GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας βλάχος γράφει για μια Αντουανέτα...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Το τηλέφωνο χτυπά και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Φθιώτιδας και μια εκ του πρώην αγαπημένου, θηλυκ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Το τηλέφωνο χτυπά και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Φθιώτιδας και μια εκ του πρώην αγαπημένου, θηλυκού, πολιτικού ντουέτου του Προέδρου του κόμματος, κ. Κατερίνα Μπατζελή το σηκώνει. «Είμαι σε περιοδεία.. Ξέρεις εδώ… με τους βλάχους». Για κακή της τύχη, πολύ καλός φίλος μου βρίσκεται κοντά της και την ακούει. Μου το μεταφέρει. Όντας βλάχος οργίζομαι για ακόμη μια φορά που ο όρος κακοποιείται και παραφράζεται. Δεν θα υπενθυμίσω στην υποψήφια ότι...
στο υποτιθέμενο και απίθανο σενάριο που «έπαιρναν οι Βλάχοι Ευεργέτες τα δωρήματά τους από την Αθήνα, θα έμενε μόνο η Ακρόπολη και το νέφος». Θυμίζω όμως στη νεοαστή κ. Μπατζελή μερικά ονόματα Μεγάλων Βλάχων. Τοσίτσας, Ζάππας, Αβέρωφ, αλλά και ο Bvlgari που ίσως τιμά στις αγορές κοσμημάτων. Αναρωτιέμαι όμως αν είναι αυτοί οι πολιτικοί με τους οποίους ευαγγελίζεται να κυβερνήσει ο κ. Παπανδρέου. Ο Πρόεδρος έχει δείξει ότι την έχει εκτός πλάνων για τους συνεργάτες του στην ενδεχόμενη κυβέρνησή του. Η εν λόγω πολιτευτής, εμφανίζεται σε πανηγύρια της περιοχής των Ρουμελιωτών, εμφανώς αδυνατισμένη, με νέα μύτη, προϊόν πλαστικής χειρουργικής, και αξιοσημείωτο μαύρισμα «λάμπας» (νεοελληνιστί, το solarium). Τζάμπα όμως καίει η λάμπα;; H κάλπη θα δείξει.. Ο αέρας των Βρυξελλών, παρά ταύτα, γεμίζει την ατμόσφαιρα στα περίχωρα της Λαμίας, καθώς η πρώην ευρωβουλευτής φροντίζει να τoν φρεσκάρει, τονίζοντάς τον. Η πρόσφατη στάση της όμως, στα εσωκομματικά του κόμματος κόστισε και την εκ νέου θέση της στο ευρωψηφοδέλτιο. Στα χρόνια των Βρυξελλών, ο κ. Κοντός, πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, την εγκάλεσε για την τροπολογία που κατέθεσε για τη ζακχάρωση των κρασιών, η οποία ήταν αντισυμβατική με τα εθνικά συμφέροντα. Εν συνεχεία, ήρθε σε απόλυτη ρήξη με τα συνδικαλιστικά όργανα των αγροτών για τη τροπολογία που προσπάθησε να περάσει στο Ευρωκοινοβούλιο για το καπνό. Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι επιλογές της για τη Γραμματεία της ΝΟΕΣ Φθιώτιδας έμειναν ανεξίτηλες στην εσωκομματική τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα να μην στελεχωθεί το επιτελείο της από τους σωστούς κομματάρχες. Μπορεί να δήλωσε ότι «ο κ. Παπανδρέου δεν είναι συμβασιούχος ορισμένου χρόνου», όταν είχε κριθεί η μάχη για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, όμως οι τοποθετήσεις της τις πρώτες νεοπαπανδρεϊκές μέρες στα ΜΜΕ της Φθιώτιδας για «πολιτική υποχρέωση στον Παπανδρέου», περισσότερο δίχασαν παρά συσπείρωσαν τη λαβωμένη πασοκική βάση, και το σίγουρο είναι ότι ο καθοδηγούμενος κομματικός μηχανισμός δε θα τη στηρίξει στο δύσκολο αγώνα της.

24 σχόλια

  1. Αρνείται τηλεμαχίες, αρνείται συνεντεύξεις, αρνείται τον διάλογο και περιορίζεται σε ετοιματζίδικα λογρύδια ο ΓΑΠ
    Στέλεχος της Ιπποκράτους δεν δίστασε να χαρακτηρίσει , ενώπιον ανοικτού ...ακροατηρίου , ότι εάν για οποιοδήποτε λόγο ο πρόεδρος παρακαθίσει σε δημόσιο διάλογο , τότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε αυτοβούλως στο Αιγινήτιο ως πάσχοντες από ... «αυτοκτονικό ιδεασμό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστα να παν στο διάολο προβοκάτορα.
    Τελειώσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλάχος είναι και ο διάσημος Αρμάνι.

    Ουσιαστικά πρόκειται για τους απογόνους φυλής πολεμιστών που της είχαν αναθέσει, οι Ρωμαίοι, να φυλάει τα σύνορα με την Δακία (σημερινή Ρουμανία).

    Βλάχος ήταν κι ο Ρήγας Φεραίος του οποίου το πραγματικό επώνυμο ήταν "Κυρατζής" -δηλαδή "Περιοδεύων έμπορος/πραμματευτής"- και οι πρόγονοί του το είχαν μετατρέψει σε "Κυριαζής".

    Και τώρα, πάω να ακούσω λίγη βλάχικη μουσική από Στυλιανό Μπέλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον Παπσδάκη στον Αντέννα ο Καραμανλής ήταν συγκλονιστικός.
    Πραγματικά συγκλονιστικός.
    Πραγματικός ηγέτης!
    Αν είχε δώσει 2-3 τέτοιες συνεντεύξεις το τελευταίο εξάμηνο δεν θα υπήρχε κάν στο πολιτικό σκηνικό ο Γιωργάκης.
    Too little, too late, ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΦΙΛΕ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΥΡΙΛΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΓΕ ΛΟΓΩ ΠΑΥΛΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΠΙΑ ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ

    ΦΙΛΙΚΑ , ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

    Θαλασσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ. ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σχέση έχουν οι περήφανοι Βλάχοι, με σένα το μαλάκα, ρε Παπαρχίδα ; Από ποιον συνυποψήφιο της Μπατζελή τάπιασες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΕΚΤΊΘΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΗ. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΧΕΤΕΥΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΠΟΝΗΡΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ)ΜΕ "ΒΛΑΧΙΚΟ" ΜΑΥΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντωνη Μαριε Παπαγιωτη
    εισαι ένα κομματόσκυλλο της Νέας Δυστυχίας και όλα τα ποστ που γράφεις είναι το ίδιο ηλήθια με το σημερινό .
    Τι άλλο θα επιννοήσετε για να κτυπήσετε τους Πασόκους που σε λίγες μέρες θα σας πάρουν και τα σώβρακα;
    Σιγά μην πιστέψουμε τις αερολογίες σου.
    Βλάχος δεν είσαι...
    μαλάκας όμως σίγουρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KRIMA POY GRAFETE AYTA TA LOGIA GIATI APLA EINAI PSEYDES,GIA THN MPATZELH,EIMAI ATOMO POY PSIFIZO PASOK ALLA OXI THN MPATZELH,KRIMA OMOS POY GRAFETE TETOIA PRAGMATA GIATI THA HTAN XAZOS KAPIOS NA PEI TETOIA LOGIA GIA TO TOPO POY MEGALOSE KAI EINAI H OIKOGENEIA THS EKEI,LYPAME POY PISO APO TO BLOG SAS STYRIZETE ALLOYS POLITIKOYS KAI AKOMH AS YPOSTHRIZETE KAI AYTON POY YPOSTHRIZO,AYTO LEGETE EKBIASMOS ANTIEPAGELMATIKO,KRIMA POY EIMAI ENTHERMOS ANAGNOSTHS TOY BLOG SAS LYPAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O SAKATIBLAXOS EINAI XEIROTERO APO TO BLAXO,OI BLAXOI GIA NA KSEREIS EINAI TIMOI TOYS NA TOYS LES ETSI GIATI XARH SE AYTOS ZOYME SHMERA ELEYTHEROI.ESY LIPON SKAT...XE TA PSEYDEIS LOGIA AYTA POY GRAFEIS DEN YFISTATE,KAI TO KAKO EINAI OTI DEN KSEREIS NA KRYFTEIS PISO APO TO DAXTYLO SOY,TO KALO KSEREIS PIO EINAI EEE?OTI YPARXOYN XILIADES BLOG POY AYRIO METHAYRIO NA GYRISOYN APENANTIA SOY,TO NOYSO SKAT...XE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ=ΙΜΙΑ
    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ=ΝΑΥΑΓΙΟ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ......
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ......
    ΡΕΠΑΣ.........
    ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
    ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαι από Φθιώτιδα και είδα το κορίτσι να μιλάει στη ΝΕΤ (Οικονόμου Λυριτζή) ένα ούφο και μισό είναι, που πήγε «περιοδεία στο ύπαιθρο» η χαζοβιόλα.
    Στα μέρη μας λένε μια ιστορία για μια άχρηστη, ξέρουν οι ντόπιοι γιατί βρίζουμε ως άχρηστο κάποιο, και όχι ως μα… ή ό,τι άλλο, λοιπόν μια άχρηστη που δεν ήξερε τη τύφλα της, παντρεύτηκε και κατέβηκε στη πρωτεύουσα, επιστρέφοντας μετά στο χωρίο λέει σε μια γειτόνισσα: «καλέ, αυτό το δέντρο είναι πιρινάρι»?
    να και η δικιά μας… για τα πουρνάρια
    Άχρηστη έ άχρηστη!
    Στη Χαλκίδα κι ακόμα παρα πέρα
    Αι σιχτήρ!
    Αρβανίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ .ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν εννοεί αυτούς τους Βλάχους, κύριε...Εννοεί τα βλαχαδερα, τους μπουρτζοβλαχους και στη δημοτική rednecks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ κ.ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EIMAI ΛΑΜΙΩΤΗΣ.ΕΙΝΑΙΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΛΚΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΕΧΡΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ.ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    Υ.Γ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ BLOG ....ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΙΞΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...

    ΠΟΛΥ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    Υ.Γ. ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ..ΤΣΟΛΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η παρουσία της Κατερίνας Μπατζελή στο Νομό Φθιώτιδας έχει ενοχλήσει τη μετριοκρατία του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Αυτός είναι ο λόγος των φτηνών επιθέσεων εναντίον της. Ο λαός της Φθιώτιδας όμως έχει μάτια και βλέπει. Το ΠΑΣΟΚ να ωφεληθεί έχει μόνο από την υποψηφιότητά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικά οι πολιτικοί τρωγλοδύτες της Φθιώτιδας, κατά το κοινώς λεγόμενο, έχουν χάσει τη μπάλα. Αφού διαπίστωσαν ότι η Κατερίνα Μπατζελή τυχαίνει ευρείας αποδοχής από το λαό του νομού, επιστράτευσαν τα ¨τρομερά¨ τους ¨πολιτικά επιχειρήματα¨ για να τη πλήξουν. Έτσι διαχέουν μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ότι αποκαλεί τους κατοίκους της Φθιώτιδας βλάχους, ότι κάνει lifting και solarium και ότι , τι κατηγορία(!), ήταν ευρωβουλευτής και έχει θητεύσει επί δεκαετία στα κεντρικά όργανα της Ε.Ε στις Βρυξέλλες. Ενώ αυτή ήρεμα και σταθερά έχει συγκεκριμένες θέσεις για την ανάπτυξη του νομού, αυτοί οι μίζεροι, περιμένουν να ακούσουν, συνηθισμένοι όπως είναι από τον παλαιοκομματισμό, για ¨ποτάμια και γεφύρια¨. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η Κατερίνα είναι αδιάβροχη από τα πτύελά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παπαριώτη, τελικά είσαι μεγάλο παπάρι. Προσπαθείς να εξευτελίσεις προεκλογικά όλο το νέο αίμα του ΠΑΣΟΚ, στηριγμένος στο άκουσα, μου είπανε, τον είδανε, είδα σ' ένα blog και άλλες αβάσιμες αηδίες.
    Μη συνεχίσεις έτσι, γιατί οι φούτσες θα είναι πολλές και μεγάλες και δε θα τις αντέξεις.

    Ένας ανώνυμος Πρασινο-Φρουρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση