GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

‏To ...παράκανε

Από το Vavanta . Το παράκανε ο Χρυσοχοΐδης με την αστυνόμευση!...

Από το Vavanta
.
Το παράκανε ο Χρυσοχοΐδης με την αστυνόμευση!...

9 σχόλια

  1. Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Σχεδιαστές Υψηλής Καταστροφής» με ανάρτησή της στο δικτυακό τόπο Indymedia ανέλαβε την ευθύνη για τις χθεσινές καταστροφές στην οδό Προξένου Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη. Η ανάρτηση καταλήγει με ένα … μήνυμα προς το Μ.Χρυσοχοΐδη:...«Τους συντροφικούς μας χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια στον «σύντροφο-αντιεξουσιαστή» χρυσοχοϊδη για τα νέα μέτρα που πήρε.
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ «ΣΥΝΤΡΟΦΕ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    Τώρα του φταίνε οι αστυνομικοί του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ ?
    Δεν έδωσε εντολή για προστασία γενικώς ?
    Προσπαθεί να κρυφτεί κατηγορώντας τους υφισταμένους του ?
    Ή αποδεικνύει πως δεν έχει τον έλεγχο ?
    Και αν ο νόμος παραβιάστηκε από τους συλληφθέντες τον καταργεί ο υπουργός χωρίς να αποφανθεί η δικαιοσύνη ?
    Ο ίδιος ο αρχηγός του δεν είπε την κορυφαία ρήση, που αυτοακυρώνεται, “οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία”?

    Αλήθεια, που χάθηκε αυτό το παιδί? Τα λέει τόσο ωραία και ξεκάθαρα. Γιατί αλλιώς θα έχουμε σύγχυση.

    Αν και κανονικά οι μπάτσοι θα έπρεπε να συλλάβουν τον Χρυσοχοΐδη για τις κακές του φιλίες με τους αντιεξουσιαστές που μας έλεγε. Εκτός κι αν αυτοί οι φίλοι του είναι οι πληροφοριοδότες του και των μπάτσων.

    αφιερωμενο στους μαλάκες που τους ψήφισαν_________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Ανακοινώθηκε η σύνθεση της επιτροπής που έχει αναλάβει την αξιολόγηση των 28.000 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί μέσω του opengov. Αποτελείται από τους κ. Παμπούκη, Ραγκούση και Αθανασάκη. Οι δύο πρώτοι είναι υπουργοί της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο δεύτερος Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Έίναι προφανές ότι στην ακολουθούμενη διαδικασία δεν υπάρχει ίχνος αξιοκρατίας, δεδομένου ότι τις επιλογές κάνουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και όχι π.χ. μια ανεξάρτητη επιτροπή, βασιζόμενη σε αντικειμενικά στοιχεία. Ήδη, έχουν καταλήξει στους 900 επικρατέστερους, έχοντας προλάβει να αποκλείσουν τους υπόλοιπους 27.100 σε μια μόλις εβδομάδα.

    Το πιο σοβαρό ολίσθημα όμως είναι η επιλογή του κ. Αθανασάκη ως μέλους της επιτροπής αξιολόγησης. Τι δουλειά έχει ο Γραμματέας του κόμματος σε μια τέτοια θέση; Τι σχέση έχει το κόμμα με το κράτος; Βλέπουμε λοιπόν ότι ακολουθείται η γνώριμη πρακτική από την 20ετή διακυβέρνηση της “κομματικοποίσης” του κράτους. Αυτή τη φορά, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα!

    Και βέβαια, κανείς δε μιλά. Τα ΜΜΕ έχουν τους λόγους τους να κάνουν την πάπια, ενώ η ΝΔ φαίνεται ότι έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα αυτή την περίοδο.»

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.. 3 άτομα απέκλεισαν μέσα σε μια εβδομάδα 27.000 βιογραφικά, δηλαδη ΡΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ 9.000 βιογραφικά ο καθένας τους. Δηλαδή ΡΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ο καθένας τους παράλληλα με τις υπόλοιπες ασχολίες και "διαβουλεύσεις" (Υπουργείο κ.λπ) διάβαζε και απέρριπτε καθημερινά 1300 βιογραφικά... για να γίνει τόσο γρήγορη αξιολόγηση μόνο μία πιθανότητα υπάρχει... απέρριπταν όσα ήταν γραμμένα με μπλε στυλό και ενέκριναν όσα ήταν γραμμένα με πράσινο στυλό... τόσο απλό...

    οι τρεις σωματοφύλακες της αξιοκρατίας αξίζουν τον θαυμασμό όλων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "20 μαρξιστοφασίστες με κουκούλες μπήκαν στο μετρό προ τριημέρου και στο σταθμό “Ακρόπολη” έκαναν έλεγχο ταυτοτήτων στους επιβάτες. Η επίθεση έγινε 7 το απόγευμα και την πλήρωσε ένας νεαρός ειδικός φρουρός των 700 ευρώ.

    Μια γυναίκα αστυνομικού που έτυχε να βρίσκεται με τον άντρα της στο μετρό έπαθε νευρικό κλονισμό.

    Η είδηση δεν βγήκε σε κανένα κανάλι, ενδεικτικό του κλίματος τρόμου που ετοιμάζεται. Το πλαίσιο φίμωσης του λαού φτιάχνεται προσεκτικά και μεθοδικά με made in USA τακτικές του ‘68. Έσχατη εξαθλίωση. Μας άξιζε κάτι πιο μοντέρνο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν καποιος στην Γερμανια, Σουηδια, Ρωσια, Αμερικη, προσπαθουσε να βγαλει το κρανος απο αστυνομικο, θα ειχε κακα ξεμπερδεματα. Αλλο να κανεις καποιο δικαιο αγωνα κι' αλλο να κανεις Γεροντομαγκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΓΙΚΗ:
    Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΑΡΑ:
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ.

    ΥΓ:
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΣΚΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ
    ΠΟΥ ΤΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ?
    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση