GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "γαλάζιοι κολλητοί" στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο‏...

Aπό τον Πέτρο Αστερίου Φοιτητή ΕΑΠ, συνδικαλιστή . Θα ήθελα να καταγγείλω τις σκανδαλώδεις και αναξιοκρατικές επιλογές καθηγητών που πραγματ...

Aπό τον Πέτρο Αστερίου
Φοιτητή ΕΑΠ, συνδικαλιστή
.
Θα ήθελα να καταγγείλω τις σκανδαλώδεις και αναξιοκρατικές επιλογές καθηγητών που πραγματοποιήθηκαν στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη διάρκεια του καλοκαιριού υπό την ανοχή και με την ενοχή της νέας διορισμένης από την κυβέρνηση Διοικούσας Επιτροπής (Πρόεδρος: κ. Χαράλαμπος Κοκκώσης, συνεργάτης του Υπουργού Παιδείας).
Oπως λέγεται, κολλητή φίλη του υπουργού Παιδείας από την Πάτρα επαγγελλόμενη τη θεατρολόγο αξίωσε από τον υπουργό να ξηλώσει 8 καταξιωμένους συμβασιούχους καθηγητές από τη θεματική ενότητα ΕΛΠ 31 (αρχαίο ελληνικό θέατρο) και τον διακεκριμένο συντονιστή της εν λόγω ενότητας, προκειμένου αφενός να καταλάβει παραξίαν τη θέση του συντονιστή αυτός που σύντομα θα την εκλέξει λέκτορα στο τμήμα θεατρικών σπουδών του πανεπιστημίου Πατρών αφετέρου να επιλεγούν χωρίς κριτήρια οι φίλοι και γνωστοί του προαναφερθέντος καθηγητή.
Πουλώντας έτσι εξυπηρέτηση στον...

μελλοντικό κριτή της, η υποψήφια λέκτορας προετοιμάζει το έδαφος για τη λαμπρή καριέρα της, χωρίς να δίνει δεκάρα ότι τόσοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους μετά από χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στο ΕΑΠ. Ο υπουργός Παιδείας και η νεοδημοκρατική διακυβέρνηση που κόπτονται για την αξιοκρατία κωφεύουν για το πρωτόγνωρο αυτό σκάνδαλο, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους ταλαίπωρους φοιτητές και τους αγανακτισμένους φοιτητικούς συλλόγους (δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες και τα ψηφίσματα συμπαράστασης).
Όμως η διορισμένη Διοικούσα Επιτροπή κατόπιν εντολής του Υπουργού και της φίλης του γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τα εξής ακλόνητα γεγονότα ότι (α) ο εν λόγω καθηγητής δεν διαθέτει κανένα βιβλίο πλην της διδακτορικής διατριβής του και μερικών ολιγοσέλιδων άρθρων για θέματα άσχετα με την ερμηνεία του δράματος (!), (β) έχει να γράψει επιστημονικό άρθρο εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, αλλά καταγίνεται με σχολικά βοηθήματα για το γυμνάσιο και μεταφράσεις, (γ) ο ίδιος ʽκαθηγητήςʼ είναι γνωστός για τα υπηρεσιακά του ολισθήματα (βαριόταν να πηγαίνει στις συναντήσεις των διδασκόντων, έπαιρνε τον μισθό και εξαφανιζόταν χωρίς να τιμά το συμβόλαιό του με το ΕΑΠ, συμπεριφερόταν με εμπάθεια και αναίδεια προς όλους, οι καθηγητές στην Πάτρα κάνουν εμετό που ακούνε το όνομά του, τιμωρήθηκε από τον Πρύτανη με εξάμηνη παύση γιατί πιάστηκε στα χέρια με υπάλληλο του πανεπιστημίου Πατρών κλπ), (δ) αυτοί οι φίλοι και γνωστοί του που προκρίθηκαν στο ΕΑΠ έχουν ανεπαρκέστατα προσόντα με πρώτη την κολλητή του υπουργού που ενώ διαθέτει μια ανέκδοτη διατριβή για τις μεταφράσεις του Αριστοφάνη βρέθηκε εκ θαύματος (;) μέσα στους επιλεγέντες για φέτος καθηγητές, ενώ παραμερίστηκαν υποψήφιοι με βιβλία στο εξωτερικό και δημοσιεύματα σε ξένα περιοδικά, καθώς επίσης (άκουσον, άκουσον!) αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τρία βιβλία σε πασίγνωστους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού (de Gruyter, Harvard University Press) και πληθώρα άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά - αυτός κατέλαβε την τιμητική τελευταία θέση στην κατάταξη αξιολόγησης (!!!), (ε) ο επί τρία έτη εξαιρετικά επιτυχημένος συντονιστής αποκεφαλίστηκε, αν και φέτος τιμήθηκε μετά πολλών επαίνων από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του στην κλασική φιλολογία και το αττικό δράμα - αυτός ενοχοποιήθηκε γιατί διέθετε τρία βιβλία και πάμπολλα άρθρα σχετικά με το αρχαίο θέατρο, καθώς επίσης επειδή διοργάνωσε για λογαριασμό του ΕΑΠ τρία συνέδρια αρχαίου δράματος και σειρά διαλέξεων για τους φοιτητές, μέχρι και στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών μετά από πρόσκληση των εκεί υπευθύνων [πρέπει να διαβάσει κανείς τη συγκινητική επιστολή που έστειλε σε μας τους φοιτητές του], (στ) επτά καταξιωμένοι καθηγητές εκπαραθυρώθηκαν με κραυγαλέα περίπτωση τον βοηθό συντονιστή και καταξιωμένο φιλόλογο κ. Νικόλαο Παπαγεωργίου, ο οποίος υπηρέτησε με ασύγκριτη ευσυνειδησία στο ΕΑΠ επί επτά χρόνια και ερχόταν πάντοτε πρώτος στις αξιολογήσεις των φοιτητών [κι αυτός ξέσπασε για τις αναίσχυντες αυτές απάτες σε επιστολή του προς εμάς τους φοιτητές του στη Μακεδονία].
Όλα αυτά τα ανεπίτρεπτα αίσχη έγιναν, όπως διαδίδεται, για να γίνει η κολλητή του υπουργού λέκτορας στο συγκεκριμένο τμήμα στην Πάτρα με τη μέθοδο της ακαδημαϊκής 'τράμπας' και βέβαια να γίνει συντονιστής το γνωστό και μη εξαιρετέο πανεπιστημιακό λαμόγιο της Πάτρας. Θεωρώ ότι αυτό το σκάνδαλο πρέπει να διερευνηθεί και να δημοσιοποιηθεί ευρύτερα, για να σταματήσει πια αυτή η πανεπιστημιακή αλητεία, που έχει διαλύσει την παιδεία του τόπου μας.

27 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ .ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξι χρόνια υποδύθηκε τον πρωθυπουργό, ενώ στη πραγματικότητα δεν ήταν παρά ένας άβουλος αιχμάλωτος της διαπλοκής.
    Το εθνικό σκάνδαλο των Υποκλοπών, που στοίχισε τη ζωή του Κώστα Τσαλικίδη, μετέτρεψε τον Ελληνα πρωθυπουργό σε έρμαιο της διαπλοκής.
    Γύρευε πόσο "προσωπικές" συνομιλίες του, κρατάνε στα συρτάρια τους συγκεκριμένοι Νονοί του τόπου-για να μην μιλήσουμε για συλλογή απο video, πιο αποκαλυπτικά ακόμη κι απο το περίφημο του Ζαχόπουλου, που έχουν στη διάθεσή τους. (Ο Καραμανλής βρισκόταν "υπο στενή παρακολούθηση" απο τότε που έγινε αρχηγός της ΝΔ-1997)
    Είναι εκείνοι που ξέσπασαν σε τρανταχτά γέλια, βλέποντάς τον στο σουβλατζίδικο (όπως το χαρακτήρισε ο Παπανδρέου) του Μπαιρακτάρη, να τους απειλεί έχοντας πιει κι ένα ποτηράκι παραπάνω... ένας άβουλος αιχμάλωτος της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι είναι να απορρεί κανείς με τό ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ!! Αλλά και με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που δέρνει τον ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ανεξαρτήτου χρώματος!!!
    Τον κάθεναν από εμάς που βουτηγμένος μέσα στην κομματική ΤΥΦΛΑ δεν μπορεί να δει στα 5 εκατοστά!!!
    Που πήγαν τα λεφτά κύριε μου!! Εαν παρέλαβες ένα ΧΡΕΟΣ πέσμας ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!
    Το μείωσες?
    Το άφησες ίδιο?
    Το αύξησες ή ΔΕΝ κατά 50% -60% -70% ΠΟΣΟ ?
    Φάγανε τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΓΟΡΙΑ σου ή ΟΧΙ??
    Τι τσαμπουκαλεύσε με το ΝΤΙ ΜΠΕΪΤ??
    Βγες και πέστα μόνο σου, αν δεν θέλει ο Γιώργος όπως δεν γούσταρες ΕΣΥ το 2007!!
    Απάντησε με το ΕΡΓΟ σου!!
    Αλλά αφού δεν είσαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ο ίδιος, τα ανώτερα στελέχη σου και το 80% της κομματικής σου βάσης, θα είμαστε εμείς?? Γιατί να είμαστε εμείς κύριε μου που επί 6 έτη δεν κάναμε τίποτα άλλο παρα να παρακολουθούμε από τις τηλεοράσεις τις ΛΑΛΑΚΙΕΣ των στελεχών σου, τις αποδράσεις των εγληματιών, τις τρομοκρατικές των αναρχικών, τον πλουτισμών ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ στελεχών!! Φύγε με όση αξιοπρέπεια σου έμεινε και άσε το ψήσιμο των ΗΛΙΘΙΩΝ-ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός μιλάει καθημερινά θέλοντας να μας πείσει ότι είμαστε ΒΛΑΚΕΣ λέγοντας μας ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει ΧΡΗΜΑ και ότι βρισκόμαστε σε ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατάσταση! ΝΤΡΟΠΗ του!!
    Ρε MEGA λε και πονηρέ τύπε!
    -Σε πληροφορώ ότι στα Β. Προάστεια αλλά και σε πολλά μέρη της υπόλοιπης ΧΩΡΑΣ σου υπάρχουν χιλιάδες ΒΙΛΛΕΣ με πισίνες των 2000τ.μ!!
    -Σε πληροφορώ ότι γνωρίζουμε και μείς οι ΜΕΣΑΙΟΙ ότι οι ίδιοι τύποι έχουν γεμίσει τις Ελβετικές Τράπεζες με χρήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι τα ΓΚΟΝΤΕΝ ΜΠΟΪΣσου και υπουργοί σου είναι ΠΟΛΥ ΦΟΡTΩΜΕΝΟΙ με χρήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι το κόσμημα της γυναίκας σου -κοιτα την ΦΩΤΟ- στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ κοστίζει 47.000!! ευρώπουλα!!
    -Σε πληροφορω επίσης ότι τα παιδιά σου τα πήγες σε πανάκριβο ιδιωτικό!!
    -Σε πληροφορώ επίσης ότι στελέχη σου ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ είναι φορτωμένα με χρήμα Ελληνικό της τελευταίας 3ετίας!!
    -Σε πληροφορώ ότι με έχεις ξεσκίσει στην έμμεση φορολογία και ότι μου έκοψες την ΑΤΑ επί δυο χρονια αφαιρώντας μου 17 ευρώ επειδή δεν είχε ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ!!
    Σταμάτα επιτέλους εσύ και οι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ σου τις ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ [ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΡΕΣΤΗ ΤΖΑΜΠΑ ΔΩΡΑΚΙ]ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΗΛ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΛΟΦΑΓΑ ΝΑΡΚΙΣΣΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο επιλογές καθηγητών ;

    Εγώ έχω υποβάλει 7 φορές υποψηφιότητα για μεταπτυχιακό και δεν με έχουν πάρει παρόλο που έχω όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και όταν τους είχα πάρει τηλέφωνο για να μου εξηγήσουν τα ανεξήγητα, μου είπε μια κυρία ότι είναι απολύτως αξιοκρατικό το σύστημα εφόσον γίνεται κλήρωση.

    Βλακείες δηλαδή.
    Όταν παρεμβάλονται υπολογιστές το σύστημα είναι ακριβώς το αντίθετο,δηλαδή διάτρητο.

    Φίλος μου, έκανε αίτηση για πρώτη φορά και τον πήραν γιατί απλά ο θείος του ήταν υφυπουργός και επομένως με μέσο γίνεσαι και καθηγητής και μεταπτυχιακός φοιτητής.

    Βέβαια, μετά τους έχεσα πατόκορφα διότι πλήρωσα 8000 ευρώ και έκανα μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά απλά σας λέω ότι στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ μπαίνουν με μέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΑΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο ένας ηγέτης του κώλου μιλάει έτσι όπως ο Καραμανλής!
    Ο άχρηστος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα!
    Και τώρα, πόσο έξυπνος χρειάζεται να είναι κανείς πια για να το δει, να καταλάβει ότι μιλάει σαν καλοκουρδισμένο μηχανάκι; Πάντα αυτό ήταν.
    Είναι επικίνδυνος λέμε και ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν την επέλαση της ΝΔ τα ονόματα των διδασκόντων που επιλέγονταν για το ΕΑΠ δημοσιεύονταν ανοιχτά στο διαδίκτυο και αλλού με περιγραφή των προσόντων τους, έτσι ώστε ο καθένας μπορούσε να συγκρίνει και να αξιολογήσει αυτούς που επιλέχθηκαν σε σχέση με αυτούς που δεν επιλέχθηκαν. Όταν ήρθαν τα γαλάζια παιδιά - των αμφιβόλων ή / και ανύπαρκτων προσόντων - η δημοσιοποίηση καταργήθηκε. Που να δείτε τι έγινε στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου ανιψιός καθηγητή Ιατρικής με μηδενικά προσόντα κατέλαβε θέση λέκτορα διαδεχόμενος το θείο. Ο συνυποψήφιος για την ίδια θέση είχε εκπληκτικό βιογραφικό, δεν επελέγει όμως γιατί α) δεν ήταν γαλάζιο παιδί και β) δεν ήταν συγγενής. Έτσι προάγεται η παιδεία επί ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζήτησαν την ψήφο του λαού το 2004 για να επανιδρύσουν το κράτος και το 2007 για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.
    Υποσχέθηκαν τη ρήξη με τα μεγάλα συμφέροντα στην ιστορική σουβλασερί του Μπαϊρακτάρη. Διατράνωσαν τη βούλησή τους για αξιοκρατία, ισονομία, μείωση των δημοσίων δαπανών, καταστολή της φοροδιαφυγής, ανάπτυξη , θέσεις εργασίας και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, προβάλλοντας με πανηγυρικό τρόπο, ως εχέγγυο για την υλοποίηση των υποσχέσεών τους την υπευθυνότητα του χαρισματικού τους ηγέτη.

    Ζητούν και σήμερα, μετά από 65 περίπου μήνες να εμπιστευτούμε τον ίδιο θίασο, στο ίδιο έργο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με ακριβότερο εισιτήριο.

    Όταν ωστόσο η υποκριτική της υπευθυνότητας λειτουργεί ως φερετζές της ανικανότητας, της ατολμίας και των αντιλαϊκών επιλογών της φιλελεύθερης φιλοσοφίας, όταν ψαλιδίζεται συστηματικά η αισιοδοξία και το όνειρο , τότε η παράσταση της 4ης Οκτώβρη θα έχει πολλές κενές θέσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξι Πέτρο αυτό το έμαθες και το καταγγέλει και καλά κάνεις. Γι'αυτό όμως που έγραψε το ΒΗΜΑ στις 12 και 19 Ιουλίου ότι δηλαδή οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων φοιτικών παρατάξεων ΔΑΠ και ΠΑΣΠ αποφάσισαν από κοινού την λίστα των υποψηφίων που θα "έπρεπε να επιλεγούν" για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης δεν έμαθες. Τώρα όμως που το έμαθες τι θα κάνεις; Θα μου πεις ότι κάνουν οι συνδικαλιστές. Γαργάρα ε;. ο Εικαστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAI ΣΤΟ ΙΚΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ
    Ο ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΤΟΥ ΙΚΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΣΥ ΑΡΗ ....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...
    ΠΟΛΥ
    ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ!!

    ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΣΤΙΣ 11Π.Μ.

    ΕΓΡΑΦΕ - 9.1%.

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    MΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΗΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε σεις πρασινοι μάγκες και το ΕΑΠ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΠΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΟ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΑΠ - ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΌ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΤΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΛΙΟ - ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

    ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ

    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚ???

    Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας φτιαχνανε τους δημοσιους οργανισμους που τα καταστρεψαν ολα με τις μισθαρες που δινανε στους κολητους ΟΠΑΠ-ΙΚΥ
    (Και συγγενεις τους)
    και μετα να ζηταγανε τη ψηφο του κοσμου....αλλα και ο γιοργακης δεν εχει ακριβως ξεκαθαρισει τη θεση του με τους λαθρομεταναστες.????
    ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟ.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε το λάμογα που έδιωξε τόσους ανθρώπους με τα βίσματα του και εδώ η ανεργία μας έχει τσακίσει. Φτου σας ρε! Ψάχνω για δουλειά και τα ποντίκια της ΝΔ αρπάζουν τις θέσεις και κάνουν τις βρομοδουλειες τους. Έπρεπε να τον διώξουν τον πόντικα με τις μεγάλες γνοριμίες. Γενιά των 700 ευρώ είμαι και έχετε το θράσος να διδάσκετε εμάς τους νέους απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΦΗΣΕΙ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟ ΟΡΘΙΟ..

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ


    ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.


    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ..

    ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ..

    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση