GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογές του τίποτα;

Ποιο ειναι το διακύβευμα των εκλογών στην ΝΔ; . Από τον Χρήστο Λουτράδη . Πρόκειται πράγματι για πρωτοποριακή πολιτική κίνηση. Πρώτη φορά πρ...

Ποιο ειναι το διακύβευμα των εκλογών στην ΝΔ;
.
Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Πρόκειται πράγματι για πρωτοποριακή πολιτική κίνηση. Πρώτη φορά πραγματοποιούνται εκλογές χωρίς διακύβευμα . Πρώτη φορά καλούνται να ψηφίσουν πολίτες και δεν γνωρίζουν για ποια νέα δημοκρατία θα κληθούννα επιλέξουν.
Η εποχή "του τέλους των ιδεολογιών" έχει περάσει ανεπιστρεπτί, όχι γιατι ξαφνικά στις ιδεολογίες ο απλός πολίτης ανακάλυψε το βάλσαμο των ανεπίλυτων προβλημάτων του αλλά γιατί πολιτική χωρίς ιδεολογία ισούται με κοινωνικό και πολιτικό κανιβαλισμό της κοινωνίας μας. Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές και...

δεν γνωρίζουμε τις βασικές αρχές και αξίες των υποψηφιών αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας. Λογικό θα αντιτείνει κάποιος εδώ δεν γνωρίζουμε τις βασικές αρχές και αξίες τηςίδιας της παράταξης.
Ένα συνοθύλευμα μωρόφιλόδοξων και φιλόδοξων που αδυνατεί να εκφράσειακόμη και τον πιο απλό πολιτικό λόγο.
Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθούν οι πολιτικοί μας ταγοί ανεξαρτήτως κόμματος ότι η πολιτική ηγεμονία κρινόνταν και θα κρίνεται στο πεδίοτων ιδεών. Και εκεί η ηττά δεν θα ειναι με ποσοστά 10 ή 5 μονάδων αλλάμε ισόβιο κοινωνικό αποκλεισμό. Για αυτό η χρυσή ευκαιρία ήταν... χθες. Να ανοιχθούν οι υποψήφιοι όχι στη Βάση αλλά στην κοινωνία.
Αν κέρδισε ο Παπανδρέου τις εκλογές τις ωφείλει στο πολιτικό του προφίλ και στην πλήρη απουσία πολιτικής προσωπικότητας απο τους απέναντι. Δεν τους έγινε μάθημα;

15 σχόλια

  1. Ξανάδιαβασε ότι έγραψες κι αν καταλαβαίνεις τπτ πες το και σε μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θεωρώ ότι αυτού του είδους οι κομματικές εκλογές από το λαό (μέλη, ξεμέλη) αποτελούν επιβεβαίωση και διαιώνιση του αρχηγικού κόμματος. Οι ιδρυτές μπορούσαν με το κύρος τους να κάνουν ό,τι ήθελαν στο κόμμα, οι επίγονοι χρειάζονται τυπικές νομιμοποιήσεις μεγάλης κλίμακας για να αντέξουν στις αμφισβητήσεις. Όπως έκανε ο Γιωργάκης όταν έχασε το 2007 τις εκλογές (και θα ξαναέκανε τώρα χάνοντας και πάλι, αν υπήρχε στη χώρα σοβαρή κυβέρνηση), όπως θα κάνει και η Ντόρα όταν αναδειχθεί αρχηγός και χάσει τις αμέσως επόμενες εκλογές... Για τις μεθεπόμενες, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, θα γίνουν μάλλον υπό διεθνή επιτήρηση, όπως στο Αφγανιστάν περίπου, ανάμεσα σε κουρελήδες και ζητιάνους ψηφοφόρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΥΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟ
    ΒΑΣΣΙΛΙΚΟΙ,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ,ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ,ΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ,ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΡΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.Ο ΔΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΑΤΩΜΕΝΑ .ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΓΧΑΟΥΖΕΝ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΩΜΩΔΙΑ .

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ,Σ'ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ .


    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι χθες ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΛΕΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Μέρα με την μέρα ξεβράκωνεται το ΠΑΣΟΚ"

    "Τον πρώτο μήνα:
    1) Έστειλαν στην ανεργία 40000 stagers...

    2) Κατάργησαν την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων...Για κάθε απόσυρση: Κατά μέσο όρο 1000-1500 ευρώ για απόσυρση και 1000 ευρώ για κάθε αγορά αυτοκινήτου. Για κάθε αγορά...

    19& ΦΠΑ, άρα κατ’ελάχιστο 3000 ευρώ + φόρος ειδικής κατανάλωσης 1500 ευρώ++++. Πως προκύπτουν τα 400 εκατομμύρια κόστος?
    Υπολογίστε και κλεισίματα αντιπροσωπειών, απολυμένους εργαζόμενους, επιδόματα ανεργίας, σκασμένες επιταγές και βγάζετε το ισοζύγιο μόνοι σας.
    Και δεν κάνανε και το πιο προφανες: Αφού κόπτονται για το περιβάλλον να επιβάλλουν τέλη βάση ρύπων. Έτσι όπως γίνεται χαρατσώνονται όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα τα οποία πλέον δε μπορούν και να αποσύρουν. Αλήθεια εκείνο το “Λεφτά υπάρχουν” που πήγε?


    3) Κατάργησαν την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους...
    4) Κατάργησαν το νομοσχέδιο για την ανακαίνιση των παλαιών
    οικιών σε κουφώματα μονώσεις...
    5) Η απεργία στον ΟΛΠ ξαναρχίζει.
    6)Έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις.
    Δηλαδή μας φλόμωσαν στα "φιλολαϊκά" μέτρα οι λαμογιάριδες..."

    ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ
    ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ !ΚΑΙ ΑΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΠΟΥΣΕ ΠΛΑΣΤΗΡΑ? (ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΣΒΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ
    ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ¨ΑΓΟΡΙ¨...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω μολις δω τετοια προσωπα μου ερχεται να ρωτήσω....
    -ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τις αρχες και την ιδεολογια της ΝΔ ????
    ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? ΚΑΙ ΠΉΡΑΝ ΤΟ 33% ΤΩΝ 6,000,000 που ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νεοδημοκράτες,
    'Αν θέλετε να διασώσετε το κόμμα
    σας από δυναστείες,βαρωνίες και
    διαπλοκές: Ψηφίστε ΣΑΜΑΡΑ!
    ΄Εχετε,τουλάχιστον,μια πιθανότητα
    δημιουργίας λαικής,πατριωτικής δεξιάς. ΄Εξαγνιστείτε!'Πόσο νταβατζηλίκι θα ανεχτείτε
    ακόμη;
    ΖΥΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΕΕΕ....ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΛΟΥΡΟΚΑΜΠΙΝΕ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΠΑΤΖΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΕΕΕ..ψιτ..πασόκε......
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ

    Θα ξεπατωθούν στο χρήμα οι βουλευτές-θεατρίνοι

    Είπαμε να καταργηθεί το ασυμβίβαστο αλλά αυτοί έχουν ξεπατωθεί στο χρήμα.Έγιναν βουλευτές και παράλληλα συνεχίζουν τις παραστάσεις τους ενώ προγραμματίζουν και για την επόμενη σεζόν τα θέατρα τους.

    Η Πέμυ Ζούνη και
    ο Γιάννης Βούρος ξέρουν ότι μπήκαν στηνβουλή ή να τους το θυμίσουμε;

    Δεν είναι θέατρο σκιών η βουλή. Σε ψηφίσαμε κυρία μου και κύριε για να περνάτε τα θέματα του πολίτη και να αφήσετε τα υπόλοιπα. Τον νόμο για το ασυμβίβαστο οι βουλευτές τον ψηφίσατε. Εμάς δεν μας ρωτήσατε. Τον κόσμο λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ!!!
    ΕΚΤΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!

    ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ " Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Ρουσσοπουλο να κανετε αρχηγο και αφηστε τους αλλους καμμενα χαρτια ειναι.
    Θα φερει να πνοη στο κομμα θα μπειτε σε ταχυρυθμα σεμιναρια λαμογολογιας και απο εισηγητες εχετε μπολικους.
    Θα μαθετε πως να τα οικονομας γρηγορα μαυρα και χωρις προβληματα με τις ευλογιες των αγιων ηγουμενων.
    Απαραιτητη προυποθεση η ταπεινη καταγωγη οχι τζακια και μαλακιες και απο μασα εχει μπολικη μεχρι και τα ταψια θα φατε.
    Θα μαθετε ποσο γρηγορα μια κερδοφορα δημοσια υπηρεσια την κανετε προβληματικη και την πουλατε για να "απαλλαξετε" τους φορολογουμενους απο επιπλεον φορους ασφαλως με την αναλογη μιζα καμια βιλιτσα κανενα ξεπεσμενο οικοπεδο στην ψαρου στην Μυκονο κανενα καλαμποκοχωραφο στην Εκαλη καμια διγραμμη επιταγουλα ελβετικης τραπεζας no name με αρκετα 000000000 ετσι σεμνα και ταπεινα.
    Τι μαλωνετε και χαλιεστε? τον Ρουσοπουλο!!!! συνδυαζει πολλα στοιχεια, αριστερη σκεψη για τον μεσαιο χωρο και δεξια τσεπη για τα δεοντα.
    Θα αποκτησετε γνωσεις αντιμετωπισης σχετικα με την νευρικη αχορταγια που τελευταια επληξε πολλα πρωτοΚΛΑΣΑΤΑ στελεχη της παλαι ποτε κυβερνησης της ΝΔ.
    Απο αυτη πασχουν και τα διορισμενα απο την ΝΔ στελεχη των δημοσιων οργανισμων.
    Αρρωστοι ειναι οι ανθρωποι απο νευρικη αχορταγια, προς Θεου δεν ειναι λαμογια την αρρωστια τους προσπαθουν να αντιμετωπισουν.
    Εμεις φταιμε που τους κακοχαρακτηριζουμε τετοια ατομα εξαρτημενα ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.
    Αφου καθε μηνα χτυπανε 50000 ml ευρουλινη για να μπορουν να στεκονται ορθιοι.
    Εθισμενοι ειναι και εξαρτημενοι δεν κοβετε ευκολα η ευρουλινη οσο την παιρνεις τοσο πιο πολυ την θελεις χειροτερη απο ναρκωτικο ειναι.
    Αλλωστε ειναι λογικοι οι ανθρωποι τι ζητανε για να φυγουν απο την κανουλα της ευρουλινης μια γερη δοση 700000 ml σε ευρουλινη ετσι για να την βγαλουν καποιο διαστημα μεχρι να μπορεσουν να ξαναενταχθουν στο κοινωνικο συνολο και οχι την σφαλιαριν την αισιχτιραμιν και την κλωτσοπατινασιν που θελει να τους δωσει η κυβερνηση.
    Δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα σεβασμος στην αρρωστεια πρεπει να υπαρξει θεραπεια με πιο ηπια φαρμακα για να απεξαρτηθουν τα ατομα αυτα πχ εχεισλαμβανεινσιν,ενευθετωχρονιμιν, φαρμακα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες στοιχειων εναντιον της καταθλιψης και της στερησης.
    Αλλωστε στην Ελλαδα παιρνουμε ολοι απο αυτα.
    Τελος για να σοβαρευτουμε ας παψουμε να ασχολουμαστε με το τσιρκο που λεγεται ΝΔ και ας κοιταξουμε ολοι πως θα σωθουμε απο αυτη την καταστροφικη λαιλαπα που εχει σαρωσει ολο τον λαο και δεν μπορει να παρει ανασα χωρις να ξερει τι του ξημερωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τη Ν.Δ θα κληθεί πάλι να τη βγάλει στην επιφάνεια ο ακατάλληλος με κατάλληλους προσχεδιασμένους χειρισμούς και με εξωπέταγμα όλων των σημερινών φιλοκουμαροξαδελφοκολλητών!
    Κι αυτό αν η Ντόρα δεν προτείνει αλλαγή ονόματος. Μόνο τότε θα απαλλαγεί από τα βαρύδια. Ήταν Συναγερμός, έγινε ΕΡΕ, έγινε ΝΔ τι θα γίνει αν γίνει ΛΑΟΣ πχ;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ , ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(1993-2009) ΚΑΘΑ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ(ΝΤΟΡΑ, ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ)ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ TΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
    Για να κερδίσουμε στο Μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το μαυρο παρελθον.
    ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΝΟΥΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    H ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ , ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖ -ΕΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση