GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτα ο Χρήστος Πολίτης‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ . Νεα κυβερνηση εχουμε, νεες εξαγγελιες εχουμε,νεα ονοματα υπουργειων εχουμε,νεες ιδεες δεν εχ...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/
.
Νεα κυβερνηση εχουμε, νεες εξαγγελιες εχουμε,νεα ονοματα υπουργειων εχουμε,νεες ιδεες δεν εχουμε.
Παλι οι πολιτες θα πληρωσουν για ολα,δεν βλεπω να υπαρχει κανενα οραμα εκτος αυτων που ειχε η Ζαν ντ'αρκ και αυτα ηταν χρονια πολλα πριν.
Οσοι επι τοσα χρονια ειχαν μπει με οποιον τροπο μπορουσαν στα προγραμματα αυτα...

τα σταζ, και ξερουμε ολοι που δεν εχουμε μπει σε τετοια προγραμματα ποτε,τωρα βλεπουν την ανεργια μπροστα στην πορτα τους.
Ειναι οδυνηρο να μην εχεις εργασια,και μαλιστα η δικη τους χωρις ασφαλιση,οποτε δεν θα παρουν και επιδομα ανεργιας,τι θα κανουν τοσα νεα παιδια;
Και θα αρχισουμε να ζουμε με εκτακτα επιδοματα,θα δοθουν καποια απο τον αλλο μηνα,ξεχνανε ομως οι κυριοι αυτοι οτι οι ανεργοι δεν ειναι επιπλα η κατσαρολες.
Ο ανεργος εχει τις ιδιες αναγκες με εναν εργαζομενο,πως λοιπον περιμενουν να ζησει ενας ανεργος με λιγοτερο απο τον μισο μισθο ενος εργαζομενου των 800 ευρω;
Και θα μου πεις τι τους νοιαζει τους κυριους αυτους?Αυτοι να τρωνε και οι υπολοιποι στα τρυφερα μας οπως λεει και ο Λαζοπουλος.
Ωραια τα λογια αλλα οσοι ψηφισαν δεν ψηφισαν λογια,περιμεναν καλυτερες ιδεες,καποιο οραμα για το μελλον,και απο οτι βλεπω στα ιδια μερη θα ξαναβρεθουμε οπως λεει και το τραγουδι.
Και σκεφτομαι....λες οταν το πασοκ ελεγε προεκλογικα Πρωτα ο Πολιτης....τι εννοουσε;
Μαλλον τον γνωστο ηθοποιο εννοουσε,αντε παμε και για καλυτερες ιδεες,επομενο σλογκαν να εχουμε το"Πρωτα η Ντενιση.

14 σχόλια

  1. Επιτέλους! Ποια νέα παιδιά και ποιοι πετιούνται στο δρόμο? ΈΛεος πια με το παραμυθι των φτωχων παιδιων που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα! Πολυ γενναια η αποφαση της κυβερνησης και χιλια ΜΠΡΑΒΟ της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    Το πολυπαιγμένο θεατρικό έργο «ψήφος εμπιστοσύνης» του κυνοβουλίου, έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου.

    Μία από τα ίδια. Αλλά πιο αναβαθμισμένα αυτή τη φορά.

    Η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση των κρατικών υποθέσεων, δεν μπορεί να μην φέρει και πάλι στη μνήμη μία ακόμα απεχθή μορφή εξουσίας. Αυτής που καταστρέφει ζωές και οράματα, που καταστέλλει, που δολοφονεί και εντείνει την εκμετάλλευση και την κρατική βία διαλαλώντας πως αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον.

    Ίδια κι απαράλλαχτη με τους προκατόχους της, αλλά με ένα απατηλό πρόσωπο με το οποίο μπορεί, αρχικά, να αποσπά τη συναίνεση σημαντικού μέρους του πληθυσμού, να εξαγοράζει συνειδήσεις να βρίσκει πρόθυμους συμμέτοχους στα έργα του. Αλλά και ένα ευρύ κύκλο συνενόχων που τους αντλεί από το αστείρευτο πηγάδι της αριστεράς, επαναστατικής και μη.

    Αλλά οι μάσκες σύντομα καταρρέουν. Αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάληξη κάθε εξουσιαστικού μηχανισμού που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας τις κρατικές υποθέσεις, αφού δεν μπορεί να αποβάλλει την πραγματική του φύση.

    Εκείνο όμως που συμβάλλει στο ξεμασκάρεμα είναι η δράση όσων αγωνίζονται. Σ’ αυτόν τον τομέα η συμβολή των αναρχικών ήταν σημαντικότατη, αφού αποτέλεσε, σε πολλές περιπτώσεις και τον πυροδότη για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών προς το κράτος συγκρούσεων.

    Μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία ατής τη συμβολής στην κοινωνική δράση και την απογύμνωση του ΠΑΣΟΚ από τα φτιασιδώματα:

    Οι πορείες και οι διαδηλώσεις ενάντια στο στρατό, οι έντονες αντιπαραθέσεις με τις δυνάμεις καταστολής με αφορμή της επετείους της εξέγερσης του 1973 εναντίον της δικτατορίας.

    Η Πρώτη κατάληψη του Χημείου τον Μάιο του 1985, σαν άμεση αντίδραση στην κρατική καταστολή.


    Η Δεύτερη κατάληψη του Χημείου που ήρθε τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς με αφορμή τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου Μιχάλη Καλτεζά από τον μπάτσο Αθανάσιο Μελίστα.

    Η κινητοποιήσεις και οι συγκρούσεις με αφορμή την πυρηνική καταστροφή στο Τσέρνομπιλ, το 1986.

    Η έντονη και διαρκής παρουσία και δράση στις μαθητικές καταλήψεις και κινητοποιήσεις καθ’ όλη τη δεκαετία του 1990, με σταθμό τα εξεγερτικά γεγονότα στις 10 και 11 Γενάρη 1990.

    Η κατάληψη του πολυτεχνείου του 1995, για αλληλεγγύη στους εξεγερμένους των φυλακών που οδήγησε το κράτος και τους Πασοκικούς διαχειριστές του να εισβάλουν με τους σιδερόφρακτους στο χώρο του Πολυτεχνείου και να αιχμαλωτίσει 504 αναρχικούς και ανυπότακτους νεολαίους. Ο αντιχουντικός Βαλυράκης είναι ο εμπνευστής της εισβολής στο Πολυτεχνείο το ‘95, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε σε μετέπειτα τηλεοπτική του συνέντευξη.


    Η αλληλεγγύη των αναρχικών στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής ενάντια στην TVX GOLD.

    Οι συγκρούσεις για τον ΑΣΕΠ που έγιναν πανελλαδικά.

    Η «θερμή» υποδοχή στον Κλίντον το 1999.

    Το 2003, ήταν η χρονιά των αντιπολεμικών συλλαλητηρίων με αφορμή την εισβολή στο Ιράκ και η χρονιά της προεδρίας της Ελλάδας για την ΕΕ. Οι αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και ανυπότακτοι νεολαίοι έδωσαν ένα ανυπέρβλητο συγκρουσιακό παρών το 2003, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν και τα εμπόδια που στήθηκαν από τους πεμπτοφαλαγγίτες υποστηρικτές του συστήματος κυριαρχίας.

    Το Πασοκ δεν υστέρησε της προκατόχου του στην καταστολή και την ένταση της καταπίεσης κι εκμετάλλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πρωτοθυμηθούμε…

    Λίγους μήνες μετά την εισβολή των εξαγριωμένων κουταλοφόρων της «πράσινης εναλλαγής» καταστέλλονται από τις Μονάδες Ειδικών Αποστολών (ΜΕΑ) οι καταλήψεις, αφού προηγούμενα ορισμένες απ’ αυτές οδηγήθηκαν σε απερίγραπτες καταστάσεις που έδωσαν την ευκαιρία στο κράτος να θέσει σε εφαρμογή την «δοκιμασμένη

    Καταστολή από τα ΜΑΤ αγροτικών κινητοποιήσεων με πλέον χαρακτηριστική την «επιχείρηση βουλκανιζατέρ»

    Στις 24/10/1991, εμπρησμός της πρυτανείας από τους μπάτσους, και η εισβολή μέσα στο Πολυτεχνείο, σε περίοδο μαθητικών καταλήψεων, μετά από επεισόδια που είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι, μετά τη λήξη μαθητικής πορείας.

    Την εισβολή στην ΑΣΟΕΕ, τη σύλληψη 52 αναρχικών και την καταδίκη τους σε 8 μήνες φυλάκιση τον Αύγουστο του ‘94.

    Πολυάριθμες συλλήψεις αναρχικών έξω από το Πολυτεχνείο στις 17/11/1994 αφού προηγούμενα έγινε εισβολή σε τέσσερις καταλήψεις στέγης με συνολικό αριθμό συλλήψεων 96 ατόμων.

    Η βίαιη καταστολή της πορείας των συνταξιούχων έξω από το μέγαρο Μαξίμου.

    Το Μάη του 2002 με πρωτοφανή αγριότητα οι κατασταλτικοί μηχανισμοί επιτίθενται στο Λιμάνι του Πειραιά σε βάρος των απεργών ναυτεργατών. Τότε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη χαρακτήριζαν τις κινητοποιήσεις ως «εκτροπή από τη νομιμότητα».

    Την ίδια χρονιά κτυπιούνται και οι αγρότες που προσπαθούν να φτάσουν στο μέγαρο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΚΗΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ STAGE ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ

    ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΛΗΞΕ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΤΩΝ 51

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξερω καταστηματα στο ΜΟΛΛ και αλλου που παιρνουν αλλοδαπες ειδικα επειδη δεν πανε Ελληνιδες.Θελουν ολοι να γινουν δημοσιοι 'τεμπεληδες' για να μην δουλευουν.Αν ειχαν αναγκη θα δουλευαν εκει,και με ενσημα υποχρεωτικα.Οι κλαψες παιδακια δεν αρκουν.Συν Αθηνα και χειρα κινει.Μην τα θελετε ολα απο τον ουρανο.Καντε κατι και εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς που βγήκατε από το καβούκι σας τώρα που η ΝΔ σας έφυγε από την εξουσία και το παίζετε αναρχικοί (αλήθεια γνωρίζετε τι θα πει αναρχία;) τι θέλετε να πειτε με τις ανόηες κινητοποιήσεις σας κόντρα σε τι; Για σας το ΠΑΣΟΚ είναι κόκκινο πανί γιατί εκφράζει την αυθεντική πολιτική άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας. Εσείς αλήθεια σε ποιο χώρο κινείστε; Έχετε κάτι να βάλετε στη θέση της διαχείρισης έστω της εξουσίας; Όχι, γιατί ισχυρίζεστε πως είσαστε αντιεξουσιαστές! Δηλαδή; Να μπείτε στο σπίτι του εργαζόμενου, του οποιουδήποτε΄πολίτη επειδή δε σας κάνει η τάξη και η εξουσία! Τίνος είναι η εξουσία; Δεν την διαλέγει ο άνθρωπος που αγαπά την ηρεμία του, την προκοπή του, την παιδεία του , την υγεία του ; Του ανθρώπου που αποτελεί το 99,9% του πληθυσμού; Ποιος είσαι και ποιος σε έταξε να του διαλύεις το μέλλον, την ελπίδα , τους στόχους για τον εαυτό του και την οικογένειά του; Ποιος είσαι εσύ που πιστεύεις πως έχεις δικαίωμα να διαφεντεύεις τη ζωή μου; Το μόνο που θέλω είναι να σε βλέπω πίσω από τα σίδερα για να μπορώ να ονειρεύομαι χωρίς εφιάλτες σαν και σένα! Είμαι ένας απλός πολίτης όπως όλοι. Την αδικία τη βλέπω και την πολεμώ με τη δύναμη που έχω ως πολίτης ελεύθερος και σκαπτόμενος προδοκώντας την βελτίωση των όρων ζωής που καθώς περνούν τα χρόνια τη βλέπω χωρίς εσένα και τους ψευτοκουλτουριάρηδες αράμματους, που διβάζουν μόνο φυλλάδες ανοήτων για ανόητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κ...λοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ μιζερια ρε αδερφε και σαυτην την αναρτηση!Βεβαια στις πρωτες εκατο ημερες,θα επρεπε ολα να διορθωθουν.Μαλλον μαγο επρεπε για πρωθυπουργο και κυβερνηση κομμαντος.Ελεος ρε σεις,καντε και σεις για την μιζερια σας κατι!Σκεφτητε τουλαχιστον κατι ψυχραιμα
    και λιγη αισιοδοξια δε βλαπτει.Ειπαμε 100 ημερες και βημα-βημα.Εκεινο που κανεις πρωτα διακρινει στους καλαμαραδες ειναι η γρινια,κλαψομοιρια!Ολους και ολα να δαιμονοποιησουμε!Παρτε και αφηστε να παρουν και οι αλλοι μια ανασα !Ma che porka mizeria !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!

    ΜΕ το αποκρουστικό ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΦΡΙΚΟ.ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ!.
    Για να μας δείξει το πρόσωπο των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ THΣ
    CIA.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.
    .................................

    o ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ....ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ !!! ΤΟ Ζ Ω Ο Ν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τολμηρή αλλά ορθή κίνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση