GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο όσοι εγγραφούν μέλη...

...θα ψηφίσουν τελικά για αρχηγό στη ΝΔ. Τι αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή .. Στην απόφαση για τον τρόπο εκλογής του νέου αρχηγού της ΝΔ κατ...

...θα ψηφίσουν τελικά για αρχηγό στη ΝΔ.
Τι αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή
..
Στην απόφαση για τον τρόπο εκλογής του νέου αρχηγού της ΝΔ κατέληξε πριν από λίγο η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ύστερα από τις εντάσεις που προηγήθηκαν.
Βάσει της ομόφωνης αυτής απόφασης -που πρέπει πάντως να επικυρωθεί από το συνέδριο της επόμενης Κυριακής- δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία θα έχουν μόνο όσοι εγγραφούν ως μέλη στα μητρώα του κόμματος, έστω και την τελευταία στιγμή πριν από την κάλπη. Αυτό αποτελεί έναν συμβιβασμό μεταξύ των θέσεων της Ντ. Μπακαγιάννη και του Αντ. Σαμαρά ενώ ουσιαστικά απορρίφθηκε η πρόταση Αβραμόπουλου, Ψωμιάδη και Σπηλιωτόπουλου να μπορούν να ψηφίσουν και μη μέλη.

19 σχόλια

  1. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε η κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς τα παιδιά, θα προσληφθούμε καταλαμβάνοντας και την ανάλογη θέση, και θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ ) για όλα τα Πέτρινα χρόνια που πέρασαν κανονικά, ως εργαζόμενοι, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΟΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ .ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ Η ΜΕΙΟΝ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτόν το παρπάνω ΚΑΦΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ?

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΣΟΚΕ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ. ΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΤΟ 2004 ΚΑΙ 2007 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ????ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.




    ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ !!!!!!!!


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το κέρατό μου μέσα!!!

    Ηθελα να πάω να τους ψηφίσω τον καραγκιόζη για αρχηγό.

    Τζίφος γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΒΑΣΗ ΘΕΛΕΙ, ΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο μπουχέσας έδινε και συμβουλές!!! Είπε ότι"αν δεν έχετΕ αρχηγό δεν πάει μπροστά η δουλειά" Χα χα χα. Γι΄ αυτό ρε δεν πήγε τίποτα καλά, εκτός απ΄ τα σκάνδαλα; χα χα χα.Επειδή είχαν εσένα για αρχηγό; χα χα χα.
    Η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι οι άλλοι από κάτω χειροκροτούσαν!!!
    Καλά η ΝΔ είχε αυτόν τον κόπανο για αρχηγό, το δράμα είναι ότι χώρα είχε αυτόν τον τύπο πρωθυπουργό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "με μια συνεδρίαση από την οποία δεν έλειψε η ένταση, αλλά ούτε και οι εκπλήξεις (με κυριότερη την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης στον κ. Αντ. Σαμαρά), οι τέσσερις διεκδικητές της προεδρίας αποδέχθηκαν τη συμβιβαστική φόρμουλα του κ. Δ. Σιούφα,

    σύμφωνα με την οποία θα ψηφίσουν τελικά όσοι το επιθυμούν στην εκλογή του νέου αρχηγού και θα καταχωριστούν σε ένα κομματικό αρχείο, χωρίς να ονομαστούν μέλη αλλά ούτε και φίλοι της ΝΔ".
    ------------------------------------------------------------------
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΗ ΜΕΛΗ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διακρίνω έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
    στα ζώα πασοκ.
    - τα οποία περιμέναν όπως παλιά, ξέχειλα κρατικά ταμεία, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τώρα όμως ανακλαύπτουν σιγά-σιγά,
    ότι ο κουμπαράς έχει μόνο δεκάρες τσίγγινες - ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ-.
    Για να γεμίσει θέλει πολύ δουλειά.
    ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Και αν το καταλαβαίνουν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ !

    στα αρχίδια μας παδάκια.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασόκια καραγκιόζηδες τί μαλακίες γράφετε? Είναι το ίδιο να πηγαίνετε σαν μαλάκες να ψηφίσετε τον μοναδικό υποψήφιο Γιωργάκη σε εκλογές τύπου Μπρέζνιεφ με το να υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι? Για ποιά αντιγραφή συστήματος εκλογής προέδρου από το ΠΑΣΟΚ μιλάτε ρε κάφροι? Γιά ποιό δημοκρατικό σύστημα όταν υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος και μάλιστα είναι ήδη πρόεδρος με βασιλική διαδοχή (βλέπε δακτυλίδι από Κινέζο)? Υπομονή και ο χοντροβενιζέλος έρχεται και τότε θα τα πούμε. Αντε γαμηθείτε λοιπόν ρε μαλάκες οι ίδιοι θα είσαστε πάντα. Και για το τέλος, τους δικούς σας πράσινους συμβασιούχους τους ξεχάσατε? 250.000 ήταν. Τα ίδια σκατά λοιπόν είσαστε όλοι για αυτό βουλώστε το πια σας σιχάθηκε ο κόσμος όλα τα κομματόσκυλα πράσινα και μπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Σε μια συνεδρίαση από την οποία δεν έλειψε η ένταση, αλλά ούτε και οι εκπλήξεις (με κυριότερη την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης στον κ. Αντ. Σαμαρά), οι τέσσερις διεκδικητές της προεδρίας αποδέχθηκαν τη συμβιβαστική φόρμουλα του κ. Δ. Σιούφα, σύμφωνα με την οποία θα ψηφίσουν τελικά όσοι το επιθυμούν στην εκλογή του νέου αρχηγού και θα καταχωριστούν σε ένα κομματικό αρχείο, χωρίς να ονομαστούν μέλη αλλά ούτε και φίλοι της ΝΔ". (ηλεκτρονικη έκδοση εφημερίδας
    "ΤΟ ΒΗΜΑ",ώρα 17:43,Σάββατο 31 Οκτ.2009).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ Η Κ.Ε. ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΖΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ,ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η Ν.Δ.ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ!!!!1ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΑΡΠΟΥΤΣΑΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΤΟ 2004 ΚΑΙ 2007 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ????ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαλάκα 10:29:00 μμ
    Σου θυμίζω απλά ότι οι υποψήφιοι για την εκλογή του ΓΑΠ ήταν τρείς.
    Λοιπόν άντε και γαμήσου εσύ και το κόμμα σου μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΖΟΡΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η διατύπωση της ΚΕ της ΝΔ
    έχει ως εξής:

    "Στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν τα μέλη που επιβεβαιώνουν την εγγραφή τους και οι οπαδοί και οι προσκείμενοι που θα γίνουν μέλη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας με την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική βάση του κόμματος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση