GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ομολογεί" την πολιτική ενοχή του για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ο Δ. Τζαμτζής...

Παραδέχεται ότι δεν έκανε τίποτα στην Εξεταστική Επιτροπή για το "βατοπεδινό" σκάνδαλο στο Καϊμακτσαλάν της Πέλλας. Διπλά εκτεθει...

Παραδέχεται ότι δεν έκανε τίποτα στην Εξεταστική Επιτροπή για το "βατοπεδινό" σκάνδαλο στο Καϊμακτσαλάν της Πέλλας. Διπλά εκτεθειμένος γιατί είχε στείλει παλιότερα δυο ανώδυνες επιστολές και μετά ... σιώπησε. Εμπλέκει τώρα και τον Αλογοσκούφη. Νέα ερωτήματα σε βάρος του. 15.000 ευρώ ήταν η αμοιβή για τη συμμετοχή στην Εξεταστική Επιτροπή!

Από τον Βασίλη Δημητριάδη

Διάβασα με μεγίστη προσοχή την απάντηση που έστειλε στο Press-gr (δείτε την εδώ) ο βουλευτής κ. Δάνης Τζαμτζής για το δημοσίευμα μου σχετικά με τον ίδιο και το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου (δείτε το εδώ).
Κατ' αρχάς, ο συμπαθής κ. βουλευτής δεν πρέπει να εκφράζει "απορία για το τάιμινγκ", όπως αναφέρει, του δημοσιεύματος. Πρώτον, διότι το κόμμα του και ο αρχηγός του δεν είναι που ασχολούνται με το θέμα των "βατοπεδινών" αυτές τις μέρες; Αυτοί το κατέστησαν πάλι επίκαιρο. Γιατί δεν εκφράζει ανάλογη απορία για το "τάιμινγκ" και προς την Ρηγίλλης ή το Μέγαρο Μαξίμου;
Δεύτερον ο κ. βουλευτής όφειλε να γνωρίζει ότι το Press-gr είναι εκείνο που αποκάλυψε πρώτο και σε ανύποποπτο χρόνο το θέμα του σκανδάλου με τη Μονή Βατοπεδίου στο Καϊμακτσαλάν. Από μια πρόχειρη έρευνα, βρήκα ότι στις 28 Αυγούστου 2008 ο Κώστας Φεραίος στο Press-gr απεκάλυπτε ότι "Μεγάλο κόλπο και στην Πέλλα έστησε η Μονή Βατοπεδίου!" και ότι "Η περιοχή λέγεται Παλαιός Αγιος Αθανάσιος όπου είναι το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν. Είναι η λεγόμενη Αράχωβα του Βορρά.Εκεί η Μονή πήρε τα φιλέτα των εκτάσεων στο περίγυρο του χωριού δίνοντας ως αντάλλαγμα κάποιες εκτάσεις στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης. Η διαφορά της αξίας τεράστια.." (Διαβάστε το πλήρες εδώ).
Επίσης, την επόμενη μέρα, στις 29 Αυγούστου 2008 -πριν έναν και πλέον χρόνο δηλαδή- επανήλθε αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες: "180 στρέμματα προς ... 2.000 ευρώ!!! στην "Αράχωβα του Βορρά" βούτηξε ο Εφραίμ και η παρέα του με κυβερνητικές ευλογίες. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο;" (Διαβάστε το αναλυτικά εδώ). Άρα το Press-gr παρακολουθεί το θέμα από την πρώτη στιγμή -και κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής έγραφε συνέχεια- και όχι τώρα...
Ως προς την ουσία, ο κ. Τζαμτζής παραθέτει απλώς...

δύο επιστολές που είχε στείλει το 2007 στους τότε υπουργούς Γ. Αλογοσκούφη και Α. Κοντό. Πέραν αυτού απολύτως τίποτε. Ο κ. Τζαμτζής παραδέχεται δηλαδή στην ουσία αυτό που εμείς γράψαμε. Οτι δηλαδή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής δεν έκανε και δεν είπε απολύτως τίποτε για το θέμα -όπως και άλλοι βουλευτές βέβαια, αλλά αυτός προέρχεται από την Πέλλα που είχε και έχει το πρόβλημα.
Απεναντίας, τώρα προκύπτουν κι άλλα ερωτήματα:
Αφού ο κ. Τζαμτζής είχε στείλει τις δύο επιστολές γιατί στη συνέχεια σιώπησε; Δεν όφειλε, αντίθετα, να αναδείξει ακόμη πιο έντονα το θέμα; Να ζητήσει τη διερεύνησή του αξιοποιώντας την ευκαιρία της Εξεταστικής Επιτροπής (από τη συμμετοχή στην οποία, ειρήσθω εν παρόδω, τα μέλη της είχαν αμειφθεί με περίπου 15.000 ευρώ έκαστο); Να θέσει, εκεί, θέμα ανάκλησης των παραχωρήσεων και επιστροφής των εκτάσεων; Εκανε τίποτε από όλα αυτά; Υπάρχει οποιαδήποτε σχετική αναφορά από πλευράς του στα πρακτικά της Βουλής; Ζήτησε να κληθούν μάρτυρες και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων που είχαν ξεσηκωθεί; Αν είχε κάνει οτιδήποτε από όλα αυτά ο κ. Τζαμτζής θα τα ανέφερε στην απάντησή του. Επομένως είναι τώρα διπλά εκτεθειμένος για τη στάση του και το θέμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και τον εμπλέκει ακόμη περισσότερο στην υπόθεση. Γνώριζε αλλά σίγησε και κάλυψε με τη σιωπή του ευθύνες γύρω από το σκάνδαλο...
Η ευθύνη του κ. Τζαμτζή μεγαλώνει και για τον πρόσθετο λόγο ότι δεν υπήρξαν απαντήσεις από τους δύο υπουργούς στις επιστολές του. Τι έκανε λοιπόν αφού δεν του απαντούσαν; Πήγε να τους βρει και να ζητήσει εξηγήσεις; Αφού δεν πήρε ποτέ απαντήσεις, γιατί στην Εξεταστική Επιτροπή δεν επεδίωξε ούτε τότε να της πάρει; Το σκάνδαλο είχε ...εξαλειφθεί πια; Όχι βέβαια. Είχε φουντώσει ακόμη περισσότερο. Όμως ο κ. Τζαμτζής σιωπούσε...
Τέλος με την απάντησή του κ. Τζαμτζής εμπλέκει ένα ακόμη στέλεχος της ΝΔ. Τον τότε υπουργό Γ. Αλογοσκούφη ο οποίος μολονότι είχε λάβει την επιστολή από το 2007 έκανε κι αυτός "γαργάρα" το θέμα. Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να την "γλιτώσει" ούτε ο κ. Αλογοσκούφης αφού προκύπτει και δική του ευθύνη, δια της παράλειψής του, στο σκάνδαλο;
Και περιττό να σημειωθεί ότι με την αυτή την ένοχη σιωπή και την τακτική της συγκάλυψης,
τα 180 στρέμματα που βούτηξε ο Εφραίμ και η παρέα του στην "Αράχωβα του Βορρά" με κυβερνητικές ευλογίες προς ...2.000 ευρώ δεν είχαν -μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον- επιστραφεί πίσω. Ήταν στο χέρι του κ. Τζαμζτή να βοηθήσει τα συμφέροντα του τόπου του και των κατοίκων του αλλά εκείνος επέλεξε, για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος, να περιοριστεί στις δύο ανώδυνες επιστολές του 2007 και να κινηθεί στη συνέχεια διαφορετικά...

23 σχόλια

  1. AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΟΛΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.ΓΙΑΤΙΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΜΠΕΡΝΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε τα βασικά.
    Έχοντας καθαρό μυαλό καταλαβαίνουμε καλύτερα τί συμβαίνει γύρω μας.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    "Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου, από ομιλία του στη Βουλή 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μετά από τρείς μήνες τηλεδικών και απέραντης ατεκμηρίωτης λασπολoγίας για το Βατοπέδι αυτά σας έμειναν, είναι δικαίωμά σας.
    Τώρα γιατί, ποιοί και πόσοι αμφιβάλλουν για αυτά που λέτε μάλλον δεν έχει σημασία για σας.
    Μόνο οι εντυπώσεις έχουν σημασία και οι κραυγές των ξεπουλημένων δημοσιογράφων.
    Ξεχάσατε τον Κουκουβίνο, τη Σωτηροπούλου, το Δρύ, το Φωτιάδη, τον Κολιούση και όλα τα άλλα πράσινα καλόπαιδα.
    Ξεχάσατε τους βιντεοσκοπημένους εκβιασμούς, ξεχάσατε ότι είχαν συνεννοηθεί από πριν με τον Παπακωνσταντίνου του πασόκ, ξεχάσατε το ρόλο του Κοντομηνά που είχε διορίσει τον Κουκουβίνο στον Άρη Θεσσαλονίκης.
    Όλα τα ξεχάσατε και όλοι ξέρουμε γιατί.
    Γιατί θέλετε να τα ξεχάσετε.
    Φανατικούς και θολωμένους σας θέλει το κόμμα και εσείς παραμένετε πιστοί στις βουλές τους.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10-7-09
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    ......
    ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ.
    Όλα ήταν πεντακάθαρα στο Βατοπέδι.
    Τό γεγονός και μόνο ότι όλα τα κανάλια απέκρυψαν την είδηση δείχνει τη μεθοδικότητα με την οποία παραπλανούν το λαό οι νταβατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσοι πράσινοι βαρεμένοι χωράνε σε ένα μπλόγκ;
    Είναι δικαίωμά σας να ΜΗΝ θυμάστε ότι η Σωτηροπούλου είχε πεί ότι είχαν πάει μαζί με τον Κουκουβίνο στον Παπακωνσταντίνου (βουλευτής Κοζάνης) το Σεπτέμβριο 2008.
    Είναι δικαίωμά σας να μην θυμάστε που το παραδέχθηκε στην κάμερα, αλλά είχε πεί ότι δεν θεώρησε "σημαντική" την υπόθεση γιαυτό δεν ενημέρωσε το Γιωργάκη.
    Είναι δικαίωμά σας, στα πλαίσια της κομματικής σας τύφλωσης, να σκέπτεσθε ότι γουστάρετε.
    Έτσι και αλλιώς, αυτό το ρόλο σας έχει δώσει το κόμμα, αυτόν του μή σκεπτόμενου πρόβατου.
    Τελευταία σας ζητούν όχι μόνο να μην σκέπτεσθε αλλά και να μην θυμάστε.
    Με έκπληξη βλέπω ότι το κάνετε και αυτό.
    Και σε ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ενοχλεί πάρα πολύ η στάση των ιδιωτικών καναλιών, διότι μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    Εφτασαν ακόμη και σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, για να μας φέρουν γιό της κυρίας τσάντ.
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    Τόσο μακιαβέλλι;
    Το τελευταίο εξάμηνο, ιδιαίτερα, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Νυν υπέρ πάντων Γιωργάκης;
    Κρίμα, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να έχουμε τον 21ο αιώνα τη "δημοκρατία" των Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζου και Κυριακού.
    Μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
    Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;
    Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
    ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
    *Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
    *Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
    *Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.
    Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει.
    ΕΓΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.
    Και θα σας πω τι θα γίνει:
    Κάποια στιγμή θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο.
    Θα σας περικυκλώσουν τις βίλες και τα παλάτια σας και γίνετε βούκινο σαν το Διευθυντή της Continental στη Γαλλία και τους τραπεζίτες στην Αμερική.
    θα σας παίρνουν στα βίντεο των ξένων καναλιών (τα δικά σας θα έχουν εξαφανιστεί βέβαια) και μετά θα βλέπετε κάμερα και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο.
    ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    Αυτά είναι REAL NEWS, έτσι τζιτζιφιόγκο, που φλόμωσες και εσύ στα χαβιάρια, στις πισίνες και στη χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ- κλπ
    Θα τόθελε πολύ ο μέγιστος των νταβατζήδων, ο κύριος Μπόμπολας, να πέσει η κυβέρνηση, αλλά στη δημοκρατία έχει μόνο μία ψήφο, τόσο μετράει η γνώμη του.
    Τον Καραμανλή τον ψήφισαν πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες, το Μπόμπολα πόσοι θα τον ψήφιζαν;
    Όσο και να προσπαθεί μέσα από τις εφημερίδες και τα κανάλια του, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
    Εκτός εάν νομίζει ότι είμαστε αμόρφωτοι ή άμυαλοι.
    Εκτός εάν νομίζει ότι επειδή αυτός είναι πάμπλουτος μπορεί να μας υπαγορεύσει τί να ψηφίσουμε.
    Λές; Μπά, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.
    Και τα λεφτά του στα κανάλια και τις εφημερίδες του τα επενδύει στο Γιωργάκη γιατί αγαπάει την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οσο πλησιαζουν οι εκλογεσ τοση μποχα αναδύεται απο την ΠΑΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ-ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ..ΜΑΥΡΟ ΡΕ..ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τρεξτε να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ.
    τα SEX και και την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......

    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).

    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.

    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΛΕΨΕΙΣ ΤΕΛΈΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημητριάδη,
    άσε τίς παρονυχίδες καί πιάσε τίς οπλές.
    Διάβασε με στήν ανάρτηση τού Τζαμτζή.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ..Γιωργάκη
    με την κουνιάδα του Γιδιού σου..
    τον Ραγκούση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιαλαντζί οι-ΚΟΛΟ-γοι στου καρατζαφύρερ

    Κατά την σουπερ διεύρυνση τους οιΚΟΛΟγους του γραφικού Παπανικόλα στο από-κομμα του ο χέρι-χερις, είπε μεταξύ άλλων:
    "Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία."

    Ποιους οικολόγους και παραμύθια μας σερβίρει? Ο τύπος έχει κάτι μαγαζάκια με «βιολογικά και υγιεινά» προϊόντα και πλασάρει το εμπόρευμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10-7-09
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει"

    Αν και δεν ήταν και μόνος! στην εξεταστική επιτροπή για το βαροπέδι, τουλάστον ο Παπαγεωργίου του ΠΑΣΟΚ από μόνος του ζήτησε από τον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήση και τα του Λαυροπεδίου στη Σκύρο, παρά την δηλωθείσα εκ των υστέρων εκτήμησή του προς το πρόσωπό του κ. Σανιδά "..η θητεία του οποίου χαρακτηρίσθηκε ως παράδειγμα προς αποφυγή..." κατά την άποψη του βουλευτή.

    Κατά τ' άλλα
    (...! Και βεβαίως στη δικαιοσύνη δεν είναι επιτρεπτές οι παρεμβάσεις, αλλά η δικαιοσύνη πρέπει να ελέγχεται και να κρίνεται, όταν με τις πράξεις της δημιουργεί δικαιολογημένες σκέψεις ότι δεν συμβάλλει στη διερεύνηση υποθέσεων, που ενδιαφέρουν κυρίαρχα το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των πολιτών".) (σ.σ.Γεώργιος Παπαγεωργίου, βουλευτής Εύβοιας)


    Και μια άλλη προσέγγιση περί ιδιωτικών δασών.
    http://www.servitoros.gr/news/view.php/21039/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tον παρατησε μεχρι και ο πιο πιστος του Στρατιωτης ο Γ.Πρετεντερης..ο οποιος γνωριζωντας οτι δημοσιογραφικα θα ειναι τελειωμενος στις 5 ΟΚΤ. προσπαθησε με μια μη προσυμφωνημενη ερωτηση να βγαλει απο πανω του την Ρετσινια του πληρωμενου απο την Ρηγιλης κομματοσκυλου-δημοσιογραφου.
    Η ερωτηση που εκανε στον "Καταλληλοτερο" δεν ηταν συμφωνημενη με τον Πρωθυπουργο Γ.Λουλη, ετσι ο "Καταλληλοτερος" ή "Καρπαζοεισπρακτορας" την πατησε, ενω ο χρυσοπληρομενος Στρατιωτης της Ρηγιλης νομιζει πως μας κοροιδεψε, παριστανωντας τον δηθεν ανεξαρτητο δημοσιογραφο...
    Δυστυχως ομως και για τους δυο οι μερες τους ειναι μετρημενες...το βραδυ της 04 ΟΚΤ δεν θα ξερουν που να κρυφτουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι γνώμες είναι σαν τις ****τρυπίδες.
    Ο καθένας έχει από μία.
    Θεμιτή και αποδεκτή σε όλες τις δημοκρατίες.
    Μπορεί εσείς οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είσαστε μικρά ανεγκέφαλα ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθείτε, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξετε ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Η αχίλλειος πτέρνα του αμερικάνικου αυτού σεναρίου, όμως, είναι η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ? Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ? ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….ΕΛΕΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση