GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oίκοι ανοχής κατά των οίκων ενοχής...

Oι ιερόδουλες ζητούν αλλαγή του νόμου που είναι για “λάδωμα”... . Aπό το http://www.liberopoulos.gr/ . Με την ευκαιρία των εκλογών κάποιες...

Oι ιερόδουλες ζητούν αλλαγή του νόμου που είναι για “λάδωμα”...
.
.
Με την ευκαιρία των εκλογών κάποιες τάξεις προσπαθούν να καλυτερεύσουν τις συνθήκες εργασίας τους και ανάμεσά τους είναι το Σωματείο ιερόδουλων, που εξέδωσε ανακοίνωση ότι 250 οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας αναγκάζονται να λειτουργούν χωρίς άδεια, γιατί βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από σχολεία, εκκλησίες, παιδικές χαρές και πάρκα, που ο νόμος το απαγορεύει...
Ακόμη και ο Συνήγορος του Πολίτη το διαπιστώνει εγγράφως ότι...

«από τη χαρτογράφηση των διαμερισμάτων του Δήμου Αθηναίων προέκυψε ότι εντός της δομημένης περιφέρειας του Δήμου, η πλήρης εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 4 του ν. 2734/1999 σχεδόν αποκλείει την ύπαρξη περιοχών όπου επιτρέπεται η εγκατάσταση και χρήση οικημάτων από εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα». Έτσι διαρκώς επεμβαίνουν τα αρμόδια αστυνομικά όργανα και ημίγυμνες ιερόδουλες, προσωπικό με τις λεκάνες στα χέρια και νταβραντισμένοι πελάτες, με κατεβασμένα τα παντελόνια, συλαμβάνονται και οδηγούνται στο αυτόφορο...
Ο δικηγόρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος κ. Δ.Μωραίτης ανησυχεί γιατί η πρόεδρός του κ. Δήμητρα Κανελλοπούλου με τα εργαζόμενα μέλη του απειλούν να εισβάλουν διαμαρτυρόμενα ακόμη και στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων, αν δεν αλλάξει ο νόμος που αναγκάζει τους οίκους ανοχής να λειτουργούν χωρίς άδεια...
Συνδικαλίστρια του κλάδου λέει: Το επάγγελμά μας είναι όχι μόνο το αρχαιότερο, αλλά και εντός του νόμου έναντι της παράνομης εκπόρνευσης αρτιστών, μοντέλων, γλαστρών της τηλεόρασης, ακόμη και κυριών των σαλονιών... Και ο νόμος μας αποτρέπει να δουλέψουμε υπό στέγη και μας αναγκάζει να βγαίνουμε στο πεζοδρόμιο ή να λαδώνουμε για να μην οδηγηθούμε στο δικαστήριο... Με λίγα λόγια ποιό είναι πορτέλο, το δικό μας ή αυτό του κράτους;
Με ένα κλικ βρίσκεις όχι μόνο τη σαβούρα των σημερινών καμουφλαρισμένων πορνών από Κολωνάκι ως Μύκονο, Χόλιγουντ και Μπαχάμες, αλλά και τις μεγάλες εταίρες της αρχαιότητας, οι οποίες άσκησαν σημαντική επιρροή στην πολιτική ζωή και στη τέχνη. Πολύ περισσότερη από κάποιες των ψηφοδελτίων…

26 σχόλια

  1. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο μαφιόζος ο Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο διπρόσωπος ο Κουρής.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Μία στάμπα στον κάθε αντίπαλο του πασόκ και καθαρίσαμε.
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Σας τάπανε τα κόλπα ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος, ο Λαμπράκης και ο Κυριακού;
    Πάντως με τέτοιους συμβούλους και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
    ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    Με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις εποχές και όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά, περισσότερη ή λιγότερη.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο πάτε χεράκι-χεράκι με τους μιζωμένους υπουργούς και άλλους παρατρεχάμενους του σημίτη ο λαός ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Τι πάει να πεί το πασόκ τιμωρήθηκε το 2004 για τις ατασθαλίες επί Σημίτη;
    Ποινική παραγραφή μπορεί να κάνατε αλλά οι άνθρωποι άλλαξαν;
    Είναι δυνατόν να λέτε ότι άλλαξε το μαγαζί επειδή άλλαξε η ταμπέλα;
    Το εμπόρευμα άλλαξε;
    Η εξυπηρέτηση άλλαξε;
    Τι άλλαξε;
    Τα λόγια και τα ταξίματα δεν μετράνε, οι πράξεις μετράνε.
    Εάν έχεις γραμμάτια που πρέπει να πληρώσεις αυτό είναι άλλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΡΗΣΚΕΙΑ

    ΕΝΑΝΤΙΟΝ

    ΔΑΡΒΙΝΟΥ



    Οι διαχρονικοί διωγμοί της "Εξέλιξης"

    η συνέχεια εδώ : http://freeinquiry.gr/pro.php?id=402

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟI ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ GIORGAKIS ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ *:

    Τέσσερις ερωτήσεις ΜΟΝΟ :

    1. Εάν επανέλθει το σχέδιο Ανάν θα το ψηφίσεις (όπως το 2005) ή όχι;

    2. Συμφωνείς με το «ΟΧΙ» του Καραμανλή στους Αμερικανούς στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια ή όχι;

    3. Συμφωνείς για τις συμφωνίες Ελλάδας-Ρωσίας για τους αγωγούς ή όχι;

    4. Συμφωνείς με τις μεγάλες συμφωνίες με τους Κινέζους για τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης ή όχι;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ GIORGAKIS.

    ΕΝΑ ΝΑΙ ή ΕΝΑ ΟΧΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    *Εάν δεν απαντήσεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι άνθρωπος των Αμερικανών.
    (ελπίζω οι απαντήσεις να μην είναι οι γνωστές διφορούμενες, γιατί τότε είναι καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου, θα καταλάβουμε μόνοι μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10,25 10,26, 10,27 10,28......10.nnnn

    Κάτσε και γράφε χαμένε...

    δεν πήρες χαμπάρι ότι τελείωσες ;;;


    Ανοίγεις την κονσέρβα και με copy-paste γίνεσαι αστέρι της μακακίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "το ροζ στις λίστες...

    Βλαχόφατσα, αλλά ζουμπουρλούδικη και αεράτη, από πατέρα που μπαινόβγαινε στη στενή, η ίδια εξελίχθη, με τους παπαράτσι να την κυνηγάνε «πόζαρε και για μένα μπαρμπουνάρα μου»… Ο ένας λεφτάς της έφτιαξε σπίτι, ο άλλος της το επίπλωσε, ο τρίτος της πήρε τα μπιζού της, ο άλλος αυτοκίνητο, και γενικώς δεχόταν επισκέψεις και δώρα… Οι κολλητοί της από τα βόρεια προάστεια, ενώ τα καλοκαίρια σαν βαποράκι ταξίδευε σε γκλάμουρους νησί… Τα πάντα απόχτησε, από δημοσιότητα και δόξα, μεζονέτα, βίλα, μπιζού, τουαλέτες, ερωμένους και πελάτες, μαραζώνει όμως χωρίς έδρα στο Κοινοβούλιο…"
    Αυτά γράφει ο βετεράνος δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα του και μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καψαμπέλη θέμα που δείχνει ότι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο... Τα ΑΝΩΝΥΜΑ χασαπόσκυλα όμως συνεχίζουν να γαυγίζουν στο πρεσ τζι αρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΒΑΛΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.......ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρασμα

    Μετά τον βουλευτή των δύο ημερών κ. Δ. Κρανιά, έχουμε και τον διευθύνοντα σύμβουλο των τεσσάρων μηνών. Πρόκειται για τον κ. Στ.Μαύρο (σκίτσο), ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, προκειμένου να μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Κυκλάδων με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές.


    * * *

    Αποχωρώντας, ο κ. Μαύρος ευχαρίστησε τους εργαζομένους στα ΕΛΤΑ για τη συνεργασία τους και τόνισε τις προκλήσεις των ΕΛΤΑ εν όψει της απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς. Δεν αναφέρθηκε, όμως, στις επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό το σύντομο πέρασμά του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

    Διότι σε κάθε επιχείρηση η συχνή αλλαγή ηγεσίας μόνο καλό δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι΄όμως χώθηκΕ στη λίστα και ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ σιτεμένη τώρα με παιδεία στη γλώσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΝΑς ΕΧΕΣΕ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ αλλά ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Η ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΟΥΣΤ καμπινέδες της πολιτικής ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν βάλανε την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ γιατί άν έβγαινε βουλευτίνα θα απαιτούσε ως πολυθεσίτισσα ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
    Σπάστε πλάκα ρε με ΨΙΝΑΚΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΟΝΣΟΥ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ τη ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ μη ξεχάσουμε ΥΙΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ σκέτο σπίρτο απ΄όλα έχει το περιβόλι από ντομάτες ως ξελάγγουρα και ...σύκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oikos anoxis einai i koloamimeni deksia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και μια απίστευτη ιστορία λογοκρισίας, ίσως επειδή περιέχει θεωρίες για το ΚΚΕ; Διαβάστε το πριν το εξαφανίσουν πάλι https://germangreece.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διακινήσεις και τράφικινγκ...

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

    Κάπου άκουσα, πέρα από το σχετικό των αποστάσεων, ότι χωρίς την έγγριση της Μητρόπολης δεν γίνεται να ανοίξει οίκος ανοχής σε μια περιοχή, ποιο το οινομικό μέτρο της μιζούρας των διαχειριστών του οίκου του θεού για την έγγριση τις αδειας υπό την ευλογία του υψίστου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε μαλακα των 10.41
    Το σχεδιο Αναν η δεξια δεν το ψηφισε?
    Τα συγκεκριμενα λογια του μπουλομαλακα ηταν :"Το σχεδιο Αναν εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο μειονεκτηματα" Αυτο σημαινει οχι ρε γελοιδεξιε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλοι μας πρέπει να εμπιστευτούμε
    στις εκλογές , τον ΛΑΟΣ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
    Πρέπει να ψηφίσουμε τους δυο αυτούς , ξεχωριστούς
    πατριωτικούς συνδυασμούς ( ΛΑΟΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ) .
    Διότι είναι οι μόνοι :
    ΚΑΤΑ των μεταναστών και λαθρομεταναστών .
    ΥΠΕΡ των Εθνικών μας θεμάτων .
    Τα αλλά κόμματα θέλουν να νομιμοποιήσουν
    1.000.000 μετανάστες , οι οποίοι
    Θα ψηφίζουν , θα βγάζουν βουλευτές
    Θα γίνονται υπουργοί , θα κάνουν κόμμα ,
    και θα μας κυβερνήσουν .
    Και θα ήμαστε σκλάβοι στην χώρα μας .
    Τέλος του χρόνου , οι Αμερικανοί
    συμφωνήσαν , με Νίμτς ,
    Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη , Παπανδρέου .
    Το όνομα Βόρια Μακεδονία ,
    με γλώσσα Μακεδονική .
    Διότι από το νέο έτος καταργούνται οι βίζες
    από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και
    πρέπει οπουδήποτε να δοθεί το όνομα . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί οι ξένοι μετανάστες παίρνουν
    από τις Ελληνικές τράπεζες 3.000 ευρώ
    εύκολα με πολύ απλές τυπικές διαδικασίες
    χωρίς εγγυήσεις .
    Και πως κατοχυρώνονται οι τράπεζες
    αφού δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω;;;;;;;;;;;
    Επί πλέον με 5 ευρώ μπορούν να τα
    πάνε στις πατρίδες τους ,
    Το Μπαγκλαντές , Πακιστάν . Βουλγαρία ,Τουρκία
    Αλβανία , Φιλιππίνες , Ινδία , Ουκρανία , Αίγυπτο , Κ.Λ.Π .
    Π.Χ. 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ μετανάστες από 3.000 ευρώ ,
    μας κάνουν 9.000.000.000 ΕΥΡΩ
    Αυτά πάνε στο εξωτερικό και
    Βοηθάμε τις άλλες χώρες
    Που υποτίθεται ότι δεν έχουν να φάνε.
    Το μεροκάματο στην Βουλγαρία είναι 100-300
    Ευρώ το μήνα 12 ώρες την ημέρα
    Οι άλλες χώρες δε 5 ευρώ την ημέρα
    Και εργασία όλη ημέρα .
    Και καταλαβαίνετε τι αξία έχουν εκεί τα 3.000 ευρώ.
    Ενώ η Ελλάδα και ο Έλληνας
    Είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης ,
    που ήδη έχει καταρρεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δάνεια 3.000 ευρώ των μεταναστών.
    Συνέχεια.
    Σίγουρα τα δάνεια , δανεικά και αγύριστα ,
    που τους δίνουν οι τράπεζες δεν τα δίνουν
    από την τσέπη τους αλλά μάλλον τα παίρνουν
    από πολύ μεγάλα (μυστικά ) κονδύλια της κυβέρνησης μέσω
    του υπουργείου εσωτερικών και εξωτερικών εδώ και πέντε χρόνια . ( εδώ θα έβαλε το χεράκι του ο
    Πάκης και η Ντορούλα )
    Στην τελική ανάλυση εμείς τα πληρώνουμε
    Εμείς οι Χαζοέλληνες όπως πληρώνουμε
    Και όλα τα αλλά των μεταναστών . . .
    Και εμείς καταλήγουμε να παίρνουμε μισθούς της πείνας για να ζουν καλά οι μετανάστες . . .
    Και σίγουρα δεν θα τα παίρνουν τα 3.000 ευρώ
    από μια τράπεζα , αλλά θα πηγαίνουνε και σε άλλες . . .
    άλλωστε ποιος θα τους ελέγξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Και θα λένε οι μετανάστες μεταξύ τους :
    Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πολλοί παν ηλίθιοι
    και μαλάκες , εμείς τους γαμούμε , τους κλέβουμε
    τους χέζουμε κ.λ.π και αυτοί μας δίνουν και 3.000 ευρώ και μας λένε και ευχαριστώ ,
    και το λένε στις χώρες τους ότι οι εδώ μαλάκες
    και κάφροι Έλληνες δίνουν χρήματα ,
    και πλακώνουν όλοι εδώ για να μας τα πάρουν και να φύγουν και να ξανάλθουν με πλαστά χαρτιά
    για να τα ξαναπάρουν . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ------------------------------------
    10 Σεπ 2009 11:57:00 πμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΤΗΝ
    ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ.
    ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ..Γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πνίγει τον καημό του στην ...καλύβα του

    Στην φτωχή καλύβα του πνίγει τον καημό του που δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Οκτωβρίου. Πώς να το αντέξει ο άνθρωπος και απομονώθηκε σε μια φτωχοπεριοχή που βρίσκεται…

    Στην Μύκονο και στο ΕΝΑ απο ΤΑ εξοχικά που έχει πάρει εδώ και λίγα χρόνια. Ο Γιάννος Παπαντωνίου όπως είναι γνωστό δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και τον έχει πιάσει το μαράζι.

    α..ρε πασόκοιμε την φτώχεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση