GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δηλώσεις από τον επίτιμο...

7 σχόλια

  1. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο σκατάδες και αν είναι μερικοί πολιτικοί,όσες μαλακίες και να κάνουν και όσο και να κλέβουν το ζητούμενο είναι ότι αν δεν αλλάξει ο ελληνικός λαός αυτή η χώρα δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά.

    Ο παιδίατρος που τον πήρα τηλέφωνο για να γράψει τα εμβόλια του μωρού μας,μας είπε να πάμε μετά την άλλη Πέμπτη διότι τώρα(23/10/2009 και ώρα 17:14)ψάρευε σε μία βάρκα επειδή πήρε άδεια από τη σημαία για τη σημαία της 28ης Οκτωβρίου.

    Φυσικά του έριξα "Μπινελίκι" από το τηλέφωνο και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο ιατρείο του.

    Ξέρετε πόσοι έφυγαν από σήμερα με άδειες πολλών ημερών για να συμπεριλάβουν και την αργία της 28ης Οκτωβρίου ;

    Χιλιάδες έλληνες πολίτες.

    Αυτοί είμαστε,σκατάδες ,άχρηστοι και τεμπέληδες που με την παραμικρή αργία νομίζουμε ότι είναι η ιδανική στιγμή για να παίρνουμε άδειες της μιας εβδομάδας.

    Αίσχος ,Ντροπή.

    Κρίμα που πλέον οι Εθνικές εορτές είναι συνειφασμένες με την φυγή για ολιγοήμερες διακοπές των τεμπέληδεων Νεοελλήνων.

    Είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ και αισθάνομαι ΝΤΡΟΠΗ .

    Αυτός ο γιατρός όπως και πολλοί άλλοι αφήνουν τους ασθενείς τους και ιδιαιτέρως τα παιδιά για να πάνε διακοπές της μιάς εβδομάδας.
    Είναι οι γιατροί της μίζας από τις φαρμακευτικές ,οι γιατροί-έμποροι.

    Είναι αυτοί που με "μέσο" δέχονται ασθενείς με βιβλιάρια από σχεδόν όλα τα ταμεία(στην περίπτωση μας ΟΑΕΕ)επειδή έχουν ένα Βουλευτή που παίρνει τηέφωνα και παρακαλεί τις διοικήσεις και τις επιτροπές των ταμείων για να μπεί ο δικός τους άνθρωπος-ιατρός στην περιοχή που "κάνει" ιατρείο.

    Για φτύσιμο είναι μερικοί και τους εύχομαι ολόψυχα να ξεκουμπιστούν να φύγουν για τις διακοπές τους εν μέσω 28ης Οκτωβρίου και να πάθουν τροχαίο στο δρόμο και να μην ξαναγυρίσουν ζωντανοί ή να μείνουν ανάπηροι για όλη τους τη ζωή και να ψάχνουν για γιατρό σε κάθε αργία που έχει αυτό το σκατοκράτος μας.

    Οι αργίες σας μάραναν ρε μαλάκες.
    Εδώ οι Τούρκοι θα φθάσουν στου Παπάγου με τα F-16, και ασχολούμαστε στην ελλάδα του 2009 με το ΟΧΙ και τον πόλεμο που μας χαντάκωσε μεταπολεμικά και μέχρι σήμερα και για πολλά ακόμα χρόνια καθώς και το αυστηρό επισκεπτήριο 4-7 κάθε απόγευμα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

    Ξυπνείστε ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ γιατί κοιμάστε όρθιοι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "20 μαρξιστοφασίστες με κουκούλες μπήκαν στο μετρό προ τριημέρου και στο σταθμό “Ακρόπολη” έκαναν έλεγχο ταυτοτήτων στους επιβάτες. Η επίθεση έγινε 7 το απόγευμα και την πλήρωσε ένας νεαρός ειδικός φρουρός των 700 ευρώ.

    Μια γυναίκα αστυνομικού που έτυχε να βρίσκεται με τον άντρα της στο μετρό έπαθε νευρικό κλονισμό.

    Η είδηση δεν βγήκε σε κανένα κανάλι, ενδεικτικό του κλίματος τρόμου που ετοιμάζεται. Το πλαίσιο φίμωσης του λαού φτιάχνεται προσεκτικά και μεθοδικά με made in USA τακτικές του ‘68. Έσχατη εξαθλίωση. Μας άξιζε κάτι πιο μοντέρνο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
    ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ.
    ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ σελις 42+43 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ}...???
    ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΣΤΑΤΗΓΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΜΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΤΟΥ 1993.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΤΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ.ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ.


    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΠΡΙΤΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ.


    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ !

    ΠΩ ΠΩ.

    ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

    Ε ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ .
    ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση