GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με την άποψη Αβραμόπουλου ο Σπηλιωτόπουλος...

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην ΚΕ της ΝΔ, τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου και από τους φίλους του κόμματος: «Από τη στιγμή που δεν π...

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην ΚΕ της ΝΔ, τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου και από τους φίλους του κόμματος: «Από τη στιγμή που δεν πήγαμε με το καταστατικό, ας αφήσουμε όσους υιοθετούν τις αρχές και τις αξίες να έχουν λόγο. Μετά τη μεγάλη ιστορική ήττα θα έπρεπε να τοποθετηθούμε στο δίλλημα: Ή να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας ή να τολμήσουμε με γενναιότητα να δούμε τις πολιτικές που μας οδήγησαν στην ήττα και τις πολιτικές που χρειάζονται για να βγούμε μπροστά».

8 σχόλια

  1. Έβλεπα στον ΣΚΑΙ στις 28/10/2009 την Ελληνοφρένεια και με κάθε επιφύλαξη το αναμεταδίδω μήπως και είναι μοντάζ του σταθμού, και εύχομαι να είναι μοντάζ, είχε λοιπόν τον Μητσοτάκη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, και το κομμάτι αυτό που είδα αναφερόταν στην ζωή στην Γερμανική κατοχή.
    Έλεγε λοιπόν ο Μητσοτάκης για το πώς επέζησε και ομολογουμένως με μεγάλη σοβαρότητα, ότι είχε τρεις ταυτότητες, μία φοιτητή, μία στρατιώτη από την Κρήτη, και μια Δικηγόρου, έτσι λοιπόν κατάφερνε και έπαιρνε τρεις μερίδες την ημέρα από τα συσσίτια που γινόταν για τους πεινασμένους.
    Καλά αν αυτό είναι αλήθεια δεν ντρέπεται, δεν έχει τσίπα πάνω του, που δίπλα του στον δρόμο πέθαιναν ανθρώποι από την πείνα;
    Εάν όμως ήταν μοντάζ, πράγμα που εύχομαι, και επειδή ήταν πολύ καλό, ο σταθμός μάλλον θα πρέπει να το πει το συντομότερο, διότι η εικόνα και η διαπίστωση ήταν τραγική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε η κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς τα παιδιά, θα προσληφθούμε καταλαμβάνοντας και την ανάλογη θέση, και θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ ) για όλα τα Πέτρινα χρόνια που πέρασαν κανονικά, ως εργαζόμενοι, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ .ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΑΙΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟ
    ΤΡΕΦΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΣΤΟ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΕΚΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΣΙΕ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΤΟ 2004 ΚΑΙ 2007 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ????ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επίπεδο κάποιων σχολιαστών εδώ μέσα δεν πρέπει να συμβαδίζει με το κόμμα που μπορεί να υποστηρίζουν. Μπορούν να επιχειρηματολογήσουν και πιο σεμνά. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τα υβριστικά τους σχόλια. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτός ο τύπος δεν ντρέπεται που βγαίνει και μιλάει,τί έργο έκανε σε δύο υπουργεία ?αυτός αν έδιωξε κόσμο απο την ΝΔ
    Και πούσε μωρό πολύ σε προωθεί ..........τελευταία το συγκρότημα Λαμπράκη ,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση