GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα του Γιώργου...

...και το τέλος του βαθέως ΠΑΣΟΚ . Από τον Χρήστο Λουτράδη . Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο ο Γιώργος Παπανδρέου, πρέπει να επιλέξει. Πρέπ...

...και το τέλος του βαθέως ΠΑΣΟΚ
.
Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο ο Γιώργος Παπανδρέου, πρέπει να επιλέξει. Πρέπει να επιλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.
Πρέπει να δώσει ενα σαφές ηθικό και ιδεολογικό στίγμα , που θα στείλει στον κάλαθο των αχρήστων όλους αυτούς που επέβαλαν στην Κοινωνία το πρότυπο του homos pasokous. Πρέπει να επιλέξει αν θα πορευτεί ως πρωθυπουργός με όλους αυτούς που...

δεν κατάφεραν ποτέ να αποβάλλουν απομέσα τους τον "μικρο-αστό δικτατορίσκο" και λειτουργούσαν ως προεστοί στις δημόσιες υπηρεσίες, που μετέτρεψαν τον κρατικό μηχανισμό σε άτεγκο και σκληρό κομματικό φέουδο.
Αν δεν το έχει αντιληφθεί ακόμη. Είμαι σίγουρος ότι έχει αντιληφθείότι αυτήν την φορά η κοινωνία τιμωρεί. Και δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν παίξει με την δημοκρατική τους ευαισθησία. Το αν θα βρει ποιοι είναι δεν είναι δύσκολο. Μια ματιά να δείξει σε αρθρογράφους μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας γνωστού συγκροτήματος.

18 σχόλια

  1. Δεν μάσησε ο Γιώργος και έφαγε τον Σημίτη
    Μεγάλη μαγκιά του Γιώργου να στείλει τον Σημίτη...Σε αντίθεση με τον Καραμανλή που βάζει το ραμολί τον Αχιλλέα υποψήφιο γιατί τον εκβίασε.
    Αρκεί βέβαια αυτή την μαγκιά να την έχει και σαν κυβέρνηση και να ξηλώσει όλους τους αρουραίους του ΠΑΣΟΚ τα λαμόγια τους εργατοπατέρες ...Γιατί αλλιώς θα χάσει και σύντομα την εξουσία...
    Βεβαία το μεγάλο ξεκαθάρισμα πρέπει να το κάνουν και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μαυρίζοντας όσα λαμόγια έχουν μπει στα ψηφοδέλτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σκλήρυνε, προσφάτως, τις ρηματικές αναφορές εναντίον της μη-κομουνιστικής αριστεράς η κα Παπαρήγα.

    Δικαίωμά της και στρατηγική της, στην οποία δεν μου πέφτει λόγος.
    Μόνον που να, καλό θα ήταν να έχει συνείδηση τι λέει και να μην προκαλεί.
    «Κυβερνητικό παρτενέρ» αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να διευκρινίσει ποιάς κυβέρνησης ακριβώς!

    Προφανώς ταράζεται και μόνον με την ιδέα μιας προοδευτικής κυβέρνησης που θα στηρίζουν ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι. Προτιμά μια κεντροδεξιά κυβέρνηση ή κάτι δεξιότερο για να ικανοποιηθεί το δόγμα που υπηρετεί και τα συμφέροντα που δραστηριοποιούνται μέσα και στην περιφέρεια του ΚΚΕ.

    Μάλιστα η κα Παπαρήγα, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην 74η ΔΕΘ, προέβλεψε ότι μετά τις επικείμενες εκλογές η χώρα θα έχει αντιλαϊκή κυβέρνηση και αντιλαϊκή αντιπολίτευση.
    Υπέροχη πρόβλεψη, άκρως πολιτικοποιημένη…πάντα τέτοια!!! Μάλλον, η αγαπητή κυρία μπέρδεψε τις προσβλέψεις της με τις προβλέψεις της και τα έκανε μαντάρα προδικάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού.

    Στο τέλος δεν άντεξε και το έριξε στην προσφιλή για το ΚΚΕ τακτική της πρακτορολογίας, την όποια από πολύ νέος συνήθισα να αποκαλώ προστυχολογία, καθώς έχω κακές εμπειρίες προσωπικά στο ζήτημα.
    Έτσι, η κα Παπαρήγα τόνισε ότι το ΚΚΕ δέχεται αντικομμουνιστική επίθεση και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ να έχουν μελετήσει κάποιο σχέδιο ανάλογης επίθεσης, η οποία όμως «μπορεί να είναι πιο κομψή ή να την προωθήσουν μέσω άλλων κέντρων».

    Παναγία μου, τι μπορεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ και δεν το φανταζόμουνα! Εδώ οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν καλά-καλά ένα σχέδιο να απαλλαγεί το κόμμα τους από τη …Siemens, αυτοί στο ΚΚΕ το βλέπουν σαν κέντρο πρακτόρων και υπόγειων δυνάμεων, σαν αυτές που αντίστοιχα συνθέτουν την μυθοπλασία της ακροδεξιάς με τον Ντανίλο!

    Τέλος πάντων, εγώ επειδή δεν εκφράζω το ΠΑΣΟΚ, μάλλον θα πρέπει να εντάσσομαι στην κατηγορία «άλλα κέντρα» αυτή τη στιγμή που τολμώ και σχολιάζω (πιάνω στο στόμα μου) το ΚΚΕ.
    Λοιπόν, ως «άλλο κέντρο» θα ήθελε να παρακαλέσω τα στελέχη του ΚΚΕ να σταματήσουν να μας αποκαλούν αντι-κομμουνιστές. Το ορθότερο είναι ότι είμαστε αντίθετοι στον ολοκληρωτισμό και στον αυταρχισμό κάθε μορφής και απόχρωσης και εδώ ακριβώς γίνεται η παρεξήγηση.

    Εμείς, τα «άλλα κέντρα», αγωνιζόμαστε εναντίον του αποκλεισμού κάθε μορφής, ενώ η κα Παπαρήγα στηρίζει την ρητορεία της στον αποκλεισμό του ΚΚΕ, ενώ παράλληλα υπονοεί τον αποκλεισμό «σκεπτικιστών» της αριστεράς από το ΚΚΕ . Εμείς δεν σκεφτόμαστε ούτε λειτουργούμε με το «αντι-», αλλά με το «υπέρ-». Όσοι δεν είναι μαζί μας δεν είναι εχθροί μας και δεν τους φοβόμαστε, απλώς δεν ανεχόμαστε κάποιοι να μας συκοφαντούν, αποκλείουν, καταπιέζουν, παραπλανούν, ετεροκαθορίζουν και ασκούν αυταρχικές συμπεριφορές πάνω μας υπηρετώντας φασιστικά ή κομμουνιστικά/ολοκληρωτικά δόγματα και πρακτικές.

    Εμείς δεν επιδιώκουμε τον αποκλεισμό του ΚΚΕ. Αντίθετα το ΚΚΕ πολιτεύεται με αυτό το κριτήριο εναντίον όλων των άλλων ακόμη και εναντίον μελών ή στελεχών του κόμματος, αν ξεφύγουν λίγο και συγκυριακά από τη γραμμή του «δημοκρατικού συγκεντρωτισμού». Η Λιάνα εξαιρείται και δεν χρειάζεται να δοθεί εξήγηση …γνωρίζουμε!

    Συνεπώς, με την ίδια έννοια που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται «κυβερνητικός παρτενέρ» από το ΚΚΕ, εμείς, τα «άλλα κέντρα» αναλογικά θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε την κα Παπαρήγα «παρτενέρ του Ολοκληρωτισμού».

    Χρειάζεται να πω με ποιόν χορεύει μαζί τα τελευταία χρόνια …η παρτενέρ, στα πάρτι της εξουσίας;
    Δεν θα το πω για να μη δικαιώσω τις αιτιάσεις της Παπαρήγα για τα «άλλα κέντρα». Θα αφήσω μετέωρο το ερώτημα να το απαντήσει ρητά η ίδια όποτε επιθυμεί, αν και κάνει ότι μπορεί για να υπαινίσσεται καθημερινά την απάντηση .

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξανά-μανά τα ίδια...
    Πάλι χτες το απόγευμα μια νταλίκα δίπλωσε και ανατράπηκε στις στροφές αμέσως μετά το Μενίδι. Ο δρόμος γέμισε λάδια και φυσικά σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα που "φρακάρισαν".
    Επί ώρες συνεχίστηκε το πρόβλημα, καθώς οι τροχονόμοι προσπαθούσαν να συμμαζέψουν την κατάσταση χρησιμοποιώντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, δίνοντας εκ περιτροπής προτεραιότητα πότε στα αυτοκίνητα με κατεύθυνση τα Γιάννενα και πότε σε αυτά με κατεύθυνση την Αθήνα.

    Νισάφι πια με αυτό το θέμα. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες και η χιλιοστή μέσα στα χρόνια, που δημιουργείται πρόβλημα στις στροφές Μενίδι-Κατάφουρκο, στο Μακρυνόρος δηλαδή.
    Μιλάμε για τον δρόμο που ενώνει την Ήπειρο με την υπόλοιπη Νότια Ελλάδα, τον δρόμο που ενώνει την είσοδο της Ελλάδας από δυτικά, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με το κέντρο, τον δρόμο από τον οποίο περνάνε καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα και τεράστιες ποσότητες εμπορευμάτων φορτωμένα σε νταλίκες.
    Μιλάμε για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ οδική επαφή των Ηπειρωτών με την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, ένας δρόμος στενός, γεμάτος στροφές, μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, χωρίς διαχωριστική νησίδα, χωρίς λωρίδα ασφαλείας, χωρίς δυνατότητα προσπέρασης, αυτοί που τον έχουνε περάσει, ξέρουνε τι εννοώ...
    Η Ιόνια Οδός θα ήταν η λύση, αλλά οι εργασίες είναι κολλημένες, ούτε οι απαραίτητες απαλλοτριώσεις δεν γίνονται.
    Ο Σουφλιάς ασχολείται με το πώς θα γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας και ο Αρτινός και ο Πρεβεζάνος κουμπάρος του, που θα μπορούσαν να τον σκουντήξουν, μιας και δεν ακούει καλά, ασχολούνται με το πώς θα μπούνε στην Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΘ

    ΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΣΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ

    ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ

    ΕΝΩ ΒΑΣΤΑΕΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΙΛΕΝΕΣ ΚΛΠ.. ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ

    ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΛΑΙΦ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ


    ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΠΙΠΑΤΖΟΥΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΟΡΑΙΑ

    ΓΙΩΡΓΟ

    ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

    ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ώρα του Γιώργου τελειώνει με τις επιλογές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μασωνοι ραγκουσηδες παντου και εβραιες απο την Ταρσο...
    τα @@@ μας θα παρεις που ραβεις κοστουμι Πρωθυπουργου στον Γιαννετο....

    11 Σεπ 2009 5:27:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο Παπανδρέου αθώωσε τον Κ.Γείτονα πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη!


    Ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το θέμα της siemens με το που έβαλε τον Κώστα Γείτονα στα ψηφοδέλτια. Και να μην εκλεγεί ο Γείτονας λίγο τον απασχολεί από την στιγμή που κατάφερε να μπει στις λίστες και ενώ έχει καταγγελθεί στον ανακριτή από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

    11 Σεπ 2009 5:35:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Κοστουμια ραβει η παρεα Ραγκουση...

    αλλοι τρεχαν αγωνιστηκαν πληρωσαν και αλλοι θα φορεσουν τα κουστουμια εξουσιας!!

    Γιωργο προσεξε τις εκφρασεις σου γιατι θα σου μεινει ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ

    γιωργο μην βριζεις τα στελεχη που τρεχουν για το Πασοκ

    Επειδη οι "συμβουλοι " σου θελουν να βαλουν σε θεση οσους τους λαδωνουν και τις γκομενιτσες τους σε βαζουν να βριζεις εντιμα στελεχη.

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕς "ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ "ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ"

    ΓΙΩΡΓΟ

    ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ "ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΑΨΕΙΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!

    ΓΙΩΡΓΟ

    ΠΕΣ "ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ"

    ΜΑΖΕΨΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

    11 Σεπ 2009 5:44:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Τελος η αυτοδυναμια

    μετα τις μαλακιες και τα ψηφοδελτια Γιωργου

    τυχεραιας ο καραμανλης....

    θα εχει υφυπουργο τον Γιωργο...που εραβε κοστουμι πρωθυπουργου!!

    αντε Γιωργο ψηλα σε αναβασαμε και ζαλιστηκες

    Ερχεται η προσγειωση...

    11 Σεπ 2009 5:48:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Mazepste ton Giorgo....

    lalise.....

    exei parageilei kostoymi
    Pro8ypoyrgoy!!!!!

    xa xa xa

    11 Σεπ 2009 5:50:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ
    ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.
    Με δεδομένο ότι στην οικονομία δεν έχουν σημασία ούτε τα σλόγκαν ούτε τα μαγικά ραβδάκια, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.
    Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν κάνει αιματηρές δημοσιονομικές οικονομίες και δεν κτυπήσει τη φοροδιαφυγή πάμε για την καταστροφή.
    Ο ΓΑΠ δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Παλινωδεί, αυτοσχεδιάζει και φαίνεται απόλυτα ανεπαρκής να χειρισθεί σοβαρά θέματα και ιδιαίτερα την οικονομία.
    Η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός και γι’ αυτό είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
    Εάν εκλεγεί, το πολύ σε ένα εξάμηνο θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ.
    Θα ανεβάσει το ΦΠΑ στο 22% και τον ΕΦΚ κατά 20%.
    Τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα θα λυθούν αλλά ο κόσμος θα στενάξει.
    Θα εμφανιστεί πάλι ο πληθωρισμός, θα γονατίσει ο τουρισμός και κάθε είδους εξαγωγές.
    Όσοι έχουν σταθερά εισοδήματα, δηλ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα γονατίσουν.
    Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα, με μεγάλη διαφορά, θα είναι η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 15% (κατακαημένη ρούμελη).
    Φοβάμαι ότι οι κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές, για πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα για όσους έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.
    Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

    Από τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου, η επιδίωξη για την κάθαρση του πολιτικού χώρου, μέσω της αποκάλυψης στο λαό, όλης της αλήθειας για τα σκάνδαλα και ταυτόχρο-να η θεσμοθέτηση αξιόπι-στων κανόνων διαφάνειας, ελέγχου και δημοσιότητας, οι οποίοι θ΄ αποτρέπουν την εμφάνιση νέων, απαράδε-κτων, φαινομένων.


    ΄Οσοι και όποιοι, (όπου κι αν βρίσκονται), πίστεψαν, πως οι μέχρι τώρα θέσεις και απόψεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αφορούσαν τακτικίστικα κόλπα, για προεκλογικά οφέλη, ας φροντίσουν ν΄ απογοητευτούν, καθώς ο Παπανδρέου είναι …αγύριστο κεφάλι : μία από τις πρώτες ημέρες, (μπορεί και την πρώτη), λειτουργίας του νέου κοινοβουλίου, θα επανακατατεθούν οι προτάσεις για τη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, για τα σκάνδαλα της Siemens και του Βατοπαιδίου.



    Το δόγμα «πρέπει να καθαρίσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ματώσουμε», θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας, προς όλες τις κατευθύνσεις…
    Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πειστεί ο λαός, πως κάτι αλλάζει και ν΄ απαλλαγεί, (όσο γίνεται), η Πολιτική από τις λίγδες και τις ρετσινιές του παρελθόντος.
    Βέβαια, αυτό σημαίνει, πως χρειάζεται και θα υπάρξουν, ο καταλογισμός ευθυνών, (πολιτικών και ποινικών) και η πρέπουσα τιμωρία, όπου και σ΄ όποιον πρέπει !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηταν σκληρος και τον ελεγαν....ΒΙΤΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χα,,,χα,,,,,δεν το είχες ξκανακούσει Λουτροκαμπινέ και είναι διαχρονικό και μυριόστομο. !

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ...ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοκ και δέος προκαλεί η στάση του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με το θέμα Σημίτη. Είναι μια ιστορικής σημασίας απόφαση που αναδεικνύει τη βούληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σπάσει- έναντι οποιουδήποτε κόστους- τα δεσμά με το παρελθόν και να ζωγραφίσει με τα χρώματα της επιλογής του το μέλλον. Ένα μέλλον που προοιωνίζονταν ζοφερό και που αίφνης αρχίζει να αλλάζει χρώματα

    Ταυτόχρονα η απόφαση Παπανδρέου στέλνει ηχηρό και σαφές μήνυμα προς όλους ότι δεν υπαρχει πεδίο συναλλαγής ή έστω μυστικών συμφωνιών…

    Δεν είναι βεβαίως εύκολο να γίνει τώρα αποτίμηση αυτής της εξέλιξης αν και τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι μάλλον θετικά για το Γιώργο Παπανδρέου.

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι η μη συμμετοχή Σημίτη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στριμώχνει στο καναβάτσο τον απερχόμενο πρωθυπουργό ο οποίος όχι μόνο δεν τόλμησε να αφήσει εκτός του υπέργηρο θείο του αλλά και να απομακρύνει αυτούς που ό ίδιος φωτογραφίζει ότι πλήγωσαν την παράταξή του…

    Φαίνεται ότι πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου- έχοντας διαπιστώσει ότι ουδείς ως πρόσωπο είναι απαραίτητος- πολιτεύεται με όρους απόλυτης κυριαρχίας και με το βλέμμα στο μέλλον. Με γνώμονα το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης που όπως προιδεάζουν οι εξελίξεις, θα εμπεριέχει εκπλήξεις και σε πρόσωπα και σε πολιτικές.

    Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου σπάει τους δεσμούς με το παρελθόν και αρχίζει να διαγράφει τη δική του τροχιά στο πολιτικό στερέωμα του τόπου.

    Και επειδή πέραν της ιδιότητας του πρωθυπουργού είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Παπανδρέου γίνεται τώρα διεθνής παίκτης στο ζατρίκιο της παγκόσμιας σκηνής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε αγράμματε Λουτράδη το "βαθέος" γράφεται με Ο όχι με ω.
    Μου αρέσει που κάνεις και τον πολιτικό σχολιαστή άχρηστε πληρωμένε κονδυλοφόρε της Ιπποκράτους.
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί σε πληρώνουν.
    Θα είσαι πάμφθηνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ ειδικά τώρα που διώξανε το Σημίτη, να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι προφανές ότι ο ΓΑΠ δεν θέλει να γίνει Πρωθυπουργός. Υπάρχει κι η περίπτωση να είναι απλά ηλίθιος, ή ακόμα χειρότερα, να είναι τόσο αλαζόνας που να έχει καβαλήσει το καλάμι πριν καν καβαλήσει το καλάμι της εξουσίας.
    Πάντως τη δική μου ψήφο δεν θα την πάρει.

    Ο άνθρωπος δεν κάνει για Πρωθυπουργός. Έδιωξε τον Αλέκο Παπαδόπουλος και το Σημίτη, κι έφερε στο κόμμα το Ραγκούση και τη Μποκοτα.
    Έλεος ρε φίλε, για πόσο ανόητους περνάς τους ψηφοφόρους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ!

    ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ..Γιωργάκη
    με την κουνιάδα του Γιδιού σου..
    τον Ραγκούση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση