GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άποψη ενός μαθητή...

...για την επίθεση στον ηθοποιό Πάνο Μουζουράκη! . Από τον Σπύρο Τάγκα http://spyros-tagas.blogspot.com/ . Είμαι και εγώ από αυτούς που εκ...

...για την επίθεση στον ηθοποιό Πάνο Μουζουράκη!
.
Από τον Σπύρο Τάγκα
.
Είμαι και εγώ από αυτούς που εκνευρίστηκαν με αυτά που είπωθηκαν στο βίντεο που ανέβηκε στο protagon. Σαφώς ήταν μέγα λάθος αυτό το βίντεο, γιατί ξεπερνά τα όρια της σάτιρας, αν μπορούμε αυτό να το πούμε σάτιρα. Δεν μπορούμε στο στόμα μας να πιάνουμε, να βρίζουμε, να αλλάζουμε τα γεγονότα, σχετικά με τέτοια θέματα.
Αυτό το βίντεο θα μπορούσε να μην δημοσιευτεί ποτέ από το εν λόγω site, αλλά ίσως ήταν μία καλή διαφήμιση για αυτούς, διότι ο ντόρος που δημιουργήθηκε ανέβασε πολύ το site σε επισκεψιμότητα και φυσικά όχι σε ποιότητα...
Πρέπει να ξέρουμε ότι μερικούς ανθρώπους δεν πρέπει να τους εκμεταλευόμαστε για να διαφημίσουμε το site μας...
Κάποιοι το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι αυτό, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτό το παιχνίδι. Κι αν μας ρωτήσετε, ποιος έχασε και ποιος νίκησε, μην...

περιμένετε απάντηση, γιατί σίγουρα την ξέρετε...
Όσον αφορά στην επίθεση κατά του ηθοποιού την θεωρώ ακραία. Πολλοί έλεγαν στο διαδίκτυο ότι για αυτό που έκανε, θα πληρώσει το τίμημα. Σε πολλά sites και social networks π.χ facebook ανέβαζαν επιθετικά σχόλια, γεμάτα υπονοούμενα. Πάντως για εμένα αυτοί που το έκαναν πρέπει να πάρουν την ποινή τους και μετά να αναλογιστούν τι έκαναν.

9 σχόλια

  1. ΩΧ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
    ΠΟΡΝΟ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΑΠΟ 5-6 ΜΑΥΡΟΥΣ...........

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΓΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ..ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΤΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ.
    ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ.
    Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΣΑΤΥΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ cd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί νομιμοποιούνται πλήρως οι λαθρομετανάστες να τα κάνουν λαμπόγυαλο με την πρώτη ευκαιρία, όλα αυτά που με τόσο κόπο έχτισαν φτωχοί έλληνες, αλλά δεν υπάρχει κανένα δίκαιο στο εάν κάποιος μαχαιρώσει τον Μουζουράκη-πουστράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τυπάκος αυτός ηθελε να γίνει πανούσης, αλλά εχει μπερδεψει τη βουρτσα με την πoυτσα
    Αλλο πράγμα η σατυρα κατα της παρακμής του ελληνισμου και άλλο να προσβάλεις την επετειο και την τιμή των νεκρών του 1940.
    Αυτος δεν αξίζει ούτε μια τριχα από τ αρχiδια του πανούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 3.36 ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΙΣΧΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΕΙ ΗΘΟΣ Ή ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν ψυχικά συμπλέγματα αλλά και το χρήμα σε κάνουν ακραίο . Τότε να περιμένεις και ακραίες αντιδράσεις .Εντάξει κύριοι ηθοποιοί ,γελωτοποιοί και δημοσιογράφοι του γλυκού νερού . Προσοχή λοιπόν να μην έχουμε και χειρότερα . Αλληλοσεβασμός χρειάζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηθοποιος....σημαινει φως...να ενας μαλακας και μισος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:36...
    Εχεις άνια άνθρωπέ μου???
    Δε μιλάμε για μετανάστες εδώ.
    Συμφωνώ απόλυτα στο ότι το βίντεο ήτανε χάλι μαύρο ακι έλεγε μαλακίες.
    Και ότι ο Μουζουράκης είναι μαλάκς.
    Ας ανεβάζανε λοιπόν ένα βίντεο που θα έκραζε το Μουζουράκη, αδερφάρα, πρεζάκι, πίνει κάτουρα που λέει ο απο πάνω και τέτοια.
    Μέχρι εκεί.
    Το ξυλίκι όμως είναι άλλη υπόθεση.
    Από που και ως που νομίζουν οι κύριοι της Χρυσής Αυγής πως ότι δεν τους γουστάρει μπορούν να το σακατεύουν στο ξύλο?
    Εξαιρούνται από το νόμο περί ξυλοδαρμού μόνο αυτοί?
    Δεν κατάλαβα!
    Δλδ μεθαύριο αν δεν τους αρέσει η μάπα μου θα με πλακώσουνε και μένα στα καλά καθούμενα???
    Στο Ιράν ζούμε???

    Ξέρετε τι καταφέρατε νταήδες???
    Οταν είδα το βίντεο έβριζα το μαλάκα το Μουζουράκη.
    Σήμερα είμαι με το μέρος του μαλάκα.
    Αυτό καταφέρατε.
    Ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση