GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεοδημοκράτες εναντίον μητσοτακικών...

Από το ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Εμείς αντιλαμβανόμαστε όλο αυτό που συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία ως την τελική αναμέτρηση μεταξύ των γηγενών Ν...

Από το ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
.
Εμείς αντιλαμβανόμαστε όλο αυτό που συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία ως την τελική αναμέτρηση μεταξύ των γηγενών Νεοδημοκρατών και των ετεροχθόνων Μητσοτακικών.
Στο παρασκήνιο όμως η σύγκρουση αυτή κρύβει και μία άλλη πιο ισχυρή σύγκρουση. Εκείνη μεταξύ των οπαδών του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού που πρεσβεύουν οι γηγενείς Νεοδημοκράτες και των οπαδών του Νεοφιλελευθερισμού που εκτιμούμε ότι πρεσβεύουν οι ετερόχθονες Μητσοτακικοί, δείγμα του οποίου άλλωστε ζήσαμε την περίοδο 1990-1993. Η πολιτική του Νεοφιλελευθερισμού έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού, καθόσον πρεσβεύει ένα κοινωνικά ανάλγητο οικονομικό σύστημα, το οποίο αναδιανέμει το εισόδημα υπέρ της οικονομικής ολιγαρχίας και σε βάρος των οικονομικά αδύνατων κοινωνικών στρωμάτων.
Πιστεύουμε ότι...

σε περίπτωση επικράτησης των γηγενών Νεοδημοκρατών, το κόμμα δεν θα διασπαστεί, αλλά η Μητσοτακική πτέρυγα θα παραμείνει και θα μαραζώσει πολιτικά. Σε περίπτωση δε επικράτησης της Μητσοτακικής πτέρυγας, πιστεύουμε ότι και πάλι το κόμμα δεν θα διασπαστεί, αλλά θα απαξιωθεί στη συνείδηση των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων.
Το περίεργο πάντως είναι ότι η πλευρά των γηγενών Νεοδημοκρατών εμφανίζεται διασπασμένη με πολλούς υποψήφιους (Σαμαράς, Αβραμόπουλος, κ.λ.π.).

17 σχόλια

  1. Κανεις απο τους "αυτοχρηστεντες" ..υποψηφιους δεν πρεπει να εκλεγει για προεδρος.

    Ειναι παρτο τον ενα και χτυπα τον αλλον.

    Η Ν.Δ επαθε πανωλεθρια και αυτοι την ιδια μερα ,το ιδιο βραδυ χασκογελουσαν ολο ικανοποιηση.

    Ουστ ρε.
    Εαν .."ψηφιστειτε" ,ΕΜΕΝΑ ξεγραψτε με.
    Ουστ,που θα παρετε ψηφο απο μενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραλήρημα μεγαλείου! Ποιος είσαι ρε μεγάλε και θεωρείς ότι εκφράζεις τους γηγενείς νεοδημοκράτες; Μάλλον τους ιθαγενείς νεοδημοκράτες εκπροσωπείς που τους δουλεύεις με ανόητους διαχωρισμούς! Όλοι οι νεοδημοκράτες ξέρουν ποιος και ποια έμειναν πιστοί στο κόμμα και δίπλα στη βάση του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός σύντροφοι Νεοδημοκράτες, για να ακούσομε πάλι στην Βουλή των Ελλήνων το θρυλικό από την μαμά με τα γιουβαρλάκια, προς την μεριά του Πασόκ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aαν διαλέξουν την ντόρα περίπου δυο στους δέκα νεοδημοκράτες θα πάνε στο ΛΑΟΣ και καλά θα κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψε μωρέ τις μαλ...ες αναλύσεις. Ο νειφιλελευθερισμός τους μάρανε. Είδαμε την κοινωνική ευαισθησία των Καραμανλικών της κονόμας και της καλοπέρασης. Τουλάχιστον το '93, το οποίο όλοι οι ανεγκέφαλοι βρίζετε, η ΝΔ άφησε πίσω της ρυθμίσεις για την αγορά πάνω στις οποίες στηρίχθηκε μετά ο Ανδρέας και ο Σημίτης και μπήκαμε στην νομισματικά ένωση. Εκτός της βλακείας των λεωφωριούχων (που έγινε από τον Γκελεστάθη κι όχι από τους φιλελεύθερους Μάνο κι Ανδριανόπουλο) άλλαξε κανέανας νόμος της ΝΔ του '93? Τώρα τι αφήνει πίσω του ο Καραμανλισμός για να τον νοσταλγήσουμρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Otan den exoume ti na katigorisoume ton "politiko" mas antipalo, petame tin paparia oti anadianemei ton plouto pros ofelos tis oligarxias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ - ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής "άφησε" τη ΝΔ στα χέρια του Κ. Μητσοτάκη και αυτός τα έκανε μπάχαλο!
    Ο κωστάκης Καραμανλής θα δώσει τη ΝΔ στη Μητσοτάκη, και θα την ΔΙΑΛΎΣΕΙ!!!!!
    ΤΥΧΕΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! ΑΙΩΝΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ?
    Ή ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ.

    ΣΗΜ. ΤΣΟΓΛΑΝ. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ.
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !
    ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα είμαστε σοβαροί? Ακόμη διαχωρίζετε τον κόσμο σε μητσοτακικούς ή μη? Εσείς κάνετε διαχωρισμούς, εσείς δε θέλετε την ενότητα! Πηγαίντε λοιπόν να ψηφίσετε τον προδότη Σαμαρα ή τον αποτυχημένο Αβραμόπουλό!
    Εγώ θα στηρίξω τη Ντόρα. Έναν άνθρωπο που πάντα ήταν δίπλα στο κόμμα... στα άσχημα ή στα δύσκολα δεν έκανε πίσω!
    Κι ας με πείτε μητσοτακικό... εγώ θα παραμείνω ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ .


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΣΑΣ ΗΤΤΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΧΑΡΑΚΙΡΙ" ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι Μητσοτάκηδες βιάζονται πολύ.Δεν σηκώνουν αντιρρήσεις.Έτσι έμαθαν.Αν κατηγορείται τώρα ο Κώστας ο Καραμανλής από τα στελέχη ότι ενήργησε ως μονάρχης στο κόμμα και στην κυβέρνηση φανταστείτε τι θα κάνει ο Μητσοτάκης αμα βάλει το κόμμα στο χέρι.
    Μαύρη εί η νύχτα στα βουνά(ή μάλλον στη Νέα Δημοκρατία)
    Μην περιμένετε προκοπή από το Μητσιτακέικο.Είναι μαθηματικώς βέβαιο αυτό.Εκείνοι οι άνθρωποι σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους.
    Ο Μητσοτάκης λένε(δενξέρω εγώ από συγγένειες) ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν θείος του.Εγώ ξέρω ότι η Κρήτη παραδοσιακά ως Βενιζελική ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο ακαταλληλοτεροσ στη νεα δημοκρατια απαιτησε να μασ κυβερνησει!
    Μου εχουν λειψει οι μαλακιες που ελεγεο Αντωναρος.Που ειναι αυτοι το παιδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με αυτές τις ενέργειες θα συμβούν τα παρακάτω, το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει τουλάχιστον δύο 4ετίες,αντιπολίτευση θα κάνει μόνο το ΛΑΟΣ,η ΝΔ θα βρίσκεται σε ένταση για μεγάλο διάστημα διότι
    Η Ντόρα έχει ισχυρή στήριξη [από του Μητσοτακικούς ] αλλά και μεγάλη κόντρα από τη βάση,
    ο Αβραμόπουλος καλός μόνο στα λόγια [ ακόμα περιμένουμε τις χιλιάδες προσλήψεις που είχε υποσχεθεί ],ο Σαμαράς ακόμα του χρεώνουν τις παλιές αμαρτίες.Το πρόβλημα είναι ότι η ΝΔ πρέπει να βρει έναν άφθαρτο υποψήφιο με προσόντα πρωθυπουργού,όμως δύσκολο να τον βρει.Συμπέρασμα: ποιος θα βοηθήσει το ΛΑΟΣ να κάνει αντιπολίτευση στον αυτοκράτορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση