GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει ο Αβραμόπουλος...

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ επέμεινε στην πρότασή του για την εκλογή προέδρου όχι μόνο από τα...

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ επέμεινε στην πρότασή του για την εκλογή προέδρου όχι μόνο από τα μέλη του κόμματος αλλά και από τους φίλους: «Είναι ένα σαφές μήνυμα ότι αλλάζουμε για να έλθουν και πάλι μαζί μας όσοι αποστασιοποιήθηκαν το 2004. Αν διολισθήσουμε στην εσωστρέφεια φοβάμαι ότι πάλι θα οδηγηθούμε στην έλλειψη οράματος και στην ατονία, ας μην κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα. Ας μην υποτιμούμε τους πολίτες όπως...

υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας, ζώντας μια εικονική πολιτική πραγματικότητα. Είναι ανάγκη να θέσουμε κάποιους κανόνες προεκλογικής συμπεριφοράς και να αναλάβουμε ηθική δέσμευση ότι θα είμαστε στηλοβάτες του νέου προέδρου καθώς επίσης να δηλώσουμε τις δαπάνες που κάνουμε ως υποψήφιοι πρόεδροι».
Παράλληλα έκανε λόγο για «πολιτική ατολμία, κουκούλωμα υποθέσεων και αποφάσεις που λαμβάνονταν πίσω από κλειστές πόρτες» κατά την προηγούμενη περίοδο.

10 σχόλια

  1. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε η κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς τα παιδιά, θα προσληφθούμε καταλαμβάνοντας και την ανάλογη θέση, και θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ ) για όλα τα Πέτρινα χρόνια που πέρασαν κανονικά, ως εργαζόμενοι, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΨΗΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ,ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ.ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΝΤΡΑ .ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΣΟ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ. ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑΡΑ ΑΜΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΤΩΣΕΙΣ ΧΥΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ.ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΣΟΙ ,ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΤΟ 2004 ΚΑΙ 2007 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ????ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κος Αβραμόπουλος διακηρύττει, λίγο πριν από τις εσωκομματικές εκλογές, την αναγκαιότητα καθιέρωσης έντιμου και υπεύθυνου κομματικού λόγου προς τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους και αφήνει ομιχλωδώς να διαφαίνεται ότι κάτι ανάλογο θα καθιερώσει, ως αρχηγός της Ν.Δ, στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Μας υπόσχεται καθαρό πολιτικό λόγο και υπεύθυνες πράξεις από αγάπη και μόνο για κάθε Έλληνα συμπατριώτη του.

    Εμείς απλώς επιθυμούμε να του υπενθυμίσουμε:
    1) τι τήρησε από όσα πανηγυρικά συνυπέγραψε με τον κομισσάριο κο Σπίντλα σχετικά με τη φροντίδα των χρόνιων ψυχικά ασθενών;
    2) από την προσωπική πολιτική που ακολούθησε στο θέμα της περίθαλψης των ψυχικά ασθενών κινδυνεύει η πατρίδα μας να στερηθεί τα επόμενα χρόνια πολλών οικονομικών ενισχύσεων που δίνονταν μέχρι σήμερα στον τομέα της υγείας;
    3) πόσο οι σύμβουλοί του έστρωναν το δρόμο στην επανασυλοποίηση των ψυχικά ασθενών στις ιδιωτικές κλινικές κάθε λογής εμπόρων;

    και ζητούμε να μας απαντήσει γιατί ως πολίτες να τον πιστέψουμε;

    Βέβαια, δεν απορούμε πως ένας κενολόγος πολιτικός αγνοεί ότι οι ψυχικά ασθενείς και οι συγγενείς τους ψηφίζουν (και σε εσωκομματικές εκλογές και ως μέλη και ως φίλοι, όπως το επιθυμεί άλλωστε), δεν εκπλησσόμεθα που οι συνειδητές πράξεις του στερούν 2500 ψυχικά ασθενείς από τα στοιχειώδη δικαιώματα που έχουν ως πολίτες στη ζωή ( εδώ και ένα χρόνο μετά της κας Τροχάνη, που προσυπογράφει την υποψηφιότητά του για να γίνει "αρχηγός", αδιαφόρησαν για την εξασφάλιση των αναγκαίων εθνικών πόρων για τη συνέχιση του προγράμματος φροντίδας των ψυχικά ασθενών που διαμένουν εκτός των ασύλων)
    αλλά ανησυχούμε για την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος καθώς η ύπαρξη ισχυράς κυβέρνησης προϋποθέτει την ύπαρξη στιβαράς και υπευθύνου αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Αλλά κε Αβραμόπουλε πριν θελήσετε να γίνετε και αρχηγός ενός κόμματος που δεν έβλαψε αλλά ωφέλησε την Ελλάδα δεν θάπρεπε να έχετε εγκολπωθεί τα λόγια του Πυθαγόρα πως "ο πολιτικός ηγέτης δεν πρέπει να αισθάνεται μεγάλος για τα λόγια του, αλλά για τις πράξεις του" και του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι "Αυτός που κυβερνά δεν πρέπει να είναι ειδικός. Πρέπει να έχει μυαλό, να ακούει τους ειδικούς και να καταλαβαίνει ποιό είναι το σωστό από αυτά που του λένε οι ειδικοί"

    Αντίο, λοιπόν, κε Αβραμόπουλε. Το μόνο που καταφέρατε από τα χρόνια της υπουργίας σας στο Υ.Υ.κ Κ.Α. ήταν να κληροδοτήσετε πλήθος προβλημάτων στη σημερινή κυβέρνηση. Τουλάχιστον, μη θελήσετε φτηνά να την αντιπολιτευτείτε για όσα εσείς δεν πράξατε. Να θυμάστε πως " Προπέτεια πολλοίς έστιν αιτία κακών. (Μεν. Γνωμ. Μον. 69)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακρίνω έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
    στα ζώα πασοκ.
    - τα οποία περιμέναν όπως παλιά, ξέχειλα κρατικά ταμεία, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τώρα όμως ανακλαύπτουν σιγά-σιγά,
    ότι ο κουμπαράς έχει μόνο δεκάρες τσίγγινες - ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ-.
    Για να γεμίσει θέλει πολύ δουλειά.
    ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Και αν το καταλαβαίνουν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ !

    στα αρχίδια μας παδάκια.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σφολιάτας , ο Κύριος ΤΙΠΟΤΑ (μεγάλε Πάγκαλε) , τις παπαριές που έλεγε και μάλιστα σε οξύ ύφος στον Χ¨νικολάου τις έκανε γαργάρα.
    Δεν κάνει ο άνθρωπος για τίποτα , χρειάζεται ικανότητα να μιλάς και να μην λες τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΓΑΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ .ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ.ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΖΕΣΑΙ.Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΥΕΙ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΣΠΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΕΙΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση