GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα έχουν όρια...

Από το http://akomideneidametipota.blogspot.com/ . Αγωνιώδης η προσπάθεια του Πολίτη και του Μαύρου να μας πουν πως οι δημοσκοπήσεις που δημ...

Από το http://akomideneidametipota.blogspot.com/
.
Αγωνιώδης η προσπάθεια του Πολίτη και του Μαύρου να μας πουν πως οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται είναι οφθαλμαπάτη!!!
Δέν προηγείται πραγματικά το ΠΑΣΟΚ , αλλά είναι πολύ κοντά η ΝΔ και αδύνατη η αυτοδυναμία...
Ρε για σοβαρευτείτε λίγο στην κρατική τηλεόραση!!!!
Ούτε μαλάκυνση έχουμε πάθει, τα νούμερα πάλι τα διαβάζουμε απόλυτα σωστά!!!
Δέν μπορεί να σε σώσει κύριε απο την κατρακύλα κανένας πληρωμένος τύπος για να σου κάνει το μαύρο-άσπρο ...
Δεν ξεγελάτε τον κόσμο με τεχνάσματα...
Πρέπει να είναι πολύ πωρωμένος κάποιος για να μπορέσει να σας πιστέψει...
Έλεος, δεν καταλαβαίνετε οτι διώχνετε και τους λίγους τηλεθεατές που σας απέμειναν;;;

13 σχόλια

  1. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ.ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΡΤ.ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΠΧ ΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΤ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΔΙΚΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΥΣΑ,ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ,ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΥΦΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tον παρατησε μεχρι και ο πιο πιστος του Στρατιωτης ο Γ.Πρετεντερης..ο οποιος γνωριζωντας οτι δημοσιογραφικα θα ειναι τελειωμενος στις 5 ΟΚΤ. προσπαθησε με μια μη προσυμφωνημενη ερωτηση να βγαλει απο πανω του την Ρετσινια του πληρωμενου απο την Ρηγιλης κομματοσκυλου-δημοσιογραφου.
    Η ερωτηση που εκανε στον "Καταλληλοτερο" δεν ηταν συμφωνημενη με τον Πρωθυπουργο Γ.Λουλη, ετσι ο "Καταλληλοτερος" ή "Καρπαζοεισπρακτορας" την πατησε, ενω ο χρυσοπληρομενος Στρατιωτης της Ρηγιλης νομιζει πως μας κοροιδεψε, παριστανωντας τον δηθεν ανεξαρτητο δημοσιογραφο...
    Δυστυχως ομως και για τους δυο οι μερες τους ειναι μετρημενες...το βραδυ της 04 ΟΚΤ δεν θα ξερουν που να κρυφτουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχυρό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στις δύο εκλογικές περιφέρειες τoυ Νομού Θεσσαλονίκης, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει δημοσκόπηση που διενήργησε η Palmos Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος της Κυριακής».

    Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης εμφανίζεται να προηγείται κατά 8,4% έναντι της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 29,9% και η ΝΔ 21,5%.

    Το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 8,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 2,6%, ο ΛΑΟΣ 6,4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 15,4%.

    Στη Β΄Θεσσαλονίκης, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 31,9% και η ΝΔ 29,7% (διαφορά 2,2 ποσοστιαίων μονάδων).

    Το ποσοστό του ΚΚΕ είναι 5,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 2%, ο ΛΑΟΣ 4,1% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,7%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων διαμορφώνεται στο 16,2%.

    Η έρευνα που θα δημοσιευθεί στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» διεξήχθη από την Palmos Analysis στην Α΄Θεσσαλονίκης από 2 έως 9 Σεπτεμβρίου με τηλεφωνικές συνεντεύξεις με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου και σύστημα cati σε δείγμα 1.002 ψηφοφόρων, άνω των 18 ετών.

    Στη Β΄Θεσσαλονίκης η έρευνα έγινε από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου σε 1.003 ψηφοφόρους με τα ίδια χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ : ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΡΥΖΙ..........
    ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ;;; πως είπατε;;;

    -Να μας που πως θα φροντίσουν να αποκαταστήσουν τις αδικίες που έγιναν με την επέλαση της λαίλαπας της επανίδρυσης…

    -Να μας πουν πως θα φροντίσουν ώστε να γίνουν έλεγχοι σε όλους τους τομείς του δημοσίου και στην τοπική αυτοδιοίκηση (ειδικά στο Δήμο Φιλιατών);

    -Να μας πουν πως θα φροντίσουν να στείλουν στη δικαιοσύνη τους διαπλεκόμενους και να μάθει ο λαός όλη την αλήθεια για τα σκάνδαλα;

    -Και μια συμβουλή: Να μην έχουν- οι υποψήφιοι- κοντά τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έδειξαν αυτά τα χρόνια της δεξιάς διακυβέρνησης ότι ξέρουν και συνεργάζονται ή ξέρουν και συμβιβάζονται; (Είδα μια μέρα, ένα τέτοιο στέλεχος, παρέα με έναν Δήμαρχο ο οποίος άμα έβλεπε πασοκτζή έβγαζε σπυράκια. Τι ήθελε δίπλα του ο πασοκτζής; Να του δώσει συγχωροχάρτι ενόψει της ανόδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ή να πάρει κανένα βάψιμο ακόμη;).

    «ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ…»

    Κυκλοφορεί ότι στο υπ σύσταση Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα προσλάβουν για υπεύθυνο κάποιον «καθηγητή- Θεολόγο». Εξαιρετικός άνθρωπος κατά τα άλλα ο κ. καθηγητής αλλά δεν φαίνετε να κατέχει το αντικείμενο. Είναι όμως καλός άνθρωπος, θα κάνει αυτό που θα του λένε και αυτό τους φτάνει. Αρκεί να είναι δικός τους και…ας μην λειτουργήσει καλά το Κέντρο, ας μην λειτουργήσει ποτέ. Έτσι κάπως δεν έκαναν και με την Μαθητική Εστία η οποία έχει σήμερα το ¼ από τα παιδιά που είχε εδώ και 4 χρόνια;

    «ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ… ΜΠ(Λ)ΕΖΑΚΙΑ»

    Τα παιδάκια, τα φιλαράκια, που ακούραστα οι κυβερνήσεις δουλεύουν και θα δουλεύουν, όπως λέει κι ο Σφακιανάκης στο τραγούδι του «όσο υπάρχουν πρόβατα…θα υπάρχουν και λύκοι». Θα έρθουν λοιπόν να υπερασπιστούν τα 3μηνα, 6μηνά και 12μηνά που μπήκαν στη θυρίδα και…έγλυψαν κόκαλο. Να τα προσέξουμε λοιπόν τα φιλαράκια τα καλά, να μην γίνουν «βασιλικότεροι του βασιλέως», να τους θυμίζομε το άλλο τραγούδι που λέει ¨οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει…¨.

    Ο ελεύθερος σκοπευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα, κυνηγάνε και παιδιά…
    Στις 25 Σεπτεμβρίου γίνεται μια δίκη αρκετά «ευαίσθητη» και ασυνήθιστη για τα δεδομένα της πόλης, όχι όμως και της… διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια.


    Τρεις μαθητές σχολείου των Ιωαννίνων οι οποίοι συμμετείχαν στην κατάληψη, στις κινητοποιήσεις πριν ακριβώς 2 χρόνια και σήμερα κάποιοι από αυτούς είναι πρωτοετείς φοιτητές σε πανεπιστημιακές σχολές, πηγαίνουν κατηγορούμενοι μετά από μήνυση καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που κινείται πολιτικά στο χώρο της Ν.Δ. Οι τρεις μαθητές, οι οποίοι εγκαλούνται με τη νομοθεσία περί ανηλίκων, κατηγορούνται ακριβώς και μόνο για την κατάληψη, την κινητοποίησή τους δηλαδή, την οποία αποφάσισε η συνέλευση του σχολείου τους (4ο λύκειο), χωρίς να υπάρχει κάποια κατηγορία για φθορές ή κάτι ανάλογο.
    Το σκεπτικό της κατηγορίας ξεπερνάει πολύ τα όρια της ποινικοποίησης των μαθητικών κινητοποιήσεων, ακόμη και αυτών που αποφασίζονται συλλογικά από τους μαθητές. Κατηγορούνται ότι «ενεργώντας από κοινού και κατόπιν κοινής συναπόφασης με άγνωστο αριθμό συμμαθητών τους» λες και πρόκειται για σύσταση κάποιας συμμορίας, έκαναν την κατάληψη του σχολείου στις 17 Οκτωβρίου του 2007. Η κατάληψη κράτησε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, σε μια περίοδο όπου το μαθητικό κίνημα βρισκόταν σε εγρήγορση και το κύμα των καταλήψεων είχε εξαπλωθεί στα σχολεία όλης της χώρας. Τότε, η Ασφάλεια… τηλεφωνούσε στα σπίτια των μαθητών, θυμίζοντας εποχές χούντας και ζητούσε από τα παιδιά «να περάσουν από την Ασφάλεια για υπόθεσή τους», χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις στους γονείς τους. Σήμερα, οι τρεις για τους οποίους «προέκυψαν κατηγορίες» με τη στήριξη, όπως κατήγγειλαν τότε ΕΛΜΕ και σύλλογοι γονέων, της τοπικής ηγεσίας της περιφερειακής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έκαναν λόγο για εισαγγελικές επεμβάσεις στα κατειλημμένα σχολεία, οδηγούνται στο εδώλιο.
    Τελικά φαίνεται ότι η… έκκληση έπιασε και τώρα, οι τρεις νεαροί κατηγορούνται με «γλαφυρό» τρόπο, που σίγουρα δεν ταιριάζει σε κινητοποιήσεις. Κατηγορούνται ότι έκλεισαν με λουκέτο την πόρτα του σχολείου και εμπόδισαν την είσοδο στον διευθυντή που τους ζήτησε να αποχωρήσουν και ότι παρακώλυσαν τη λειτουργία του για το διάστημα της κατάληψης. Στα πρόσωπα των μαθητών δηλαδή δικάζεται η απόφαση της συνέλευσης για κινητοποίηση και ποινικοποιείται η ίδια η ενδοσχολική λειτουργία. Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων αναμένεται να συζητήσει το θέμα στην προσεχή της συνεδρίαση.


    ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΚΟΝΤΑ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ (ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που πήγαν τα 15 δισ. ευρω του δανεισμού;


    Ρε συ Παπαθανασίου μιας και είσαι υπουργός οικονομικών θα μας πεις που πήγαν τα 15 δισ και βάλε που δανείστηκε η χώρα μας μόνο την φετινή χρονιά;
    Δεν υποχρεούστε να μας πείτε που...

    πήγαν αυτά τα χρήματα; Έτσι πήραμε ένα τεράστιο δάνειο ως χώρα και δεν ξέρει ο κόσμος που δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα; Τι εξοφλήθηκε και τι χρωστάμε; Απλές ερωτήσεις; Δεν θα της απαντήσει ο Παπαθανασσίου και ο Αλογογκούφης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού συστήματος, ώστε να εμπνεύσει ξανά εμπιστοσύνη στους πολίτες, υπογραμμίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.
    Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, η υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι ακόμα και να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 4 Οκτωβρίου, χρειάζεται ένα μίνιμουμ συνεννόησης και συναίνεσης.
    Σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία, εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία της ΝΔ, σημειώνοντας το γεγονός ότι ο Κ.Καραμανλής έδειξε μίλησε ανοικτά με τόλμη και ειλικρίνεια.

    ΝΤΟΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΟΥ...
    ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ,ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ....
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γνώμες είναι σαν τις ****τρυπίδες.
    Ο καθένας έχει από μία.
    Θεμιτή και αποδεκτή σε όλες τις δημοκρατίες.
    Μπορεί εσείς οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είσαστε μικρά ανεγκέφαλα ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθείτε, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξετε ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Η αχίλλειος πτέρνα του αμερικάνικου αυτού σεναρίου, όμως, είναι η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΡΕ ΖΩΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΡΤ ΞΕΡΕΙΣ ?
    Ή ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ ΣΟΥ
    ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 !
    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΖΩΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΚΛΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις 100 ημέρες θα αλλάξει όλος ο...πλανήτης

    Τελικά σε 100 ημέρες αν έρθει ο Παπανδρέου στην εξουσία θα αλλάξει όλος ο πλανήτης. Σύμφωνα με το έκτο νομοσχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου τα βουνά θα φυτρώσουν, οι λίμνες θα γεμίσουν νερό, η Μύκονος θα γίνει σαν την Φολέγανδρο, η κακιά σκάλα θα γίνει καλή και...αλλα πολλά που ακόμα δεν μας τα λέει.
    Έτσι όπως τα είπε χθες πάντως όχι σε 100 αλλά ούτε σε 1000 ημέρες δεν θα τα κάνει.
    Σιγά μην κυνηγήσει την φοροδιαφυγή στους επώνυμους. Κοίτα ρε συ Γιωργάκη να πιάσεις τους εκδότες με το ΙΚΑ που χρωστάνε και τα εικονικά τιμολόγια και μετά μας λες για μέτρα. Σιγά μην σκιστεί το καλσόν δηλαδή...
    Α και μην πάρεις και εσύ δάνειο και μας χρεώσεις.

    Y.Γ: Με τον αγωγό θα μας πεις τι θα κάνεις; Θα μας βάλεις σε μπελάδες με την Ρωσία για τα Αμερικανάκια;

    Υ.Γ. Γιωργάκη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ?
    ΜΕ COCA COLA ή με light ZERO COLA !

    TEΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Γιωργάκη...για χαζά αμερικανάκια μας πέρασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα εχουν ορια εκτος φαινεται απο ΜΜΕ.Στη πρωινη εκπομπη του Αντενα σε τηλεοπτικο παραθυρο για την αποσυρση των ΙΧ,συμετειχαν εμποροι,εισαγωγεις αυτοκινητων και μας εκθιαζαν τα ευεργετιματα που μπορει να εχουμε απο αυτο το ναμοσχεδιο,που τελικα περασε με νομοθετικο διαταγμα,εβαλαν δε και τον κυριο Μονεμβασιωτη σ ενα αυτοκινητο σε καποια μαντρα και μας ελεγε πως ειναι ετοιμος να το παραγγειλει!!τοσος ο ενθουσιασμος του.Εστειλα ενα e-mail,και ρωτησα εαν ειναι δικαιο καποιος που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα ν αλλαξει το ΙΧ του να χαρατσονεται με 150%επι πλεον τελη κυκλοφοριας,και υπαρχουν πολλοι.To e-mail μου επεστραφει δυο φορες με τη δικαιολογια οτι δεν μπορεσε να παραδωθει στον παραληπτη λογω φορττου του συστηματος!!Το ιδιο συνεβει και την επομενη μερα.Τωρα ποιος χαιδευει τ αυτια ποιου και ποιος διαφημιζει ποιον ας το συμπερανει ο αναγνωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χα.χα..χουχαααα.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΚΑΙ ΤΟΝ..........ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!

    ### ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΤΕ..ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ..
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ...
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ..
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΗΚΡΑ.. ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !
    ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ..
    ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση