GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το 1973 στο 2009...

Aπό τον Δρ. Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ . Από τον Διομήδη ...στον Αλέξη Τιμή και δόξα στους γνωστούς και άγνωστ...

Aπό τον Δρ. Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
.
Από τον Διομήδη ...στον Αλέξη
Τιμή και δόξα στους γνωστούς και άγνωστους πεσόντες
για την δημοκρατία και την ελευθερία!!


Το 1973 εντάθηκε η λαϊκή αγανάκτηση ενάντια στην χούντα και εκφράστηκε με ανεβασμένες μορφές πάλης όπως η κατάληψη της Νομικής, το Φλεβάρη του 1973, η διαδήλωση στις 4 Νοέμβρη 1973, με αφορμή το μνημόσυνο του Γ. Παπανδρέου, όπου έγιναν και συλλήψεις αλλά και η διαδήλωση 3.000 φοιτητών για συμπαράσταση στους συλληφθέντες στις 8 Νοέμβρη.
Την Τετάρτη 14 Νοέμβρη 1973, το πρωί εκατοντάδες φοιτητές του Πολυτεχνείου συγκεντρώνονται στο προαύλιο του Ιδρύματος. Αρχίζουν συνελεύσεις για να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν το νέο σχέδιο της χούντας για την υποταγή του κινήματος. Οι συγκεντρωμένοι φοιτητές στο Πολυτεχνείο συγκροτούν μια επιτροπή κατάληψης. Κλείνουν οι πόρτες και...

στις 8.30 το βράδυ γίνεται η πρώτη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής. Αμέσως οι πρώτες προκηρύξεις σκορπίζονται στην Πατησίων που είχε κλείσει από τον συγκεντρωμένο κόσμο. Ακούγονται τα πρώτα συνθήματα «Ψωμί-παιδεία-ελευθερία», «20% για την παιδεία» και «Κάτω η χούντα».
Tην Πέμπτη 15 Νοέμβρη 1973, η κατάληψη αποτελεί πόλο έλξης του λαού της Αθήνας που αρχίζει να συρρέει στο Πολυτεχνείο. Ως τις 9.30 το βράδυ η κατάληψη έχει πυκνώσει ενώ ο λαός στους γύρω από το Πολυτεχνείο δρόμους, φωνάζει αντιαμερικανικά και αντιχουντικά συνθήματα.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, (Σάββατο 17 Νοέμβρη) τα πρώτα τανκς εμφανίζονται, ενώ στο νοσοκομείο που οργανώθηκε στο Πολυτεχνείο, μεταφέρονται όλο και περισσότεροι νεκροί και τραυματίες.
Στη 1 μετά τα μεσάνυχτα τα τανκς έχουν ζώσει το Πολυτεχνείο. Τα μεγάφωνα και ο ραδιοσταθμός μεταδίδουν: «Μην φοβάστε τα τανκς», «Κάτω ο φασισμός», «Φαντάροι είμαστε αδέρφια σας. Μη γίνετε δολοφόνοι».
Στις 1.30 τα τανκς ξεκινούν με αναμμένους τους προβολείς. Οι φοιτητές τοποθετούν μια «Μερσεντές» πίσω από την κεντρική πύλη για να εμποδίσει την είσοδο των τανκς. Οι φοιτητές είναι ανεβασμένοι στα κάγκελα, τραγουδούν τον εθνικό ύμνο και φωνάζουν στους φαντάρους: «Είμαστε αδέρφια».
Δίνεται διορία 20 λεπτών για να βγουν οι έγκλειστοι, ενώ ένα τανκ παίρνει θέση απέναντι στην είσοδο. Η Συντονιστική Επιτροπή προσπαθεί να διαπραγματευτεί την ασφαλή έξοδο του κόσμου.
Ωρα 2.50, ξημερώματα του Σαββάτου 17 Νοέμβρη. Ο επικεφαλής αξιωματικός με μια κίνηση του χεριού του, δίνει την εντολή να ξεκινήσει το τανκ. Η πόρτα πέφτει και το τανκ συνεχίζει την πορεία του φτάνοντας μέχρι τις σκάλες του κτιρίου «Αβέρωφ». Μαζί του μπαίνουν ασφαλίτες και άντρες των ΛΟΚ. Πέφτουν πυροβολισμοί. Υπάρχουν φαντάροι που βοηθούν τους φοιτητές να φύγουν, αλλά στις εξόδους τούς περιμένουν ασφαλίτες και συλλαμβάνουν και τους κυνηγούν.
Στις 3.20 δεν υπάρχει πλέον κανένας στο Πολυτεχνείο έχει εκκενωθεί πλήρως.
Ο Διομήδης Κομνηνός ετών 17 που ήταν μεταξύ των φονευθέντων από τους φασίστες της χούντας κατά την εξέγερση του πολυτεχνείου το 1973. Οι «εφημερίδες» της εποχής γράψανε ότι είχε «βεβαρημένο παρελθόν»
Επίσημα είπαν ότι οι νεκροί εκείνων των ημερών έφτασαν τους 18 με 22. Το πόρισμα που συνέταξε τον Οκτώβριο του 1974 ο τότε εισαγγελέας Τσεβάς μιλάει για ακόμη 16 νεκρούς, εκ των οποίων μόνο ένας αναγνωρίστηκε από συγγενείς του. Το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών καταλήγει σε 23 νεκρούς, η ταυτότητα των οποίων αναγνωρίστηκε, και άλλους 16 «αγνώστους».
Η χούντα κατέρρευσε υπό το βάρος των θυμάτων της και υπό το βάρος της Κυπριακής τραγωδίας.
Το 2008 η «ιδιότυπη χούντα» ολιγαρχικών, φεουδαρχών, τραπεζιτών και παρακρατικών μηχανισμών άρχισε να κλονίζεται από την λαϊκή εξέγερση η οποία είχε αρχίσει από τις κινητοποιήσεις ενάντια στον νόμο της κ. Γιαννάκου για την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων. Αλύπητα τα Ματ του κ. Πολύδωρα χτύπαγαν με ασυδοσία-βασανιστικά φοιτητές μαθητές σπουδαστές. Από τις 21 Οκτώβρη 2008 μια λαοθάλασσα, πρωτοφανής για τα χρονικά, ενωμένων εργατών, φοιτητών, υπαλλήλων, υπερδανεισμένων, καταπιεσμένων, γέμισε το κέντρο της Αθήνας δίνοντας ένα μάθημα στην παραπαίουσα συντηρητική κυβέρνηση. Η Ελληνική "Εργκενεκόν" καταρρέει γιατί έγινε ορατή και απέτυχε!!!
Οι «αναλυτές-στυλοβάτες» της φεουδαρχίας (μεσαιωνικού τύπου) τα «είχαν χάσει» μπροστά στην αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα της δημοκρατικής νεολαίας μας, των αγροτών, εργατών φοιτητών, οι οποίοι ακόμα δεν είπαν την τελευταία λέξη στο πεδίο των διεκδικήσεων. Η ιδιότυπη και οικονομικά αδίστακτη δικτατορία ολιγαρχικών, τραπεζιτών και παρακρατικών μηχανισμών καταρρέει… Άφωνη η κοινή γνώμη είδε τους «παρακρατικούς μηχανισμούς» να «χτυπάνε αλύπητα» τους αγέρωχους δημοκρατικούς αγρότες της Κρήτης και κατόπιν ακόμα και τον Πρόεδρο του Πασοκ ο οποίος «τόλμησε» να μην τους «ειδοποιήσει» να πάει στον Πειραιά!! Μόνο σε περιόδους δικτατορίας οι αρχηγοί κομμάτων και οι πολίτες δηλώνουν στην Ασφάλεια που και πότε θα πάνε!!! Οι δημοκρατικοί πολίτες ποτέ δεν θα επιτρέψουν τον περιορισμό συγκεντρώσεων και μετακινήσεων ελευθέρων ελλήνων πολιτών!!!
Η ληστρική ακόρεστη απληστία των ολιγαρχικών - νεοφεουδαρχών οδήγησε σε μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Οι τραπεζίτες ευημερούν και «αγοράζουν εταιρείες» και οι πολίτες πένωνται.! Ο υπερδανεισμός των πολιτών – «νεοσκλάβων» στους τραπεζίτες οδήγησε στη νέα «ιδιότυπη δικτατορία των συντηρητικών, των μηχανισμών καταστολής και των τραπεζιτών». Ως αντίδραση ήρθαν οι απρόσμενες – για τους αδαείς - μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις, παρά την θέληση των «εξωνημένων» συνδικαλιστών, δημοσιογράφων, «πρώην αριστερών – που τα πουλάνε όλα», «δημοσκόπων» και παρακρατικών μηχανισμών.
Μια λαοθάλασσα ενωμένων – αυτονομημένων πολλές φορές - εργατών, αγροτών, φοιτητών, ανέργων, αστέγων, υπερδανεισμένων, απολυμένων...πλημμυρίζει ήδη από τις 21 Οκτωβρίου 2008 το κέντρο της Αθήνας. Η δολοφονία του νεαρότερου ήρωα των λαϊκών κινητοποιήσεων, του «Αλέξη Γρηγορόπουλου» ήταν και η χαριστική βολή για την παραπαίουσα ολιγαρχία (και έπεται συνέχεια)... Τα «Δεκεμβριανά 2008» έμειναν στην ιστορία ενός λαού που δεν αντέχει την «ιδιότυπη δικτατορία».
Η υπό παραίτηση, παραπαίουσα ολιγαρχική κυβέρνηση δεν έχει την «δεδηλωμένη» από την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου που έγινε στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Βατοπεδίου. Ο λαός ενωμένος και αποφασισμένος σε κάθε ιστορική περίοδο, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφής τυραννία πάντα νικά. Εμπνεόμενοι από την Αμερικάνικη, την Γαλλική και την Ελληνική επανάσταση οι δημοκρατικοί λαοί γκρεμίζουν την τυραννία όπως και εμείς κληθήκαμε να πράξουμε στις εκλογές της 4 Οκτώβρη 2009, δεδομένου ότι η Βαστίλη του νεοφιλελευθερισμού κατέρρευσε από μέσα, τα διεθνή χρηματιστήρια καταρρέουν και αυτό που μένει σταθερό είναι η προσήλωση του λαού μας στις πανανθρώπινες Ελληνικές αξίες της ελευθερίας, ισότητας, δικαιοσύνης.
Τιμή και δόξα στους πεσόντες γνωστούς και άγνωστους αγωνιστές για την ελευθερία, την ισότητα τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία!!
Τιμή και δόξα στον Διομήδη και τον Αλέξη τους νεαρότερους ήρωες της δημοκρατικής εξέγερσης!!

81 σχόλια

  1. ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΟΡΚΟΝΕΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENTAXI RE KOLOMALAKES.....POSA PEDAKIA PSOFANE STOUS DROMOUS MONAXA TOUS PINASMANA....XILIADES......PONEMENA.....HMARTON ENA SKOTOTHIKE (KAKOXAMENO SYMFONO) HMARTON TO KANATE OLOI YPOTHESI ENA XRONO....DEN GAMIOSASTE KOLOYPOKRITES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι απαράδεκτο! Όλοι μας κλάψαμε και στενοχωρεθήκαμε πέρυσι για τον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά όχι και να τον παραλληλίσουμε με το Διομήδη Κομνηνό. Όχι. Αυτό ξεπερνάει τα όρια. Δεν είναι δυνατόν μια βόλτα στα μαγαζία των Εξαρχείων με τραγικότατη κατάληξη, εξαιτίας ενός ανεγκέφαλου και διαταραγμένου μπάτσου να συγκρίνεται με την εξέγερση του αθηναϊκού λαού ενάντια στο απεχθέστερο και στυγερότερο στρατιωτικό καθεστώς που δοδλοφονούσε, βασάνιζε και εξανδραπόδιζε επι 7ετία τους αντίθετους του. Είπαμε όλα έχουν όρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!
    ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 8% ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! ΟΞΩ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΡΕ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΑΣ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Βουλευτή του ΠαΣοΚ και τον πρώτο αναπληρωματικό του στην Αλεξανδρούπολη

    Ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ζαπάρτας υποστηρίζει με ένσταση στο Εκλογοδικείο ότι η βουλευτής του ίδιου κόμματος και ίδιας εκλογικής περιφέρειας Ελένη Τσιαούση έχει κώλυμα εκλογής. Ο αναπληρωματικός βουλευτής υποστηρίζει......ότι η βουλευτής υπέβαλε την παραίτηση της από την υπηρεσία από την οποία είχε αποσπαστεί, όχι όμως και από την υπηρεσία προς την οποία αποσπάστηκε.
    Ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ακόμα ότι έχουν γίνει λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών και θα πρέπει ο ίδιος να λάβει 13.008 σταυρούς και η Τσιαούση 11.441 σταυρούς. Να σημειωθεί ότι η Τσιαούση έχει λάβει 12.955 ψήφους και ο Ζαπάρτας 12.935.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ Η ΔΙΑΝΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ. ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΛΥΜΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα άλλο όνομα νεκρού,εκτός τού Κομνηνού,ό οποίος έπεσε νεκρός από αδέσποτη,ευρισκόμενος στήν ταράτσα τού σπιτιού του (Κάτω Πατήσια),από στρατιώτη,πού πυροβολούσε στόν αέρα,από τήν ταράτσα τού Ο.Τ.Ε (ΠΑΤΗΣΙΩΝ),μπορεί κάποιος νά αναφέρει???
    Ποιοί νεκροί τού Πολυτεχνείου,ρέ παραχαράκτες τής ιστορίας???
    Σάν κι αυτή,πού είχε αναρτηθή ή φωτογραφία της,στό προαύλιο τής σχολής,επάνω σέ μία τριανταφυλλιά,κατά τήν 1ην επέτειον,ώς θύμα τής 17ης καί τελικά απεδείχθη,ότι ή φωτογραφία ήτο επεξεργασμένη,από τό Γερμανικό περιοδικό Στέρν κι ανεφέρετο σέ φωτομοντέλλο???
    Ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΚΡΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ?????
    Καί τά ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΙΑ ΗΣΑΝ ΡΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ???
    ""ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"" ή ή διατήρηση τού καθεστώτος τού ΑΙΩΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ κι ή ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τετοιες μαλακιες που γραφεις,μονο ηλιθιοι νεοελληνες μπορουν να τις γραψουν,και αλλοι τοσοι να τις διαβασουν και να τις αποδεχθουν.Καμμια σχεση το ενα με το αλλο.Αυτη η δημοκοπια και η ελλειψη σεβασμου και ηθους,ειναι προνομιο οσων κοροιδευουν τον κοσμο και τον παραπλανουν.Αυτοι οι θεσμοι πλεον ειναι ξεπερασμενοι και σαθροι.Και ξερεις γιατι;Γιατι ατονισαν απο την παραπληροφορηση και την παραφιλολογια.Και απο την παπαρολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα μεγάλο μπράβο στον γνήσιο αγωνιστή της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού Δόχτορα Κουτσούκο. Δέκα να είχαμε σαν κι αυτόν και η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. hgeth dr koytsoyko
    pali prvtoporos stoys agones

    se thymame apeyueias ston alfa
    stis 9 dekembrhapenanti sta mat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ante pali aristeroi brikate hrwa ....re gia gelia iste leme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Αιδώς Αργείοι"κ. Κουτσούκο,είστε άκαιρος,κίβδηλος και ακκιζόμενος λαϊκιστής.Η άποψη σας σεβαστή,τα κίνητρα σας κατακριτέα.ΜΕΤΆ ΨΆΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ,ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ-ΣΚΑΦΗ.Έτσι θυμίζω ότι λίγο πριν εισβάλει το άρμα του Ντερτιλή στο Πολυτεχνείο ο εκφωνητής του παράνομου σταθμού με τρεμάμενη φωνή έλεγε τον εθνικό ύμνο και αποκαλούσε τους στρατιώτες "αδέλφια μου",γιατί αγωνιζόταν για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,σε αντιδιαστολή με τους χορτάτους από κάθε άποψη"γόνους............"που καίνε σύμβολα και ιδέες,έτσι για πλάκα.Ας αφήσουμε λοιπόν τη δικαιοσύνη, να αποφανθει για το φόνο του άτυχου παιδιού και όχι την ιστορία.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. gia thn aspete kai thn dragona den pairniw thesi dr koutsouko gia na eksafanistoun oi extroi tis dimokratias, dr koutoulos kai ksero psomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΠΑΞΙΝΟ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΣΚΟΥΣ

    ΠΑΞΙΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΖΕΨΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι "δημοκρατες" του πρεσσ
    δεν θα το γραψουν!

    Αυτοι ειναι οι Bloopers!!!
    ---------------------
    ΠΡΟΣΟΧΗ !! ενημέρωση μέσω e-mail από αναγνώστη. Αφορά όλα τα blogs

    διαβάστε & http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6919.html


    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 1: the Bloopers Team
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Παρακολούθηση αναρτήσεων όλων των blogs με έμφαση στο http://press-gr.blogspot.com & πριν το τζους που έφαγε & του http://studioa-blog.blogspot.com
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Νόθευση σχολίων,επισήμανση ιστολογίων,προσωπικές απειλές σε συγγραφείς άρθρων κατά Εβραίων,λαθρομεταναστών,
    αναρχικών & γενικώς όλων των υπαλλήλων του Σιωνισμού μέχρι του σημείου να επιπλήττει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί δεν κατεβάζει "ρατσιστικές" ιστοσελίδες
    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ:
    Στοχοποίηση όλων των συγγραφέων άρθρων στο http://press-gr.blogspot.com καθώς & άλλων ιστοσελίδων που τόνιζαν την ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης & απειλές για καταγγελία τους βάσει του κλητηρίου θεσπίσματος κατά Πλεύρη(πριν την αθώωση του)για ρατσισμό στη Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    δέστε http://grbloopers.blogspot.com/2008/09/press-gr.html
    ναζιστικό παραλήρημα του press-gr Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πολέμου στη Γάζα απειλές & βρισιές μέσω σχολίων σε όλες τις αναρτήσεις υπέρ των Παλαιστινίων & ιδίως κατά του http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
    Στο http://studioa-blog.blogspot.com την ίδια βρωμοδουλειά μέσω σχολίων ώσπου έβαλαν προέγκριση στα σχόλια όταν έφθασε στο σημείο να βρίζει ακατάσχετα & να γράφει:
    you've been reported as a nazi to the RTL's administration
    as we wrote before: you've been flagged and reported.
    δέστε σχετικά http://studioa-blog.blogspot.com/2009/01/blog-post_7571.html & http://studioa-blog.blogspot.com/2009/01/blog-post_9452.html

    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 2: http://les-malakies.blogspot.com
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Παρακολούθηση αναρτήσεων όλων των blogs με έμφαση στο http://troktiko.blogspot.com
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Επειδή το http://troktiko.blogspot.com δεν επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων,δημιουργήθηκε η ανάγκη στην Πρεσβεία να δημιουργήσουν ειδική ιστοσελίδα για να συκοφαντούν όλες τις αναρτήσεις κατά των ίδιο τρόπο που δουλεύουν μέσω σχολίων αλλού & να δυσφημίσουν την ιστοσελίδα που φαίνεται να είναι αρκετά ανεξάρτητη & πάντως φοβερή απειλή ως πιο δημοφιλής στο ελληνικό διαδίκτυο
    Διαβάστε χαρακτηριστικά http://les-malakies.blogspot.com/2009/01/blog-post_2901.html Πρωκτικό: "Εδώ τίποτα δεν γράφεται τυχαία"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ!!!

    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 3: Urfurslaag
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ:
    Παρακολούθηση όλων των ελληνικών βίντεο που κινούνται στο YOUTUBE με εθνικό περιεχόμενο & ιδίως των αντιεβραϊκών & δημιουργία αντιβίντεο δυσφημιστικών των πρώτων με κύριο στόχο όλες τις ομιλίες του κ.Πλεύρη καθόλη τη διετή διεξαγωγή της δίκης με τους Εβραίους.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Με μια γουρουνοκεφαλή διαρκώς κρυμμένος εμφανίζεται ένας χοντρός άνεργος από υποβαθμισμένη συνοικία της Αττικής που έχει μισθώσει η Πρεσβεία να βρίζει δήθεν με χιουμοριστικό τρόπο όλους τους τυχαίως τυχαίως Αντισιωνιστές.

    Όλες οι ανωτέρω ιστοσελίδες αποτελούν το ελληνικό παράρτημα ενός διεθνούς εβραϊκού δικτύου ελέγχου του διαδικτύου υπό την ονομασία JEWISH INTERNET DEFENSE FORCE http://thejidf.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Μπιρμπίλη αρνήθηκε να δεχθεί βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...

    Εντονες διαμαρτυρίες από τον Δημ. Βαρβαρίγο
    στον Χρ. Παπουτσή και την Ρ. Βάρτζελη


    RE ΔΟΚΤΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΝΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ?
    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 15 Νοε 2009 4:53:00 μμ

    φιλε
    οι πιο πολυ νεκροι του πολυτεχνειου σκοτωθηκαν περιξ του πολυτεχνειου

    κοντα στο σημειο που δολοφονηθηκε ο Αλεξης!
    Εχει δικιο ο δρ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το παραμύθι των νεκρών του Πολυτεχνείου
    Χρόνια τώρα η ψευτοαριστερή βρώμικη προπαγάνδα, προσπαθεί να δημιουργήσει αισθήματα μίσους.

    Δεξιά είναι η μισή Ελλάδα. Είναι ο εργάτης, είναι ο αγρότης, είναι μικρομεσαίος, είναι ο συνταξιούχος, είναι ο βιοτέχνης.

    Άλλωστε η ζωή απέδειξε ότι όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι μεγαλοεκδότες είναι ΠΑΣΟΚ !

    Στα πλαίσια αυτής της γελοίας προπαγάνδας, δεν διστάζουν να δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών με ψέμματα, μιλώντας για "νεκρούς του πολυτεχνείου", όταν όλα τα λαμόγια, δήθεν προοδευτικοί, με τις παχυλές τραπεζικές καταθέσεις, γνωρίζουν ότι δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο χώρο του πολυτεχνείου τη νύχτα της 17ης Νοέμβρη 1973. Ο-Υ-Τ-Ε Ε-Ν-Α-Σ.

    Για την ίστορική ακρίβεια:

    α. το γνωστό τανκ που εικονίζεται στην πασίγνωστη φωτογραφία, δεν συνέθλιψε κανέναν φοιτητή.

    β.Κανένας από τους έγκλειστους αγωνιστές (ναι αγωνιστές ήταν, δεν αμφισβητώ την αξία των αγώνων τους, τα γελοία ψέμματα των σημερινών παραμυθάδων κατακρίνω), δεν σκοτώθηκε. Οι στρατιώτες προστάτευαν τους φοιτητές από τους αστυνομικούς. Υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες για αυτό.

    γ. Το αν σκοτώθηκε κανείς, υπάρχει καταγεγραμμένο στην Αναφορά της Συγκλήτου του ΕΜΠ 33437/11-10-1974. Ας τη φέρει στο φως όποιος τολμάει ! Βγάλτε την στο διαδίκυο, κύριοι του ΕΜΠ σήμερα!

    δ. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και το ανεξάρτητο πόρισμα Τσεβά της 22-10-1974.

    ε. Τέσσερις ακόμη έρευνες, όλες από ανθρώπους "αριστερών" φρονημάτων, δηλαδή

    1. εισαγγελική (Τσεβάς, Φαφούτης, Ζαγκίνης)

    2. αστυνομική (Σαμπάνης)

    3. επιστημονική-ιατροδικαστική (Καλλιβρετάκης)

    κατέληξαν ότι οι νεκροί της περιόδου ήταν 23, άπαντες φονευθέντες σε διάφορους δρόμους της Αθήνας, μακριά από το Πολυτεχνείο .

    Κανείς δεν σκοτώθηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου την 17η Νοέμβρη 1973, παρά μόνο η αλήθεια. Δεν βοηθάει σε τίποτα να δηλητηριάζουμε τις ψυχές των παιδιών σήμερα, με τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου.
    Αν θέλουμε να κάνουμε άλλου είδους κουβέντα για το τι είναι δημοκρατία, να την κάνουμε.
    Όχι βασισμένη σε ψέμματα, που δημιουργούν τεχνητή εμπάθεια προς την "επάρατο δεξιά".
    Μια δεξιά, που έχει με τη χούντα, όση σχέση έχουν οι δολοφόνοι της 17Νοε του ΕΛΑ και της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της φωτιάς", με το ΠΑΣΟΚ. Ταυτίζονται οι κάφροι αυτοί με το ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ?
    Τότε γιατι κάποιοι προσπαθούν να ταυτίσουν τη Ν.Δ. με τη χούντα των συνταγματαρχών;
    Και ήρθε η ώρα να βάλουμε τον υπέροχο -ναι, υπέροχο- αγώνα των φοιτητών, στις πραγματικές του διαστασεις και να τον γιορτάζουμε όλοι οι Έλληνες, μαζί, ομόψυχα, σαν μια κατάκτηση όλων των Ελλήνων για τη δημοκρατία κι όχι σαν κομματικό επίτευγμα του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ. Και να σταματήσει να στιγματίζεται η δεξιά με κάτι που δεν την αφορά.
    Άλλωστε τα εύσημα του πολυτεχνείου τα εξαργύρωσαν οι ΠΑΣΟΚοι αγωνιστές με Υπουργικές (και παράνομες) βίλες στη Μύκονο και πολυδαίδαλες offshore.
    H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.Σημερα θα ημασταν Αλβανια Βουλγαρια Σκοπια αν ο Ελληνικος Στρατός δεν νικουσε την επιβολη κοκκινης δικτατοριας στην Ελλαδα με θυσιες χιλιαδων νεων. Γιαυτη τη γιορτη δεν θα μιλαμε? Κοκκινη η μια Μαυρη η αλλη η δικτατορια. Ωραια Δημοκρατια του παρτα ολα για την αριστερα.
    Γι΄αυτό είμαι περήφανος Δεξιός. Γιατί εμείς οι Δεξιοί, δεν εξαργυρώνουμε τους αγώνες μας με αργομισθίες. Ζήτω η Δεξιά, ζήτω η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ:

    Σήμερα κηδεύουμε τον Αλέξη 9 Δεκ. 2008 ...

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ...

    kafeneio-gr.blogspot.com/.../blog-post_864.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

    O "ΑΛΕΞΗΣ", ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, και Ο "ΚΟΥΓΙΑΣ"

    Ο Αγωνιστής της Δημοκρατίας Δημήτρης Τσοβόλας κατέβαινε την Ερμού όταν τον συνάντησε ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος από το νέο έντιμο Πασοκ και τον χαιρέτησε θερμά....και του σιγοψυθύρισε "κάνε νέα μήνυση στον Κούγια και στον αστυνομικό για προσβολή νεκρού για αυτά που έγραψε και είπε για τον "Αλέξη"..."ό,τι και να κάνει ένα παιδί ...δεν το πυροβολούμε ποτέ" είπε ο διδάκτωρ Ψυχολογίας του παιδιού του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος στον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Τσοβόλα (τον έντιμο πατριώτη)...και του υποσχέθηκε να πάει και ο ίδιος μάρτυρας!!!
    Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος ααγαπάει πολύ τα παιδιά και μπήκε μπροστά στα ΜΑΤ για να προστέψει τους μαθητές στις 9 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα και έπιασε από το χέρι και τον Αγωνιστή Αντώνη Καρρά!!! Το Πασοκ σιγά σιγά συσπειρώνεται και δυναμώνει....
    Ο Δρ Κουτσούκος είχε γράψει και ένα άρθρο για τον "Αλέξη":

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Δρ Κουτσούκος είχε γράψει και ένα άρθρο για τον "Αλέξη":


    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ «ΑΛΕΞΗ» ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι έλληνες δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν ευλαβικά να τιμήσουν τον Αλέξη» το νεαρότερο αγωνιστή της δημοκρατίας που «έπεσε» από τις σφαίρες του παρακράτους.


    Η δημοκρατία και τα ΜΜΕ: Η δημοκρατία είναι το καλύτερο έως σήμερα Πολίτευμα και οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι οι «υπηρέτες» της δημοκρατίας. Η συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΝΕΤ την ώρα του δελτίου ειδήσεων στις 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15.00 μμ είναι ενθαρρυντικό μήνυμα ότι οι πολίτες αντιστέκονται!!

    Η δολοφονία του Αλέξη: Η δολοφονία του Αλέξανδρου – Ανδρέα Γρηγορόπουλου άναψε την σπίθα στην κοινωνική πυριτιδαποθήκη που ήταν ήδη έτοιμη να εκραγεί. Ο άδικος χαμός του Αλέξανδρου πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις.

    Οι ευρωπαϊκές αντιδράσεις: Ήδη ο φεουδάρχης πρόεδρος της Γαλλίας με νωπές τις μνήμες των ταραχών που συντάραξαν τη Γαλλία το 2005, με πρωταγωνιστές μαύρους μετανάστες, αντιλήφθηκε αμέσως το «βαθύτερο μήνυμα» των επαναστατημένων της «Βαστίλης» και τον εαυτό του ως ένα νέο Λουδοβίκο και δήλωσε: «Οι Γάλλοι λατρεύουν να με βλέπουν στην άμαξα με την Κάρλα, όμως είναι οι Γάλλοι που αποκεφάλισαν τον βασιλιά τους Λουδοβίκο»


    Η συμπάθειά προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία: Ο σοσιαλιστής κ. Ζακ Λανγκ, πρώην υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας επί Φρανσουά Μιτεράν, εξέφρασε χθες τη συμπάθειά του προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές παρόμοιες αναταραχές στη Γαλλία. «Ως εξωτερικός παρατηρητής, ξέρω ότι θα πρέπει να μιλήσω πολύ προσεκτικά, αφού με κανέναν τρόπο δεν υποστηρίζω τις βιαιότητες. Θέλω όμως να εκφράσω την αγάπη μου και τη συμπάθειά μου προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, που είναι γεμάτη ενέργεια, ταλέντο και θέληση». »Αυτό που ο ελληνικός λαός εκφράζει σήμερα μπορεί να το νιώσουν και άλλοι λαοί και ιδιαίτερα στη Γαλλία, όπου κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες τον ερχόμενο Ιανουάριο».

    Η ανάληψη ευθυνών: Η ανάληψη ευθυνών για το τέλμα του κοινωνικού και πολιτικού μας βίου δεν πρέπει να είναι μόνο φραστική αλλά να συνοδεύεται και από τις παραιτήσεις όλων των υπευθύνων.

    Οι δημοκρατικοί πολίτες πιστεύουν ότι όσοι προβαίνουν σε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος θα έχουν την τύχη των Απριλιανών και οι ηγεσίες των “υπηρεσιών ασφαλείας” που δολοφονούν ανήλικους και χτυπάνε-βασανίζουν αδιάκριτα τους πολίτες θα δικαστούν με τον “νόμο περί βασανιστηρίων” όπως τα “πρότυπά τους οι Χουντικοί Απριλιανοί”.

    Οι δημοκρατικοί πολίτες καλούνται να υπερασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή “αφανή”.

    Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης.

    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας

    www.koutsoukos-anastasios.gr


    2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. hgeth dr Koutsouko
    kseshkose ton lao

    kato oi trapezhtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
    ΩΡΑ 14.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!

    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    Ο Αλφα το ειχε σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΕΚΛΕΓΟΝΤΑ" ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!

    9 Δεκέμβριος 2008 3:54 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κ.Παπανδρέου με τους αγωνιστες ή με τους λαιτ??

    31 Οκτώβριος 2008 3:19 μμ
    Ανώνυμος είπε...

    Ο Δρ Κουτσουκος Αναστασιος εσωσε με αυταπαρνηση νεους "Αλεξηδες" απο τα Ματ!!
    Που ειναι οι δηθεν αλλοι πολιτικοί, οι "άκαπνοι" θέλουν να ξαναβγούν?
    Ο Αλφα ειχε τον Δρ Κουτσουκο σε απευθειας μεταδοση ...και ετσι τον γνωρισαν οι πρασινοφρουροί και εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://press-gr.blogspot.com/2009/10/t-47.html

    3 Οκτ 2009
    Tο Πασοκ "φορτσάρει" ως το 47 %...
    Aπό τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
    .
    Οι εκλογές κρίθηκαν!!! Tο Πασοκ φορτσάρει ως το 47 % !!!
    Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση!!
    Γιώργος Παπανδρέου: «Πάμε μαζί»!!!
    Οι εκλογές κρίθηκαν!!! Ο Λαός της Αθήνας μίλησε !!
    Πέμπτη: Πράσινο λαϊκό τσουνάμι στο Πεδίο του Άρεως!!
    Παρασκευή: Κάτι «ξεχασμένοι δεξιοί» έκοβαν αμήχανα βόλτες!!
    Διαδώστε το μήνυμα της νίκης της δημοκρατικής παράταξης όπου και να βρίσκεστε...!!
    Με Πρωθυπουργική εμφάνιση λαοπρόβλητου ηγέτη ο Γιώργος Παπανδρέου!!
    Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση
    ----------------
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΟΠΟΠΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ...

    Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ....

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. παιδια αυτο το αρθρο που δειχνει την συνεχεια της επαναστασης εχει αναδημοσιευτει παντου!!

    πανω απο 5 εκατομυρια αναγνωστες το εχουν διαβασει...

    συγχαρητηρια δρ Κυτσουκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ideodoxeio.blogspot (ideodoxeio) on Twitter

    Τα έλεγε ο Δρ. Κουτσούκος ότι η διαφορά είναι κοντά στο 11% και τον κορόϊδευαν! Μίλησαν τα ντοκτορά!


    12:10 PM Oct 4th from web; Επιτέλους ελπίδα!9:11 AM Oct ...
    twitter.com/ideodoxeio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ...

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ιδεα της εξεγερσης του Πολυτεχνιου εχει διαχρονικο χαρακτηρα και οι στοχοι του ανεκπληρωτοι.

    Οιπραγματικοι και αγνοι αγωνιστες αυτοι που θυσιαστικαν απλως τους αναφερουμε και εμειναν στην αφανεια.Δυστυχως καποιοι αλλοι χρησημοποιησαν την αμφιβολη συμετοχη τους ως πριμοδοτηση για να μας εξουσιασουν στη συνεχεια απο τα ποστα που ο απλος λαος τους εμπιστευτηκε με τη ψηφο του.

    Αυτοι και καθε λογης δηθεν αντιστασιακοι φερουν τεραστια ευθυνη για τη μετα χουντας πορεια της χωρας.Ειναι οι νεοπλουτοι τα νεα τζακια που μας εξουσιαζαν και μας εξουσιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

    Ο ΣΤΡΙΓΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΕΣΤΑ
    Δρ κουτσουκο ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο δρ κουτσουκος
    ηταν σε ολους τους αγονες επικεφαλης με τους πολυτεχνιτες

    μονος του
    μονο ο καρρας φανηκε λιγο τοτε
    κανεις αλλος!!

    μονο ο δρ κουτσουκος
    εφαγε χημικα και ξυλο απο τα Ματ

    που ηταν η μπιρμιλη
    ο γερουλανος
    και οι αλλοι

    ελεος συντροφοι

    με ξενους αγωνες να γινετε υπουργοι
    και οι πραγματικοι αγωνιστες στην αφανεια??

    τι γινεται ρε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
    Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟ 1973 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
    ΚΑΙ ΤΟ 2008...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. οπως ηταν το πολυτεχνειο για τους παλιους συμβολο

    ετσι ειναι συμβολο τωρα ο Αλεξης για τους νεους..

    τιμη και δοξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. dr koytssoyko

    bale ton
    pantoyla
    kai ton mpolari

    na lysoun
    to skandalo
    Aspaite!!

    xe xe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καψαμπελη

    τον κουτσουκο
    και τα ματια σου

    σαρωνεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ θα μας πεις τι πινεις και δεν μας δινεις ?

    Διομηδης με Αλεξη... βαλε και την Πετρουλα μαζι , βαλε και λιγο Τσουτσουβη, πασπαλισε με ολιγην απο ΗΛΕΝΙΑ και θα ρθει να δεσει..

    Επειδη ρε κουτσουκο χαμπαρι δεν εχεις παρει, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ :

    Κανενας δεν σκοτωθηκε μεσα στο Πολυτεχνειο (ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΣΕΒΑ ΕΠΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ - και δεν ηταν και δεξιος..) Ο Διομηδης ηταν ο κοντινωτερος που σκοτωθηκε (καποιοι σκοτωθηκανε λεωφορο Αλεξανδρας - πλατεια Αιθιοπιας - Χαλκοκονδυλη κλπ προφανως νομισαν οτι ειχαμε ξανα κοκκινο Δεκεμβρη..) ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ κατα μεσης του δρομου..

    Αυτα γινανε 16 Νοεμβριου βραδυ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ του Ιωαννιδη παρα αγωνιστες .... ΑΛΛΩΣΤΕ (πορισμα Τσεβα ..που εχουν εξαφανισει μερικοι) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ αλλα ο επικεφαλης (ΟΡΓΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ) της Υλης αρματων μπροστα στο πολυτεχνειο ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ 'ειναι πια αργα' ... ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ...

    9 ημερες μετα ( 25 νοεμβριου 1973) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΗΑΤΣΟΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΟΥΝΤΑ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ)ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΞΑΕΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ... αυτη η δευτερη χουντα μετα απο 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μηνες με τα τραγικα λαθη - προδοσιες ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΒΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ και διαλυοταν και η ΙΔΙΑ απο την αχρηστια της...

    Φυσικα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του 1974
    Ο-Λ-Ω-Σ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (αιματοκυλωντας το πολυτεχνειο) ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , αλλα ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ μαλιστα ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ... για σενα κουτσουκο που θασουνα καμμια αμερικη τοτε σου υπενθυμιζω τα ονοματα = ΑΡΑΠΑΚΗΣ - ΜΠΟΝΑΝΟΣ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ...

    Αυτοι με τον δημητρακη (ΙΩΑΝΝΙΔΗ) 'στησανε' το πολυτεχνειο , βαρεσανε στο ψαχνο για να το χρεωσουν στον Παπαδοπουλο ΚΑΙ καπακι κανανε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ χουντα 9 μερες μετα..

    Τωρα πως σε 9 μερες οργανωσε καποιος ΧΟΥΝΤΑ μεσα σε αλλη ΧΟΥΝΤΑ μονο κουτσουκοι μπορουν να το δικαιολογησουν... ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ χρειαζονται κατ'ελαχιστον 2 χρονια και περιβαλλον ελευθεριας (σε δημοκρατια) ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ποσο θελεις...

    ΑΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Η-Τ-Α-Ν ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ 'περιμενε' ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ 'ευκαιρια' ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ με το εγχειρημα του πολυτεχνειου ΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΙ το ειδε ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ για να παρει την εξουσια...

    Α ρε Διομηδη , αν ηξερες κατι κουτσουκους , και κατι 'δημοκρατες' ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ που θα σε συσχετιζαν με αλεξηδες των βορειων προαστειων που νομιζαν οτι κατι 'κανανε' με το να παριστανουν τους 'οργισμενους' ταχα μου ακροαριστερους στα βρωμερα πια εξαρχεια ΘΑ ΖΟΥΣΕΣ ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ αλλα θα βρισκοσουνα τωρα εδω ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΜΑΖΙ..

    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ 'ΒΡΗΚΑΝ' ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΡΩΤΑΩ =

    Αφου ρε κοπριτες δωσατε συγχωροχαρτι σε αλβανο-τουρκο-βουλγαρους ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ με εκατονταδες χιλιαδες θυματα , ΜΕ ΚΑΤΟΧΕΣ και ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΕΣ , πως τοτε δεν συγχωρησατε μια χουφτα χουντικων που σκοτωσαν 10-20 ατομα ? ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΜΙΣΟΣ - ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΕ 'ΦΙΛΙΕΣ' ? λιγωτρερους σκοτωσαν αυτοι ?

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 'συνωστισμους στην παραλια της Σμυρνης' ? ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ 'για θυματα απο τυχαιο συνωστισμο στο πολυτεχνειο κατα την ωρα που ο ιωαννιδικος στρατος εκανε επιχειρηση διασωσεως των εγκλωβισμενων΄?

    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ - ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΔΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. koutsouko
    gera !!

    kane thn
    nea seisax8eia

    sose ton kosmo apo ta daneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 1973 στρατιωτικη χουντα

    2009 οικονομικη χουντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οπως η γενια του πολυτεχνειου σφραγιστηκε απο την δολοφονια του Διομηδη

    ετσι
    και η σημερινη γενια σφραγιστηκα απο την δολοφονια του Αλεξη

    καθε γενια εχει τα συμβολα της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

    ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Aλιμονο στην κοινωνια που εχει προτυπα Αλεξηδες (θλιβομαι για τον χαμο του νεου αυτου παιδιου ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μπορουμε να το κανουμε και ΣΥΜΒΟΛΟ... ξευτιλιζουμε και τον ιδιο..) και οχι Διομηδηδες, αλιμονο στην κοινωνια που εχει συμβολο τον Ξηρο και τον Κουφοντινα ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ (το εξαφανισαν οι 'δημοκρατες' αυτον..) ΑΛΙΜΟΝΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τερμα παει και τελειωσε, για ολα φταιει η χουντα (οχι αυτη του μεταξα γιατι και αυτη χουντα ηταν) για αυτα που τραβαμε σημερα φταιει η χουντα που κατεκλεψε το δημσιο χρημα, που δεν χαρισε τα χρεη στο κοσμακη, που δεν εδωσε ατοκα δανεια, που δεν εδωσε αδειες οικοδομης να εχει ο καθε ελληνας δικο του σπιτι, που μειωσε τις συνταξεις, που δεν εφτιαξε δρομους, δεν εχτισε νοσοκομεια, που δεν εβαλε ρευμα σε καθε σπιτι, που δεν υπηρχε ασφαλεια στο πολιτη, που αφησε τους αλλοδαπους ληστες να λεηλατουν το τοπο, φταινε αυτοι οι κακοι συνταγματαρχες που επι εφτα συναπτα ετη το εμποριο, η αγορα, σφαδαζε, δεν υπηρχαν δουλειες, τα μαγαζια ηταν αδεια, οι ταβερνες το ιδιο, τα θεατρα επισης κανεις δεν μπορουσε να κυκλοφορησει μετα τα μεσανυχτα εξω, υπηρχε παντου ο φοβος των ληστων, φταινε οι συνταγματαρχες που ξεπουλησαν τη μακεδονια, τους δρομους, τα λιμανια, τα αεροδρομια, ολα τα δημοσια εργα τα εδωσαν στους δικους τους μεγαλοεκδοτες και αλλους , φταιει η χουντα που εφαγαν τις επιδοτησεις της ευρωπαικης ενωσης, φταιει γιατι κατασπαταλησε το δημοσιο χρημα με of shore και αλλες τετοιες κομπινες, δταει η χουντα (οχι αυτη του μεταξα, γιατι και αυτη χουντα ητανε) που αφηνε τους εμπορους ναρκωτικων να μπαινοβγαινουν στις φυλακες, φταινε για τα τοσα σκανδαλα που εκαναν βλεπε χρηματιστηριο, ζιμενες, βατοπεδι και χιλιαδες αλλα, φταινε που προκαλουσαν το κοσμο με τη χλιδατη ζωη τους, που εκαναν επιδειξη πλουτισμου τη στιγμη που ο κοσμακης υπεφερε ενω αυτοι ζουσαν στην εκαλη και στο κολονακι, ακομα εως σημερα που ζουνε στην απολυτη χλιδη αυτοι και τα εγγονια τους ακομα εν αντιθεσει με τους σημερινους....δημοκρατες που προσπαθουν να βαλουν μια ταξη στη χωρα μας αλλα ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερουν μεσα σε...35 χρονια μονο, με ολα αυτα τα σκανδαλα που εκανε η....χουντα που λεηλατησε τα ταμεια και το χειροτερο ειναι οτι απο ενεινους τους δικτατορες δεν πηγε κανεις.....φυλακη....κανεις ισοβια εν εντιθεσει με τους σημερινους πολιτικους που μολις δουνε το παραμικρο τους στελνουν στη....ανενταχτη δικαιοσυνη και αυτη με το μερος της τους κλεινει στη....φυλακη βλεπε λαλιωτη, τσουκατο, ρουσοπουλο, βουλγαρακη και τοσους πολλλους αλλους που γευτηκαν το βαρυ....πελεκη της....ανενταχτης δικαισυνης της....τυφλης δικαιοσυνης, οι σημερινοι πολιτικοι μας μαζι με τους εντιμους δημοσιογραφους προσπαθουν να βγαλουν το τοπο απο το τελμα που τον εχει φερει η χουντα αλλα ειναι πολυ δυσκολο θα χρειαστουν θυσιες να σφιξουμε λιγο τω ζωναρι ετσι κι αλλιως εχουν περασει μονο 35 χρονια που εφυγαν οι....κλεφτες της χουντας, τι να σου κανουν λοιπον ο παπανδρεου, ο καραμανλης, ο χατζηνικολαου, ο πρετεντερης, ο μπομπολας ο λαμπρακης και οι λοιποι κυβερνητες του τοπου σε τοσο...λιγο διαστημα, τι να πρωτομαζεψουν??
    φταιει η χουντα που την ωρα που οι γειτονες λαοι ευδοκιμουσαν εμεις αγοραζαμε ενα πορτοκαλι και αυτο με το κουπονι ενω οι γειτονες βουλγαροι, ρουμανοι, αλβανοι, τουρκοι μεγαλουγουσαν με το τοτε εκει καθεστως!!! φταινε αυτοι οι...κλεφτες οι χουντικοι που μεσα σε εφτα χρονια εχουν τοσαααα λεφτα που ακομα και σημερα ζουνε σε ακριβα προαστια ενω οι σημερινοι ...αγωνιστες του πολυτεχνειου ζουνε σε αθλιες συνθηκες ζωης σε υποβαθμισμενες γειτονιες!!!
    για ολαλοιπον τα πανδηνα που τραβαμε φταιει η χουντα....αχ χουντα παλιο χουντα εσυ φταις για ολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. η ελλαδα οφειλει την υπαρξη της στη δεξια που ποτε δεν εφτασε ο ελληνας να αγοραζει τρια τεταρτα ψωμι και αυτο με κουπονι,
    απο την αλλη ομως η ιδια αυτη δεξια εστειλε στη φυλακη τους απριλιανους, ηταν το ευχαριστω προς εκεινους που εσωσαν το τοπο για μια ακομη φορα που οπως εδειχναν τα πραγματα εκεινης της εποχης, θα ηταν και το τελος της ελλαδας και οχι μονο τους εστειλε στο πυρ το εξωτερο αφησε τους ανθελληνες αριστερους που αποτελουν το 10% των ελληνων να κανει ουσιαστικα κουμαντο στο τοπο και να εισακουεται η φωνη τους λες και αποτελουν πλειοψηφεια!!!
    αλλα ειπαμε εδω στη χωρα της απολυτης παραδημοκρατιας οχι μονο κανει κουμαντο το 10% αλλα ζει και εις βαρος του 90%......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ολοι στη πορεια για τον εορτασμο του πολυτεχνειου αφετερια θα ειναι η πλατεια (κολονακιου ασφαλως) απαραιτητος εξοπλισμος η loui vouiton το rolex και τα cartier κοσμηματα, τις λιμουζινες θα τις παραλαμβανει ειδικος παρκαδωρος και θα τις πηγαινει σε ασφαλη μερη οπως πλατεια ρηγιλης και τερμα ιπποκρατους, μετα τη πορεια θα ακολουθησει τσαι με χαβιαρη στο da cappo με θεμα την αντιμετωπιση της φτωχειας στην ελλαδα, ενω επειτα απο απαιτηση των συναγωνιστων του πολυτεχνειου θα παραθεσει γευμα ο αλεξης τσιπρας με αστακοκαραβιδες και σφυριδα στο διονυσο με θεα την ακροπολη, θα ειναι ειμαστε ολοι εκει εμεις που μας βασανισε η χουντα, εμεις που αγωνιζομαστε καθημερινα για το καλο του τοπου, πολιτικοι δημοσιογραφοι εκδοτες και αλλοι συναγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΑΝΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΕΤΙΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΑ ΚΑΛΑ Η ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΟΡΓ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ....ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ...ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΥΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ....ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ Η ΠΑΤΕΡΑ Η ΑΔΕΡΦΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΝΚ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Υ.Σ. ερωτηματα που ειναι πολυ ευκολα και απλο να δοθουν απαντησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δηλαδη γιατι πρεπει να ειμαι αριστερος για να ακουω θεωδορακη η αλεξιου, γιατι αυτα τα τραγουδια ειναι δικα σας και οχι δικα μας, ποιοι ειστε εσεις και εμεις δηλαδη για να το καταλαβω, γιατι μονο οι αριστεροι να ειναι αγωνιστες και οχι και καποιοι αλλοι, γιατι τα καπιταλιστιλα καναλια στο τελος των δελτιων ειδησεων μας αναφερουν συνεχεια για καποιο βιβλιο καποιου αριστερου η για το θανατο καποιας συζυγου καποιου αριστερου που και ασφαλως θα κηδευτει ....δημοσια δαπανη αφου λοιπον οι αριστεροι στη χωρα μας ειναι τοσοι πολλοι γιατι παιρνουν 10-15 τοις εκατο μονο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. γιατι μπαμπα οι αριστεροι στη βουλη τη μερα της ορκομοσιας δεν κανουν το σταυρο τους και φευγουν απο την αιθουσα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΛΛΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ Ε ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κανενας δικτατορας σε ολοκληρο το κοσμο δεν μπηκε φυλακη ισοβια οπως επισης κανενας δικτατορας δεν πεθανε παμφτωχος, αλλωστε τι σοι δικτατορας θα ητνα αφου τα ταμεια ηταν δικα του, οι ελεγκτικοι μηχανισμοι δικη του, η δικαιωσυνη δικη του και αυτος να πεθαινει στη ψαθα.......??
    ας δωσει καποιος μια σοβαρη εξηγηση γιατι δεν απλωσε ποτε το χερι του σε δημοσιο ταμειο οπως επισης γιατι ενω του ειχε προταθει απειρες φορες να υπογραψει δηλωση μετανοιας και να βγει απο τη φυλακη αυτος επεμενε να μην το κανει ποτε του οπως και ο ντερτιλης οπους ζει ακομα μεσα στη φυλακη και ξεροντας οτι θα πεθανει και αυτος εκει μεσα εν αντιθεσει με τους σημερινους απατεωνες πολιτικους και δημοσιογραφους που εχουν κατακλεψει δημοσιο χρημα δεν εκαναν και ουτε προκειται να εχτισουν ουτε μια μερα φυλακη εδω κοτζαμ σκανδαλο κοσκωτα το μεγαλυτερο σκανδαλο και εκατσε 11 χρονια στη φυλακη, οσο βεβαια για τους εμπορους ναρκωτικων που ουτε καν κανουν το...κοπο να μπουν εστω και μια μερα φυλακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. οι περισσοτεροι νεκροι εκεινων των ημερων ηταν απο προβοκατσιες κατα του παπαδοπουλου και απο αδεσποτες σφαιρες, ουδεις σκοπευσε εναντι νεων παιδιων για αυτο αλλωστε και οι μισοι νεκροι ειναι πανω απο 60 χρ. η γυναικες ασχετες με το χωρο του πολυτεχνειου που δεν ειχε ποτε κανεναν νεκρο τουλαχιστον δεν υπαρχει κανενα στοιχειο επισημο η ανεπισημο απο τη πρυτανεια και το ελληνικο κρατος η τις μετεπειτα.... "δημοκρατικες" κυβερνησεις....ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ειμαι φοιτητής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΣΕΛΕΤΕ
    και έχω καθηγητή τον Δρ.Κουτσούκο
    είναι άριστος και πολύ καλός
    τον αγαπάμε όλοι γιατί είναι δημοκρατικός!!

    Νίκος Ικαρία ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Άρθρα-Απόψεις

    «Νέα Σεισάχθεια» εδώ και Τώρα!!

    «Νέα Σεισάχθεια» εδώ και Τώρα!!
    Γράφει ο/η Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
    29.10.09

    Δεν αντέχει άλλο ο λαός τους ληστρικούς τραπεζίτες!!

    Κύριε Γιώργο Παπανδρέου, ο λαός σου έδωσε ισχυρή αυτοδυναμία

    για να τους σώσεις από τον υπερδανεισμό!!

    Σύντροφε Γιώργο, αν τους σώσεις θα εκλέγεσαι για 50 χρόνια,

    αν όχι.......(ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται, λέγανε οι παππούδες)!!

    Όλοι οι υπερδανεισμένοι έλληνες χρωστάνε περίπου 40 δις. Ας υπάρχουν δύο κρατικές τράπεζες που θα αναλάβουν τα δάνεια του κοσμάκη με χαμηλό επιτόκιο!! Ας δώσει και η κυβέρνηση Πασοκ 20 ακόμα δις ( επιπλέον των 29 δις ) σε δύο κρατικές τράπεζες να σωθούμε όλοι!!

    Υπάρχει λύση: «Νέα Σεισάχθεια 2009» !!

    Στην συνέχεια αυτών των μέτρων της «Νέας Σεισάχθειας» έρχονται οι διατάξεις του πολύ καλού νομοσχεδίου της κ. Λούκας Κατσέλη που βασίζονται στις «διατάξεις του Πτωχευτικού Κώδικα» με μακροχρόνια δικαστική και αμφίβολη διαμάχη ενός φτωχού με τους μεγαλοτραπεζίτες!!

    Οπότε πρώτα πρέπει να γίνει η «Νέα Σεισάχθεια 2009» και στη συνέχεια το προτεινόμενο νομοσχέδιο!!



    Α. Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» 2009

    · Με τη «νέα σεσάχθεια» και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!

    · Πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για τους ασθενέστερους οικονομικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το τέλος του 2009!!! (Γιώργος Παπανδρέου)

    · Πρόταση: Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τράπεζα και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!

    · Πρόταση: η μηνιαία δόση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα τρίτο των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη γιατί αυτομάτως ο πολίτης μετατρέπεται σε «νεο-σκλάβο» των τρπεζιτών

    · Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!



    Άρχισε η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο για τους υπερδανεισμένους.

    Σε πρώτη φάση φαίνεται καλό. Στην συνέχεια είναι ελλιπές και αποσπασματικό. Πρέπει κανείς να φτάσει στις «διατάξεις του Πτωχευτικού Κώδικα»??.



    Β. Το νομοσχέδιο της κ. Λούκας Κατσέλη περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Οι διατάξεις του παρόντος νόμου ρυθμίζουν τις προϋποθέσεις ρύθμισης και απαλλαγής των φυσικών προσώπων από χρέη που δεν προέρχονται από την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας. Χρέη που προέρχονται από περιορισμένη σε έκταση επαγγελματική δραστηριότητα που δεν προσδίδει στον οφειλέτη την εμπορική ιδιότητα μπορούν ομοίως να υπαχθούν στη διαδικασία του παρόντος νόμου. Εξαιρούνται τα πρόστιμα, οι χρηματικές ποινές και οι εισφορές προς ασφαλιστικούς οργανισμούς.
    2. Προϋπόθεση υπαγωγής του οφειλέτη στις διατάξεις του παρόντος νόμου είναι η οριστική ή επαπειλούμενη μη δόλια μόνιμη αδυναμία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων χρηματικών οφειλών του.
    3. Με την επιφύλαξη των κατωτέρω διατάξεων, εφαρμόζονται αναλόγως και στην διαδικασία αυτή οι διατάξεις του Πτωχευτικού Κώδικα.
    4. Απαλλαγή του οφειλέτη από τα χρέη του σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. (...κλπ....)
    Θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια στο νομοσχέδιο όπου θα συμπεριλάμβανε πρώτα τις διατάξεις της «Νέας Σεισάχθεια 2009».
    Η «νέα σεισάχθεια» είναι αυτό που περίμενε και ο Ελληνικός λαός! Προσθέτουμε ότι οι τράπεζες θα πρέπει να ενεργήσουν ως εξής: Να αναλάβει η κάθε μία ένα πολίτη που χρωστάει σε περισσότερες τράπεζες, να ενοποιήσει αυτομάτως όλα τα δάνειά του σε ένα και να καθορίσει το ένα τρίτο της δόσης που πληρώνει σήμερα, που δεν θα υπερβαίνει το ένα τρίτο του μηνιαίου εισοδήματός του! Έτσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!! Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. Αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 3% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 5 %!!!

    -----
    seminaria dr koutsoukou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. εμπρος στο δρομο που χαραξε η δαμανακη, ο μπιστης, ο ανδρουλακης, ο κουναλακης, ο λαλιωτης, ο τσουρας ο τσουκατος ο σημιτης ο θεμος, η αννιτα ο καρβελας ο χατζηαβατης, γιουρι γκελερ, ο πρετεντερης η ελλη σταη, η παναγιωταρεα η μπεζεντακου ο μακης τριανταευρωπουλος και ολα τα αλλα
    παιδια του λαου" οι "αγωνιστες του πολυτεχνειου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. να ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει Γεωργια Παπαδοπουλε πραγματικε εθναρχη σου χρωσταμε ευγνωμοσυνη για οσα εκανες για το τοπο που τοσο αγαπησες και αγωνιστικες με π ρ α ξ ε ι ς και οχι με λογια (για αυτο και οι τιμες που σου απονειμαν για την απελευθερωση της ελλαδας κατα του ιταλικου και γερμανικου στρατου τη στιγμη που οι καλπικοι και πολυδιαφημισμενοι εθναρχες επιναν σαμπανιες με χαβιαρη εις τας παρισιους γραφωντας....ποιηματα κατα του αξονα) εκανες ομως αειμνηστε εθναρχα Γεωργιε Παπαδοπουλε ενα μεγαλο λαθος που το πληρωνει και θα το πληρωνει ο ελληνικος λαος για παρα πολλες δεκαετιες ακομα, δεν τους εβαλες σε ενα καραβι μεσα να τους φουνταρεις στη θαλασσα, ολους αυτους που απο τοτε μεχρι σημερα βασανιζουν το τοπο κατακλεβοντας ξεπουλωντας και τρωγωντας καθε μερα τη σαρκα της χωρας μας βαζοντας υοθηκη το μελλον των παιδιων μας για να ζουν αυτοι και οι αβανταδοροι τους δημοσιογραφοι μες την απολυτη χλιδη προκαλωντας τον ελληνα πολιτη τη στιγμη καθε μερα περναει και πιο δυσκολα και πιο φτωχα....
    οι πραγματικοι ελληνες σε ευχαριστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. οποιος δεν ειναι πουστης (βαλλιανατος) γελοιος (καρβελας) ανθελληνας (τρεμοπουλος) αθεος (κουναλακης) πουλημενο ανθρωπαριο (δαμανακη) πλουσιος (τριανταφυλλοπουλος) δεν εχει λογο σ αυτο το τοπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. αχ καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα "αγωνιστες του πολυτεχνειου" που σε κυβερναν τα τελευταια 35 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. στην αρχη μας διαιρεσανε μετα μας κοιμισανε υστερα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. δημοκρατια οπως εδω στο πρεςς που γραφεις τα σχολια σου και οι υπευθυνοι σε γραφουν στ αρχιδια τους, σιγα μη τα αναρτησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ελλας αλβανων ληστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. να κατεβουν αμεσως οι εικονες απο τα σχολεια αμεσως το απαιτει το...δυο τοις εκατο (2%) του ελληνικου λαου το απαιτουν και οι....συμπολιτες μας νιγηριανοι, μαροκινοι κ.α. και ο ομοφυλοφιλικος συλογος ελλαδας οπως επισης και οι οικολογοι πρασινοι που κατα τα αλλα ασχολουνται μονο με την....οικολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. poy einai ta sxolia mas reeeeeee;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


    Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδα



    Στριγάς
    Ο αντινατοϊκός του ΝΑΤΟ

    *Ο αναμφισβήτητος πρωτεργάτης των σύγχρονων ελληνικών συνωμοτικών θεωριών είναι ο συγγραφέας Αθανάσιος Στριγάς. Ο ίδιος αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Εθνος» και εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια ως «ειδικός αναλυτής». Τα περισσότερα βιβλία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ.

    Πολυγραφότατος και πολυπράγμων, ο κ. Στριγάς διαθέτει ένα ακλόνητο ατού: υπήρξε ο ίδιος υπάλληλος (ή πράκτορας) του ΝΑΤΟ. Μ' άλλα λόγια, ο κ. Στριγάς εμφανίζεται να τα ξέρει όλα «απ' τα μέσα».




    Από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και σε διαφορετικά TV κανάλια αποκαλύπτουν συχνά τις μεγάλες «ανθελληνικές» συνωμοσίες.
    Για τους θεωρητικούς της συνωμοσίας δεν υπάρχουν ούτε κοινωνικές δυνάμεις ούτε πολιτικά κινήματα. Ολα είναι αποτέλεσμα μηχανορραφιών και διατεταγμένων ενεργειών. Μια απλή χρονολογική σύμπτωση αρκεί για το συνδυασμό εντελώς άσχετων γεγονότων.

    Ετσι «συνδέεται» από τον κ. Στριγά η εκτέλεση του Λουμούμπα με την εκτέλεση του Μεντερές και τη σύλληψη του Μέρτεν στην Ελλάδα, μόνο και μόνο επειδή τα τρία γεγονότα συνέπεσαν τον Σεπτέμβρη του 1959.

    Δυστυχώς, ακόμα και σ' αυτά τα απλά ο συγγραφέας κάνει λάθος: ο Μεντερές ανατράπηκε τον Μάιο του 1960 και εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 1961, ο δε Λουμούμπα συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 1960 και δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 1961. Αλλά και η σύλληψη του Μέρτεν πραγματοποιήθηκε το 1957!

    Το αγαπημένο του θέμα είναι οι πολιτικές δολοφονίες. Ο κ. Στριγάς δίνει νέα ερμηνεία στις γνωστές δολοφονίες (για παράδειγμα, αποδίδει τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη σε έναν πράκτορα της CIA, τη δολοφονία του Τσάντες στη NSA, τη δολοφονία του Μάλλιου στον σταθμάρχη της CIA Ελρόι Τζορτζ), αλλά «αποκαλύπτει» και άλλες άγνωστες «δολοφονίες»: του Μακάριου, της Φρειδερίκης, του Σοφοκλή Βενιζέλου, του Παπάγου, του Βασιλιά Παύλου.

    Από τα βιβλία του κ. Στριγά δεν λείπουν και οι αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας: του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, του Καραμανλή, του Ανδρέα. Ολες, έργα των διαβόητων μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες δεν εφείσθησαν της ζωής ούτε του ταπεινού τους υπαλλήλου. Το 1984 στράφηκαν και εναντίον του κ. Στριγά. Ο ίδιος μας διηγείται πώς κατάφερε να γλιτώσει: «Τηλεφώνησα σε κάποιο πρόσωπο στην Ουάσιγκτον τελικά, του οποίου το όνομα δεν μπορώ να αναφέρω εδώ. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι η προσωπικότητα αυτή είναι ισχυρότερη και από τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι ο Διαχειριστής του Δυτικού Κόσμου!!» («Μαύρη Βίβλος», σ. 188)

    Παντού στην ανάλυση του κ. Στριγά υπάρχουν πράκτορες.

    *Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέθετε, κατά τον κ. Στριγά, ταυτότητα πράκτορα της υπερυπηρεσίας των ΗΠΑ NSA («Εντολοδότες», σ. 372).

    *Πράκτορας και ο Καραμανλής και όλοι οι άλλοι πολιτικοί. Πράκτορας των Αγγλων η Αγγέλα Κοκόλα («Μαύρη Βίβλος», σ. 292).

    *Πράκτορας και μάλιστα πληρωμένος των «εξτρεμιστών» της «Τριμερούς» ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο οποίος συνεδρίαζε κατά τον Στριγά με τους βασανιστές της χούντας Μάλλιο, Μπάμπαλη και Καραπαναγιώτη («Πολυτεχνείο», σ. 141).

    *Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (εδώ ο κ. Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.

    http://archive.enet.gr/online/online_hprint?q=%25F3%25F4%25F1%25E9%25E3%25DC%25F2&a=&id=93106148

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ... - [ Translate this page ]

    24 Σεπτ. 2008 ... Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...


    hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αληθεύει ότι υπήρχαν τρεις πράκτορες της ΣΙΑ, στο Πολυτεχνείο, όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Αθανάσιος Στριγάς, Πολυτεχνείο '73, σελίδα 137 και επόμενες, ...


    grigoris-sourlas.blogspot.com/2008_12_01_archive.html -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αντιπερισπασμος.... (Ελευθεροτυπία, 14/10/2001)

    *Λαμπρός τηλεοπτικός αναλυτής είναι και ο Αθανάσιος Στριγάς, ο πολυγραφότατος πρωτεργάτης των σύγχρονων συνωμοτικών θεωριών. Αυτοπαρουσιαζόμενος ως πρώην πράκτορας του ΝΑΤΟ -άρα παντογνώστης- ξέροντας ότι κανένας από όσους τον καλούν, αλλά και κανένας από τους συνομιλητές του στα τηλεπαράθυρα και τα πάνελ δεν θα τον αμφισβητήσει, μιλάει για τα πάντα με μοναδική άνεση.

    Λέει και το ένα και το αντίθετό του με την ίδια ευκολία, ανάλογα με το πού στρέφεται η κουβέντα. Οπως έχουμε αναλυτικά γράψει (ΙΟΣ, 1/4/2001 και 24/11/1996) ο Αθ. Στριγάς στα βιβλία του ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται -μεταξύ πολλών άλλων τερατολογιών- ότι την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 την πραγματοποίησε ο Μοσέ Νταγιάν με χίλιους κομάντος απ' τις Βρυξέλλες (!),

    και ότι οι ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (φωτογραφίζει Δαμανάκη, Λαλιώτη, Τζουμάκα) ήταν πράκτορες των Αμερικανών, οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικάνικη πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. βρε ζωα ηρωας ειναι αυτος που ξερει τι θα γινει και το προκαλει, ηρωας δεν ειναι αυτος που δεν ξερει τι τον περιμενει ετσι λοιπον ο αλεξης ο κομνηνος, ο λαμπρακης και τοσοι αλλοι δεν ειναι ηρωες γιατι δεν ηξεραν οτι θα σκοτωθουν, ηρωες θα ηταν εαν ηξεραν οτι θα σκοτωθουν και πηγαιναν, ηρωες ειναι ο σολομος σολομου, και ο τασος ισαακ που ηξεραν οτι οι τουρκοι θα τους σκοτωσουν και παρολα αυτα πηγαν ο ενας να κατεβασει τη τουρκικη σημαια και ο αλλος στη τουρκικη ζωνη αντιστοιχα τωρα ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για μαλακες και για να συντηρουνται καποιοι μυθοι προς οφελος καποιων
    ακου λεει ειναι ηρωας καποιος που σκοτωνεται χωρις να το θελει!!!

    υ.σ. οχι μονο δεν ειμαι κυπριος αλλα τους αντιπαθω ιδιαιτερως τους θεωρω λαο με τρεις ταυτοτητες που τη καθεμια τη χρισημοποιην οπως και οπου τους βολευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. δηλαδη οι αριστεροι που ξεπουλησαν τα πιστευω και τα οσια και ιερα αν ειχαν βεβαια και σημερα ζουν μες την απολυτη χλιδη προκαλωντας το δημοσιο αισθημα και νου πως ακριβως χαρακτηριζονται??
    εν αντιθεσει με τους κακους χουντικους που δεν εκλεψαν ουτε μια δραχμη και ζουνε οσοι ζουνε η οι απογονοι τους σε συνθηκες που κανενας μας δεν θα αντεχε πως τους χαρακτηριζουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. min akoute ton kathe striga
    akoute mono dr koutsouko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. KOYTSOYKO TO A8RO POLY KALO
    MAS KALYPSE


    TI EGINE PAS GIA YPOURGOS STON ANASXHMATISMO MARTIOY??

    ETSI AKOUGETAI...
    ANEVASMENO DE BLEPO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Από τον Διομήδη ...στον Αλέξη

    Τιμή και δόξα στους γνωστούς και άγνωστους πεσόντες
    για την δημοκρατία και την ελευθερία!!


    ΜΠΡΑΒΟ
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. είναι τουλάχιτον ιεροσυλία να τολμάτε να συγκρίνετε τα γεγονότα του 1973 με τα γεγονότα του 2008. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ο δρ Κουτσουκος δειχνει την συνεχεια της επαναστασης και του αγωνα,,,

    καθε περιοδος εχει τους δικους της εξεγερμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΣΟΚ
    Εγινε και αυτο!!

    Σημερα λιγο πριν τις 14.00 και πριν κλεισει το Yπουγειο Παιδειας μπηκε στον χωρο του Υπουργείου ο ηγέτης των εντιμων πρασινοφρουρών μαζί με τρεις εμπίστους!!

    Από τα "παράθυρα πήδαγαν" οι δεξιοί και την κοπάναγαν μόλις είδαν τον δρ Κουτσούκο και τους έντιμους πρασινοφρουρούς!!

    Χειροκροτήματα στην είσοδο του υπουργείου από δημοκρατικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς!!Μια κυρία αναφώνησε:

    ' ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΤΙΛΗ...."

    Ο "θρύλος' Δρ Κουτσούκος ξεπέρασε κάθε προσμονή!!

    Τρεις δεξιές Διευθύντριες κλείστηκαν στις τουαλέτες και ακόμα να βγούνε (κατουρήθηκαν πάνω τους)!!

    Πέντε δεξιοί χαφιέδες-μιζαδώροι την κοπάνησαν με το εσωτερικό ασανσερ από την πλευρά της ΑΣΠΑΙΤΕ!!

    Μόλις ακούστηκε στην ΑΣΠΑΙΤΕ ότι ο δρ Κουτσούκος είναι στο Παιδείας άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο κατι "καθηγήτριες" και κάτι "καθηγητές χωρίς πτυχία και προσόντα!!

    Μέχρι και τα ποντίκια βγήκαν από τα λαγούμια και τα σκιουράκια της ΑΣΠΑΙΤΕ να δούν τί συμβαίνει!!


    Τό νέο μεταδόθηκε με ηλεκτρονική ταχύτητα!!!

    'Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ!!!

    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ!!!

    ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ'?


    Συγκινημένοι οι υπάλληλοι χαιρέτησαν τον δρ Κουτσούκο...
    Επίτέλους Τέλος
    που έλεγε και ο
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    30/10/09 4:19 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ


    17 ετών μοναχοπαίδι από την Κύπρο. Εθελοντής τραυματιοφορέας. Γαζώθηκε από σφαίρες ακροβολισμένων κομμάντος τη νύχτα της Μεγάλης Σφαγής της 17ης Νοεμβρίου 1973. Ποίημα αφιερωμένο στη μνήμη του.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ-ΡΕΝΤΗΣ - Στο Διομήδη Κομνηνό

    "Μεταξύ των φονευθέντων , είναι ο
    Διομήδης Κομνηνός, ετών 17, με
    βεβαρυμένον παρελθόν".
    Εφημερίδες - άπο επίσημη ανακοίνωση


    Βεβαίως,
    είχε βεβαρυμένο παρελθόν ο .........
    Διομήδης.
    Πέντε χρονών, στους ώμους του πατέρα του
    φώναζε για λευτεριά στην Κύπρο,
    δέκα χρονών, ξυπόλυτος,
    με μια φέτα ψώμι στην τσέπη,
    βάδιζε στην πορεία της ειρήνης,
    στα δώδεκα ζητούσε δημοκρατία.
    Στα δέκα επτά
    μ'ένα πλακάτ στο χέρι:
    ψωμί - παιδεία - ελευθερία.

    Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρουπόλεως φέρει τιμητικά το όνομα του. http://9dim-petroup.att.sch.gr/


    Εδώ θα βρείτε και άλλα ποιήματα για την Μεγάλη Επέτειο http://www.sarantakos.com/istoria/polyt17n/17n.html

    http://users.att.sch.gr/zskafid/17/poems.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση