GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλός καιρός με ισχυρούς βοριάδες...‏

Καλός θα είναι και σήμερα Τετάρτη ο καιρός στην χώρα μας με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τμήματα τις μεσημεριανές ώρες της ημέρ...

Καλός θα είναι και σήμερα Τετάρτη ο καιρός στην χώρα μας με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τμήματα τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια.
Περισσότερα εδώ:
http://www.meteo-news.gr/

2 σχόλια

  1. Για μία ακόμη φορά η χώρα μας καταλαμβάνει "εξέχουσα" θέση σε μία διεθνή λίστα… με παραδείγματα προς αποφυγή. Ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ομίλους στον κόσμο, ο TripAdvisor, εξέδωσε λίστα με τις δέκα πόλεις όπου είναι πιο πιθανό να πέσετε θύμα κλοπής.

    Ευτυχώς, η Αθήνα δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, αλλά στην 9η. Προηγούνται οι πόλεις: Βαρκελώνη, Ρώμη, Πράγα, Μαδρίτη, Παρίσι, Φλωρεντία, Αργεντινή και Άμστερνταμ.

    Στην παρανομία, ωστόσο, είμαστε πιο μπροστά από το Ανόι! Το κομμάτι από την λίστα του TripAdvisor, που αναφέρεται στην ελληνική πρωτεύουσα, έχει τίτλο «ελληνική τραγωδία» και προφανώς δεν αναφέρεται στα μεγαλειώδη έργα των αρχαίων συγγραφέων μας…

    «Είτε επισκέπτεσθε τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη είτε οποιοδήποτε άλλο μνημείο της ιστορικής πόλης, να κρατάτε τις τσάντες σας σφιχτά στη μέση ενώ θαυμάζετε το τοπίο», συμβουλεύει ο ταξιδιωτικός όμιλος τους τουρίστες.

    Και συνεχίζει: «Ταξιδιώτες προσέξτε: πέντε από τα 10 πιο διάσημα μνημεία της Αθήνας είναι πολυπληθή και σε εξωτερικούς χώρους».

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το UFO που αυτονομαζεται"Τζων ",
    αμα βρει ωρα,μετα την ευκοιλια που τον πιανει,ας κοιταξει την ημερομηνια ληξης του !04.10.09!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση