GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάθος, πρώιμο, ή εικονικό το opengov.gr;...

Από το http://greekstory.wordpress.com/ . Είναι λάθος, διότι όταν αναλαμβάνεις την κυβέρνηση δεν στελεχώνεις θέσεις ΓΓ υπουργείων με ανοικτή...

Από το http://greekstory.wordpress.com/
.
Είναι λάθος, διότι όταν αναλαμβάνεις την κυβέρνηση δεν στελεχώνεις θέσεις ΓΓ υπουργείων με ανοικτή διαδικασία recruiting, είναι πρώιμο διότι είναι νωρίς για τέτοια στην Ελλάδα του ρουσφετιού, ή απλώς λειτούργησε ως νομιμοποιητική ψηφιακή διαδικασία διαχωρισμού της ήρας από το σιτάρι εντός του πράσινου κομματικού στρατού;
Έγραφα στα μέσα Οκτωβρίου ότι το Γραφείο Πρωθυπουργού χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την προσέλκυση βιογραφικών για την στελέχωση 88 θέσεων Γραμματέων και Ειδικών Γραμματέων στα Υπουργεία και άλλων 2.000 σε διοικητικές θέσεις κ.λπ. και ότι αν αυτή η κίνηση είναι αληθινή, τότε θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διαρθρωτικές αλλαγές στο Κράτος τα τελευταία 20 χρόνια (δείτε εδώ).
Όμως είναι έτσι τα πράγματα; Τελικώς, ακόμη και οι λίγοι από εκείνους που στην αρχή θεώρησαν πραγματικά υπερβατική την προσπάθεια το ΓΑΠ, μάλλον άρχισαν να ...

απογοητεύονται από τις διαρροές στα Μέσα ότι προτάθηκαν θέσεις εκτός διαδικασίας, αλλά και από την ατάκα Καστανίδη: «Καλά, περιμένατε πως θα έπαιρνα γενικό γραμματέα στο υπουργείο μου άνθρωπο που δεν θα γνώριζα;». Λογικό; Μπορεί, ιδιαίτερα για πολιτικά εποπτευόμενες θέσεις ευθύνης. Αλλά αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τις διατυπώσεις του Γ. Παπανδρέου, αλλά και την αρχική φιλοσοφία του ψηφιακού ‘ανοίγματος’ του Πρωθυπουργικού Γραφείου στην αγορά εργασίας;
Τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη ‘λανθασμένη’ ανάγνωση της διαδικασίας στελέχωσης γενικών γραμματειών υπουργείων θα μπορούσαν να λυθούν αυτομάτως αν αυτές οι 88 καρέκλες αντιστοιχούσαν σε θέσεις τεχνοκρατικής απασχόλησης αορίστου χρόνου, τις οποίες θα στελέχωναν ανώτατοι managers με θεματική γνώση του εκάστοτε χώρου του υπουργείου και τις ανάλογες εργασιακές και μισθολογικές προδιαγραφές. Αυτά όμως μπορεί να γίνονται σε χώρες όπως η Δανία, αλλά στη χώρα μας, με τους κομματικούς στρατούς πότε πληγωμένους, πότε παρελαύνοντες, ίσως απέχουμε πολύ από αυτό που η διεθνής βιβλιογραφία αποκαλεί eGovernance, ή Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στον δημόσιο τομέα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ό,τι και να συμβαίνει, η έννοια της διαφάνειας, ως αποτέλεσμα, ως κορυφαίος στόχος της εφαρμογής ψηφιακών εφαρμογών στον Δημόσιο Τομέα, αλλά και ως ασφαλιστική δικλείδα στον τρόπο διακυβέρνησης επλήγη ανεπανόρθωτα. Ακόμη πιο ενοχλητικό είναι ότι αυτό συνέβη πολύ νωρίς, σχεδόν με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον πρώτο ιντερνετικά ικανό πρωθυπουργό της Ελλάδος

23 σχόλια

  1. το κολπο ειναι

    "πες 2 ονοματα που σε προτεινουν"

    εκει φαινεται το
    ΜΕΣΟΝ


    ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ.....ΜΕΣΟΝ!!

    ΑΝΤΕ

    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ
    Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ Γ.Γ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!

    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ??

    ΜΙΖΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑ
    = ΓΓ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

    ΑΜΟΙΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ
    ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΓ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΑΣΑΤΕ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΝΤΗΖΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS

    mETA TO

    opengov


    erxetai to

    malakasgov !!

    H MALAKIA SAS DERNEI 80.000 KAI NOMIZETE OTI ESAS EPSAXNAN GIA GENIKOUS GRAMMATEIS??


    TOYS EIXAN ...

    GIA MALAKES PSAXNOUN!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θελετε να γινετε Γενικοι Γραμματεις και δεν ειστε

    εβραιοι ή μασονοι....
    στήστε κώλο...πιανει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ Γ.Γ ΝΑΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΩΚΡΑΤΕΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ Η ΣΥΧΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΟΣ ΠΡΟΣΩΝΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ:

    Ο Καστανίδης, από τα παράθυρα των καναλιών εμφανίστηκε την Παρασκευή και Σάββατο (23-24/10/2009) να υπεραμύνεται των ικανοτήτων του Δημήτραινα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ξεδιάντροπα και μας έπεισε με πάθος ότι τον γνώριζε πολύ καλά, περισσότερο καλά από όσο θα έπρεπε για να είναι αντικειμενική/αξιοκρατική η επιλογή. Δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα!!!! ενώ σε άλλη χρονική στιγμή δήλωσε:«Καλά, περιμένατε πως θα έπαιρνα γενικό γραμματέα στο υπουργείο μου άνθρωπο που δεν θα γνώριζα;»
    Ο ΓΑΠ θα πάρει θέση στο θέμα, για να αποδείξει την μη συμμετοχή του στο στημένο παιχνίδι, ξηλώνοντας τον Υπουργό του που πρόδωσε τις εξαγγελίες του, ώστε να μην χρεωθεί το κόστος; Εκτός κι’ αν όλα γίνονται με την γνώση, την ανοχή και την εντολή του.
    ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ λοιπόν = ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
    Πόσα έχουν να δουν τα μάτια μας!!! Και είμαστε ακόμα στην αρχή

    Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω τις πρόσφατες εύστοχες & καίριες τοποθετήσεις άλλων σχολιαστών, όπως:

    «1. Μήπως ο Δημήτραινας που πήρε διδακτορικό από τον Τομέα Ποινικού...Δικαίου του Τμήματος Νομικής Αριστοτελείου το 1996 είχε στην επιτροπή επίβλεψης και κρίσης του διδακτορικού και την τότε Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου κυρία Ελ. Συμεωνίδου-Καστανίδου;

    2. Μήπως πολλοί διδακτορικοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές στον Τομέα Ποινικού της Νομικής Αριστοτελείου, όπου είναι μεγαλοκαθηγήτρια η κυρία Συμεωνίδου έχουν κάνει πρακτική άσκηση ή έχουν συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο του Δημήτραινα;
    http://www.law.auth.gr/index.php?lang=el&rm=68&mn=115&smc=1

    3. Δεν έχουν μόνο συγγραφική συνεργασία η Συμεωνίδου-Καστανίδου με το Δημήτραινα, αλλά και επαγγελματική συνεργασία. Ψάξτε σε δίκες, γνωμοδοτήσεις, παραστάσεις σε δικαστήρια, ρωτήστε στη νομική πιάτσα και στους πανεπιστημιακούς χώρους της Νομικής ΑΠΘ και θα μάθετε αρκετά.

    4. Πρέπει να πέσουν κεφάλια από την αρχή. Το οφείλουμε στον ελληνικό λαό.
    Εδώ και τώρα παραδειγματική παραίτηση του ψευτο-Υπουργού Διαφάνειας για το πρώτο και ελπίζουμε τελευταίο φιάσκο στις 'διαφανείς' προσλήψεις μέσω βιογραφικού".

    5. Όλοι οι πασόκοι υποψήφιοι, για τις θέσεις, γνώριζαν τη διαδικασία, γνώριζαν την κομματική κριτική επιτροπή, και είχαν «έτοιμα» τα βιογραφικά. Επειδή μάλιστα δεν θα γίνει άλλος διαγωνισμός, από τους υποψηφίους αυτούς, θα επιλεγούν τα (ικανά) πρόσωπα για όλες τις μετακλητές θέσεις.
    ΟΠΟΤΕ ΟΙ 10.000 ΑΠΟ ΤΙΣ 25.000, ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ», ΑΛΛΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...
    Η ανακοίνωση για την τοποθέτηση του νέου Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λέει:
    «Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν».
    Ποιος έκανε την αξιολόγηση δεν λέει. Με ποια κριτήρια δεν λέει. Διάλεξαν όμως τον καλλίτερο.
    Φυσικά, αποτελεί δικαίωμα του κάθε υπουργού να επιλέγει τους συνεργάτες του.
    Αλλά αυτό έγινε με κουκούλα την επικοινωνιακή διαδικασία του στημένου διαγωνισμού.
    Και δεν είναι δικαίωμα του Γιωργάκη, των επικοινωνιολόγων, και των εργολάβων, να εμπαίζουν τους Έλληνες πολίτες.
    ΚΑΗΜΕΝΕ ΛΑΕ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΚΛΑΚΑ, ΤΩΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αρχη ειναι το ημιση του παντος,μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα, οταν καποιος προσπαθει για κατι τοσο καινουργιο θα κανει και λαθη, οι θεσεις ειναι 88 εστω και μια να ειναι σωστη εμενα μου φτανει σαν αρχη.
    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και οι life-style κυρίες που ανέλαβαν κάποια υπουργεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΦΙΛΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ 100% ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν αυτές οι 88 καρέκλες αντιστοιχούσαν σε θέσεις τεχνοκρατικής απασχόλησης αορίστου χρόνου, τις οποίες θα στελέχωναν managers με θεματική γνώση του εκάστοτε χώρου του υπουργείου και τις ανάλογες εργασιακές και...

    μισθολογικές προδιαγραφές,αυτή ειναι η ουσία ολα τα αλλα ειναι εντυπωσιασμοί για υποαναπτυκτους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ο Γιωργος
    δειχνει μια ειδικη
    αχαριστια σε οσους τον στηριξαν, εκτους απο τους γραμματεις του γαφειου του ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ !!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ!!

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΙ ΑΥΤΟ...

    Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΔΕΣΕ!!

    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ρε ελληναρά οπισθοδρομικέ....
    Άμα διοριζόσουν εσύ, θα ήταν όλα μια χαρά.. Τώρα που είσαι στην απέξω φταίει το διαβολικό το ιντερνέτι και οι προοδευτικές ιδέες... Αντε στο χωριό σου καλύτερα να ησυχάσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΛΑΛΚΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Η΄ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ . ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΗΘΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ !

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΒΛΗΜΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΟΜΩΣ ΚΟΜΜΕΝΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΙΟ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

    ΚΕΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΒΙΖΙΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ..........ΠΑΦΦΦΦΦΦΦΦ !!!
    και το ΠΟΥΦΦΦΦ.....
    απο το κατασκευασμένο και φουσκωμενο
    απο τα ΜΜΕ μπαλόνι του Γιωργάκη,
    που έγινε Γιώργος πριν τις εκλογές
    και Γιώργαρος μετά.

    ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    καψαμπεληηηηηηηηηηηηηηηηηη
    απο τις 8 χθές το βράδυ
    ΓΑΜΙΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    φτανει πια...
    θα παθεις ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΝ ..ΕΚΑΝΕ.

    1 μηνα πρωθυπουργος ο ΓΑΠ και εχει επιδωθει στο αγαπημενο του χομπυ :τα ταξιδια.
    Πρεπει να εχει ληψει σε ταξιδια τις μισες τουλαχιστον μερες.
    Ετσι εξηγειται και η επιλογη της Μαγιας Τσοκλη στο επικρατειας.
    Για να του δινει τα best απο τις πολεις που πηγαινει.

    Ελπιζουμε στο τελος της τετραετιας να βγαλει και εναν καλο city guide για τις μεγαλουπολεις που επισκεφτηκε οπως και να ξεκινησει την αρθρογραφια στο ταξιδιωτικο περιοδικο της βουλευτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η επιλογή από την αγορά Γενικών Γραμματέων Υπουργείων αποτελεί μεγάλη πολιτική ανοησία, για την οποία η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός θα υποστούν τις συνέπειες.
    Οι θέσεις αυτές είναι πολιτικές, επιλέγει τα πρόσωπα ο Υπουργός και ένα εξ΄ αυτών διορίζει ο Πρωθυπουργός. ΄Αλλο οι θέσεις των Οργανισμών και δημοσίων επιχειρήσεων, όπου ορθά προσφεύγει η Κυβέρνηση στην αγορά και άλλο οι Γενικοί Γραμματείς.
    Να ξεκαθαρίζουμε όμως και με το περίφημο θέμα «Κράτος- Κόμμα». Η διάκριση αφορά τα πρόσωπα. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να είναι σε θέσεις ευθύνης και στο κόμμα και στο κράτος.
    Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος Γενικός Γραμματέας ή Διοικητής ή Πρόεδρος να ήταν διακεκριμμένο πολιτικό - κομματικό στέλεχος. Αντιθέτως ένα τέτοιο πρόσωπο έχει μεγαλύτερα
    εχέγγυα εμπιστοσύνης.
    Εξάλλου τα «λαμόγια» ήταν κατά κανόνα άσχετοι τεχνοκράτες.
    «Καινοτομίες» χωρίς προετοιμασία οδηγούν σε γελοιοποίηση. Διάβασα ότι επικεφαλής της επιτροπής επιλογής «καινοτομίας» είναι ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Νότης Παρασκευόπουλος, προερχόμενος από το Καστρί (Κάθε Μέρα Πολίτης).
    Μπήκα στο blog που διαθέτει και βρήκα το βιογραφικό του. Ξέρετε τι προβάλλει? Το ζώδιό του (Τοξότης) και το ζωδιακό έτος του (φίδι)!!
    Αυτός θα μας κρίνει?
    Οι μεταρρυθμίσεις θέλουν μεταρρυθμιστές και ξεκάθαρες διαδικασίες.
    Οχι κολλητούς και ανθρώπους χωρίς ιστορία στην πολιτική και το κόμμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιωργο

    το να σε βγαλουν Πρωθυπουργό
    οι Πασοκοι
    και εσυ να τους πουλησεις

    και να δουλεψεις για τους δεξιούς ΔΕΝ ειναι εξυπνο ουτε εντιμο!!

    Ασε τι κανει ο Ομπαμα...εδω δεν ειναι αμερικα!!

    Τον Μαρτη βγαινουν τα αγγούρια στην ελλάδα!!!

    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΑΝΤΙ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΤΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ??

    ΠροσεΞε
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "Λάθος, πρώιμο, ή εικονικό το opengov.gr;..." ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕ ΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ… ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ …… Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ … ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ …. ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΘΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…..

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ .
    ΝΑ ΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΤΟΥ Σ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΩΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ την ανάρτηση στο http://www.alfavita.gr/ank_b/ank1_11_834.php Σόδομα και Γόμoρα στις εικονικές κρίσεις στην Α Αθήνας, του Βασίλη Μπαλάσκα (1/11/09)


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ :



    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ, ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ,
    ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,
    ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑIΜΟΥ,
    Ο ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ,
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑ ΠΑΣKΕ ΚΑΙ ΔΑΚΕ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ» ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ [Β. ΜΠΑΛΑΣΚΑ]
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ 20 ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΔΑΚΕ
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΟΛΜΕ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΗΘΟΣ
    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ , ΕΚΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΩΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
    ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ «ΓΡΑΦΙΚΟΣ» ΄΄Η ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ,
    ΛΟΙΠΟΝ «Σόδομα και Γόμoρα στις εικονικές κρίσεις στην Ά Αθήνας»
    «,,Στο τέλος νικάει πάντα η αλήθεια. Δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή»
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
    ΛΟΙΠΟΝ «ΓΡΑΦΙΚΟΣ» ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ «ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ» […]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. […]ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2:47
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ……………………………………………………………………..
    «ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ» ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ

    Χωρίς άλλα σχόλια …………………………………..
    Προς την
    Υπουργό Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
    κ. ΄Αννα Διαμαντοπούλου


    Κυρία Υπουργέ,

    Σας κάνουμε γνωστό ότι με τις κρίσεις Δ/ντών σχολικών μονάδων υπήρξε σωρεία παρανομιών από τα κατά τόπους ΠΥΣΔΕ με συμμετοχή μελών του τα οποία συμμετείχαν και έκριναν συγγενικά τους πρόσωπα, συζύγους , ανήψια και λοιπούς συγγενείς όπως επίσης με την γνωστή σε όλους προφορική συνέντευξη όπου οι ‘’ημέτεροι’’ βαθμολογούντο με 20 και εκπαιδευτικοί με πλούσια βιογραφικά και εμπειρία με 10 και 12 διότι δεν ανήκαν στον πυρήνα των δικών τους παιδιών.

    Αρκετοί από μας προσφύγαμε στα κατά τόπους ακυρωτικά δικαστήρια και έχουμε ήδη αρκετές αποφάσεις που μας δικαιώνουν και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σπεύδουν οι παρανομήσαντες να επανακρίνουν τους δικαιωθέντες και να τους αποκλείσουν για άλλη μια φορά από τις Διευθυντικές θέσεις που δικαιούνται λόγω προσόντων. Εκμεταλλεύονται δηλαδή το ότι ενώ ο λαός καταδίκασε ηχηρότατα τις πολιτικές τους, αυτοί παραμένουν και συνεχίζουν τη φαύλη διακυβέρνησή τους στο χώρο της παιδείας.

    Τούτο δε συμβαίνει όταν ήδη έχουν δημοσιευθεί δύο αποφάσεις της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας 3052/09 και 3058/09 που αποφαίνονται ότι οι προφορικές συνεντεύξεις είναι άκυρες άρα και οι πίνακες Δ/ντών σχολικών μονάδων έχουν ήδη εκπέσει.

    Θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να παρατηρεί τα τεκταινόμενα χωρίς να αναλαμβάνει καμιά πρωτοβουλία.

    Ο Πρωθυπουργός της χώρας εξήγγειλε προεκλογικά την κατάργηση της γαλάζιας συνέντευξης, θέση η οποία ενισχύεται και με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και περιμένουμε να υπάρξει άμεση παρέμβασή σας.

    Πάτρα 01-11-09

    Με τιμή Ε.Α.
    [από την Ανάρτηση http://www.alfavita.gr/ank_b/ank1_11_0455.php/Για τις προφορικές συνεντεύξεις στην επιλογή των Διευθυντών/ όπου υπάρχουν και τα πλήρη στοιχεία της επιστολογράφου] !!![ ΕΝΑΣ[MIA] ΕΝΤΙΜΟΣ[H] ΤΡΕΛΟΣ[H] …. ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ[H] ΓΡΑΦΙΚΟΣ[H]…. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ[H]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 5:40

    Μετά από τόσα και τόσα δημοσιεύματα μήπως θα πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα κάποιος εισαγγελέας στα κατά τόπους ΠΥΣΔΕ που δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις ή τις εφαρμόζουν παράνομα πάλι και να ασκήσει μερικές διώξεις αυτεπάγγελτες μπας και συνέλθουν όλοι αυτοί οι κύριοι … και κυρίες

    Ή εάν δεν γίνεται αυτό μήπως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας θα πρέπει να στείλει τις καταγγελίες που τις έχουν γίνει στον εισαγγελέα αφού πρώτα ζητήσει εξηγήσεις από αυτούς που εκπροσωπούν το υπουργείο στα υπηρεσιακά συμβούλια για το τι ακριβώς συνεχίζουν να κάνουν χωρίς να ντρέπονται ……

    Σε αντίθετη περίπτωση όλοι είναι συνυπεύθυνοι.
    Και όταν εννοούμε όλοι εννοούμε όλοι που είναι οι λαλίστατοι κατά τα άλλα ως εκπρόσωποι του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ , ΛΑΟΣ , γιατί αλήθεια σιωπούν……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση