GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλη έκπληξη στο ΠΑΣΟΚ...

Δεν βγήκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο δύο από την επίσημη πρόταση. Στην θέση τους, οι δύο υποψήφιοι εκτός "γραμμής"... . Μετά την έκπλ...

Δεν βγήκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο δύο από την επίσημη πρόταση. Στην θέση τους, οι δύο υποψήφιοι εκτός "γραμμής"...
.
Μετά την έκπληξη στην εκλογή (εδώ) για νέο Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, μια δεύτερη έκπληξη σημειώθηκε στην εκλογή του νέου Πολιτικού Συμβουλίου. Δεν εξελέγησαν δύο από τους υποψηφίους που περιλαμβάνονταν στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου: Η Πετρούλα Ντελεδήμου και ο Κώστας Τάτσης. Στη θέση τους εξελέγησαν οι δύο που είχαν αυτοπροταθεί, εκτός "γραμμής". Η Χ. Κίσκηρα και ο Δ. Σακελλάρης.

25 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΟΙΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΑΣ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...
    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΛΠ...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ??

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα συγχαρητηρια μου σε οσους ταλαιπωρους ειναι σε stage και ψηφησαν πασοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

    ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλοιμονο αν δεν σκεπτονται ελευθερα,αλλιως δεν εχει λογο η ψηφοφορια πολυ ευχαριστημενοςειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κλειστε το ρε παιδια τη ρημαδι το κολο κομμα σας και τους γραμματεις του και τους εκτελιστικαριους ..... δεν πηρατε χαμπαρι οτι ο κοσμος δεν μας ψηφισε γι αυτο που ειμασταν αλλα γι αυτο που πρεπει να γινουμε.......... ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΝΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΣΟΚ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΒΑΛΕ ΤΕΛΟς ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να αφησει ολους τους δεξιους.Και τον Παγαγοπουλο της ΕΡΤ φυσικα.Εαν νομιζεις Γιωργακη ο,τι μπορεις να κανεις οτι θελεις,θα εχεις χειροτερη τυχη απο τον Καραμανλη.Με φλωρους δεν θα κανεις διακυβερνηση.Προσεξε την αλλη φορα,οτι προτεινεις θα καταψηφισθει.Ενας Πασοκος πιο παλιος απο εσενα.Προσεξε το βραδυ μην δεις τον πατερα σου στον υπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παναγιωτακόπουλος είναι ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ποτέ δεν πήρε κυβερνητική θέση πάντα παρέμεινε στο κομμα η υποψηφιότητά του δέν σημαίνει σε καμιά περίπτωση κίνηση αμφισβήτησης του Παπανδρέου.Το ΠΑΣΟΚ είναι καί θα πρέπει να μείνει δημοκρατικό κόμμα,να διευρύνει μάλιστα την εσωτερική του δημοκρατία.
    Μήν αρχίζουν λοιπόν κάποιοι να βλέπουν προβλήματα,δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και τέλεια την διακυβέρνηση της χώρας.

    Πολύ καλά κάνει και σταματάει τα stage και όσοι βγαίνουν στα σκατοκάναλα και κλαψουρίζουν ότι θα κάνουν συγκεντρώσεις και θα κλείσουν το κέντρο θα πρέπει να μάθουν ότι αν δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά μου εξαιτίας τους,θα τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν γιατί πολύ απλά όσοι τώρα σκούζουν και κλαψουρίζουν ήταν αυτοί που έτρεχαν σε Βουλευτές και Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για να τους προσλάβουν στα stage με το απίστευτο δικαιολογητικό ότι θα πάρουν επιπλέον μόρια για να μπουν και αυτοί οι τεμπελχανάδες στο ελληνικό δημόσιο για να τους τρέφουμε οι άλλοι μισοί μαλάκες έλληνες.

    Και καλά σκέφτομαι ,αυτοί κοματόσκυλα ήταν και τη δουλειά τους έκαναν.
    Δεν υπάρχει ένας,μα ένας από αυτούς τους σκατοδημοσιογράφους που έχουν πουληθεί στους εργοδότες τους,για να τους ρωτήσει το εξής απλό ερώτημα :

    Γιατί εγώ που δεν είχα γνωστό Βουλευτή να γλύψω δεν μπήκα έστω σε πρόγραμμα stage για να πάρω μετά τα μόρια που θα τα χρησιμοποιούσα στο ΑΣΕΠ ενώ έχω μεταπτυχιακό και πολλά άλλα χαρτομάνια ως βεβαιώσεις της ακαδημαϊκής μου καριέρας καθώς και της 20ετούς προϋπηρεσίας μου στον ιδιωτικό τομέα όπου και τα ένσημα μου είχα και όλα ;

    Με μία λέξη γιατί να μοριοδοτούνται αυτοί που συμμετέχουν σε πρόγραμμα stage που με μέσο προσλαμβάνονται σε αυτό για να τους τακτοποιήσει ο χώριατος βουλευτής τους και εγώ με τα ίδια ή με περισσότερα προσόντα, που δεν έχω όμως μπάρμπα στη Κορώνη ,να τους βλέπω να με ξεπερνούν στα μόρια στις σχετικές προσλήψεις από τον ΑΣΕΠ;

    Ας μου το εξηγήσουν αυτό το παράδοξο της υπόθεσης stage και μετά ας βγαίνουν να κλαψουρίζουν.
    Δεν ήξεραν ότι οι βουλευτές τους,τους τακτοποιούν αλλά δεν τους μονιμοποιούν στο κακόμοιρο το Δημόσιο και ότι μια μέρα ως συμβασιούχοι ή ως συμμετέχοντες στα stage θα απολυθούν;

    Γιατί θα πρέπει γαμώ τη πουτάνα σας μέσα γαμώ ,οι συμβασιούχοι και οι stagers ντε και καλά να μομιμοποιούνται στο δημόσιο με τις όποιες αδιαφανείς διαδικασίες ;

    Συμβασιούχος σημαίνει από τη λέξη και μόνο βρε αμόρφωτα και αστοιχείωτα γαϊδούρια ότι είναι αυτός ή αυτοί που εργάζονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου και που δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι.
    Όταν υπογράφετε μια σύμβαση να ανοίγετε τα στραβά σας και να τη διαβάζετε ζώα και όλα αυτά περί απόλυσης είναι μπαρμπούτσαλα.
    Εσείς θέλετε και συμμετέχετε σε κάτι που γνωρίζετε από την αρχή ότι θα υπάρξει και ένα τέλος.

    Όσο για τους stagers έχω να πώ ότι είναι τιμή τους που το ΠΑΣΟΚ καταργεί αυτό το σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας θεσμό και ότι πλέον τους απελευθερώνει από τα δεσμά της κομματοσκυλίας που οι ίδιοι εσέρνοντο από τη μύτη από τα λαϊκίστικα κομματικά επιτελεία και στελέχη ειδικά των βουλευτών της ΝΔ που τους είχαν ως όμηρους για να τους ψηφίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους.

    Η μαγκιά θα ήταν να σας μονιμοποιήσουν και όχι να σας εμπαίζουν όπως έκαναν οι κυβερνήσεις των 5.5 προηγουμένων ετών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά είστε τόσο ζώα μερικοί που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός ο εμπαιγμός δεν είναι Αγάπη και Συμμετοχή στην ανάγκη σας για εργασία αλλά κομματικό αλισβερίσι του χειρίστου είδους.

    Σε τι διαφέρετε εσείς από αυτούς που κατηγορούσατε ότι δεν σας μονιμοποίησαν ή δεν σας βρήκαν μόνιμη δουλειά στο δημόσιο ;
    Ίδιοι είστε όλοι σας και δεν μπορείτε να κατηγορείτε κανέναν χωρίς πρώτα να μην κατηγορείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ που τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο ΑΚΕΡΑΙΟ και ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεκίνησε τόσο δυναμικά.

    ΑΛΛΑΓΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για οσους δουλευουν σε stage και ψηφισαν ΠΑΣΟΚ κι εκεινοι και οι οικογενειες τους, τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια. Καλα να παθετε. Το ΠΑΣΟΚ δεν ειχε πει οτι θα καταργησει τα stage? TO ΕΙΠΕ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΤΟ ΕΙΠΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. Ε ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ ανωνυμε 11:22, που βριζεις τους stage οτι θα τους γαμησεις αν σου κλεισουν τον δρομο και δεν μπορεσεις να πας στη δουλεια, διατηρησε λιγο την ψυχραιμια σου. Αναρωτιεμαι, αν σου κλεισουν το δρομο οι 200.000 συμβασιουχοι του 1998 θα κανεις το ιδιο? Η μηπως επειδη εκεινοι ειναι ΠΑΣΟΚ, θα δειξεις κατανοηση? Εκεινους τουλαχιστον ο Παυλοπουλος δεν τους εδιωξε εν μια νυκτι, εβγαλε διαταγματα, προσελαβε ενα μερος απο αυτους, ανανεωσε μερικες συμβασεις, ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. Συγκρατησε λιγο τον κομματικο πατριωτισμο σου, ο φανατισμος ειναι κακος συμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Παναγιωτακόπουλος είναι ένας γραφικός και όχι ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα παραμύθια αλλού.

    Στις 3 Μαρτιου του 2008 ο Γ.Ραγκούσης εκλέχθηκε Γραμματέας του Κινήματος με μόλις 159 ψήφους.

    Αν κρίνω τώρα οτι το ΠΑΣΟΚ μετά απο 1,5 χρόνο κέρδισε με 10 μονάδες διαφορά, τότε μια χαρά τα πήγε.

    Αρα ο νέος Γραμματέας του Κινήματος που εκλέχθηκε με μόλις 181 ψήφους θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε νίκη με 20 μονάδες διαφορά.

    Οι δεξιοι ασχολούνται ακόμα με τον Τραγάκη και το Ζαγορίτη και τα υπόλοιπα μπάζα της δεξιάς.

    Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.

    ΠΑΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΑΣ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...
    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΛΠ...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ??

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    23 Οκτ 2009 10:05:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 24 Οκτ 2009 2:42:00 πμ

    εισαι απο τα πουσταρια ειτε απο τις πιπατζουδες που μαζευτηκαν τελευταια στην ιπποκρατους γιατι στην χαριλαου δεν σας βαζαν μεσα

    βριζεις ενα ιστορικο σελεχος τον Παναγιωτακοπουλο επειδη σου δινουν πιπες!!

    οξω πουστη

    οξω πορνη

    out giousoufi

    οξω τα δηθεν αμερικανακια που μαζεψε ο Γιωργος που μιλανε σπαστα τα greek...

    η μερα που οι σωστοι πασοκοι θα πλακωσουν στις κλωτσιες τα πορνο-πουστακια πλησιαζει...

    τους ιδιους ειχε μαζεψει και ο Καραμανλης...the gay and porni



    Pasokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κυτατε στο βαθοσ της φωτογραφιας

    την φατσα του Μιχα!!

    Απο Σημιτικος Γιωργικος!!!


    Σαλτιμπαγκος πρωτης!!

    Και διπλα ο γνωστος "συμβουλος" που "δεν μιλαει καλο το ελληνικος"...

    ε ρε κλωτσιες που θελουν καποιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    ΜΕ το αποκρουστικό ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΦΡΙΚΟ.ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!.
    Για να μας δείξει το πρόσωπο των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ THΣ
    CIA.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EIMAI ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 74 . ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΔΥΝΑΤΟ,ΟΠΩΣ ΣΤΑ STAGE ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    ΜΕ το αποκρουστικό ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΦΡΙΚΟ.ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!.
    Για να μας δείξει το πρόσωπο των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ THΣ
    CIA.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.
    .................................

    o ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ....ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ !!! ΤΟ Ζ Ω Ο Ν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ??

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 24 Οκτ 2009 2:10:00 μμ
    PHDAEI THN MANNA SOU THN DIORISMENH APO TO PASOK

    ETSI EXOGAMO POUSTAKI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ
    Το γελιο

    δηθεν αμερικανακια που μαζεψε ο Γιωργος που μιλανε σπαστα τα greek...

    δεν εχουν κατσει στην Αμερικη πανω απο εξι 6 μηνες!!!


    μιλανε σκοπιμως "σπαστα ελληniκως"
    για να "δειξουν" στους αλλους/ες οτι ειναι απο το Αμερικα!!

    Δεν εχουν πτυχια ουτε μαστερς ουτε βεβαια διδακτορικα...απο τα αμερικανικα πανεπιστημια

    αλλα κατι
    βεβαιωσεις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

    ειτε βεβαιωσεις
    "διδακτορικων σπουδων" που δεν ειναι βεβαια διδακτορικα διπλωματα!!

    απο κατι ΙΕΚ αμερικανικα τυπου Ξυνη!!

    χα χα
    Αμερικαν μπαρ

    Κατω Πετραλωνων
    ειναι ολοι τους!!

    Αν εχουν κανει στην Αμερικη ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ 6 ας το διαψευσουν επισημα
    γιατι εχουμε τα στοιχεια..

    οκ γιουσουφη??

    Κατω Πετραλωνα και πολυ!!!

    Γιαυτο δεν θελουν στο πασοκ αλλους μορφωμενους πραγματικα μην αποκαλυφτει η απατη τους!!

    Καρφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ??

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Μπιρμιλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ!

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων...ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΠΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι"??

    αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Ο δρ Κουτσουκος εγινε ενας "θρυλος" μιας κοινωνιας που αντιστεκεται στην ολιγαρχια και πολλοι δεν γνωριζουν ακομη αν ειναι υπαρκτο προσωπο!!

    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι τον χαιρετουνε και τον αγκαλαζουν γιατι γνωριζουν την αληθεια!!

    Αποτελεσμα?

    1. Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι"

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι (αλλα τους ταπωσε αφου γνωριζε και την διαφορα νικης 11%)!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που "απο το πουθενα" τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση