GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή επίθεση στον Σαμαρά από τον Μεϊμαράκη...

...για το ..."δάκρυ του εθνάρχη"! . Σκληρή επίθεση στον Αντ. Σαμαρά έκανε, μιλώντας στην ΚΕ της ΝΔ, ο Β. Μεϊμαράκης δείχοντας ότι...

...για το ..."δάκρυ του εθνάρχη"!
.
Σκληρή επίθεση στον Αντ. Σαμαρά έκανε, μιλώντας στην ΚΕ της ΝΔ, ο Β. Μεϊμαράκης δείχοντας ότι έχει στρατευθεί ανοιχτα πλέον με την Ντ. Μπακογιάννη: «Θα υπηρετήσω όποιον εκλεγεί, δεν διεκδικώ καμία θέση ευθύνης. Τη βάση δεν τη θέλουμε ούτε για να μιλήσει. Τη θέλουμε μόνο για χειροκρότημα και ψηφοφορία. Μην μας προκαλείτε. Μην μας το παίζετε συναισθηματικά. Μιλήστε πολιτικά. Μην μας λέτε ότι δεν πρόδωσα το δάκρυ του εθνάρχη, γιατί εντολή του εθνάρχη δεν ήταν διασπάστε την παράταξη και ρίξτε την κυβέρνηση. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται» είπε και κατήγγειλε, ταυτόχρονα, όσους θεωρούν "μηχανισμούς" την Κεντρική Επιτροπή και το συνέδριο του κόμματος...

20 σχόλια

  1. http://yiannas.pblogs.gr/2009/10/anoihth-epistolh-ston-k-hrysoho-dh-gia-ton-anaiteio-xylodarmo-mo.html
    Ανοιχτή Επιστολή στον κ. Χρυσοχοϊδη γιά τον αναίτειο ξυλοδαρμό μου από αστυνομικούς της Σαλαμίνας
    χωρίς σχόλια Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

    Παρακαλώ τους φίλους και φίλες αν το επιθυμούν, ν' αναρτήσουν αυτήν την επιστολή.

    Συγγνώμη αν δεν γράφω καλά, μα δεν είμαι καλά...

    woman11.jpg

    Kύριε Χρυσοχοϊδη είμαι η bloger Arkouda.

    Κάποιος μου είπε ν' αποτανθώ σ' εσάς γιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Δεν θα το έκανα αν δεν με ενημέρωνε κάποια γνωστή πως διάβασε την εγγραφή μου και πήρε στο Αστυνομικό Τμήμα απ' όπου κι οι αστυνομικοί που με ξυλοκόπησαν και της αρνήθηκαν την ύπαρξη του συμβάντος. Μία δικηγόρος πήρε τηλέφωνο τρεις φορές, της έλεγαν πως έχουν δουλειά και θα την πάρουν και δεν την πήραν τελικά στο τηλέφωνο. Δηλαδή δεν υπήρξα...

    Θα περάσω την προηγούμενη εγγραφή μου γιά μιά ιδέα, η ουσία όμως είναι πως ζω μιά Κόλαση εδώ και δυό χρόνια απ' τη στιγμή που ασχολήθηκα με το λαθρεμπόριο αδέσποτων. Καταδιώκομαι από εγκληματίες και παράνομους που χρησιμοποιούν το Ελληνικό Κράτος γιά να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους και το παράνομο χρήμα, την όποια θέση έχουν, τις γνωριμίες τους κλπ γιά να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους.

    Αφορμή γιά να σας γράψω αυτά στάθηκε ο προχθεσινός αναίτειος ξυλοδαρμός μου από 3 νέους αστυνομικούς. Η αιτεία είναι το λαθρεμπόριο αδέσποτων, η προσπάθεια μου να ενημερωθώ και να ενημερώσω τον κόσμο γιά το τι συμβαίνει. Άπειρα στοιχεία και άρθρα που θα μπορούσαν να πείσουν και τον πιό άπιστο Θωμά βρίσκονται στο blog μου Arkouda στην ηλεκτρονική διεύθυνση

    http://yiannas.pblogs.gr/

    Το λαθρεμπόριο αδέσποτων δεν είναι 17 Νοέμβρη Κ. Χρυσοχοϊδη. Ποιός καίγεται τώρα γιά τα μαρτύρια των ζώων??? Είναι ένα έγκλημα, μιά παράνομη πράξη που δεν έχει καν ποινές. Κρύβει όμως τόση βρωμιά και εγκληματικότητα, εμπλέκονται σ' αυτό εκτός των "αφανών ηρώων" και τόσοι επιφανείς κύριοι και κυρίες, χρηματοδοτεί τόσες άλλες παράνομες δραστηριότητες, που νομίζω πως θα έπρεπε να διαθέσετε και λίγο απ' τον χρόνο σας σ' αυτό...

    Παρακαλώ επίσης να διατάξετε έρευνα γιά να ερευνηθεί το θέμα του ξυλοδαρμού μου από τους αστυνομικούς της Σαλαμίνας.

    Εγώ δέχομαι εδώ και δυό χρόνια συνεχή συστηματικά οργανωμένα χτυπήματα απ' όλες τις πλευρές. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να επιζήσω... Είμαι 49 χρονών. Έχω προβλήματα υγείας. Στην προκείμενη περίπτωση, θα μπορούσε ήδη να είχα πεθάνει από καρδιά από την επίθεση και το σοκ. Τουλάχιστον ας σωθούν κάποιοι άλλοι, ας σωθούν κάποια ζώα από τα μαρτύρια...

    Αν τ' αποφασίσετε να βοηθήσετε, στη διάθεση σας γιά περισσότερα στοιχεία.

    _________________________________________________

    "Τρείς αστυνομικοί με σημάδευαν με τα όπλα, με χτυπούσαν, ο ένας φώναζε σπάσ' το χέρι, μέσ' τη νύχτα"

    Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

    Είμαι σαν πεθαμένη. Τα χέρια μου είναι σμπαράλια. Το σώμα μου όλο με πονάει. Εχθές το βράδυ δέχθηκα μέσα στο σκοτάδι επίσκεψη τριών αστυνομικών, που κατέληξε να εξελιχθεί σε επίθεση και ξυλοδαρμό εναντίον μου. Προσπαθούσαν να με σύρουν βίαια μέσα στο αυτοκίνητο, να μου βάλουν χειροπαίδες, μου έβγαλαν τα όπλα και με συμμάδευαν κι οι τρείς, με χτυπούσαν κι οι τρείς, με πάταγαν κάτω, ούρλιαζα ζητόντας βοήθεια, φωνάζοντας πως δεν είναι αστυνομικοί, μα λαθρέμποροι, γιατί δεν περίμενα ποτέ αστυνομικοί να φερθούν έτσι. Όσο αντιστεκόμουν να μην μπω στο αμάξι μου είχαν βάλει χειροπαίδες στο ένα χέρι και προσπαθούσα να μην βάλουν και στο άλλο. Φώναζε ο ένας "σπάσ' της το χέρι σπάστ' της το χέρι". Με άφησαν μετά από πολύ ώρα. Θα ξαναγράψω πάλι όταν μπορώ. Το πρωί είχε πάλι πυροβολισμους. Σας παρακαλώ δημοσιοποιείστε το κείμενο. Βοηθείστε με.
    ______________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ______________________________

    Ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στα δυό χρόνια που ασχολούμαι με το λαθρεμπόριο αδέσποτων, ότι μου έχει συμβεί, ότι χτυπήματα έχω δεχθεί σε καθημερινή βάση, συνδέονται με αυτό.

    Περίμενα ένα νέο μεγάλο χτύπημα, που μπορεί να στοίχιζε τις ζωές των ζώων μου ή τη δική μου ζωή, δεν το περίμενα από αστυνομικούς...

    Τελευταία κι από διαφορετικά χείλη, είχα ακούσει να ψιθυρίζονται τα εξής:

    "Θα φύγει αυτή, θα μπούμε μέσα, θα τα πάρουμε δυό - δυό, να τα πάμε..."!!!

    Ποιά θα φύγει, πού θα μπούνε, ποιά θα πάρουν, πού θα τα πάνε???

    Μα συνέβαιναν κι άλλα πολλά που τώρα δεν μπορώ ν' αναφέρω.

    Γιά να επανέρθω στο θέμα της επίθεσης των αστυνομικών, όταν μ' έσερναν γιά να με βάλουν στο αυτοκίνητο αισθάνθηκα πως δεν θα έβγαινα ζωντανή από εκεί μέσα. Το σίγουρο πως δεν θα ξαναέβλεπα τα ζώα μου ζωντανά...Ούρλιαζα ζητόντας βοήθεια και πάλευα να ξεφύγω και μου έλεγαν:

    "Τί φωνάζεις αφού δεν θα έρθει κανείς???"!!!

    Δεν το ήξεραν και δεν ήθελαν ν' ακουσθώ... Δεν ήθελαν μάρτυρες πλην των εμπλεκομένων. Γιατί το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν όταν είρθαν ήταν, αν ήταν κανείς μαζί μου στο σπίτι, ερώτηση που μου φάνηκε ύποπτη. Το ίδιο με ρώτησε απ' το τηλέφωνο ο αξιωματικός υπηρεσίας όταν του μίλησα μετά!

    Είρθε όμως κάποια... Η Ελένη που έλεγε παλιά πως πρέπει να με σκοτώσουν και που ο αστυνομικός ανέφερε πως εκείνη τους κάλεσε. Έκανε πως ήθελε να βοηθήσει, πως με λυπόταν, όπως με πατούσαν κάτω και με χτυπούσαν οι αστυνομικοί, μα έπεσε κι αυτή πάνω μου με το ογκώδες σώμα της κι έβαζε τα αρωματισμένα της χέρια στο πρόσωπο μου, να μην ακούγεται η φωνή μου.

    Έλεγε: "Γιάννα κοριτσάκι μου, γιά το καλό σου έχουν έρθει οι αστυνομικοί. Μπες μέσα στο αυτοκίνητο σε παρακαλώ. Πρέπει να πας μαζί τους."!

    Γύρισα το κεφάλι μου όσο μπορούσα και συνέχισα να ουρλιάζω προσπαθόντας πάντα να μην μπω στο αυτοκίνητο. Φαίνεται πως βγήκαν κι άλλοι από τον πάνω δρόμο κι έτσι σιγά - σιγά μου έβγαλαν τις χειροπαίδες και με άφησαν να πάω σπίτι γιά να πιώ νερό γιατί με πονούσε η καρδιά μου, αν κι έλεγαν ακόμη και τότε πως θα μου δώσουν νερό στο τμήμα!!!

    Το πρωί ο άντρας της ο Τιμολέων έφθασε ως την πόρτα του σπιτιού μου και στέκονταν και μοστράριζε καμαρωτός εκτός απ' την τεράστια κοιλιά του και μιά τεράστια καραμπίνα...

    Συνέβησαν πολλά, θα συμβούν κι άλλα...

    Όσο κι αν πονά το σώμα κι η ψυχή μου, έχω ζωντανά πλάσματα να φροντίσω, να προστατέψω... Πρέπει να προστατέψω και τη δική μου ζωή. Θα γράφω όποτε μπορώ, αν μπορώ. Κάποια πράγματα θα μπουν πάλι στον φάκελο "του Άγνωστου Πόλεμου" γιά το λαθρεμπόριο αδέσποτων.
    http://yiannas.pblogs.gr/2009/10/anoihth-epistolh-ston-k-hrysoho-dh-gia-ton-anaiteio-xylodarmo-mo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΒΑΣΤΑΖΕ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΘΝΕΡΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΥΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ.Ε 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΑΝΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έβλεπα στον ΣΚΑΙ στις 28/10/2009 την Ελληνοφρένεια και με κάθε επιφύλαξη το αναμεταδίδω μήπως και είναι μοντάζ του σταθμού, και εύχομαι να είναι μοντάζ, είχε λοιπόν τον Μητσοτάκη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, και το κομμάτι αυτό που είδα αναφερόταν στην ζωή στην Γερμανική κατοχή.
    Έλεγε λοιπόν ο Μητσοτάκης για το πώς επέζησε και ομολογουμένως με μεγάλη σοβαρότητα, ότι είχε τρεις ταυτότητες, μία φοιτητή, μία στρατιώτη από την Κρήτη, και μια Δικηγόρου, έτσι λοιπόν κατάφερνε και έπαιρνε τρεις μερίδες την ημέρα από τα συσσίτια που γινόταν για τους πεινασμένους.
    Καλά αν αυτό είναι αλήθεια δεν ντρέπεται, δεν έχει τσίπα πάνω του, που δίπλα του στον δρόμο πέθαιναν ανθρώποι από την πείνα;
    Εάν όμως ήταν μοντάζ, πράγμα που εύχομαι, και επειδή ήταν πολύ καλό, ο σταθμός μάλλον θα πρέπει να το πει το συντομότερο, διότι η εικόνα και η διαπίστωση ήταν τραγική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Τρίτη της Λαμπρης,28 τ' Απρίλη του 1992,αυτες τις μέρες συμπληρώνονται 17μισυ χρόνια,ο
    Κ. Γ.Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δημόσια δήλωση, δακρύζοντας:

    " ...ΕΛΠΙΖΩ,ΣΥΝΕΠΩΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΣΤΑΖΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΘΩΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ Ο ΖΑΧΟ ΕΙΧΕ ΕΥΘΥΞΙΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΕ.
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΙ ΧΙ ΧΟ ΧΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΝΤΡΑΠΟΥ ΝΤΡΑΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ. ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΕΡΡΙΞΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΕΣΤΡΙΨΕ ,
    ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ.ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΡΕΙ. ΕΤΑΞΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ.ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε σπίτι σου ρε Ντοράκια.
    Σε τσούζει που η Βάση θέλει να βγάλει τον Σαμαρά, αντί για τη φιλενάδα σου, έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ;


    ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑΡΗΓΑ ;

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάλι καλά που θα ψηφίσουν και τα μέλη, λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί άραγε να πετροβολεί το Σαμαρά ?
    Διότι προηγείται !
    Είναι απολύτως προφανές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ,Η ΝΤΟΡΑΚΗΣ,ΕΙΟΚΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΣΥΤΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ,Η ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Η ΝΤΟΡΑ,
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ , ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΠΕΤΙ
    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΥΖΕΥΤΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΗ.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διακρίνω έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
    στα ζώα πασοκ.
    - τα οποία περιμέναν όπως παλιά, ξέχειλα κρατικά ταμεία, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τώρα όμως ανακλαύπτουν σιγά-σιγά,
    ότι ο κουμπαράς έχει μόνο δεκάρες τσίγγινες - ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ-.
    Για να γεμίσει θέλει πολύ δουλειά.
    ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Και αν το καταλαβαίνουν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ !

    στα αρχίδια μας παδάκια.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το κορίτσι που γράφει την πρώτη ανάρτηση , μάλλον τα έχει πάρει ψιλωμένα.
    Δεν βγαίνει άκρη μ¨αυτά που γράφει. Κάτι λέει για εμπόριο αδέσποτων , αλλά τι ...στην σελίδα της πολύ ψυχώ... μάλλον το κορίτσι θέλει περίθαλψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.


    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μειμαράκη πούστη προδότη συνωμότη γλείφτη της Ντόρας και του αρχιπροδότη του Μητσοτάκη, ξέρεις τι σε περιμένει μετά την εκλογή του Σαμαρά? θα βρεθείς καβάλα στα αρχίδια μου μαλάκα ύπουλε δολοπλόκε της κακιάς ώρας. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοιτάζω κάτι παλιές φωτογραφίες από την ΟΝΝΕΔ που ήσουν πειναλέος και έτρεχες πίσω από την ντόρα μαζί με τον άλλο αγωνιστή τον βουλγαράκη. O δεύτερος ήταν μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο και ιδεολόγος της παράταξης (αν δεν πιστεύεις δες το έσχες του , το πόθεν είναι λίγο πολύ γνωστό).
    Τελικά αν και ψηφίζω 35 χρόνια ΝΔ τώρα κατάλαβα τι σκυλολόι είχε μαζευτεί και τι μαλακίες έλεγαν απλά και μόνο για να κονομήσουν (ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ)

    ΒΒΒΒΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΤΤΤΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση