GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναι στους άριστους - ΄Οχι στους αρεστούς...

Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό για αξιοποίηση απόδημων επιστημόνων Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/ ...

Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό
για αξιοποίηση απόδημων επιστημόνων


Κύριε Πρόεδρε,
Γνωρίζετε καλύτερα απ΄ όλους, ιδίως με την πολύτιμη εμπειρία σας και σαν υπουργός αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, ότι πέρα από τα εθνικά μας σύνορα υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Αυτή των ξενιτεμένων παιδιών της και των μετέπειτα, τουλάχιστον πέντε, γενιών τους. Ο συνολικός αριθμός των αδελφών μας της διασποράς ίσως και να ξεπερνά τα 11 εκατομμύρια αυτών που παραμένουν στον γενέθλιο τόπο. Χιλιάδες απ΄ αυτούς διαπρέπουν σε όλα τα φάσματα της επιστήμης, ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους τόπους του πλανήτη μας. Ανάμεσά τους και εκείνοι που έφυγαν τρέχοντας, σχετικά πρόσφατα, για να προσφέρουν τις γνώσεις τους εκεί που οι ικανότητες αναγνωρίζονται. Εκεί που επιλέγονται οι άριστοι και όχι οι αρεστοί.
Την ώρα που ξένες μεγάλες χώρες ξοδεύουν δισεκατομμύρια για το “κυνήγι εγκεφάλων”, μήπως θα έπρεπε το νέο στυλ διακυβέρνησής σας να προσεγγίσει μερικές εκατοντάδες απ΄ αυτά τα απόδημα golden boys (καμιά σχέση με τους κολλητούς του εκάστοτε κομματικού συστήματος, που σε τελευταία ανάλυση...

αποδυναμώνουν το κράτος θησαυρίζοντας); Αυτοί οι διπλά ΄Ελληνες (γιατί παλεύουν κάθε μέρα να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα του ελληνισμού στις ψυχές τους), έχουν όνομα και επίθετο. Αρκετούς τους ξέρετε προσωπικά, γιατί έχετε ζήσει στο πετσί σας (όπως και ο πατέρας σας) τον ξενιτεμό. ΄Εχετε γευτεί την πικρή του γεύση, τα βάσανα του νόστου. Μια εμπειρία που δεν σβήνει κανένα σφουγγάρι.
Οι λίστες με τα ονόματα και τις επαγγελματικές-επιστημονικές περγαμηνές τους υπάρχουν στο υπουργείο Εξωτερικών, αν και χρειάζονται ανανέωση από τις διπλωματικές μας αντιπροσωπείες ανά τον κόσμο. Η πρώτη καινοτόμος πρωτοβουλία για ανοικτή διακυβέρνηση, αυτής για την πλήρωση θέσεων γραμματέων υπουργείων και περιφερειών, ίσως πρέπει να στραφεί τώρα στην αναζήτηση αυτών των συμπατριωτών μας για την κάλυψη θέσεων σε κρίσιμα πόστα του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Η γνωστοποίηση μπορεί να γίνει μέσω των Αρχών μας στις χώρες διαμονής τους ή ακόμα και με πληρωμένες καταχωρήσεις σε μεγάλες εφημερίδες.
Διακεκριμένοι διεθνώς επιστήμονες, με άσβεστη την ελληνική καταγωγή τους, θα ερχόντουσαν πρόθυμα να βοηθήσουν την πατρίδα των γονιών τους, αρκεί να τους εξασφαλίσετε τις εργασιακές και οικονομικές απαιτήσεις τους. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων χωρίς Ελλάδα έχουν ωριμάσει και δεν χρειάζονται να λαχταρούν το αγκάλιασμα της κοιτίδας του πολιτισμού τους. Αισθάνονται ασφαλείς στις νέες τους πατρίδες, τις οποίες αποκαλούν a home away from home.
Ανάμεσά τους και οι ευτυχώς ελάχιστοι επαγγελματίες θεσιθήρες των κάθε λογής χρώματος κομματικών οργανώσεων, οι οποίοι ήδη βγήκαν στην πιάτσα και ελπίζουν να βολευτούν σε κρατικά πόστα, τελείως άσχετα με τα προσόντα τους. Τα χοντρά λάθη του παρελθόντος, όπως με τον ...γαλατά και τους ανεγκέφαλους των τοπικών πολιτικών καφενείων, δεν πρέπει να επαναληφθούν (έχουν δει τα μάτια μου πολλές τέτοιες περιπτώσεις στα 40 χρόνια δημοσιογραφικής σταδιοδρομίας σε τρεις Ηπείρους,). Για να μη μας χλευάζουν, κυρίως, αυτοί που αξιοκρατικά έχουν τα προσόντα και ατενίζουν από τα ξένα την κατάντια του πολιτικού μας συστήματος.
Με ξέχωρη εκτίμηση,
Ανδρέας Παπαγεωργόπουλος,
δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ

16 σχόλια

  1. οταν εχεις περιουσιακα στοιχεια στην ελλαδα και υποβαλεις Ε9 γιατι δεν υπολογιζεσαι σαν ντοπιος ?
    και θεωρησε αποδημος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται. Η νέα κυβέρνηση υλοποιεί μόνο μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και των κουκουλοφόρων.

    Μετά τα ραντεβού του υπουργού προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη με τον μαφιόζο Πακιστανό λαθρεμπόρων ανθρώπων, που τον καταζητεί η Ιντερπόλ, τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού που κυνήγησε τις Αφρικανές ιερόδουλες, και τη συγνώμη προς τους πολιτικούς προστάτες των κουκουλοφόρων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. εισηγήθηκε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο την κατάργηση της νομοθετικής διάταξης για την κουκούλα. Η κατάργηση της κουκούλας ως επιβαρυντικής περίστασης, όπως ανέφερε, ο κ. Καστανίδης, ήταν προεκλογική εξαγγελία της Κυβέρνησης, ενώ η σχετική διάταξη θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

    Ταυτόχρονα, απολύουν χιλιάδες πραγματικά Ελληνόπουλα, που δούλευαν ανασφάλιστα στο δημόσιο τομέα, και προσλαμβάνουν επόπτες της μαφίας μέσα στα αστυνομικά τμήματα.
    Οι «σοσιαλιστές» , μέσα σε δύο εβδομάδες, ανακοίνωσαν ότι δίνουν ψήφο στους λαθρομετανάστες, άφησαν ελεύθερους 1200, που ήταν για απέλαση, ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρηθεί η ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες δεύτερης γενιάς, κατάργησαν τη διάταξη για την κουκούλα, και δεν καταργούν το διόδια των εργολάβων. Ταυτόχρονα κορόιδεψαν 20.000 ανθρώπους που έστειλαν βιογραφικά για 80 θέσεις γενικών γραμματέων,και ο κρατικικός μηχανισμός περιμένει τον διαγωνισμό για να δουλέψει.Οι γυναίκες θα πάρουν σύνταξη στα 65.

    Οσοι τους ψήφισαν θα τραβούν πιστεύω τα μαλλιά τους.

    Το 43% έδωσε αυτοδυναμία στην κουκούλα, στον Πακιστανό λαθρέμπορο ανθρώπων, και τον ΣΕΒ

    «Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τα δανεικά και με τα ψέματα». δήλωσε ο (πασόκος) πρόεδρος του πράσινου ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch.

    «Η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, πρόσθεσε, απαιτεί αποφασιστικά μέτρα και επώδυνες αποφάσεις. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας στους ευρωπαίους εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιταγή των Βρυξελλών. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εθνικός στόχος» πρόσθεσε.
    Τους εθνικούς στόχους επομένως τους βάζει ο πράσινος ΣΕΒ.
    Τώρα είναι αργά. Το λάθος έγινε.

    Ας κοιτάξουν να το διορθώσουν στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

    Μαύρο στους πασοκοκουκουλοφόρους.
    Μαύρο στους πασοκολαθρομετανάστες.
    Μαύρο στο βαθύ Πασοκ των τραπεζιτών και του ΣΕΒ.
    Μαυρο στους Πασοκοαπατεώνες!
    Λευτεριά στους Ελληνες!
    Εθνική αντίσταση τώρα!
    Ξέρετε γιατί!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ανακοινώθηκε η σύνθεση της επιτροπής που έχει αναλάβει την αξιολόγηση των 28.000 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί μέσω του opengov. Αποτελείται από τους κ. Παμπούκη, Ραγκούση και Αθανασάκη. Οι δύο πρώτοι είναι υπουργοί της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο δεύτερος Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Έίναι προφανές ότι στην ακολουθούμενη διαδικασία δεν υπάρχει ίχνος αξιοκρατίας, δεδομένου ότι τις επιλογές κάνουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και όχι π.χ. μια ανεξάρτητη επιτροπή, βασιζόμενη σε αντικειμενικά στοιχεία. Ήδη, έχουν καταλήξει στους 900 επικρατέστερους, έχοντας προλάβει να αποκλείσουν τους υπόλοιπους 27.100 σε μια μόλις εβδομάδα.

    Το πιο σοβαρό ολίσθημα όμως είναι η επιλογή του κ. Αθανασάκη ως μέλους της επιτροπής αξιολόγησης. Τι δουλειά έχει ο Γραμματέας του κόμματος σε μια τέτοια θέση; Τι σχέση έχει το κόμμα με το κράτος; Βλέπουμε λοιπόν ότι ακολουθείται η γνώριμη πρακτική από την 20ετή διακυβέρνηση της “κομματικοποίσης” του κράτους. Αυτή τη φορά, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα!

    Και βέβαια, κανείς δε μιλά. Τα ΜΜΕ έχουν τους λόγους τους να κάνουν την πάπια, ενώ η ΝΔ φαίνεται ότι έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα αυτή την περίοδο.»

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.. 3 άτομα απέκλεισαν μέσα σε μια εβδομάδα 27.000 βιογραφικά, δηλαδη ΡΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ 9.000 βιογραφικά ο καθένας τους. Δηλαδή ΡΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ο καθένας τους παράλληλα με τις υπόλοιπες ασχολίες και "διαβουλεύσεις" (Υπουργείο κ.λπ) διάβαζε και απέρριπτε καθημερινά 1300 βιογραφικά... για να γίνει τόσο γρήγορη αξιολόγηση μόνο μία πιθανότητα υπάρχει... απέρριπταν όσα ήταν γραμμένα με μπλε στυλό και ενέκριναν όσα ήταν γραμμένα με πράσινο στυλό... τόσο απλό...

    οι τρεις σωματοφύλακες της αξιοκρατίας αξίζουν τον θαυμασμό όλων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρότεινα το ελληνικό κράτος να αξιοποιήσει πρώτα τους δικούς του πολίτες, που διάλεξαν να κάνουν στρατό ΕΔΩ, μεγαλώνουν παιδιά ΕΔΩ, πληρώνουν φόρους ΕΔΩ, προσπαθουν να παλέψουν και να κάνουν καριέρα ΕΔΩ, δημιουργούν ΕΔΩ και αντιμετωπίζουν το ελληνικό σύστημα ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε πολλούς απο τους παραπάνω με λαμπρές σπουδές και που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε ικανοτητες από αυτούς που διάλεξαν να ζήσουν και να δημιουργήσουν ΑΛΛΟΥ, αποφεύγοντας τις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα (όπως θητεία).

    Όλοι αυτοί που διάλεξαν να ζήσουν στην Ελλάδα και έχουν λαμπρές σπουδές είμαι σίγουρος πως θα δέχονταν με χαρά να υπηρετήσουν τη χώρα τους ακόμα πιό καλά και από άλλες θέσεις αρκεί, όπως εσείς λέτε, «να τους εξασφαλίσετε τις εργασιακές και οικονομικές απαιτήσεις τους.»

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ο Γιωργάκης έβαζε την υπογραφή του για να μονιμοποιηθούν παιδιά που απασχολούνταν σε προγράμματα stage το 1999... όλα ήταν ωραία και καλά... όταν ένα χρόνο μετά μονιμοποιούσαν όσους δεν πρόλαβαν να μονιμοποιήσουν το 1999... όλα συνέχιζαν να είναι ωραία και καλά... τώρα ξαφνικά τα stage τους βρόμισαν... τους πιστεύει άραγε κανείς; ... υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην ξέρει ότι έχουν βρει ήδη άλλο τρόπο προκειμένου να βολέψουν τους πρασινοφρουρούς που φωνάζουν για το άλλο κόλπο με τα βιογραφικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νά πάνε πρώτα φαντάροι καί μετά νά
    νά αμοιφθούν.
    Εγώ μαλάκας είμουν πού διάβασα-πέρασα
    στό Πανεπ/μιο?
    Πού έκανα 2.222 ώρες σκοπιά στήν
    Σκύρο επί διετία μέ εφημερίδες
    κατάσαρκα γιά νά μήν κρυώνω-πεθάνω?
    Οί γονείς μου δέν μπορούσαν...νά
    μέ στείλουν άν αποτύγχανα.
    Καί αφού είμαι πιό ικανός στίς εξετάσεις,
    πώς έρχεται ο πατροφραγκάτος νά
    ισχυρισθεί ότι....δικαιούται.
    3 κορδόνια νά δώσω,δέν μπορεί νά
    δέσει 2 αρβίλες.
    Ρέ αυνάν Καψάμπελη,πάλι κερκόπορτες ανοίγεις?
    Όσον αφορά προικισμένους επιστήμονες
    μακάρι νά προσφέρουν-εγώ μαζί τους-.
    Μέ 1000 υποστηρίζω τούς κάλλιστους
    καί θά ήθελα νά τούς επιβραβεύσω.
    Aλλά τό κάθε μπαμπαλάκι πού γιά
    λόγους ψυψυψυψυχολογικούς σπούδασε
    διδασκαλία στήν Βάρνα καί σεισμό
    στήν Grate Britain εεεεέ δέν θά μπορέσω.
    Παρατήρησα ότι αυτά τά παιδιά
    παίρνουν θέσεις λόγω σχέσεων τού
    μπαμπάκα.
    Ταπεινά φέρονται,μάς "γράφουν" καί
    τακτοποιούνται.
    Η δουλειά τους νά γίνεται.
    Στά μουλωχτά.
    Σάν εργοταξιάρχης συνάντησα πολλά
    μπαμπαλάκια πού δέν γνώριζαν πού
    είναι η Ανατολή.
    Η Δύση σχετιζόταν μέ "τί νε τούτο ρέ"?
    Τά αφεντικά μου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστός ο 2:56

    Εγώ ελιμαι από αυτούς που έιμαι στο " Γκρειτ Μπριτεν ". Δεν πέρασα Ελλάδα και βγήκα έξω για σπουδές - δεν είμαι καλύτερος, χειρότερος ήμουν. Το μόνο που με πήραξε απ' όσα είπε ο φίλος ήταν το "καλομαθημένοι". Ούτε κονέ έχουν οι γονείς μου ούτε τα χρήματα είχαν - με δάνεια και δουλεία σπούδασα εγώ και αρκετά άλλα παιδιά που ξέρω. Για να πώ την αλήθεια η συντιπτική πλειονότητα των φοιτητών εδώ τουλάχιστο ήταν εργατιά. Τώρα αν εδώ προκόβω ενώ στην Ελλάδα θα χανόμουνα - αυτό είναι άλλο φρούτο. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους όμως. Τουλάχιστον εγώ πήγα φαντάρος βέβαια - ξέρω όμως πολλά τομαράκια που την κάνανε από το πλάι. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι και άλλα ξενόφερτα λαμόγια. Αρκετά έχει νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αναρτησεις,"Ναι στους αριστους-οχι στους αρεστους"και παρακατω "Το μεγαλο στοιχημα " αξιζουν στοχασμου και υοθετησης !Οποιος εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του,οπως ο των 02:56:00μμ,ανωνυμος,ας κοιταξει και λιγο γυρω του,γιτι μονο ανατολη και δυση δεν φτανει σημερα!Και το Φανταριλικι δεν ειναι προσον ( βλεπε Λαζοπουλο).Προσον ειναι " εν τοι ενωτητη η ισχυς ". Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Μετά την "προστασία" Χρυσοχοίδη έρχεται η "διαφάνεια" Καστανίδη "


    Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοινώνει ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου ...
    Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος...Επομένως, το ότι είναι συνεργάτης της γυναίκας του και μέλος του κινήματος από το 1974 δεν θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση...

    της ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ.
    ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την καλύτερη απάντηση για τους άριστους και τους αρεστούς δίνει ο υπ. Δικαιοσύνης με της επιλογή του για τη Γ.Γ. του υπουργείου του.

    Δείτε στον ακαταλληλότερο

    http://wp.me/pEfax-2a

    κατά πόσον ο κ. Δημήτραινας ανήκει ή όχι στους αρεστούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΑΣ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...
    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΛΠ...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ??

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και τέλεια την διακυβέρνηση της χώρας.

    Πολύ καλά κάνει και σταματάει τα stage και όσοι βγαίνουν στα σκατοκάναλα και κλαψουρίζουν ότι θα κάνουν συγκεντρώσεις και θα κλείσουν το κέντρο θα πρέπει να μάθουν ότι αν δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά μου εξαιτίας τους,θα τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν γιατί πολύ απλά όσοι τώρα σκούζουν και κλαψουρίζουν ήταν αυτοί που έτρεχαν σε Βουλευτές και Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για να τους προσλάβουν στα stage με το απίστευτο δικαιολογητικό ότι θα πάρουν επιπλέον μόρια για να μπουν και αυτοί οι τεμπελχανάδες στο ελληνικό δημόσιο για να τους τρέφουμε οι άλλοι μισοί μαλάκες έλληνες.

    Και καλά σκέφτομαι ,αυτοί κοματόσκυλα ήταν και τη δουλειά τους έκαναν.
    Δεν υπάρχει ένας,μα ένας από αυτούς τους σκατοδημοσιογράφους που έχουν πουληθεί στους εργοδότες τους,για να τους ρωτήσει το εξής απλό ερώτημα :

    Γιατί εγώ που δεν είχα γνωστό Βουλευτή να γλύψω δεν μπήκα έστω σε πρόγραμμα stage για να πάρω μετά τα μόρια που θα τα χρησιμοποιούσα στο ΑΣΕΠ ενώ έχω μεταπτυχιακό και πολλά άλλα χαρτομάνια ως βεβαιώσεις της ακαδημαϊκής μου καριέρας καθώς και της 20ετούς προϋπηρεσίας μου στον ιδιωτικό τομέα όπου και τα ένσημα μου είχα και όλα ;

    Με μία λέξη γιατί να μοριοδοτούνται αυτοί που συμμετέχουν σε πρόγραμμα stage που με μέσο προσλαμβάνονται σε αυτό για να τους τακτοποιήσει ο χώριατος βουλευτής τους και εγώ με τα ίδια ή με περισσότερα προσόντα, που δεν έχω όμως μπάρμπα στη Κορώνη ,να τους βλέπω να με ξεπερνούν στα μόρια στις σχετικές προσλήψεις από τον ΑΣΕΠ;

    Ας μου το εξηγήσουν αυτό το παράδοξο της υπόθεσης stage και μετά ας βγαίνουν να κλαψουρίζουν.
    Δεν ήξεραν ότι οι βουλευτές τους,τους τακτοποιούν αλλά δεν τους μονιμοποιούν στο κακόμοιρο το Δημόσιο και ότι μια μέρα ως συμβασιούχοι ή ως συμμετέχοντες στα stage θα απολυθούν;

    Γιατί θα πρέπει γαμώ τη πουτάνα σας μέσα γαμώ ,οι συμβασιούχοι και οι stagers ντε και καλά να μομιμοποιούνται στο δημόσιο με τις όποιες αδιαφανείς διαδικασίες ;

    Συμβασιούχος σημαίνει από τη λέξη και μόνο βρε αμόρφωτα και αστοιχείωτα γαϊδούρια ότι είναι αυτός ή αυτοί που εργάζονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου και που δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι.
    Όταν υπογράφετε μια σύμβαση να ανοίγετε τα στραβά σας και να τη διαβάζετε ζώα και όλα αυτά περί απόλυσης είναι μπαρμπούτσαλα.
    Εσείς θέλετε και συμμετέχετε σε κάτι που γνωρίζετε από την αρχή ότι θα υπάρξει και ένα τέλος.

    Όσο για τους stagers έχω να πώ ότι είναι τιμή τους που το ΠΑΣΟΚ καταργεί αυτό το σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας θεσμό και ότι πλέον τους απελευθερώνει από τα δεσμά της κομματοσκυλίας που οι ίδιοι εσέρνοντο από τη μύτη από τα λαϊκίστικα κομματικά επιτελεία και στελέχη ειδικά των βουλευτών της ΝΔ που τους είχαν ως όμηρους για να τους ψηφίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους.

    Η μαγκιά θα ήταν να σας μονιμοποιήσουν και όχι να σας εμπαίζουν όπως έκαναν οι κυβερνήσεις των 5.5 προηγουμένων ετών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά είστε τόσο ζώα μερικοί που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός ο εμπαιγμός δεν είναι Αγάπη και Συμμετοχή στην ανάγκη σας για εργασία αλλά κομματικό αλισβερίσι του χειρίστου είδους.

    Σε τι διαφέρετε εσείς από αυτούς που κατηγορούσατε ότι δεν σας μονιμοποίησαν ή δεν σας βρήκαν μόνιμη δουλειά στο δημόσιο ;
    Ίδιοι είστε όλοι σας και δεν μπορείτε να κατηγορείτε κανέναν χωρίς πρώτα να μην κατηγορείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ που τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο ΑΚΕΡΑΙΟ και ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεκίνησε τόσο δυναμικά.

    ΑΛΛΑΓΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΑΣ

    ΤΟ ΠΥΣΔΕ Α ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΝΜΕΝΟΙ [ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΑΚΕ]

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΗΝΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΣΚΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΑΚΕ

    Ο ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΗΡΩΣΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

    ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΛΜΕ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑ ΑΦΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ΄ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΥΣ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΆ, ΤΟΠΥΣΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΟΛΜΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ .... ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

    ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ

    ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ [ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ Η ΟΛΜΕ (Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ)] ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ

    ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΣΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ Η ΔΑΚΕ .... ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:O6 Nίκος ΠΑΣΟΚ.
    Ρέ Νίκο δέν είναι καλύτερα νά αυτοπροσδιορίζεσαι
    ώς Νίκος ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    Πιό Κίνημα ρέ Νίκο?
    Έν στάσει είναι,δουλικό στήν ΕΕ
    καί στούς αναμένωντες ρουσφετολάγνους
    θεσίτες.
    Καταλαβαίνεις?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    ΜΕ το αποκρουστικό ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΦΡΙΚΟ.ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!.
    Για να μας δείξει το πρόσωπο των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ THΣ
    CIA.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.
    .................................

    o ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ....ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ !!! ΤΟ Ζ Ω Ο Ν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση