GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ξυνίδης νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ...

Τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη πρότεινε για γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνεδρίαση...

Τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη πρότεινε για γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνεδρίαση, την πρώτη μετά τις εκλογές, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


12 σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...
    ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΓΙΟ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΞΥΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΜΕ ΧΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΩΝΕΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ... ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α)το 80-90% τον μονίμων στο δημόσιο...ειναι πασοκ !!!!τυχαίο??????
    β)το 99 ο γαπ μονιμοποιήσε stage 16 μηνα,τα φεκ τα ειδατε με την υπογραφή του??αλλο τότε που ηταν πρασινοι...??????
    γ)μιλάει και ο ραγκουσης για ισες ευκαιρίες που η ανιψιά του ειναι με σύμβαση στην κρατικοδίαιτη δεη εδώ και 2 χρόνια….αυτη θα την καταργήσει??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΞΥΝΙΔΗ
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μετά την "προστασία" Χρυσοχοίδη έρχεται η "διαφάνεια" Καστανίδη "


    Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοινώνει ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου ...
    Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος...Επομένως, το ότι είναι συνεργάτης της γυναίκας του και μέλος του κινήματος από το 1974 δεν θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση...

    της ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ.
    ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    DU1Το πολυπαιγμένο θεατρικό έργο «ψήφος εμπιστοσύνης» του κυνοβουλίου, έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου.

    Μία από τα ίδια. Αλλά πιο αναβαθμισμένα αυτή τη φορά.

    Η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση των κρατικών υποθέσεων, δεν μπορεί να μην φέρει και πάλι στη μνήμη μία ακόμα απεχθή μορφή εξουσίας. Αυτής που καταστρέφει ζωές και οράματα, που καταστέλλει, που δολοφονεί και εντείνει την εκμετάλλευση και την κρατική βία διαλαλώντας πως αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον.

    Ίδια κι απαράλλαχτη με τους προκατόχους της, αλλά με ένα απατηλό πρόσωπο με το οποίο μπορεί, αρχικά, να αποσπά τη συναίνεση σημαντικού μέρους του πληθυσμού, να εξαγοράζει συνειδήσεις να βρίσκει πρόθυμους συμμέτοχους στα έργα του. Αλλά και ένα ευρύ κύκλο συνενόχων που τους αντλεί από το αστείρευτο πηγάδι της αριστεράς, επαναστατικής και μη.

    Αλλά οι μάσκες σύντομα καταρρέουν. Αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάληξη κάθε εξουσιαστικού μηχανισμού που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας τις κρατικές υποθέσεις, αφού δεν μπορεί να αποβάλλει την πραγματική του φύση.

    Εκείνο όμως που συμβάλλει στο ξεμασκάρεμα είναι η δράση όσων αγωνίζονται. Σ’ αυτόν τον τομέα η συμβολή των αναρχικών ήταν σημαντικότατη, αφού αποτέλεσε, σε πολλές περιπτώσεις και τον πυροδότη για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών προς το κράτος συγκρούσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία ατής τη συμβολής στην κοινωνική δράση και την απογύμνωση του ΠΑΣΟΚ από τα φτιασιδώματα:

    Οι πορείες και οι διαδηλώσεις ενάντια στο στρατό, οι έντονες αντιπαραθέσεις με τις δυνάμεις καταστολής με αφορμή της επετείους της εξέγερσης του 1973 εναντίον της δικτατορίας.

    Η Πρώτη κατάληψη του Χημείου τον Μάιο του 1985, σαν άμεση αντίδραση στην κρατική καταστολή.


    Η Δεύτερη κατάληψη του Χημείου που ήρθε τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς με αφορμή τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου Μιχάλη Καλτεζά από τον μπάτσο Αθανάσιο Μελίστα.

    Η κινητοποιήσεις και οι συγκρούσεις με αφορμή την πυρηνική καταστροφή στο Τσέρνομπιλ, το 1986.

    Η έντονη και διαρκής παρουσία και δράση στις μαθητικές καταλήψεις και κινητοποιήσεις καθ’ όλη τη δεκαετία του 1990, με σταθμό τα εξεγερτικά γεγονότα στις 10 και 11 Γενάρη 1990.

    Η κατάληψη του πολυτεχνείου του 1995, για αλληλεγγύη στους εξεγερμένους των φυλακών που οδήγησε το κράτος και τους Πασοκικούς διαχειριστές του να εισβάλουν με τους σιδερόφρακτους στο χώρο του Πολυτεχνείου και να αιχμαλωτίσει 504 αναρχικούς και ανυπότακτους νεολαίους. Ο αντιχουντικός Βαλυράκης είναι ο εμπνευστής της εισβολής στο Πολυτεχνείο το ‘95, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε σε μετέπειτα τηλεοπτική του συνέντευξη.


    Η αλληλεγγύη των αναρχικών στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής ενάντια στην TVX GOLD.

    Οι συγκρούσεις για τον ΑΣΕΠ που έγιναν πανελλαδικά.

    Η «θερμή» υποδοχή στον Κλίντον το 1999.

    Το 2003, ήταν η χρονιά των αντιπολεμικών συλλαλητηρίων με αφορμή την εισβολή στο Ιράκ και η χρονιά της προεδρίας της Ελλάδας για την ΕΕ. Οι αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και ανυπότακτοι νεολαίοι έδωσαν ένα ανυπέρβλητο συγκρουσιακό παρών το 2003, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν και τα εμπόδια που στήθηκαν από τους πεμπτοφαλαγγίτες υποστηρικτές του συστήματος κυριαρχίας.

    Το Πασοκ δεν υστέρησε της προκατόχου του στην καταστολή και την ένταση της καταπίεσης κι εκμετάλλευσης.

    Τι να πρωτοθυμηθούμε…

    Λίγους μήνες μετά την εισβολή των εξαγριωμένων κουταλοφόρων της «πράσινης εναλλαγής» καταστέλλονται από τις Μονάδες Ειδικών Αποστολών (ΜΕΑ) οι καταλήψεις, αφού προηγούμενα ορισμένες απ’ αυτές οδηγήθηκαν σε απερίγραπτες καταστάσεις που έδωσαν την ευκαιρία στο κράτος να θέσει σε εφαρμογή την «δοκιμασμένη

    Καταστολή από τα ΜΑΤ αγροτικών κινητοποιήσεων με πλέον χαρακτηριστική την «επιχείρηση βουλκανιζατέρ»

    Στις 24/10/1991, εμπρησμός της πρυτανείας από τους μπάτσους, και η εισβολή μέσα στο Πολυτεχνείο, σε περίοδο μαθητικών καταλήψεων, μετά από επεισόδια που είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι, μετά τη λήξη μαθητικής πορείας.

    Την εισβολή στην ΑΣΟΕΕ, τη σύλληψη 52 αναρχικών και την καταδίκη τους σε 8 μήνες φυλάκιση τον Αύγουστο του ‘94.

    Πολυάριθμες συλλήψεις αναρχικών έξω από το Πολυτεχνείο στις 17/11/1994 αφού προηγούμενα έγινε εισβολή σε τέσσερις καταλήψεις στέγης με συνολικό αριθμό συλλήψεων 96 ατόμων.

    Η βίαιη καταστολή της πορείας των συνταξιούχων έξω από το μέγαρο Μαξίμου.

    Το Μάη του 2002 με πρωτοφανή αγριότητα οι κατασταλτικοί μηχανισμοί επιτίθενται στο Λιμάνι του Πειραιά σε βάρος των απεργών ναυτεργατών. Τότε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη χαρακτήριζαν τις κινητοποιήσεις ως «εκτροπή από τη νομιμότητα».

    Την ίδια χρονιά κτυπιούνται και οι αγρότες που προσπαθούν να φτάσουν στο μέγαρο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο ήταν η Ν.Δ. στην εξουσία το μπλογκ γέμιζε από ασχήμιες των πληρωμένων αγράμματων της Ρηγίλης για να βρίζουν χυδαία το ΠΑΣΟΚ. Τώρα η Τσουράπω ξεπόλυσε τα σαϊνια της δουλογιακάδες να λένε τι; Άρες μάρες κουκουνάρες και να πετροβολάνε στον ουρανό. Δεν γνωρίζουν πως όταν πετροβολάς τον ουρανό οι πέτρες πέφτουν στο κεφάλι τους; Αλλά τι κεφάλι διαθέτουν;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    ΜΕ το αποκρουστικό ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΦΡΙΚΟ.ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!.
    Για να μας δείξει το πρόσωπο των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ THΣ
    CIA.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ 2005 Η ΤΟ 2006.
    ΚΑΛΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ..... ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΣΕΠ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΤΟ 2004 ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΗΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΣΑΛΤΙΠΑΓΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΞΑΜΕ.
    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ. ΜΟΛΙΣ 7000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004.
    ΤΑ 99% ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΜΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΛΑΚΑ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Ε.Ε

    Η Ε.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ.

    Η ΕΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση