GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Ζ. Γαλιφιανάκη;...

Ο θείος του ηθοποιού Nick Galifianakis (διαβάστε εδώ) υπήρξε βουλευτής των Δημοκρατικών (1967-1973) για την Βόρεια Καρολίνα. Και ο Ζαχαρί...

Ο θείος του ηθοποιού Nick Galifianakis (διαβάστε εδώ) υπήρξε βουλευτής των Δημοκρατικών (1967-1973) για την Βόρεια Καρολίνα. Και ο Ζαχαρίας Γαλιφιανάκης (φανατικός Δημοκρατικός) πιθανόν θα συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου σήμερα. Στη φωτογραφία ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιμπερόπουλος με δίπλα του τον γερουσιαστή Τζον Μπρεδήμα και δεξιά τον βουλευτή Νικ Γαλιφιανάκη.

10 σχόλια

  1. Ποιού κόμματος ο αρχηγός πέρασε απο δίκη μαζί με όλη την παρέα του; Ποιοί κάποτε φορούσαν ζιβάγκο και φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και τώρα λένε ότι ευχαριστούν την Αμερική; Ποιό κόμμα λέγεται ακόμα σοσιαλιστικό όταν το ανατολικό μπλόκ εδώ και χρόνια έχει καταρρεύσει; Ποιού κόμματος οι ψηφοφόροι γουστάρουν Τσε Γκεβάρα, Κούβα, Βόρεια Κορέα, αλλά ψωνίζουν δυτικά καταναλωτικά προϊόντα;Σε ποιό κόμμα βρήκαν καταφύγιο όλα τα αναρχικά στοιχεία του Σύριζα που έκαψαν την μισή Αθήνα και απο το 17% πήγαν στο 4%; Ποιού κόμματος οι ψηφοφόροι κλαίνε τάχα μου για την Κύπρο αλλά όποιος μίλα για αλύτρωτες πατρίδες ειναι φασίστας(την λέξη ναζιστής σκόπιμα δεν την χρησιμοιούν γιατί σημαίνει εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ και τους πιάνει). ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ βεβαίως βεβαίως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ''παγκόσμια ημέρα των ζώων'', δηλ. στις 4 Οκτωβρίου 2009, θα γίνουν η εκλογές στην Ελλάδα!!!!
    Πολιτικατζήδες πονηροί….

    Ο Παπανδρεϊσμός και ο Καραμανλησμος είναι ένα αυταρχικό καρκίνωμα της δημόσιας ζωής, το οποίο, ακολουθώντας τη μοίρα της διαγνωσμένης βιολογικής πραγματικότητας των ηγέτων του, κατατείνει στη γοργή αποσύνθεση ολοκλήρης της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ.

    Δήλωση του Νίκου Παπανδρέου αδερφού του σημερινού προέδρου του πα.σο.κ. στο περιοδικό NEMECIS Ιαν-Φεβρ.2004, σελ.98-99 όπως επίσης και σε πρόσφατη αναδημοσίευση στο βιβλίο "Η Ελλάδα Αιμορραγεί", έκδοση 2008, την επιστολή όπου μεταξύ άλλων γράφει ο κ. Νίκος Παπανδρέου:
    «Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή...μας προλέγεις, ότι , αν γίνει Πρωθυπουργός ,ο Χαζογιώργος,
    θα έχουμε
    ..." Κυβέρνηση Κωμωδίας".
    Κάπως ,έτσι....

    Συναντάει ο Μανωλιός τον Σήφη

    - Ιντα κάμεις μωρέ σύντεκνε Σήφη;

    - Ιντα να κάμω μωρέ, πρίν δυό ώρες βγήκα απο τη φυλακή...

    -Γιάντα μωρέ σύντεκνε έβαλάνε σε στη φυλακή, ίντα 'καμες;

    - Είπανε, λέει..ότι έκλεψα ένα σχοινί..

    - Και για ένα σκοινί μωρέ σε βάλανε στη φυλακή;

    - Είπανε, λέει..ότι στην άλλη άκρια του σκοινιού...είχε και ένα βόοοδι..

    New York citizen[NYC]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δήλωση του Νίκου Παπανδρέου αδερφού του σημερινού προέδρου του πα.σο.κ. στο περιοδικό NEMECIS Ιαν-Φεβρ.2004, σελ.98-99 όπως επίσης και σε πρόσφατη αναδημοσίευση στο βιβλίο "Η Ελλάδα Αιμορραγεί", έκδοση 2008, την επιστολή όπου μεταξύ άλλων γράφει ο κ. Νίκος Παπανδρέου:
    «Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ma valte kai dr koutsoukos
    ombamiko papandreiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κατάλαβα.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ;
    Γιατί με λέτε Πινόκιο;
    ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;
    Μόνο 100 ημέρες.
    Αφού σας το υποσχέθηκα.
    Σε 100 ημέρες όλα θα έχουν αλλάξει.
    Αφού σας το εγγυήθηκα, τι, δεν με πιστεύετε;
    Αν είναι δυνατόν!
    Αφού είμαι ο μάγος.
    Είμαι ο Ντέϊβιντ Κόππερφιλντ.
    Βγάζω και λαγούς από τα καπέλα.
    ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ.
    Γιατί, δύσκολο είναι;
    Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    Εγώ είμαι εδώ.
    Κάρτες, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καταναλωτικά, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
    Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
    Εμπιστευθείτε με.
    Είμαι φερέγγυος.
    Σας το εγγυώμαι.
    Προσωπικά.
    Τι είπατε;
    Θα κλείσουν ένα σωρό μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυτά που λέω;
    Ας κλείσουν.
    Καλύτερα να κλείσουν, οι περισσότεροι είναι νέο-δημοκράτες.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ;
    Και πού θέλετε να πάει;
    Αστη να πάει όπου θέλει.
    Εμένα τι με νοιάζει;
    Εγώ, θα πάρω μπόλικα δανειάκια για κανα δύο χρόνια, θα βολέψω στο δημόσιο κάμποσες δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μου και κανένα πρόβλημα.
    Γαία πυρί μυχθήτω.
    No problem.
    Τελικά, είναι μεγάλος αγαθιάρης αυτός ο Καραμανλής.
    Αντί να κάνει το ίδιο, ο μπουνταλάς, βάλθηκε να φτιάξει την οικονομία, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης.
    Θέλει να πληρώσουμε το χρέος γιατί τρέχουν οι τόκοι, λέει.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ;
    Τώρα, που έχουμε και το καλύτερο άλλοθι;
    Άσε τους τόκους να τρέχουνε, σάμπως ΕΜΕΙΣ θα τους πληρώσουμε;
    Τελικά, δεν παίζομαι ο μπαγάσας, είμαι μέγας, είμαι γιγαντο-τεράστιος.
    Καλά μου τάλεγε η mummy ότι είμαι φτιαγμένος για πρωθυπουργός.
    Φτού μου, να μην με ματιάσω.
    Φτού.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KARAMANLIS = ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια.
    Αλλά αυτό είναι το ζητούμενο, ή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ.

    1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

    2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

    3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

    4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

    5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

    6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

    7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

    8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

    9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

    10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

    11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

    12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

    13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

    Λιγη τσιπα ρε. Ελεος. Ο προεδρος της ΓΣΕΕ τι ειναι με 24.000 ευρω μισθο. Ο εργατοπατερας. Δεν ειναι golden boy? Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση