GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού να 'σαι τώρα Ρούντολφ Σκάτσελ‏...

Aπό το http://pounasetora.blogs.sportnet.gr/ . Νέα σελίδα στην καριέρα του Ρούντολφ Σκάτσελ πλέον, ο οποίος επανέρχεται στα… σαλόνια του Cha...

.
Νέα σελίδα στην καριέρα του Ρούντολφ Σκάτσελ πλέον, ο οποίος επανέρχεται στα… σαλόνια του Champions League. Για να δει όμως το… σεντόνι, συνεχίζει εδώ και λίγες ημέρες την καριέρα του στην Ουγγαρία με τη φανέλα της Ντεμπρετσένι.
Γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1979 στο Τρούτνοφ, ο Σκάτσελ ξεκίνησε από τα παιδικά τμήματα της ομώνυμης τοπικής ομάδες και το ’92, σε ηλικία 13 ετών, πήγε στην ακαδημία της ιστορικής Χράντετς Κράλοβε.
Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με τη Χράντετς, το καλοκαίρι του ‘99. Εμεινε εκεί για τρία χρόνια (38 ματς, 8 γκολ) και το 2002 πήγε στη Σλάβια Πράγας όπου… οργίασε. Σε 45 επίσημα ματς σκόραρε 13 φορές, προσελκύοντας αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους για... την απόκτησή του.
Κατέληξε, εντέλει, στη Μαρσέιγ όπου έμεινε για έναν χρόνο αλλά δεν… στέριωσε. Ένα γκολ σε 20 συμμετοχές κι από τους Μασσαλούς τον πήρε, δανεικό για ένα χρόνο, ο Παναθηναϊκός.
Τη σεζόν 2004-05 έπαιξε στο ξεκίνημα, ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ζντένεκ Ζκάζνι, αλλά ούτε στους «πράσινους» απέδωσε τα αναμενόμενα. Η Μαρσέιγ τον έδωσε ξανά δανεικό, αυτή τη φορά στη Χαρτς, σκόραρε 16 φορές σε 35 αγώνες και το 2006 τον αγόρασε η Σαουθάμπτον.
Καλές εμφανίσεις έκανε ο Τσέχος στο Νησί, έπαιξε σε 81 αγώνες και σκόραρε 5 φορές ενώ πέρασε κι ένα διάστημα ως δανεικός στη Χέρτα Βερολίνου. Ωστόσο οι εμφανίσεις του στην Bundesliga δεν έθελξαν.
Πλέον, ανήκει στην ουγγρική Ντεμπρετσένι.
Συνάμα έχει χριστεί διεθνής 5 φορές με την Τσεχία κι άλλες 10 με την εθνική Ελπίδων της χώρας.
Trivia…
Τον Ιούλιο του 2004, όταν ο Pαϊμόντας Zουτάουτας υποβάλλεται σε πετυχημένη εγχείρηση στο γόνατο, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Σκάτσελ. «Πρόκειται για έναν 25χρονο Tσέχο αριστερό μέσο, ο οποίος μπορεί να παίξει και σαν αριστερό μπακ» ανέφεραν τότε τα ρεπορτάζ.
Στη Σαουθάμπτον τον λάτρεψαν! Μάλιστα γίνει τραγούδι στα χείλη των οπαδών των «αγίων» αλλά και videoclip. Το «Rudi, Rudi, Rudi» εξελίχθηκε σε… χιτ από τους φίλους του συλλόγου: «Ρούντι, θα μας βοηθήσεις να ανεβούμε κατηγορία; Έχεις πάθος και στιλ αλλά δεν είσαι από την Βραζιλία, κόστισες 1,6 εκατ. λίρες και μπορεί να κερδίσεις κάθε παιχνίδι» ήταν κάποιοι στίχοι! Ακούστε το: www.youtube.com/watch?v=xEtJP1V6T-U
Στη Χαρτς εξελίχθηκε στον αγαπημένο της εξέδρας. Τα κατορθώματα του στην προβληματική ομάδα του Βλαντιμίρ Ρομανόφ ακόμα αποτελούν θέμα συζήτησης στο Εδιμβούργο.
Τότε, γιόρτασε με έναν ξεχωριστό τρόπο μια νίκη της ομάδας του, στο ντέρμπι του Εδιμβούργου με τη Χιμπέρνιαν. Συνεπαρμένος από τη σαρωτική εμφάνιση της Χαρτς (4-1) ο Σκάτσελ… προέβη σε ένα στριπτίζ που θα ζήλευαν και οι πρωταγωνιστές του «Full Monty». Πέταξε στις εξέδρες ακόμα και τις κάλτσες του μένοντας τελικά μόνο με το κολάν!
Τον Φεβρουάριο του 2006, σε συνέντευξή του, μίλησε πολύ για τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως η υψηλή οψιόν αγοράς που έπρεπε να πληρώσει η ελληνική ομάδα για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τη Μαρσέιγ ήταν ο λόγος που πέρασε το τελευταίο κομμάτι της σεζόν που αγωνίστηκε στους «πράσινους» στον πάγκο.

1 σχόλιο

  1. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση