GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγάλο στοίχημα...

Από τον Χρήστο Λουτράδη . Γιατί οι μικροαστοί δεν είναι ποτέ κυνικοί: η πίστη στην ύπαρξη και την πρακτικότητα των γενικώς αποδεκτών κανόνων...

Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Γιατί οι μικροαστοί δεν είναι ποτέ κυνικοί: η πίστη στην ύπαρξη και την πρακτικότητα των γενικώς αποδεκτών κανόνων της ηθικής τους παρέχει ένα αίσθημα πρόσθετης ασφάλειας.-Παναγιώτης Κονδύλης.
Άλλα είναι σχεδόν πάντοτε ανόητοι, θα προσέθετα. Είναι σίγουρο ότι και αυτή η κυβέρνηση θα πέσει σε λάθη, παλινωδίες και μη έγκαιρες αντιδράσεις. Το μεγάλυτερο κέρδος όμως απο την νέα κυβέρνηση του Παπανδρέου και των στελεχών που το απαρτίζουν, και όχι του ΠΑΣΟΚ, το ζούμε απο της 5 Οκτωβρίου. Είναι η αισθητική αναβάθμιση της πολιτικής μας ζωής. Καταρρίφθηκε επιτέλους η επέλαση του βλάχου μικροαστού της αρπαχτής και της ρεμούλας. Καταρρίφθηκε ως το προς το χρώμα. Αναμένω να δω και την διάλυση των επίδοξων πράσινων τροκτικών. Γιατί μερικά απο αυτά έχουν βγει ήδη παγανιά μερικά δε απο αυτά φορέσαν τώρα πράσινο κουστούμι.Μέχρι τότε...
Στο επανιδείν.

11 σχόλια

  1. Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Ε Σ - Π Α Σ Ο Κ Ο Ι
    no 1.
    Το είχε το... x-factor ο νέος Γ.Γ του υπουργείου δικαιοσύνης

    Δεν έκρυβε την χαρά του ο νέος Γ.Γ. του υπουργείου δικαιοσύνης Γ.Δημήτραινας που μέσα σε 24 ώρες με την μέθοδο του X-FACTOR επελέγη ανάμεσα σε 800 υποψηφίους!

    Πραγματικά πρέπει να έχει μεγάλες δυνατότητες για...τον πέρασε τόσο γρήγορα η κριτική επιτροπή του Χ-FACTOR του υπουργείου δικαιοσύνης.
    Τώρα έρχονται οι άλλοι γενικοί με τον ίδιο αδιάβλητο τρόπο.

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται. Η νέα κυβέρνηση υλοποιεί μόνο μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και των κουκουλοφόρων.

    Μετά τα ραντεβού του υπουργού προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη με τον μαφιόζο Πακιστανό λαθρεμπόρων ανθρώπων, που τον καταζητεί η Ιντερπόλ, τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού που κυνήγησε τις Αφρικανές ιερόδουλες, και τη συγνώμη προς τους πολιτικούς προστάτες των κουκουλοφόρων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. εισηγήθηκε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο την κατάργηση της νομοθετικής διάταξης για την κουκούλα. Η κατάργηση της κουκούλας ως επιβαρυντικής περίστασης, όπως ανέφερε, ο κ. Καστανίδης, ήταν προεκλογική εξαγγελία της Κυβέρνησης, ενώ η σχετική διάταξη θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

    Ταυτόχρονα, απολύουν χιλιάδες πραγματικά Ελληνόπουλα, που δούλευαν ανασφάλιστα στο δημόσιο τομέα, και προσλαμβάνουν επόπτες της μαφίας μέσα στα αστυνομικά τμήματα.
    Οι «σοσιαλιστές» , μέσα σε δύο εβδομάδες, ανακοίνωσαν ότι δίνουν ψήφο στους λαθρομετανάστες, άφησαν ελεύθερους 1200, που ήταν για απέλαση, ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρηθεί η ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες δεύτερης γενιάς, κατάργησαν τη διάταξη για την κουκούλα, και δεν καταργούν το διόδια των εργολάβων. Ταυτόχρονα κορόιδεψαν 20.000 ανθρώπους που έστειλαν βιογραφικά για 80 θέσεις γενικών γραμματέων,και ο κρατικικός μηχανισμός περιμένει τον διαγωνισμό για να δουλέψει.Οι γυναίκες θα πάρουν σύνταξη στα 65.

    Οσοι τους ψήφισαν θα τραβούν πιστεύω τα μαλλιά τους.

    Το 43% έδωσε αυτοδυναμία στην κουκούλα, στον Πακιστανό λαθρέμπορο ανθρώπων, και τον ΣΕΒ

    «Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τα δανεικά και με τα ψέματα». δήλωσε ο (πασόκος) πρόεδρος του πράσινου ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch.

    «Η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, πρόσθεσε, απαιτεί αποφασιστικά μέτρα και επώδυνες αποφάσεις. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας στους ευρωπαίους εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιταγή των Βρυξελλών. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εθνικός στόχος» πρόσθεσε.
    Τους εθνικούς στόχους επομένως τους βάζει ο πράσινος ΣΕΒ.
    Τώρα είναι αργά. Το λάθος έγινε.

    Ας κοιτάξουν να το διορθώσουν στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

    Μαύρο στους πασοκοκουκουλοφόρους.
    Μαύρο στους πασοκολαθρομετανάστες.
    Μαύρο στο βαθύ Πασοκ των τραπεζιτών και του ΣΕΒ.
    Μαυρο στους Πασοκοαπατεώνες!
    Λευτεριά στους Ελληνες!
    Εθνική αντίσταση τώρα!
    Ξέρετε γιατί!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο Γιωργάκης έβαζε την υπογραφή του για να μονιμοποιηθούν παιδιά που απασχολούνταν σε προγράμματα stage το 1999... όλα ήταν ωραία και καλά... όταν ένα χρόνο μετά μονιμοποιούσαν όσους δεν πρόλαβαν να μονιμοποιήσουν το 1999... όλα συνέχιζαν να είναι ωραία και καλά... τώρα ξαφνικά τα stage τους βρόμισαν... τους πιστεύει άραγε κανείς; ... υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην ξέρει ότι έχουν βρει ήδη άλλο τρόπο προκειμένου να βολέψουν τους πρασινοφρουρούς που φωνάζουν για το άλλο κόλπο με τα βιογραφικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΕ ΖΟΥΡΓΕΛΟ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΠΑΡΩΠΙΔΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.


    Τελείωσε πριν λίγο η συνεδρίαση η οποία έκρινε την τύχη όλων αυτών των παιδιών που απασχολούντα στα stage. O Πάγκαλος μετά το τέλος της συνεδρίασης ανακοίνωσε τα εξής:
    1) Καταργούνται τα stage στο δημόσιο
    2) Θα επιτρέπονται μόνο στον ιδιωτικό τομέα μόνο και μόνο αν πληρούν τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης...


    και ασφάλισης.
    3) Τα προεκλογικά stage θεωρούνται παράνομα και όσοι έχουν δουλέψει μέχρι στιγμής δε θα πληρωθούν.
    4) Τα stage που λήγουν δε θα ανανεώνονται
    5) Θα προσληφθεί μόνιμο προσωπικό για να καλύψει πάγιες και διαρκής ανάγκες.
    6) Σε ερώτηση για το τι θα γίνει σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι στα προγράμματα προσφύγουν στα δικαστήρια, ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε πως « Ο κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να καταφύγει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει το δίκιο του».

    θες να μας πεις ρε σουργελο λουτραδη οτι αυτο δεν ειναι επανιδρυση του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΡΤΑΤΟΥΣ???

    ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μετά την "προστασία" Χρυσοχοίδη έρχεται η "διαφάνεια" Καστανίδη "


    Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοινώνει ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου ...
    Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος...Επομένως, το ότι είναι συνεργάτης της γυναίκας του και μέλος του κινήματος από το 1974 δεν θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση...

    της ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ.
    ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Α Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΑΣ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...
    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΛΠ...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ??

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και τέλεια την διακυβέρνηση της χώρας.

    Πολύ καλά κάνει και σταματάει τα stage και όσοι βγαίνουν στα σκατοκάναλα και κλαψουρίζουν ότι θα κάνουν συγκεντρώσεις και θα κλείσουν το κέντρο θα πρέπει να μάθουν ότι αν δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά μου εξαιτίας τους,θα τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν γιατί πολύ απλά όσοι τώρα σκούζουν και κλαψουρίζουν ήταν αυτοί που έτρεχαν σε Βουλευτές και Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για να τους προσλάβουν στα stage με το απίστευτο δικαιολογητικό ότι θα πάρουν επιπλέον μόρια για να μπουν και αυτοί οι τεμπελχανάδες στο ελληνικό δημόσιο για να τους τρέφουμε οι άλλοι μισοί μαλάκες έλληνες.

    Και καλά σκέφτομαι ,αυτοί κοματόσκυλα ήταν και τη δουλειά τους έκαναν.
    Δεν υπάρχει ένας,μα ένας από αυτούς τους σκατοδημοσιογράφους που έχουν πουληθεί στους εργοδότες τους,για να τους ρωτήσει το εξής απλό ερώτημα :

    Γιατί εγώ που δεν είχα γνωστό Βουλευτή να γλύψω δεν μπήκα έστω σε πρόγραμμα stage για να πάρω μετά τα μόρια που θα τα χρησιμοποιούσα στο ΑΣΕΠ ενώ έχω μεταπτυχιακό και πολλά άλλα χαρτομάνια ως βεβαιώσεις της ακαδημαϊκής μου καριέρας καθώς και της 20ετούς προϋπηρεσίας μου στον ιδιωτικό τομέα όπου και τα ένσημα μου είχα και όλα ;

    Με μία λέξη γιατί να μοριοδοτούνται αυτοί που συμμετέχουν σε πρόγραμμα stage που με μέσο προσλαμβάνονται σε αυτό για να τους τακτοποιήσει ο χώριατος βουλευτής τους και εγώ με τα ίδια ή με περισσότερα προσόντα, που δεν έχω όμως μπάρμπα στη Κορώνη ,να τους βλέπω να με ξεπερνούν στα μόρια στις σχετικές προσλήψεις από τον ΑΣΕΠ;

    Ας μου το εξηγήσουν αυτό το παράδοξο της υπόθεσης stage και μετά ας βγαίνουν να κλαψουρίζουν.
    Δεν ήξεραν ότι οι βουλευτές τους,τους τακτοποιούν αλλά δεν τους μονιμοποιούν στο κακόμοιρο το Δημόσιο και ότι μια μέρα ως συμβασιούχοι ή ως συμμετέχοντες στα stage θα απολυθούν;

    Γιατί θα πρέπει γαμώ τη πουτάνα σας μέσα γαμώ ,οι συμβασιούχοι και οι stagers ντε και καλά να μομιμοποιούνται στο δημόσιο με τις όποιες αδιαφανείς διαδικασίες ;

    Συμβασιούχος σημαίνει από τη λέξη και μόνο βρε αμόρφωτα και αστοιχείωτα γαϊδούρια ότι είναι αυτός ή αυτοί που εργάζονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου και που δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι.
    Όταν υπογράφετε μια σύμβαση να ανοίγετε τα στραβά σας και να τη διαβάζετε ζώα και όλα αυτά περί απόλυσης είναι μπαρμπούτσαλα.
    Εσείς θέλετε και συμμετέχετε σε κάτι που γνωρίζετε από την αρχή ότι θα υπάρξει και ένα τέλος.

    Όσο για τους stagers έχω να πώ ότι είναι τιμή τους που το ΠΑΣΟΚ καταργεί αυτό το σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας θεσμό και ότι πλέον τους απελευθερώνει από τα δεσμά της κομματοσκυλίας που οι ίδιοι εσέρνοντο από τη μύτη από τα λαϊκίστικα κομματικά επιτελεία και στελέχη ειδικά των βουλευτών της ΝΔ που τους είχαν ως όμηρους για να τους ψηφίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους.

    Η μαγκιά θα ήταν να σας μονιμοποιήσουν και όχι να σας εμπαίζουν όπως έκαναν οι κυβερνήσεις των 5.5 προηγουμένων ετών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά είστε τόσο ζώα μερικοί που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός ο εμπαιγμός δεν είναι Αγάπη και Συμμετοχή στην ανάγκη σας για εργασία αλλά κομματικό αλισβερίσι του χειρίστου είδους.

    Σε τι διαφέρετε εσείς από αυτούς που κατηγορούσατε ότι δεν σας μονιμοποίησαν ή δεν σας βρήκαν μόνιμη δουλειά στο δημόσιο ;
    Ίδιοι είστε όλοι σας και δεν μπορείτε να κατηγορείτε κανέναν χωρίς πρώτα να μην κατηγορείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ που τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο ΑΚΕΡΑΙΟ και ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεκίνησε τόσο δυναμικά.

    ΑΛΛΑΓΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=papandreou-needs-to-be-more-cautious-this-time-says-greek-expert-2009-10-23

    Λουτράδης - Ηρακλείδης οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    ΜΕ το αποκρουστικό ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΦΡΙΚΟ.ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!.
    Για να μας δείξει το πρόσωπο των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ THΣ
    CIA.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.
    .................................

    o ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ....ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ !!! ΤΟ Ζ Ω Ο Ν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση