GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία κραυγή από το παιδί της Παλαιστίνης...

Aπό το http://avragioz.blogspot.com/ . Είμαι παιδί της Παλαιστίνης Άπορο Πεινασμένο Ζω, με μια φέτα ψωμί Όπως ένα χελιδόνι από το νερό. Είμα...

Aπό το http://avragioz.blogspot.com/
.



Είμαι παιδί της Παλαιστίνης
Άπορο
Πεινασμένο
Ζω, με μια φέτα ψωμί
Όπως ένα χελιδόνι από το νερό.
Είμαι παιδί της Παλαιστίνης
Όταν ανθίζουν όμορφα λουλούδια
Τα μάτια μου δεν μπορούν να τα δουν.
Αντί για τριαντάφυλλα και λουλούδια, έχω πάρει όπλα...
Εδώ δεν είναι μέρος για τριαντάφυλλα

Είμαι παιδί της Παλαιστίνης...

Έχω ξεχάσει να παίζω.
Έχω ξεχάσει τα παιχνίδια μου.
Ξέρω μόνο ένα παιχνίδι, για να αγωνιστώ με σφεντόνες.
Δεν έχω τίποτα παιχνίδια για να δείτε δείτε, εκτός από όπλα.

Είμαι Παιδί της Παλαιστίνης.

Όπως γεννήθηκα, βρήκα τον εαυτό μου στη μέση των πολέμων.
Είμαι συνηθισμένο σε αιματηρά δάκρυα.
Η μάχη κατά της βαρβαρότητας θρόνιασε εδώ.
Ποτέ δεν λογαριάζω τι είναι
αυτό που "παίζω" εδώ.
Παίξτε μου κάτι για τη καταπολέμηση του πόλεμου.
Όταν παίζετε μπορείτε να παγιδευτείτε.
Όταν είμαι παγιδευμένο γίνομαι μάρτυρας.

Είμαι παιδί της Παλαιστίνης

Πότε θα ακούτε το κλάμα μου;;
Πότε θα ακούτε τη κραυγή μου;;
ΟΤΑΝ
Δεν υπάρχει περισσότερος χρόνος!!!!
Καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για να σκεφτείτε!!!

Όταν θα αρχίσει το σχολείο
Θα είμαι στον πόλεμο.
Δεν βλέπουμε βιβλία!
Δεν ξέρουμε τι είναι ένα πουλί, λουλούδι και στοργή!

Είμαι Παιδί της Παλαιστίνης.

Πες μου ποιες είναι οι αμαρτίες μου;;;
Πότε θα ακούτε το κλάμα μου;;
Πότε θα ακούτε τη κραυγή μου;;
ΟΤΑΝ
Στη χώρα μου, είμαι πρόσφυγας, φυλακισμένος.
Έχω ξεχάσει να χαμογελώ.
Από τα μάτια μου έρχονται δάκρυα.
Από τα μάτια μου έρχεται στο αίμα

Θέλω να ξέρετε ότι εδώ είναι όλα τα Παιδιά έτσι!
Ώστε η ανθρωπότητα να ξέρει ότι πεθαίνουν!!!
Αν είμαστε αδέλφια, να έρθετε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε μαζί.
Ας παίξουμε μαζί !!!

21 σχόλια

  1. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΕΡΟΤΕΡΟ. ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΟΣΜΟ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. YIATI H HAMAS DEN SE VOITHAI??
    VRE DEN GAMIESTE OLOI SAS OMADIKA NA KANETE RIZOGALO ME TOIS MALAKIES SAS KAI OI ALLOI OI ARXIMALAKES KOLOKOUMOUNES ELLINES TA XAFTOUNE.
    AFISE TA OPLA KAI TO PSOMI THA GYRISI OTAN PETAKSETE TA KOLOPEDA TIS HEZBOLA KAI HAMMAS EKSO AMMA DEN TO KANETE TA ARXIDIA MOU THA TROS AGORI MOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι αυτά τα παιδιά της παλαιστίνης όπως αυτό με την ισλαμική μαντήλα που τραγουδάει τον δακρύβρεκτο αμανέ. Σίγουρα έχει γράψει και τους στίχους, την μελωδία, έκανε την τουρκικη μετάφραση στους υπότιτλους η μήπως τραγουδάει στα τουρκικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μασ γαμανε τελικα οι παλαιστινιοι που δεν ξρουν πια γιατι πολεμουν παρα για να θησαυριζει ο αραφατ και η παρεα του. ειμαι αντισιωνιστησ αλλα λεω ΖΗΤΩ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΜΥΑΛΑ . Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EINAI APO TA YIOUETHMENA THS DAMANAKH>>?? AYTH BGAINI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο κομμάτι!
    Ανατρίχιασα, κυριολεκτικά!
    Συγχαρητήρια σε αυτόν που το ανάρτησε.
    Ναι, στα τούρκικα είναι.
    Και τι ρόλο παίζει αυτό;
    Αν καταλαβαίνει κανείς λίγα τούρκικα θα δεί ότι αυτό το κομμάτι ραγίζει κόκκαλα.
    Το παιδί δεν βρίζει κανέναν Εβραίο αλλά σε όλο το τραγούδι κάνει ερωτήσεις όσον αφόρα την μίζερη
    ζωή που πρέπει να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε 12:12, για τη μιζερη ζωη του παιδιου αυτου, ευθυνονται οι ηγετες του και (γιατι φοβομαστε να το πουμε?) η θρησκεια του. Σιγουρα δεν φταιμε εμεις. Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να νιωθουμε εμεις τυψεις, που αυτο το παιδακι φοραει μαντιλα και κλαιγεται. Ας πεταξουν οι παλαιστινιοι στα μουτρα των ηγετων τους τα οπλα και ας τα βρουν με τους ισραηλινους. Καλως ή κακως, πρεπει και οι ισραηλινοι να ζησουν εκει. Και μην ξεχναμε, και οι ισραηλινοι ΑΡΑΒΕΣ ειναι. Εμας γιατι μας αφορουν αυτα? Γιατι δεν μας αφορα ας πουμε η μιζερη ζωη των γυναικων στο Ισλαμ? Αυτο ειναι ας πουμε εσωτερικο θεμα? Ή δεν πουλαει πολιτικα τοσο? Για εξηγηστε μου... Γιατι δεν μας αφορουν οι εμφυλιοι στις αφρικανικες χωρες με την τεραστια αγριοτητα? Επειδη μηπως δεν πουλανε πολιτικα επισης? Ή μηπως τα μαυρακια δεν εχουν ωραια φωνη να τραγουδανε συγκινητικα? ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙς ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα για τις ψυχούλες τις Παλαιστινιακές, κρίμα και για όλες τις πολεμοχαρείς ψυχές που δε σέβονται τον ανθρώπινο πόνο. Μακάρι κανένας μας να μην περάσει ούτε μια μέρα όπως αυτοί οι άνθρωποι. Ας δείξουμε λίγο σεβασμό και ας καταδικάσουμε όλους τους σύγχρονους Χίτλερ του αιώνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μονο παλαιστινιακή πρωτοτυπία δεν είναι να χρησιμοποιούν παιδιά για προπαγάνδα. Προς τιμήν του το Ισραήλ δεν χρησιμοποιεί ανάλογες μεθόδους για την προπαγάνδα του.
    Και το τραγούδι αυτό δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα αν σαν αιτίες της κατάντιας του παιδιού αναφέρονταν σύμφωνα με τις αναλύσεις της χαμάς, του κόμματος του αλλάχ, των αγιατολάδων, οι άπιστοι που κατέχουν το ιερό έδαφος της παλαιστίνης, ο αμερικανικος ιμπεριαλισμός, ο σιωνισμός κλπ. Οι ισλαμικές μαντήλες και οι τουρκικοί υπότιτλοι δείχνουν σε ποίους απευθύνονται οι παλαιστίνιοι αδελφοί μας, στους τούρκους αδελφούς μας και στα εδώ γιουσουφάκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουβέντα με ανιστόριτους είναι δύσκολο να κάνεις. Διαβάστε πρώτα τι έχει κάνει το κάθε έθνος και τοποθετηθείτε ανάλογα με αυτά που διαβάσατε. Αίσχος τα φιλοΙσραηλινά σχόλια. Φονιάδες παιδιών. Ποιός από εσάς ξέρει ότι Γυναίκα πρωθυπουργός του Ισραήλ πρότεινε τη σφαγή όλων των παλαιστινίων παιδιών ηλικίας 4-8;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o Ανωνυμος 30 Σεπ 2009 11:06:00 πμ
    ειπε
    ....Οι ισλαμικές μαντήλες και οι τουρκικοί υπότιτλοι δείχνουν σε ποίους απευθύνονται οι παλαιστίνιοι αδελφοί μας, στους τούρκους αδελφούς μας και στα εδώ γιουσουφάκια τους.

    ==================================
    Γιατι συνεχιζουμε να αποκαλουμε αδελφους τους Παλαιστινιους και να τους υποστηριζουμε μεχρι ΒΛΑΚΕΙΑΣ οταν ο ""αδελφος"" Αραφατ ηταν απο τους πρωτους που ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΑΝ την ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ. Ειλικρινα η βλαμμενοι ως λαος ειμαστε η ρεει αφθονο χρημα σε μερικους υποστηρικτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περιεργε ,30 Σεπ 2009 4:21:00 πμ,αν και ολοι καταλαβαινουμε τι εισαι ,θα ηθελα να σου πω οτι το γραπτο σου μονον εμμετικη διαθεση προσφερει.


    Ηθελα να σου ρωτησω ομως ,οταν ο Θεος εδωσε τις Εντολες , εχεις το θάρρος να πεις ποιοι κατοικουσαν αυτη την περιοχη ;



    Σαν τελευταιο θελω να σου πω το εξης :

    Ευχομαι το παιδι σου να μην βρεθει σε αυτη την θεση ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 30 Σεπ 2009 4:51:00 μμ ΕΙΠΕ
    Περιεργε ,30 Σεπ 2009 4:21:00 πμ,αν και ολοι καταλαβαινουμε τι εισαι ,θα ηθελα να σου πω οτι το γραπτο σου μονον εμμετικη διαθεση προσφερει.

    ------------------------------
    ο Αραφατ απο τους πλουσιοτερους ανθρςπους. Πως και με ποιον τροπο; Ουστ αλητες Παλαιστινιοι που πολεματε μονο για να πολεματε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειμαι παιδι της παλαιστινης και ο μπαμπας μου με χρησιμοποιει για ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είμαι ένα παιδί της Παλαιστίνης και η μαμά μου βγαίνει στην τηλεόραση και λέει πως είναι περήφανη για μένα που τινάχτηκα στον αέρα με ισραηλινούς και πως γι αυτό μου το κατόρθωμα θα πάω στον παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΕΙ γαμήσου μαλάακα σύριε που το να υποστηρίζει κανείς τους παλαιστίνιους είναι ένδειξη γνώσης της ιστορίας. Τα ζώα του ισλάμ που βλέπω καθημερινά στον δρόμο είναι αρκετό για να υποστηρίζω τους Ισραηλινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αηδιαστικα λυπηρο βιντεο, μνημονιο εθισμου 8χρονων αθωων παιδιων στο φανατισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ ωραία συνάθροιση, σπάνιο δείγμα, ενδιαφέρον. Καλή δύναμη και ακόμα καλύτερη συνέχεια σας εύχομαι ανώνυμοι "φίλοι" μου.
    Μακάρι ο φανατισμός σας να λειτουργούσε και για προσωπικό σας όφελος, αλλά μάλλον είναι κατευθυνόμενος, οπότε είσαστε απλά εργαλεία. Κρίμα για σας, κρίμα για τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και μολύνεται καθημερινά, με την παρουσία σας.
    Αλλά πραγματικά δε πειράζει. Γιατί έτσι θέλησε ο Θεός να είμαστε. Όλοι μαζί σε μια κατσαρόλα. Αν κάποιοι εντοπίζουν πολλούς Θεούς, πολλές γλώσσες, κόμματα, ομάδες δε πειράζει.
    Απλά για να σε ακούσει κάποιος σοβαρά, δε θα το καταφέρεις με το να τραβάς την προσοχή, λέγοντας κουταμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση