GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα και άφθαρτα πρόσωπα στη Βουλή...

...για να γυρίσει σελίδα η πολιτική μας ζωή. . Της Ελίζας Βόζεμπεργκ Υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στην Α' Αθηνών Λίγα εικοσιτετράωρα μας χ...

...για να γυρίσει σελίδα η πολιτική μας ζωή.
.
Της Ελίζας Βόζεμπεργκ
Υποψήφιας βουλευτή
της ΝΔ στην Α' Αθηνών

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την ώρα της κάλπης. H στιγμή της μεγάλης απόφασης πλησιάζει. Πάμε για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά. Και θα τα ανατρέψουμε. Είναι στο χέρι μας. Ήδη τα μηνύματα που έρχονται από παντού είναι αισιόδοξα.
Οι τελευταίες εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών έχουν αλλάξει το κλίμα και έχουν καταδείξει την υπεροχή του Κ. Καραμανλή σε αντίθεση με την αδυναμία του Γ. Παπανδρέου να πείσει ότι το σχέδιό του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ιδιαίτερα της οικονομίας, είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.
Μέχρι σήμερα η αντιπολίτευση έταζε λαγούς με πετραχήλια, αλλά τα μέτρα που θα πάρει, σε περίπτωση που κέρδιζε τις εκλογές, θα είναι πολύ σκληρότερα και πολύ μεγαλύτερης διάρκειας ακόμη και από αυτά που η ΝΔ προτείνει. Πίσω από τις συγκεχυμένες κουβέντες, τις θολές εξαγγελίες και τη Βαβέλ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται σχέδια για αύξηση της φορολογίας και νέο πρόγραμμα υπέρογκου δανεισμού, κάτι που θα αποτελέσει την ταφόπλακα της οικονομίας. Ευτυχώς όμως δεν μπορούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας.
Στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, εμείς έχουμε έναν μεγάλο σύμμαχο: Την αλήθεια και την υπευθυνότητα. Και οι πολίτες είναι...

σε θέση να διαχωρίσουν τη δημοκοπία από την στάση ευθύνης, να σταθμίσουν αν θέλουν να τους κυβερνήσουν οι «αρεστοί» ή οι «χρήσιμοι».
Λάθη έγιναν και μάλιστα αρκετά για τα οποία ο κόσμος μας έχει δίκιο να διαμαρτύρεται και να θυμώνει. Όμως τούτη τη στιγμή πρέπει να αποφύγουμε το μεγαλύτερο από όλα τα λάθη: Την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ -και μάλιστα με την πιο ύπουλη μορφή του- στην εξουσία. Ας μην το αφήσουμε να μας ξεγελάσει. Και ας μην του δώσουμε την ευκαιρία να αποκαλύψει στις 5 Οκτωβρίου το πραγματικό του πρόσωπο. Το πρόσωπο της αλαζονείας, της αυθαιρεσίας, του κομματισμού και του νεποτισμού που μέχρι τώρα επιμελώς αποκρύπτει. Θα είναι άλλωστε αργά, τότε, για να μετανιώσουμε.
Οι νεοδημοκράτες δεν θα γίνουν «αυτόχειρες». Και δεν θα αφήσουν να υπάρξει καμιά χαμένη ψήφος που εν τέλει θα είναι ψήφος βοήθειας προς το ΠΑΣΟΚ.
Μπροστά στην κάλπη, οι προσωπικές πικρίες πρέπει να υποχωρήσουν. Και με την ψήφο μας να διορθώσουμε τα λάθη μας, να επιβάλουμε την ανανέωση με ήθος, να στείλουμε στο Κοινοβούλιο νέα και άφθαρτα πρόσωπα για να γυρίσει σελίδα η πολιτική μας ζωή.

23 σχόλια

  1. Αν ορθως αντεληφθην ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην,οι εκλογες της 4ης Οκτωβριου,θα ειναι παιγνιδακι για την Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο),αν ο Καραμανλης:

    1.
    Πει οτι αυξανει τις συνταξεις των αγροτων στα 600 ευρω (1.500.000 περιπου ψηφοι).

    2.
    Πει οτι το επιδομα των 500-300 ευρω στους χαμηλο-συνταξιουχους θα συνεχισει να διδεται.
    (αλλες 2.000.000 ψηφοι!).

    3.
    Θα επανεξετασθει το ΕΤΑΚ.
    (αλλες 500.000 ψηφοι!)

    Αυτο μπορει να το κανει στην κεντρικη ομιλια στη Θεσσαλονικη.

    Παραλληλα επειδη οι εκλογες ειναι και θεμα σωου-μπιζ ,μπορει να αφησει και κατι υπονοουμενα για τα Ελληνικα του βλακογιοργο.
    "Πως μπορει καποιος να καταλαβει την κατασταση οταν δεν μιλαει Ελληνικα??"..

    Στην κεντρικη ομιλια του στην Αθηνα να πει .."ευθεως και κατηγορηματικως"!!!!:

    "Εγω δεν λεω πασει θεου αναπτυξη για την αναπτυξη του ελληνικου εργαζομενου"!!

    Εγω λεω πρεπει να ειμαστε προσγειωμενοι.
    Αυτη ειναι η κατασταση ,ετσι πρεπει να την αντιμετωπισουμε.

    Αν ο κ.Παπανδρεου (κοινως βλακογιοργο) νομιζει οτι αλλαζοντας τις .."οικοδομες" θα αλλαξει τις .."υποδομες" ,εγω λεω οτι οι πολιτες στις ..καλτσες πρεπει να κανουν .."αναδιανομη του φορολογικου συστηματος"! Χα Χα

    Χαμος απο κατω!
    Της πουτανας θα γινει!!!
    Χα! χα!

    Υποθετω και οι πιο δυσπιστοι πασοκοσκυλαιοι που υπεστησαν την ανηλεητη πλυση εγκεφαλου απο τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ ,θα πεισθουν!

    Υ.Γ
    Νομιζω οτι αυτος ο φιογκος ο κουμουτσακος πρεπει να σταματησει να ζηταει δευτερο ντιμπειτ μεταξυ Καραμανλη και βλακογιοργο!
    Αυτο πρεπει να το λεει με ειρωνικα σχολια και ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!
    Απλουστατα γιατι δινει αξια στο βλακογιοργο!!

    Το ξερει (η θαπρεπε να το ξερει) οτι το βλακογιοργο δεν θα δεχτει!!!
    Οχι ακριβως το βλακογιοργο,αυτο το βλημα ζει στο κοσμο του,αλλα οι προγανδιστες!!
    Πρεπει να δουλεψανε μερες και νυχτες ,με μαθηματα, με βιντεο να καταφερουν να .."προβαλλουν" το βλακογιοργο χωρις σαρδαμ!!

    Τι δηλαδη νομιζει οτι θα θελησουν να ξαναπερασουν αυτη τη βασανο???

    Πασει θεου θα την αποφυγουν!!!

    Τι λετε και υμεις ,Ω! πασοκοσκυλαιοι???

    Τα λεω σωστα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αμερικάνος μας συνεχίζει να μας δουλεύει χοντρά - ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    ΔΕΚΑ «ΘΑ» του Γιωργάκη για να μας κλέψει την ψήφο:

    1. «ΘΑ προχωρήσουμε σε πλήρη καταγραφή των δημοσιονομικών για να ξέρουμε τι παραλάβαμε».
    Είναι η κορωνίδα της κοροϊδίας για την επόμενη μέρα. Το πασόκ ήδη προετοιμάζει το σχέδιο της «καμένης γης», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβαν «άδεια ταμεία». Στόχος, να αθετήσει ακόμα και τις πενιχρές εξαγγελίες του και να βάλει τις βάσεις για τη νέα επιδρομή σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων.

    2. «ΘΑ βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα».
    Προκλητική κοροϊδία σε βάρος, γιατί ο ΓΑΠ, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δεσμεύτηκε για την τήρηση όλων των αντεργατικών νόμων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    -- Ν. 1892/90 (ΝΔ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.
    -- Ν. 2639/98 (ΠΑΣΟΚ): καθιέρωση της εκ περιτροπής απασχόλησης ως μορφής της μερικής απασχόλησης. «Βελτίωσε» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.
    -- Ν. 3174/03 (ΠΑΣΟΚ): εισαγωγή της μερικής απασχόλησης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στο δημόσιο.
    -- Ν. 3250/04 (ΝΔ): επέκταση της μερικής απασχόλησης και σε άλλους τομείς του δημοσίου.
    -- Ν. 3385/05 (ΝΔ): επαναφορά της υπερεργασίας, παραπέρα μείωση της υπερωριακής αμοιβής. Νέα «βελτίωση» της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

    3. «ΘΑ καταργηθούν οι κομματικοί εκβιασμοί των stage και των άλλων τοποθετήσεων στο δημόσιο. Τα stage θα επεκταθούν στον ιδιωτικό τομέα».
    Προκλητικός εμπαιγμός. Πρώτον, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι τα stage τα θέσπισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Ν. 2636/1998) και σήμερα με το συγκεκριμένο απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς απασχολούνται περίπου 200.000 άνθρωποι
    Το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 3174/2003 έχει φροντίσει να εισαχθεί η μερική απασχόληση σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

    4. «ΘΑ προωθήσουμε προγράμματα "κοινωνικής εργασίας" ιδιαίτερα για τους μακροχρόνια ανέργους και τους ηλικιωμένους ανέργους».
    Με τη συγκεκριμένη πρόταση το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επαναφέρει τα stage από το ...παράθυρο, με τη μορφή κυρίως της μαθητείας, όπου στο όνομα της πρακτικής εξάσκησης σπουδαστές σχολών ΟΑΕΔ θα δουλεύουν τζάμπα για τους επιχειρηματίες.

    5. «Θα προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του καθεστώτος ενοικίασης των εργαζομένων».
    Μας δουλεύουν άγρια. Ως κυβέρνηση το πασόκ νομιμοποίησε τα «δουλεμπορικά» γραφεία «ενοικίασης» εργαζομένων με το νόμο 2956/01. Εξάλλου, ο ίδιος ο ΓΑΠ ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί αποτελεί «κοινοτική οδηγία»!!!

    6. «ΘΑ καθιερώσουμε μια ενιαία, προοδευτική και δίκαιη φορολογική κλίμακα».
    Η απάτη είναι εξόφθαλμη. Δεν προσδιορίζει το πρώτο κλιμάκιο των εισοδημάτων που δε θα φορολογούνται (σήμερα 12.000 ευρώ). Δε δημοσιοποιεί τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης (σήμερα είναι 40%). Δεν καθορίζει ποια θεωρεί «μεσαία εισοδήματα» και αποφεύγει να ξεδιαλύνει ποια θα είναι τα ενδιάμεσα κλιμάκια του φορολογικού του συστήματος (σήμερα είναι 2).

    7. «ΘΑ στηρίξουμε το πραγματικό εισόδημα, αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του πληθωρισμού».
    Σήμερα ο πληθωρισμός κινείται στο 0,8%. Με δεδομένο αυτό, ο κατώτερος βασικός μεικτός μισθός στο δημόσιο, που είναι 710 ευρώ, με την αύξηση θα γίνει ...715,6 ευρώ! Δηλαδή, 19 λεπτά τη μέρα!, Μας δουλεύει κι’ άλλο.

    8. «ΘΑ χορηγήσουμε έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
    “Θα» χωρίς καμμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Έπεα πτερόεντα

    9. «ΘΑ καλύψουμε τις ελλείψεις στα νοσοκομεία».
    Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του το 2004 25.000 κενές θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού! Τα λόγια είναι περιττά, η υποκρισία στο απόγειό της.,

    10. «ΘΑ επαναφέρουμε το φόρο κληρονομιάς και γονικής παροχής».
    Εμπαίζει το λαό με τα περί «δίκαιης φορολογίας», καθώς οι συγκεκριμένοι φόροι πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους να αποφεύγουν τη φορολόγηση κληρονομιάς (μέσω εταιριών, μέσω οφσόρ, κλπ).

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ «ΘΑ».

    ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΜΠΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ κ.ΖΑΓΟΡΙΤΗ γιά τό “κάλεσμα του γιά μαύρισμα” πού προβάλει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Γιατί τό καθάρισμα δέν τόλμησαν νά τό κάνουν μόνοι τους σαν κόμμα ;
    Μηπως επειδή οι χρηματοδότες τών υποψηφίων επιχειρηματίες δέν τό συζητούσαν καί δέν έκαναν πίσω;
    Μπορούν οι μαντρωμένοι οπαδοί νά "καθαρίσουν" αφού έχουν πελατιακές σχέσεις;
    Εχουν ενημέρωση γιά τά κουμάσια πού ψήφιζαν τόσα χρόνια;
    Παράδειγμα η Δυτική Αττική.
    Πώς θά μαυρίσουν π.χ. τόν Γιώργο Βλάχο πού εβγαινε πρώτος στην Αττική μέχρι τώρα χωρίς κανένα απολύτως προσόν;
    Πόσοι ξέρουν ότι είναι ο πιό πρόσφατος(σαν υφ.Ανάπτυξης) προστάτης τών καρτέλ της ακρίβειας;
    Πόσοι ξέρουν ότι πρίν μήνες επί υπουργίας του έδωσε τη χαριστική βολή στήν υγεία και τη ζωή τους εγκρίνοντας τό νέο εργοστάσιο Χαλυβουργικής-ΔΕΗ στήν Ελευσίνα;
    Ποιός έμαθε ποτέ άν επί χρόνια τόν χρηματοδοτούσαν οι βιομήχανοι της περιοχής;
    Ποιό στέλεχος Τοπικής θά βγεί μπροστά νά τούς ενημερώσει, αφού ελέγχεται επί χρόνια όλος ο κομματικός μηχανισμός πού αποτελείται από ψοφοδεείς "κυρίους ΤΙΠΟΤΑ";
    Ενας σκεπτόμενος Μεγαρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς , γοητευτική κυρία, δεν είστε πλέον νέα, αλλά ούτε και άφθαρτη.
    Είχατε τις περιπετειούλες σας και εσείς.
    Αν τυχόν ο διάβολος σπάσει το ποδάρι του, πράγμα που το συνηθίζει ο θεομπαίχτης σε αυτή τη χώρα, θα κερδίσετε τη βουλευτική σας σύνταξη και το πολυτελές αυτοκίνητο απο τις 5 του Οκτώβρη, πράγμα που ολοψύχως απεύχομαι.

    Αντ' αυτού, σας εύχομαι πλήρη αποτυχία και μακάρι τα πολιτικά σας όνειρα να θαφτούν από την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος.
    Απο την άλλη είμαι σίγουρος πως το Κολωνάκι θα στηρίξει με περίσσια θέρμη, την υποψηφιότητα σας και θα σας στείλει και εσάς στον χρυσούν κάλαθο των αχρήστων που τώρα τελευταία ονομάζεται χαριτωμένα Ελληνικό Κοινοβούλιο.
    Είθε να μη μας λείψετε καθόλου και να επιστρέψετε στη δικηγορία για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέα και άφθαρτη αυτή;

    Τρα-λα-λα

    Δεν έχει αφήσει εκπομπή εδώ και 15 χρόνια, ήταν το δεξί χέρι στο Gucci – ΚΕΠ κόμμα του Αβραμο!

    Ειλικρινά δεν θέλουμε άλλους δικηγόρους για να μας σώσουν!
    Τόσα χρόνια ήταν η πλειοψηφία στη βουλή και προκοπή δεν είδαμε!

    Κανένα πραγματικό μπακάλη δεν έχετε να μας προτείνετε. Αυτοί ζουν και ξέρουν τα καθημερινά προβλήματα, από οποιοδήποτε μικρό-μεγάλο- δικηγόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Σεπ 2009 1:26:00 μμ

    Ενας σκεπτόμενος Μεγαρίτης

    ===
    Ακου ρε μαλακα PASOK POISONOUS

    "Μεγαριτης" μπορει να εισαι.

    Αλλα το .."σκεπτομενος" αδικει την εννοια της λεξης.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡα ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ ΛΟΓΙΕΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δούμε 5/10/2009 τι θα γράφετε. Δεν θα σας δείνει κανείς σημασία απο τα σχόλια σας είναι φανερό ότι είστε εκτό πραγματικότητας .
    Δεν φταίτε εσείς που δεν σας κόβει αλλά η παραταξή σας για να σας συσπειρώσει δεν σας σέβεται και σας γεμίζει ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ Η ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ?.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ..ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ (ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ -ΒΡΙΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ...ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ..ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ(ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!!)ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ... ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ- ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ..ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ..ΔΕΞΙΟΣ?!?!Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ΄ΕΚΑΝΕΣ...ΔΕΞΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΒΟΖ..ΕΙΣΤΕ ΑΦΘΑΡΤΗ????ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ???ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ...ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ..ΚΥΡΙΑ ΒΟΖ-ΜΠΕΡΓΚ...ΑΦΘΑΡΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "νέα και άφθαρτα πρόσωπα"......σαν εσένα δηλαδή?....
    Άσε μας ρε βόζεμπεργκ με τις μωροφιλοδοξίες σου.....μου το παίζεις και άφθαρτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψάχνει για μαύρες τρύπες στο δημόσιο χρέος, ο Γιωργάκης λένε τα Γιωργοκάναλα και οι νταβατζο-εφημερίδες.
    Δεν ψάχνουν για μαύρες τρύπες, φίλε μου.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, αν τυχόν κάνουμε την κουτουράδα και τους ψηφίσουμε.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, φιλαράκι, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ.
    Προσπαθεί επίμονα ΣΉΜΕΡΑ να σε πείσει για το πόσο θα ανέβει μια μετοχή στο χρηματιστήριο και ΑΥΡΙΟ θα προσπαθήσει, εξίσου επίμονα, να σε πείσει ότι δεν φταίει αυτός που η μετοχή που αγόρασες πήγε κατά διαόλου.
    Εσύ, βέβαια, έχασες τα λεφτά σου, αλλά, what the heck, άς πρόσεχες που μας έλεγε ένας άλλος σωτήρας πριν από 10 χρόνια.
    Ονομάζεται ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Είναι κλασσικό κόλπο του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ που στις περισσότερες χώρες της δύσης έχει πια καταργηθεί.
    Τέλειωσαν τα κορόϊδα, παιδιά.
    Τέλειωσαν.
    Οι αναποφάσιστοι αποφάσισαν.
    Έκλεισε το μαγαζί, κατεβήκαν τα ρολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΙΙΙΙΙΙΖΑΑΑΑΑΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσημη επιβεβαίωση για την Λούκα Κατσέλη


    Χάκερς μπήκαν στην ιστοσελίδα της Λούκα Κατσέλη απο το απόγευμα στις 26 Σεπτεμβρίου απο τις 22.28 - 22.50.
    Tο επίμαχο κείμενο το δημοσίευσαν στις 22.49, χρησιμοποίησαν διακομηστή που είχε έδρα την Αμερική και οι αρχές προσπαθούν να τους εντοπίσουν.... με την βοήθεια της Ιντερπόλ.

    Τωρα τι θα πει ο Γ.Κουμουτσάκος της Ν.Δ που είπε ότι δεν υπάρχει χάκερ αλλά άφησε αιχμές για πραγματική της δήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ!!

    ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΣΤΙΣ 11Π.Μ.

    ΕΓΡΑΦΕ - 9.1%.

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    MΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο διεφθαρμένος ή μαλάκας πρέπει να είναι κανείς για να είναι δεξιός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkey-becomes-hot-topic-in-greek-elections-2009-09-28

    Beite edo kai sxoliaste

    Τον Χρήστο Λουτράδη-Αρθρογράφο του πρεσσ-τζιαρ και της Χουριέτ.

    ασ κάνουμε απο εκεί την εθνικο-σοσιαλιστική αντεπίθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν βλέπετε κυβέρνηση που να βαράτε τον κ... σας κάτω.

    Τα κάνατε σκατά, αφήστε τώρα κάποιος να προλάβει να σώσει ότι απέμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αντιπολίτευση μπορεί να έταζε λαγούς με πετραχήλια, όμως εσείς τα κλέψατε.
    Γι'αυτό άντε γειά κυρία μου και στον αγύριστο, για να μην σου πω καμμιά πιό βαριά κουβέντα.
    Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΩΡΕ. ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε ξέρω και δε λέω ότι το Πα.Σο.Κ. θα είναι καλύτερο αλλά...
    Γιατί αγαπητέ κ.Καραμανλή δε κάνατε μέχρι τώρα αυτά που υπόσχεστε πως θα κάνετε μετά την επανεκλογή σας;
    Απλοϊκή ερώτηση αλλά αυτόματα εμφανίζεται με κάθε υπόσχεση του κυβερνώντος κόμματος.
    Έτσι για εμένα το κόμμα της Ν.Δ. θα πρέπει να χάσει σε αυτές τις εκλογές. Για δύο τουλάχιστον λόγους:
    1. Για να μπορεί να υποσχεθεί.
    2. Για να τιμωρηθεί η αλαζονική έκφραση: "Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε", γιατί έμοιαζε μετά από λίγο καιρό: "Είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε, opos Pa.So.K"

    Έτσι θα μπορείτε να έχετε τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα στη βουλή.

    Καπετάν Μακρής. Το παιχνίδι όμως παίζεται αλλού:
    http://www.youtube.com/watch?v=TtQt2IjeLVc&feature=video_response

    Great Documentary: EU - Remote Control

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. oso gia tin kyria tis fotografias pedi tou ...kathigitou xoris diploma sta agglika sth dimosia emporikou naftikou sxoli ston aspropirgo to epithetotou itan Bouzounaras apo tin xio kai me poli fasistikes idees kai prakseis kori enos fasista tha pdsifisete??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βγήκε η γριά τσατσά στη γύρα προς άγραν ψήφων, αλλά στο τέλος θα πάρει το καυλί που τόσο επιθυμεί

    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση