Ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Στο καλό και να μην μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ?????ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!!!!ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τρεξτε να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ.
    τα SEX και και την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......

    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).

    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.

    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ Ο ΓΠΑ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΩΣΤΑ,ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΝΑ ΞΕΣΠΕΙΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...",ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ...ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΙΓΕΙΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΡΑΧΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ,ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ Ο ΓΑΠ;ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ,ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΑΠ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΝ ΓΑΠ.ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ,ΕΚΟΨΕΣ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ,ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΕ ΓΙΑΤΡΟ.ΜΠΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τρεξτε να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ.
    τα SEX και και την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......

    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).

    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.

    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡOΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΝΟΤΑΝ.
    Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΙΟ - Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ - ΤΟ ΜΕΤΡΟ – ΤΟ ΤΡΑΜ - ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ - Η ΣΥΛΛΥΨΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ [ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΛΤΑ] ΚΛΠ - ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ – ΗΘΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο καλό και να μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΡΙΟΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ. ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aν είχαν χιούμορ στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ θα ξαναέπαιζαν τις διαφημίσεις που παρουσίασε στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία. Θα έδειχναν τα γνωστά παπαγαλάκια, κρεμώντας τους όμως νέες ταμπέλες, όπως «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ», «Παγκόσμια Τράπεζα», «Ευρωπαϊκή Επιτροπή», «Διεθνής Διαφάνεια» κ. λπ. Θα ντουμπλάριζαν τις τσιριχτές φωνούλες των παλιών ψιττακών και θα τους έβαζαν να λένε «Θα κατακρημνιστεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας» (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), «κανείς δεν θα προτιμάει την Ελλάδα για επενδύσεις» (Παγκόσμια Τράπεζα), «Η ελληνική οικονομία θα μπει σε ύφεση» (Κομισιόν), «Οι δείκτες διαφθοράς στην Ελλάδα ανεβαίνουν» (Διεθνής Διαφάνεια).

    Δυστυχώς τα βασικά ζητήματα αυτών των εκλογών -τα οποία, σημειωτέον, είναι και ο λόγος για τον οποίο προκηρύχθηκαν- δεν παίζουν στα κανάλια. Στριμώχνονται στις σομόν σελίδες των εφημερίδων, αυτές που λίγοι προσέχουν και λιγότεροι διαβάζουν. Και όμως! Αυτό που θα επηρεάσει περισσότερο τη ζωή των Ελλήνων πολιτών δεν είναι αν ο κ. Χρήστος Βερελής θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Δεν είναι καν αν ο κ. Μιλτιάδης Εβερτ θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν. Δ.

    Τα βασικά ζητήματα της 4ης Οκτωβρίου είναι αυτά που αφορούν την τσέπη των Ελλήνων πολιτών. Δεν είναι το μέλλον του κ. Πάχτα ή του κ. Δούκα, αλλά των μέλλον ημών των πολιτών και των παιδιών μας. Το βασικό θέμα που πρέπει να συζητηθεί είναι ποιες πολιτικές θα αυξήσουν τον συνολικό πλούτο της χώρας, τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, πώς πρέπει αν πορευτούμε προκειμένου να περισσέψουν λεφτά για την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον. Ολα αυτά εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως από το αν έρθουν ξένες επενδύσεις στη χώρα ή αν η ανταγωνιστικότητά μας φθίνει.

    Δυστυχώς τα μαντάτα που μας φέρνουν τα «παπαγαλάκια εξωτερικού» δεν είναι καθόλου καλά για την ελληνική οικονομία. Η ανταγωνιστικότητά της, για παράδειγμα, έπεσε δραματικά. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στις τελευταίες μέρες του επάρατου ΠΑΣΟΚ -δηλαδή το 2003- η Ελλάδα βρισκόταν στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην 71η. Αυτό δεν οφείλεται σε καμιά διεθνή οικονομική κρίση και σε κανένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Η Μποτσουάνα τα πάει καλύτερα, και ας υφίσταται την ίδια διεθνή οικονομική κρίση.

    Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται διαρκώς δυσμενέστερο για την Ελλάδα. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα (άλλο «παπαγαλάκι εξωτερικού» κι αυτό!) από τις 183 οικονομίες του πλανήτη η Ελλάδα είναι η 109η πιο «φιλόξενη» για τις επιχειρήσεις. Ηταν στην 100ή θέση πριν από ένα χρόνο.

    Το πρόβλημα με τους δείκτες που λένε τα «παπαγαλάκια εξωτερικού» είναι ότι δεν αποτελούν απλές ασκήσεις κάποιων οικονομολόγων. Η χαμένη ανταγωνιστικότητα σημαίνει ότι τα προϊόντα των Αζερμπαϊτζανών (προσοχή, δεν είναι αστείο: και το Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται πιο πάνω από την Ελλάδα σε ανταγωνιστικότητα) είναι φθηνότερα στις διεθνείς αγορές. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι κάποιες ελληνικές επιχειρήσεις θα κλείσουν. Ετσι, θα δικαιωθούν τα άλλα παπαγαλάκια που έλεγαν «θα κλείσουν επιχειρήσεις», «θα μείνεις άνεργος», «δεν θα έχεις λεφτά» κ. ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕΤΟΥ ΤΑΤΑΡΟΥ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ,ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΜΑ.ΕΔΩ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ,ΤΟ ΛΑΟΣ,ΤΟ ΚΚΕ Ο ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενάς ΑΛΛΟΣ Γιώργος Δίνει ΟΡΑΜΑ για ενά ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!
    Σε μια εξαιρετική ομιλία που μόλις πριν από λίγο τελείωσε ο Γιώργος έδωσε απτά δείγματα σπάνιου ΗΘΟΥΣ και ΟΡΑΜΑΤΟΣ!!
    Στο που θα βρούμε τα λεφτά είναι συνακόλουθο το πάνε τα λεφτά!
    Για την παιδεία αφιερώνουμε το 5% συν 1 δις !!
    Στην υγεία θα καλύψουμε τις ελλείψεις άμεσα! Δεν χρειαζόμαστε άλλους αγροφύλακες!!
    Το ασφαλιστικό θα το ανοίξουμε στον πρώτο χρόνο!!
    Συντάξεις σε τρείς μήνες!!
    Την ιστορία μιας ΧΩΡΑΣ δεν την γράφουν μόνο οι ηγέτες την γράφουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι πολιτες της!!
    Σας καλώ να γράψουμε ΜΑΖΙ την ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΕΝΤΡΩΟ Η ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ, ΤΑΤΑΡΟ ,.ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΗΠΙΑΝ ΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΗΠΙΕ Ο ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λοιπόν μερικές λεπτομέρειες
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    Άν δέν πήγαινε ο Καψής στήν Τρικούπη
    καί έλεγε:
    "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΡΕΣΑΛΤΟ"
    ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Τόν σαστισμένο Γιώργο,έσωσε τό....
    βαθύ ΠΑΣΟΚ.
    Ήταν υπόσχεση στόν father Ανδρέα,ή
    ατταβιστική συμπεριφορά?
    Τήν ζυγαριά τήν γέρνει καί τό πούπουλο.
    Τό λευκό.Καλά ξυπνητούρια γουαναμπίδες καί γουναμπίδισες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός αγνώριστος και προβληματισμένος όσο ποτέ , μίλησε πριν από λίγο στον κλειστόν χώρον του Ιντερκοντινέταλ προς τους κομματικούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης !! Μπροστά σένα αποσβολωμένο - αμήχανο όσο και λιγοστό ακροατήριο - οι πληροφορίες μας αυτό λένε- επαναλαμβάνοντας τις γνωσγτές ανοησίες περί ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ για να σωθεί η οικονομία μας!! Αυτό δεν έχει προηγούμενο! Η εικόνα μίλαγε από μόνη της τόσο που το MEGA κάναλο έδειχνε εικόνες από την επισκεψή του την περασμένη βδομάδα στην Θεσσαλονίκη!!! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΧΑΛΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για δες ρε πονος που τους επιασε ολους για τον Σημιτη........
    Δεν περναει αυτη η προπαγανδα πλεον φιλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και περί Σημίτη …κολοκυθόπιτα!
    Γιατί δεν λέω τίποτε για την περίπτωση Σημίτη, όπως δεν έγραψα τίποτε για την περίπτωση Αλαβάνου, ίσως να αναρωτηθεί κάποιος φίλος.

    Δεν είναι σοβαρά ζητήματα για σχολιασμό;
    Είναι και παραείναι …τα σοβαρότερα μέχρι στιγμής προεκλογικά επεισόδια, θα έλεγα – και θα έβαζα τελεία, όχι όμως και παύλα.

    Για το μόνο που είμαι απολύτως βέβαιος είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις μη-συμμετοχής αυτών των σημαντικών μορφών του πολιτικού σκηνικού στις εκλογές δεν έχουμε ιδέα του παρασκηνίου που τις συνόδευσε και της πραγματικής αιτίας που επέφερε αυτό το αποτέλεσμα.

    Οι ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές και το συνακόλουθο «ρεπορτάζ», αποτελούν κακότεχνα κατασκευάσματα για να κρύψουν τα πραγματικά αίτια τα οποία δεν είναι ασφαλώς αποκλειστικά συναρτημένα με τη στάση και συγκυριακή συμπεριφορά του Γιώργου και του Αλέξη αντίστοιχα.

    Η αλήθεια είναι ότι και ο Σημίτης και ο Αλέκος καθόλου δεν… βολεύονταν σε αυτές τις εκλογές και πολύ θα ήθελαν να ξεκαθαρίσει εκλογικά το τοπίο και μετά να κρίνουν σε τι πρωτοβουλίες θα πρέπει να προβούν.

    Ο Αλέξης και ο Γιώργος απλώς βοήθησαν τα πράγματα να γίνουν όπως ήθελαν ο Σημίτης και ο Αλέκος αντίστοιχα.

    Άρα, μη μας σερβίρετε ότι και ότι, όσο για τα περί Σημίτη …κολοκυθόπιτα!

    Δ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιαλαντζί οι-ΚΟΛΟ-γοι στου καρατζαφύρερ

    Κατά την σουπερ διεύρυνση τους οιΚΟΛΟγους του γραφικού Παπανικόλα στο από-κομμα του ο χέρι-χερις, είπε μεταξύ άλλων:
    "Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία."

    Ποιους οικολόγους και παραμύθια μας σερβίρει? Ο τύπος έχει κάτι μαγαζάκια με «βιολογικά και υγιεινά» προϊόντα και πλασάρει το εμπόρευμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΦΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά δε θα κλάψουμε κιόλας.
    Εξάλλου μόνος του παραιτήθηκε, αφού δε δέχθηκε την Α Πειραιά ή την Α Αθήνας, όπου ως γνωστόν θα έβγαινε αφού σας πρώην πρωθυπουργός, δε χρειαζόταν ψήφους.

    Εξάλλου ο Σημιτάκος δεν είναι και καμιά Παναγίτσα. Μη ξεχνάμε τα παρασκήνια, αμέσως μετά από τις εκλογές του 2007, όπου πήγαν να φάνε το Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο γιωργος γραφει ιστορία

    κι εσύ γράφεις μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΒΕΙΣ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ?
    ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΟ!!
    ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕ ΗΘΕΛΕ ΡΕ, ΑΝ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ!!ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΒΗΚΕ, ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!!ΕΕ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΩΛΟ!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ, ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κυριε Γιώργο Βογιατζή

    Το γουβαδακι σας και σε αλλη παραλια.Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειαζεται ουτε εσενα αλλα ουτε και αυτους που σκεπτονται σαν και σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΙΜΙΤΗ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΑΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΦΟΥ ΚΟΛΥΜΠΩ
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    12 Σεπ 2009 6:44:00 μμ


    και εγω δε θα ψηφίσω πασοκ αυτή τη φορά αλλα ο μόνος λόγος είναι γιατί πρέπει να περιοριστεί ο θρίαμβος του, ώστε να μη ξεχάσει τις υποσχέσεις και έρθει η αλαζονεία πρίν το έργο.
    αν η διαφορά ηταν μικρή θα το σκεφτόμουν αλλιώς.
    τώρα είμαι ήσυχος ότι θα φύγει η μπόχα, αλλά πρέπει να συγκρατήσουμε και όλους όσους είναι έτοιμοι να "ξεφύγουν" ασκώντας εξουσία.
    χρειάζεται μια τέτοια διαφορά (όχι μεγάλη) που θα τους κρατά σε εγρήγορση και θα τους θυμίζει ότι μπορεί απο μερα σε μέρα μπορεί να χάσουν την εξουσία, αν ξεχάσουν η αργήσουν να κάνουν όσα υποσχέθηκαν.
    συμφωνώ για το "περιβάλλον" του γαπ, όπως και όλων όσων κυβερνούν, μιάς και αυτό παίζει τον μεγαλήτερο ρόλο.
    δεν μπορώ να ξεχάσω όμως και το περιβάλον του σημίτη, όπως και την αλαζονεία που τους χαρακτήριζε. επίσης δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που εκβίασε την εκλογή του σαν αρχηγός του πασόκ στο συνέδριο, όπως και οι δραματικές επιδόσεις του σαν υπουργός βιομηχανίας, όπου έλαμψε με την πατωμένη απορρόφηση εγκεκριμένων κονδυλίων της ε.ε. σε ένα απο τα κυριότερα υπουργεία, λόγω πλημμελούς κατάρτισης μελετών !!!
    επίσης όταν λέμε για "φρεσκάρισμα", αυτό δεν μπορεί να είναι επιλεκτικό. για εμένα ότι αλλαγή χρειάζεται σε αυτούς του 80, χρειάζεται και σε αυτούς του 90.
    όσο για την κρατικοδίαιτη, αποτυχημένη και ψωνάρα μπόκοτα, και τα υπόλοιπα "δολώματα", φυσικά δε συμφωνώ, για αυτό και θα προσπαθήσω με τη ψήφο μου να βοηθήσω το πασόκ να βελτιωθεί, μή ψηφίζοντας το.

    επίσης δεν ανησυχώ μη τυχών και όλοι κάνουν το ίδιο με εμένα και έτσι χάσει το πασοκ την αυτοδυναμία.
    ξέρω πια καλά ότι στην Ελλάδα, όλοι ψηφίζουν μονοκούκι, και αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα ... και η μόνη λύση είναι το σπάσιμο του ΦΑΥΛΟΥ αυτού κύκλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ψήφο στους Οικολόγους-Πράσινους, όχι στον υπηρέτη των Αμερικάνων Τζέφρι!

    12 Σεπ 2009 6:57:00 μμ


    ναί έτσι είναι ....
    για να πάρουν πίσω οι εβραίοι τις περιουσίες που έκαναν απο την τοκογλυφία.
    για να πάρουν πίσω οι τσάμηδες τις περιουσίες που έκαναν απο τη συνεργασία τους με τουρκαλβανούς και γερμανούς.
    για να αναγνωριστεί η μεγάλη μακεδονίτικα.
    για να αναγνωριστεί η μεγάλη αλβανία.

    α ρε βούρλα ....
    ποιοι οικολόγοι και ποιοι πράσινοι ????
    θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι, όπως το κωλαράκι σας θα τρωει κρεατάκι ......

    συνεχίστε να τις εξυπνάδες και τις υποκρισίες και η μη ένταξή σας στη βουλή θα είναι το λιγότερο ...

    βλέπετε το κλίμα σαν ευκαιρία για ανάδειξη, αλλα δε βλέπετε το ΞΕΣΠΑΣΜΑ που έρχεται.... για όλους όσους υποκρίνονται.

    συνεχίστε την υποκρισία και τα κόλπα κάτω απο το τραπέζι και θα δείτε που θα σας βάλουμε τα ποδήλατα, μούλοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΛΟΜΒΕΡΔΟ - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι γνώμες είναι σαν τις ****τρυπίδες.
    Ο καθένας έχει από μία.
    Θεμιτή και αποδεκτή σε όλες τις δημοκρατίες.
    Μπορεί εσείς οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είσαστε μικρά ανεγκέφαλα ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθείτε, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξετε ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Η αχίλλειος πτέρνα του αμερικάνικου αυτού σεναρίου, όμως, είναι η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάντως επειδή πολλοί εδώ μέσα μιλούν υποτιμητικά για τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ τον πρώην και τον νυν, ας σκεφτούν λίγο ψύχραιμα....
    Ο Κώστας Σημίτης σε μια δύσκολη στιγμή για το κίνημα και την Ελλάδα, αμέσως μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, κατάφερε και έβαλε τη χώρα σε μια μεγάλη πορεία επιστέγασμα της οποίας ήταν η ένταξη στην ΟΝΕ. Βεβαίως η πορεία αυτη συνοδεύτηκε και απο λάθη επειδή τα πάθη των ανθρώπων είναι ασυγκράτητα και πανω απο πολιτικές.
    Ο στόχος - οραμα της ΟΝΕ επετευχθη χάρη στις θυσιες του Ελληνικού λαού. Το όραμα το δίνει ο κυβερνήτης....Και στην περίπτωση των ταυτοτήτων έδειξε το δρόμο...
    Ενα σύγχρονο ευρωπαικό κράτος δεν μπορεί να σέρνεται πίσω απο την εκκλησία....Και τώρα ήρθε η στιγμή για ένα αλλο όραμα, το όραμα του Γιώργου Παπανδρεου. Οσο και να σκορπούν κακιες εδώ μέσα διάφοροι δεν μπορούν να παραβλέψουν την επιρροή που έχει η εμπειρία των σπουδών του (κοινωνιολογία) στη Σουηδία. Επηρεασμένος απο το Σουηδικό μοντέλο ανάπτυξης και απο τα σημερινά δεδομένα, η ήπια μορφής ανάπτυξη σε συνδυασμό με την διαφύλαξη του περιβάλλοντος είναι το όραμα του 21ου αιώνα. Πολλοί στην Ελλάδα δεν μπορούν να κατανοήσουν τι σημαίνει πράσινη οικονομία.....επειδή όλα αυτά τα χρόνια είτε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ δεν επένδυσαν ποτέ σε αυτή την οικονομία διότι δεν έχουν κατανοήσει τη σημασία της.
    Ο Γιώργος και η ομάδα του, όπως ο Σπύρος ο Κουβέλης με σπουδές στο εξωτερικό εμπνέονται απο τα ίδια οικολογικά ιδεώδη και αυτοί θα κληθούν να εμπνεύσουν την ελληνική κοινωνία την επόμενη μέρα. Οι παλαιοφρουροί του Αντρέα υποστηρίζουν το Γιώργο οχι επειδή εμπνέονται απο τις αρχές του αλλά σαν αντίδραση στους Σημιτικούς εκσυγχρονιστες. Ο Γιώργος τα ξέρει αυτά και τα έχει όλα στο μυαλό του.
    Ξέρει με ποιους και πως θα κυβερνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αν δεν καταλάβατε ότι ο Σημίτης είναι η χρυσή εφεδρία του ΓΑΠ είστε βαθιά νυχτωμένοι. ¨οταν οι σύντροφοι του ΓΑΠ αποτύχουν στην νέα διακυβέρνηση θα κληθεί τότε ο Σημίτης να ξανασώσει το ΠΑΣΟΚ , όπως έκανε και το 1996 (εννοούμε την ρωσόφιλη πτέρυγα που επικράτησε μετά την εξόντωση του Μένιου με το βρώμικο 1989) βοηθούμενος νομίζετε από ποιόν ? Τον Λαλιώτη αυτοπροσώπως . Αυτοί θα σώσουν τον ΓΑΠ από τον λιθοβολισμό, όπως βέβαια τους έσωσε και αυτός το 2004.
    Η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται εις βάρος των ηλιθίων τύπου Βερελή και λοιπών εκσυγχρονιστών που δεν κατάλαβαν τι τους χτύπησε. Και η πλάκα είναι ότι περιμένουν αυτόν που τους ξεμπρόστιασε , ναι τον Βενιζέλο, μήπως και ψελίσει καμμιά κουβέντα. Ύστερα από κάποια χρόνια θυμηθείτε όσοι διαβάσετε αυτό το σχόλιο τις εξελίξεις.
    Δυστυχώς ακόμη ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. χα.χα..χουχαααα.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!
    ουχα...χουχααα..ουυυυυυυυυυυυυυυυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΡΕ στ΄αρχίδια μας για τον προδότη Σημίτη. Να παει στο διάολο ο ΜΑΛΑΚΑΣ που κατάντησε την Ελλάδα μπουρδέλο Ασ πάει να πει μερικά ευχαριστώ ακόμα στους πατρόνες του τους αμερικάνους ΑΪ στο Διάολο επιτέλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Γράφοντα! Πόσα τσίμπισες για να γράφεις τόσο χοντρές μαλακίες? Αντε και.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ,

    ώστε επιτέλους ναψηφίζουν οι ΑΛΒΑΝΟΙ
    ώστε να ξαναέρθει το σχέδιο ΑΥΝΑΝ
    ώστε να φυτεύουμεστις γλάστρες μας ελεύθερα χασις

    ώστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. "Ο άνθρωπος της ΟΝΕ, της ένταξης της Κύπρου, των Ολουμπιακών "

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΊΟΥ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ........



    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ .

    ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ !


    ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ,ΕΡΠΕΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 12 Σεπ 2009 6:46:00 μμ


    ΜΠΡΑΒΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ .

    ΕΤΣΙ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.

    ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ .


    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΗΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...
    ----------------------------------
    "Θέλει να είναι υποψήφια με τη ΝΔ η Αθήνη..." press-gr.
    13 Σχόλια ) - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης Σύμπτυξη σχολίων
    ---------------------------------
    > ΣΧΟΛΙΟ....
    4 Σεπ 2009 8:17:00 πμ
    Ανώνυμος PAΟ/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ...
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..
    ΛΑΟΣ + Ν,Δ. = ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ... ΤΕΤΟΙΩΝ ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ !!!
    -----------------------------------
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ >>>>
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ 8 ΚΑΙ 17 ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ PRESS BLOG...
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ
    ΡΟΥΣΦΕΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ
    ΑΛΗΤΗ ΚΗΦΗΝΑ ΠΑΣΟΚΕ
    ΛΑΔΡΙΑΡΗ ΜΙΖΑΔΟΡΕ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ
    ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
    14 Σεπ 2009 12:12:00 μμ
    ---------------------------------
    > ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ
    8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ !!! ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!
    > ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    *** ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ PRES-ΠΑΣΟΚ !!!

    τα λ ό γ ι α π ε ρ ι τ ά.
    ΤΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση