GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ματ του Τσίπρα στον Αλαβάνο‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . Φαίνεται ότι τον Αλέξη Τσίπρα τον είχαμε υποτιμήσει! Η κίνηση που έκανε ήταν μια κίν...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
.
Φαίνεται ότι τον Αλέξη Τσίπρα τον είχαμε υποτιμήσει!
Η κίνηση που έκανε ήταν μια κίνηση ματ στον Αλαβάνο και δείχνει ότι διαθέτει πολιτικό μυαλό και μαθαίνει γρήγορα.
Το Ματ του Τσίπρα συνοψίζεται στα παρακάτω λόγια του, τα οποία έγιναν και απόφαση:
«Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα ο κόσμος που μας παρακολουθεί να καταλάβει ότι η καρέκλα αυτή είναι ένα πουκάμισο αδειανό. Οι ηγεσίες στην Αριστερά δεν κερδίζονται ούτε με εκβιασμούς ούτε με τερτίπια. Επικεφαλής στους δικούς μας αγώνες, όπως πάντα, θα είναι όλοι όσοι θα λιώσουν τα παπούτσια τους για να μεταφέρουν το μήνυμα αντίστασης, ελπίδας και αγώνα και ριζοσπαστικής και ανανεωτικής Αριστεράς και όχι αυτός που θα έχει το δικαίωμα να εκλεγεί χωρίς σταυρό σε δυο εκλογικές περιφέρειες. Σε ότι με αφορά, προτιμώ να είμαι επικεφαλής μαζί με χιλιάδες άλλους και άλλες στους αγώνες και στην προεκλογικής μας εκστρατεία παρά να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος. Μπροστά στην ανάγκη να συμμαζευτεί αυτή η παράλογη κατάσταση και...

να ανταποκριθούμε μπροστά στις απαιτήσεις του κόσμου δεν με αφορά η εκλογή δίχως σταυρό. Και θα θέσω τον εαυτό μου μπροστά στην κρίση του κόσμου μας στην περιφέρεια όπου ζω και δραστηριοποιούμαι. Το ίδιο ζητώ να πράξουν και όλα τα στελέχη του χώρου μας, στην πρώτη γραμμή και ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος μας, να μπει σε γραμμή μάχης, να τεθεί υπό την κρίση του κόσμου της Αριστεράς».
Με την «κίνηση» αυτή, ο Τσίπρας διασώζει προεκλογικά και προσωρινά τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ. Μεταθέτει το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μετά τις εκλογές και με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν.
Προβάλλει επίσης το ηγετικό του προφίλ, υψώνοντας τον εαυτό του υπεράνω των στενών μικροκομματικών ηγεμονισμών και παράλληλα βάζει σε δοκιμασία και εκλογική έγκριση τον κάθε επίδοξο ηγέτη.
Φυσικά παράταση ζωής παίρνει ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το πρόβλημά του είναι βαθύτατα ΠΟΛΙΤΙΚΟ και δεν λύνεται με οργανωτικά κόλπα, όσο έξυπνα και αν είναι.
Οι πολιτικές του θέσεις και η πρακτική του είναι αυτά που τον διαλύουν…
Ωστόσο, στριμώχνει άγρια τον Αλαβάνο, διότι τον εξαναγκάζει να δώσει τη μάχη για να εκλεγεί.
Ο Αλαβάνος, όμως, «λιποτάκτησε». Μπροστά στον κίνδυνο να μην εκλεγεί (αυτό θα αποτελούσε τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου του) ανακοίνωσε ότι δεν θα κατεβεί ως υποψήφιος.
Τώρα θα «εύχεται» μια συντριβή του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ (να μην μπει στη Βουλή) για να τα χρεώσει όλα στον ΣΥΝ και τον Τσίπρα.
Αυτό που δεν θέλουν να αντιληφθούν οι «συνιστώσες» είναι τούτο: Ότι η μεγάλη και συμπαγής εκλογική δύναμη βρίσκεται στον ιστορικό ΣΥΝ. Οι «συνιστώσες» ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα είναι. Η Εκλογή κάποιων από αυτές τις «συνιστώσες» (Κοροβέσης π.χ.) «πατούσε» πάνω στο ιστορικό εκλογικό σώμα του ΚΚεσ.-ΣΥΝ.
Η ρήξη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ, ακριβέστερα η επίθεση των Συριζαίων εναντίον του «κορμού» (ΣΥΝ) καθιστά προβληματική την εκλογή εκείνων που πρωτοστάτησαν σε αυτή την επίθεση: Του Αλαβάνου κατά κύριο λόγο…
Αυτά υπολόγισε ο Αλαβάνος και δεν ρίσκαρε…Προτίμησε τη «λιποταξία», αποδείχνοντας το πόσο μικρό πολιτικό μέγεθος είναι…

33 σχόλια

  1. ΑΚΟΥ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
    ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    Με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις εποχές και όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά, περισσότερη ή λιγότερη.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο πάτε χεράκι-χεράκι με τους μιζωμένους υπουργούς και άλλους παρατρεχάμενους του σημίτη ο λαός ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι πάει να πεί το πασόκ τιμωρήθηκε το 2004 για τις ατασθαλίες επί Σημίτη;
    Ποινική παραγραφή μπορεί να κάνατε αλλά οι άνθρωποι άλλαξαν;
    Είναι δυνατόν να λέτε ότι άλλαξε το μαγαζί επειδή άλλαξε η ταμπέλα;
    Το εμπόρευμα άλλαξε;
    Η εξυπηρέτηση άλλαξε;
    Τι άλλαξε;
    Τα λόγια και τα ταξίματα δεν μετράνε, οι πράξεις μετράνε.
    Εάν έχεις γραμμάτια που πρέπει να πληρώσεις αυτό είναι άλλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυβέρνηση με πρωθυπουργό (Κωστάκη)και ΥΠΕΞ (Ντόρα) για γέλια και κλάματα! Λογοκρίνουν την αναγραφή της ονομασίας στην διεθνή τηλεοπτική μετάδοση, της ομάδας των Σκοπίων, που είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (και την έχουν αποδεχτεί) Ένα μαύρο τετραγωνάκι, που γίνεται και λευκό, η ΕΡΤ του Καραμανλή και της Ντόρας, καλύπτουν την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Ελλάδας – Σκόπια. Εάν νομίζουν με αυτό τον τρόπο θα κρύψουν τις μυστικές συμφωνίες που κάνουν πίσω από την πλάτη μας είναι γελασμένοι. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με «Μπλάνκο» και ούτε μπορείτε να κρύψετε τα αποτελέσματα της στους «ιθαγενείς» της ζούγκλας σας με αυτό τον τρόπο, καραγκιόζη Καραμανλή, και θυγατέρα του…..
    εφιάλτη της ΑποσταCiaς. MKD (Republic of Macedonia-Република Македонија-Republika Makedonija-Δημοκρατία της Μακεδονίας), έτσι ονομάζουν τα Σκόπια και βγείτε ανοιχτά να το πείτε. Σταματήστε την γελοιοποίηση και κοροϊδία του ελληνικού λαού! Σε όλο τον κόσμο βλέπουν στην τηλεόραση να παίζει η Μακεδονία με την Ελλάδα κι εμείς στην Ελλάδα βλέπουμε ένα μαύρο (ή λευκό) τετραγωνάκι λογοκρισίας! και κάλυψης της αποτυχημένης και προδοτικής εξωτερικής πολιτικής σας.
    Η αλήθεια είναι επαναστατική και έτσι, με φασιστικές λογοκρισίες, δεν μπορείτε να κρύψετε τη βρωμιά σας και την υπακοή στις ΗΠΑ!
    Με μεθόδους γκεμπαιλίστικης προπαγάνδας και απόκρυψης της αλήθειας δεν λυτρώνεστε από την τυφλή σας υπακοή στις ΗΠΑ, ούτε λυτρώνετε την προδοτική δεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8.000.000 ευρώπουλα στοίχισε ο καλοπισμός του Γραφείου του Αντώνη Μπέζα!!

    8.000.000 ευρώπουλα του στοιχισε ο καλοπισμός του Γραφείου του Αντώνη Μπέζα!Την παραπάνω καταγγελλία,έκανε χθες ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Κώστας Αιβαλιώτης.Τα σκάνδαλα της δεξιάς κυβέρνησης του κουρασμένου πρωθυπουργού της Ραφήνας και των Βατοπεδινών,συνεχίζουν να βγαίνουν στο προσκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν καταλαβα καλα, το ΣΥΝ των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων ..βαινει προς διαλυση??

    Και καλα.
    Δεν τρεχει και τιποτα,αλλα αγαπητοι ΣΥΝ παλιοσκυλα,..τζαμπα οι ..αγωνες τον Δεκεμβριο??

    Και τοσα αυτοκινητα,καταστηματα κλπ που καψανε οι οπαδοι σας ,απλυτοι-αναρχοαπλυτοι-βρωμιαρηδες-πρεζονια και αλλες "προοδευτικες δυναμεις"??

    Σιχαμενοι,να πατε στα τσακιδια σιχαμενοι αλητες

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10-7-09
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    ......
    ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά στοιχία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!! Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα . Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές . Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα ,προς φιλους πασοκοσκυλαιους και οχι μονον.

    Αυτο το χιτλερικο κακεκτυπο το παπακωνσταντινου της πασοκοσκυλιας ,εκλεχτηκε ευρωβουλευτης,οχι??
    Δεν εχει δουλεια στην Ευρωβουλη?
    Ειναι σε διακοπες ?
    Η μηπως ακομα δεν ανελαβε καθηκοντα?

    Ρωταω γιατι καθε μερα ,μα καθε μερα βλεπω την σκατοφατσα του στην τηλεοραση ,σε βαθμο αναγουλας.
    Εκπροσωπος τυπου του πασοκ γραφει απο κατω.

    Περιεργο.
    Και δηλαδη γιατι εξακολουθει να κραταει αυτη τη θεση?
    Δεν ειναι "διπλοθεσιτης"??

    Εκτος αν πια στη πασοκοσκυλία ειναι και ο πιο ικανος!
    Αν οντως αυτο εχουν διαπιστωσει στην πασοκοσκυλία,και δεν εχουν κανενα αλλον καλυτερο,γιατι δεν το διοριζουν και προεδρο του κομματος,να τελειωνουμε??

    Νομιζω οτι αυτο το βλαχαδερο θα ηταν καλυτερος προεδρος απο το βλακογιοργο.

    Ευχαριστω,και συγγνωμη αν προσβαλλα τους πασοκοσκυλαιους.
    Αλλα οπως αυτοι διατεινονται οτι λενε την αληθεια,την αληθεια λεω κι εγω.
    Η μηπως λεω ψεμματα??

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν παίζεται ο οραματιστής Τζώρτζ Τσάντ, δεν παίζεται.
    Σε οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν Αινστάϊν.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί.
    Τρέλλα με κορδέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΑΣ!!!

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ...
    ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΟΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ 5% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 11% !! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ KAI THN ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΟΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΙΩΧΘΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΟΣΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ....

    ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΝΑΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΥΧΑ

    ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΝΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!

    ΤΟ ΠΑΣΟK ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΞΙΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ!

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓiΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ....

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕ Ο τΣΙΠΡΑς ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΜΟΥΝΑΚΗ

    ΑΥΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΕΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Μία στάμπα στον κάθε αντίπαλο του πασόκ και καθαρίσαμε.
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Σας τάπανε τα κόλπα ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος, ο Λαμπράκης και ο Κυριακού;
    Πάντως με τέτοιους συμβούλους και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10-7-09
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύεται και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    ......
    ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριοι πασοκοσκυλαιοι,παρακαλω ακουστε ουαν μινιτ,πληζ!

    Εβλεπα σημερα ενα "πραμμα" ,ουτε ακριβως "γυναικα" ουτε ακριβως "ανδρα"..
    Απο κατω γραφει :
    Τονια Αντωνιου βουλευτης πασοκ.

    Παρακαλω ,και συγχωρειστε με αγαπητοι μου πασοκοσκυλαιοι,θα ηθελα να σας ρωτησω κατι:
    "θεωρειτε αυτο το διποδο (γυναικα η ανδρας,ετερον εκατερον),ικανο να σας κυβερνησει?

    Η να το θεσω αλλιως:
    "θεωρειτε αυτο το διποδο (γυναικα η ανδρας νο προβλεμ ας γουι σαιντ),
    οτι ειναι εκπροσωπος σας??
    Οτι θελετε να σας αντιπροσωπευει,αυτη η ανθρωπομορφη μεγαιρα??

    Αν ναι ,νο προμπλεμ.Βοηθεια σας.

    Εμεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ευχαριστω.

    Και συγγνωμη αν σας προσβαλλα.
    Η ευγενεια μου ειναι παροιμοιωδης,ως θα ελεγον.
    Αλλα ομιλω την αληθειαν!
    οπως ασφαλως και το προεδρο σας ο διασημος βλακογιοργο.

    Ευχαριστω.

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς το έχουμε ξαναγράψει ότι το καλύτερο επάγγελμα την σήμερον ημέραν είναι της Χριστεμπορίας.
    Ειδικά όταν είσαι αρχιρασοφόρος τότε έχεις μόνιμο κοφτήριο μπακιριών.

    Το είδαμε και με την περίπτωση του πρώην δεσπότη Αττικής, Παντελεήμωνα, που είχε καβατζάρει 1,5 δις δρχ «για τα γεράματα του».

    Η ιστορία που έρχεται τώρα στον αφρό –απ’ τα "Ευρυτανικά Νέα"- είναι εξ ίσου αποκαλυπτική.

    Ο ντόπιος δεσπότης, Νικόλαος γνώρισε έναν 36χρονο Αλβανό τον οποίον κατηγορεί τώρα ότι του μάσησε ένα τεράστιο ποσό.

    «Η υπόθεση θα δικαστεί στο Εφετείο Λαμίας, ενώ για την κοινή γνώμη της Ευρυτανίας μένει ένα αναπάντητο ερώτημα. Πώς και γιατί ο 36χρονος κατάφερε και απέσπασε 400.000! ευρώ -ένα απίστευτα μεγάλο ποσό- από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου», καταλήγει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

    Εμείς δεν έχουμε τέτοια ερωτηματικά. Ξέροντας τα τροπάρια που ψέλνονται στους κύκλους του γαλονάτου κυρίως παπαδαριού υποθέτουμε βάσιμα για ποιο λόγο χαρτζιλίκωνε χοντρά ο δεσπότης τον Αλβανό και μάλλον αυτός ήταν αχόρταγος οπότε ο δεσπότης αναγκάστηκε να τον καταγγείλει.

    Αλλά ρε γμτ για να δίνει ο ρασοφόρος 400.000 ευρώπουλα για να κάνει το κέφι του –για να μην γράψουμε τίποτε άλλο- τι ποσό έχει καβατζάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. XORIS ALABANO THA PAROYN 0,3 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Μπούλης του έβγαλε κυριολεκτικά τα μάτια του Αλαβάνου, Κνίτης κανονικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι να απορείς με το θράσος των δεξιών και των παρατρεχάμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, θέλουν η προεκλογική αναμέτρηση να γίνει επί της οικονομίας, διότι εκεί κρίνουν ότι είναι το δυνατό τους σημείο.
    Ερώτημα θα περιλαμβάνεται στην συζήτηση και η προδοσία που διέπραξαν προδίδοντας ψευδώς την Ελλάδα μας στην ΕΟΚ, ότι έχει μαγειρέψει τα στοιχεία του προϋπολογισμού επί κυβερνήσεων Πασόκ, σαν πουτάνα τραβεστί της ΣΥΓΓΡΟΥ, που δεν τα λέει όλα στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της, και που εξ αιτίας αυτής της προδοσίας η χώρα μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης, και ενώ είχε ρυθμό ανάπτυξης 5/100, και που το μόνο που έκανε το Πασόκ, ήταν να μεταφέρει τις πληρωμές- εγγραφές, των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον προϋπολογισμό που θα συντασσόταν στον χρόνο παράδοσης και πληρωμής, δηλαδή θα παίρναμε πχ, ένα αεροπλάνο το 2011, και αφού θα το πληρώναμε τότε, τότε να εγγραφόταν και στον προϋπολογισμό, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
    Ερώτημα, θα συζητηθεί και το γεγονός ότι η κατάργηση του ΣΔΟΕ που έκαναν οι κάφροι και που έγινε αιτία να βουλιάξουν , να πάνε στον πάτο τα δημόσια έσοδα, γιατί πλέον οι πονηράτζες της αγοράς εισέπρατταν και με μεγαλύτερο!!! ζήλο τον ΦΠΑ, αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος!
    Γιατί; Γιατί δεν είχαν τον μπαμπούλα τον ΣΔΟΕ πάνω στο κεφάλι τους, θα μου πείτε λειτουργούσε τέλεια ο ΣΔΟΕ; Όχι αλλά το 80/100 του εισπραχθέντος ΦΠΑ πήγαινε στα ταμεία του κράτους!
    Άλλο όμως εκ του αποτελέσματος να μην λειτουργεί τέλεια και να τον βελτιώσεις και άλλο να τον καταργήσεις και να μείνεις στον άσο.
    Ερώτημα, θα συζητηθεί το γεγονός ότι με τα τοξικά ομόλογα που αγόρασαν έχουν βουλιάξει τα ασφαλιστικά ταμεία και δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συντάξεις;
    Αυτά τα ολίγα και έπεται συνέχεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΙ-ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ DEBATE.
    Ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή θα καταφέρει να ρεζιλευτεί άλλη μια φορά.
    Το debate θα είναι η πολιτική ταφόπλακα για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.
    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.
    Για άλλη μια φορά ο αρχι-παπαγάλος θα μας παίξει 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).
    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος θα καταλάβει ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, νέα ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, ψευτο-οράματα, άστα να πάνε.
    Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.
    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο θα μας θυμίσει και το άλλο σλόγκαν του: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ», του τόμαθε εκείνος ο τζιτζιφιόγκος ο Παπακωνσταντίνου αυτό.
    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».
    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.
    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν πιστεύει απόλυτα στην πολιτική του ο Καραμανλής, είναι και απόλυτα υπεύθυνος, για τα ομόλογα, για την Γερμανός, για το Βατοπέδι, για το οποίο παρεμπίπτοντος τώρα λέει ότι είχε υποτιμήσει την έκταση και την σημασία των πεπραγμένων, ( αλήθεια τώρα που το κατάλαβε θα ζητήσει και την παραπομπή όσων ανακατεύτηκαν στην δικαιοσύνη;) ( όταν το έθαψε στην Βουλή δεν ήξερε;) για την Πελοπόννησο που κάηκε και μαζί τους 65 ανθρώπους, αλήθεια επειδή τσούζει το ζήτημα δεν το συζητά κανείς, και αυτό γιατί δεν μπορούσαν υπουργοί και πυροσβεστική να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα, για την Πάρνηθα που κάηκε, για τις τελευταίες φωτιές, για την απογραφή, για το ότι με την κατάργηση του ΣΔΟΕ, έπαψαν τα δημόσια ταμεία να έχουν τα έσοδα που πρέπει να έχουν, για το ότι το δημόσιο έχει κηρύξει ουσιαστικά στάση πληρωμών, σε ότι αφορά την πληρωμή του εφ άπαξ των δημοσίων υπαλλήλων που βγαίνουν σε σύνταξη, για να πάρεις το εφ άπαξ περιμένεις και πάνω από ένα χρόνο,
    Για το ότι τα ασφαλιστικά ταμεία, αρκετά από αυτά ίσα ίσα που τα φέρνουν βόλτα να μην καταρρεύσουν, για το ότι στην υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ, που επιλεκτικά η δικαιοσύνη ασχολήθηκε μέχρι το 2004, (αλήθεια οι υπουργοί δικαιοσύνης δεν είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν από τους λειτουργούς της να εξεταστεί το ζήτημα μέχρι και σήμερα; Ο ίδιος δεν το είχε;) και από εκεί και πέρα έβαλε λουκέτο, για το ότι το ΙΚΑ από εκεί που χρωστούσε ένα δις, έχει φτάσει επί ημερών του εξ αιτίας του ότι το κράτος και φυσικά με εντολή του, άλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, δεν πληρώνει τα οφειλόμενα σε αυτό με αποτέλεσμα, να έχει έλειμα 9 δις ευρώ, και τόσα άλλα που είναι να ζαλίζετε κανείς με τον αριθμό και την έκταση τους, εδώ ταιριάζει η ρήση του Ευαγγελιστή Ιωάννη αλλά από την ανάποδη που είπε ότι ό Ιησούς έκανε τόσα πολλά που αν γραφτούν δεν τα χωράει ο κόσμος και εννοούσε καλά και σωστά πράγματα, ενώ τώρα σε εμάς ο καραμανλής και η κυβέρνηση του έκαναν τόσα πολλά κακά πράγματα που και μόνο αν γραφτούν δεν τα χωρά ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι να μας πεί και ο Θύμιος ο Ρεσάλτος.
    Οι ακροδεξιοί φασίστες δε μπορούν να γίνουν κριτές της αριστεράς.
    Πήγαινε με τους φασίστες και παράτα μας με τις σαχλαμάρες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ
    ------------------------------------
    Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    --------------
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!

    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........

    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παπατζής-Τρεμόπουλος-ΚΚΕ και Σύριζα, ας πάνε να πνιγούν στα Κατεχόμενα της Κύπρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χωρίς κουκούλα8 Σεπ 2009, 5:04:00 μ.μ.

    Θυμάστε τι ειχε πει ο Σαμαράς οταν ο Τσίπρας ειχαι 17% στα γκαλοπ;
    Ο Τσίπρας μου θυμιζει κάτι απο το "ραντεβού στα τυφλά".
    Αυτός ειναι ο Τσίπρας και να πάι να δουλέψει κάπου οπως εμείς και "χωρίς κουκούλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δάνεια 3.000 ευρώ των μεταναστών.
    Συνέχεια.
    Σίγουρα τα δάνεια , δανεικά και αγύριστα ,
    που τους δίνουν οι τράπεζες δεν τα δίνουν
    από την τσέπη τους αλλά μάλλον τα παίρνουν
    από πολύ μεγάλα (μυστικά ) κονδύλια της κυβέρνησης μέσω
    του υπουργείου εσωτερικών και εξωτερικών εδώ και πέντε χρόνια . ( εδώ θα έβαλε το χεράκι του ο
    Πάκης και η Ντορούλα )
    Στην τελική ανάλυση εμείς τα πληρώνουμε
    Εμείς οι Χαζοέλληνες όπως πληρώνουμε
    Και όλα τα αλλά των μεταναστών . . .
    Και εμείς καταλήγουμε να παίρνουμε μισθούς της πείνας για να ζουν καλά οι μετανάστες . . .
    Και σίγουρα δεν θα τα παίρνουν τα 3.000 ευρώ
    από μια τράπεζα , αλλά θα πηγαίνουνε και σε άλλες . . .
    άλλωστε ποιος θα τους ελέγξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Και θα λένε οι μετανάστες μεταξύ τους :
    Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πολλοί παν ηλίθιοι
    και μαλάκες , εμείς τους γαμούμε , τους κλέβουμε
    τους χέζουμε κ.λ.π και αυτοί μας δίνουν και 3.000 ευρώ και μας λένε και ευχαριστώ ,
    και το λένε στις χώρες τους ότι οι εδώ μαλάκες
    και κάφροι Έλληνες δίνουν χρήματα ,
    και πλακώνουν όλοι εδώ για να μας τα πάρουν και να φύγουν και να ξανάλθουν με πλαστά χαρτιά
    για να τα ξαναπάρουν . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μην ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ και μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΕΞΑΛΛΟ ..ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!

    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Ελλάδα θα σωθεί μόνον με τον Εθνικοσοσιαλισμό .
    Άλλη λύση δεν υπάρχει , τα άλλα συστήματα
    έχουν αποτύχει ,
    και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ


    ΕΠΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ

    ΕΛΕΟΣ!

    ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ

    ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ


    ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΈΣ ΤΣΕΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kala syggnomi, tora katalabate oti o Alekaros einai megas loufatzis kai touesfalous epanastatis me toulaxiston 1 dis stin mpanta? Apo to 1981 Eurovouleutis, me KKE, Esoterikou, SYNASPIMO, klp. exei trejei pote gia stauro kai psifo?

    Na paei na jekourastei kai na xalarosei epitelous kai na maas afisei isixous stin THNO ekei exei kai ta peribolakia tou, klp

    ELEOS me ta KAPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η μοναδική διέξοδος προς τα ΜΠΡΟΣΤΑ

    Για την ανάκτηση τις πολιτικής δυναμικής, σια τοω ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ, είναι αυτή που να διακατέχεται από πνεύμα δημιουργικής φαντασίας, προσεγγίσης ανάδυξης, πρακτικης παρεμβολής, αντιμετωπησης των προβλημάτων που, “ανεξάρτητα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του”, εγκλωβίζουν την παραγωγικότητα των δημιουργικών δυνάμεων ΠΟΛΙΤΩΝ με ΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΙ ταυτόχρονα δημιουργή ΠΕΔΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και πόλο ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ των πολιτών που αναζητούν ΧΩΡΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΚΑΠΟΤΕ λοιπόν, θα πρεπει ΕΜΠΡΑΚΤΑ ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ να προκαταλάβη την έδρα, ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ “ανεξάρτητα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του” για ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ, πάνω στον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων", ΑΝΟΙΚΤΑ, και όχι μόνον εσωκομματικά, βάζοντας φραγμό στο πρωτογενές στάδιο των διαπλεκόμενων στους ΟΓΑ, και να παραδώση τη σκυτάλη, διαπαιδαγώγησης και παιδείας πολιτικών αξιών και ΕΥΘΥΝΗΣ, στον ελεύθερο ενεργό πολίτη,

    ΚΑΠΟΤΕ λοιπόν επίσης, θα πρεπει ΕΜΠΡΑΚΤΑ να προκαταλάβη την έδρα, ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ “ανεξάρτητα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του” για ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ πάνω στο συνταγματικό δικαίωμα του πολίτη να εξασκεί ο ίδιος το δικηγορίν στο Ειρηνιδικείο και στο πρωτοδικείο βάζοντας φραγμό στο πρωτογενές στάδιο των κατά τόπους παραδικαστικών κυκλωμάτων, και να παραδώση τη σκυτάλη, διαπαιδαγώγησης και παιδείας πολιτικών αξιών και ΕΥΘΥΝΗΣ, στον ελεύθερο ενεργό πολίτη,

    Γιατί όταν κάποιος είναι γνώστης τις σχέσης των κακών κείμενων στους ΟΓΑ στη πρωτογενή τους μορφή, και κατέχει δε και τα σχετικά των δυνατοτήτων του παρέμβασης ΜΕΣΩ ΚΑΙ του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, ΑΛΛΑ ΚΑΙ του να εξασκεί ο ίδιος το δικηγορείν στο Ειρηνιδικείο και στο πρωτοδικείο, και έχοντας γνώση αυτού οι ελικοπτερόπολιτικάκιδες τις διαπλοκής των ΟΓΑ δεν θα πέρνουν πολιτικές αποφάσεις που συνειδητά συνδράμουν σε απότοκες δικαστικές αποφάσεις, ΑΛΛΑ και οι ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ τους θα ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ, όπως και με τα σκυλοπαίδια στη Σκύρο, έτσι θα περιοριστεί και η γάγραινα τις ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ διαφθοράς την οποία σε βαθμό 70% , κατ΄ επανάληψη το Σώμα Ελεγτών Δημόσιας Διοίκησης εντοπίζει στους ΟΤΑ, και είναι εκεί όπου οι διαπλεκόμενοι αλληλοεντοπίζονται διαπαιδαγωγούνται ανδρώνονται επιλέγονται και προωθούνται υπογείως, και ως υπάληλοι, σε διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες των δημοσίων υπηρεσιών μέχρι και στο νομοθετικό έργο της Βουλης,

    προς τι?
    -(βλέπε σχετικά) http://www.servitoros.gr/news/view.php/23950/ στο σημείο 4
    4. Όλα τα παραπάνω καλύφθηκαν εκ των υστέρων και νομοθετικά με την προσθήκη, την ύστατη στιγμή, στο άρθρο 15 του ν. 3208/03 σχετικής τροπολογίας".-

    Μα για την διαιώνηση του “είδους"?
    της διαφθοράς των “ιδιωτών” (idiot(is)= ίσον και ηλίθιος?) εις βάρος της “Εκκλησίας του Δήμου”.

    Έτσι ΜΟΝΟΝ θα γίνεται ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ των θεοφανείων, όπως τα “θεοφάνεια” του Βατοπεδιτών στη Βιστωνίδα, ΑΛΛΑ και των βαπτηστηριων όπως είχαμε τα "βαπτήσια” της Λαύρας στη Σκύρο, προίμιο των παραπλανιτικών απότοκων δικαστικών αποφάσεων των Βατοπεδιτων τι συνδρομή του νομοθέτη.

    ΘΑ ΕΝΩΧΛΟΥΣΕ ΑΝ η αντίδραση των άλλων κομμάτων θα ακολουθούσε στα ίδια μέτρα και σταθμά για παιδεία, και διαπαιδαγώγηση των δικών τους μελών σε αντιπερισπασμό ανάκτησης και τις δικής τους απολεσθείσας πολιτικής δυναμικής? θα ήταν εις βάρος τις δυναμικής πολιτικής του ευνομούμενου και ευημερίας της πολιτείας? σίγουρα όμως θα ήταν εις βάρος τις χαλιναγώγησης του πολίτη “ανεξάρτητα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του”, μέσω τις άγνοιας των δυνατοτήτων παιδείας, και εξάσκησης ελέγχου από τον ίδιο τον πολίτη.

    Εκτός κιαν το κώλυμα στηρίζεται στο, ο πολιτικά “αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”

    Ε ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ να “ΛΑΒΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ εκδίκηση” και ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΠΡΙΝ τον απόπλου της μοναξιας του καθενος για την αιωνιοτητα.

    Με εκτίμηση
    Αθανασιάδης Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ^ Ποιος πρότεινε την τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος;

    Εδώ λέμε σύντροφοι να μιλήσει καναδυό φορές και ει δυνατόν από video και σεις τον οδηγείτε στην αυτοχειρία;

    Πείτε κι ότι θα πάει στο στούντιο με ποδήλατο, να το σιγουρέψω ότι τον έχετε για καθάρισμα.


    ^ Πλέον ελπίζω μόνο στο Γιώργο. Να μου κάνει τη χάρη και να επαναφέρει Κίμωνα Κουλούρη.


    ^ Οι σύντροφοι που πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Αλαβάνου είναι βέβαιοι ότι πρέπει να χαρούν;
    Και δεν μιλάω για τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανέστατα επίσης δεν μιλάω και για τους συντρόφους του ΛΑΟΣ.


    ^ Η αλαζονεία απαγορεύεται στο νέο ΠΑΣΟΚ γράφει σε βαρυσήμαντη ανάλυσή του στο Πρώτο Θέμα ο διευθυντής του STAR Σταμάτης Μαλέλης

    Οι Πετρούλες επιτρέπονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση