GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσαν να λένε...

-Είσαι καταπληκτικός... -Κι εσύ, τεράστιος... Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Είσαι καταπληκτικός...
-Κι εσύ, τεράστιος...

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

10 σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!
    ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    H ΝΤΟΡΑ, HΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΩΝ, ΠΡΩΘIΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝIΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    H NTOΡA ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΕΜΕΤΑΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗ.
    ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΟΔΥΝΗΡΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.
    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ
    2 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ
    (πρώην διορισμένοι Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, φίλοι και συγγενείς).
    ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΕΨΗΦΙΣΕ ΔΙΣ Ο ΛΑΟΣ (1993 +2009), ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥ 1993 (αναφέρονται περιληπτικά οι κάτωθι):
    [ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΦΑΝΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΕΥ.ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ,
    Α.ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΚΑΣΙΜΗΣ, Δ. ΣΙΟΥΦΑΣ, Ε. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ, ΓΡΙΒΕΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.)
    Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 1993 ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ [ ΑΓΕΤ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΞΥΣΤΟ, ΚΤΛ KTΛ] ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΘΕΙΣΑ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟΥ 1993 - ΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ -ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΤΟ 2004 ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΝΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΚΕΝΟΚΡΑΝΟΥΣ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ (Περιληπτικά αναφέρονται οι κάτωθι):
    (ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, , ΓΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ,
    Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΛ. ΚΟΝΤΟΣ, Θ.ΝΑΚΟΣ, Κ.ΚΙΛΤΙΔΗΣ, Π.ΔΟΥΚΑΣ, Σ. ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, Θ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, , ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, , ΒΑΛΙΝΑΚΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ, ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ), ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.
    ( «ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΦΟΥ»).
    TO AΥΡΙΟ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΘΑΡΜΕΝΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑ-ΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΕΞΟΥΣΙΑΖΑΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΔΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ (ΚΑΤΑΧΡΕΏΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
    NTOΡΑ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN GAMIOMASTE KE OI DIO OI MAKAKES:DILADI SKATA APO SKATA ISON SKATA;KE BOYNIA APO AGELADA ISON DORA;AIXESTEKSTE KOLODEKSIA MOYNOPANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΕΤΥΧΑΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για σου καγκελάριε Αβραμοπουλε.."Τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως εξεπλήρωσαν τον ιστορικό τους προορισμό""..Θυμασαι που μας το ελεγες με τεντομένο το δείκτη του δεξιου χεριού....

    Και τωρα στηριζεις τον προδότη Σαμαρα!!
    "Ομοιος τον όμοιο και η κοπριά τα λάχανα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλέον είμαι σίγουρος. Ο Αβραμόπουλος είναι εντελώς ανακόλουθος των όσων λέει. Ο μεγαλύτερος παραμυθάς των τελευταίων ετών!
    Τώρα θυμήθηκαν και οι 2 τους την ενότητα..... Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Το 1977 πολιτεύτηκε για πρώτη φορά με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, ο Αντώνης Σαμαράς, ο πιο ριψοκίνδυνος παίκτης στην πολιτική σκακιέρα του τόπου στα χρόνια της μεταπολίτευσης...Υπήρξε ο νεώτερος Έλληνας Βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...

    Το μεγάλο προτέρημά του δεν είναι ούτε η καταγωγή, ούτε οι σπουδές του. Το μεγάλο του προτέρημα -για τους περισσότερους δεξιούς ελάττωμα- είναι πως, μολονότι βουλευτής του συντηρητικού χώρου, η συμπεριφορά του θύμιζε σ' όλους τον Αντρέα. ..; Ο Αντώνης λάτρευε τον Ο. Ελύτη, τούτο όμως δεν τον εμπόδιζε στα επεισόδια του '85 στη Μεσσηνία να ανέβει πάνω στο τρακτέρ του αντιπάλου και να τα κάνει λαμπόγυαλο. Πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος -ένα σταυρουδάκι κρέμεται πάντα στο λαιμό του-, από την άλλη όμως η σχέση του με τις γυναίκες πονεμένη και μακριά. Μέχρι ο Αντώνης να καταλήξει σ' αυτό το πανέμορφο πλάσμα που ονομάζεται Γεωργία, πέρασε από την αγκαλιά της Μυρτώ Παράσχη, της Φούλμαν Μουντάνου, της Άννας Βίσση
    Ο Αντώνης γίνεται Υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Τζανετάκη και στη συνέχεια Υπουργός Εξωτερικών στις Κυβερνήσεις Ζολώτα και Μητσοτάκη.
    Η δημοτικότητα του Αντώνη φτάνει στα ύψη μετά από την επιτυχή διπλωματική έκβαση του θέματος "Μυρίνας" ενώ φίλοι και αντίπαλοι υποκλίνονται μπροστά του. Ο Μητσοτάκης επικροτεί την ανέλιξη του Αντώνη Τότε όμως ήρθε το Μακεδονικό.
    Ο Μητσοτάκης νόμιζε πως ο Αντώνης θα ήταν πάντοτε του χεριού του και πάντοτε θα υπάκουε στις εντολές του. Ποιος εξάλλου θα τα έβαζε μαζί του. Είχε νικήσει ακόμη και αυτόν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον Σαμαρά.
    Η δεκαετία του '80 ανήκει αποκλειστικά στο "τρομερό παιδί της δεξιάς", όπως τον ονόμαζαν. Το πιο αγαπημένο πολιτικό τέκνο του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ, ο οποίος συνήθιζε να λέει το ιστορικό: "ο Αντώνης είναι ο καλύτερος βουλευτής του τόπου και, αν δεν φύγει από το μαντρί, θα κυβερνήσει την Ελλάδα". Ο Αντώνης προφητικά απαντούσε: "θα φύγω απ' το μαντρί μόνο αν δω το λύκο μέσα σ' αυτό" (και τι λύκος!). Οι φίλοι του, πολλοί και ορκισμένοι, οι εχθροί του το ίδιο.
    Ο ίδιος μπορεί να ήταν πιστός στο αμερικανικό πρότυπο πολιτικού προφίλ, (βλέπετε οι σπουδές στο Harvard καθώς και η πιτσαρία όπου δούλευε στην Αμερική, τον είχαν μπάσει για τα καλά στον αμερικανικό τρόπο ζωής). Όμως, όταν έπαιρνε ανάποδες ποιος τον συγκρατούσε; Οι Μεσσήνιοι ακόμη θυμούνται τις εκλογές του '85 όπου οι νεολαίοι του Αντώνη (το ζήσαμε κι αυτό) είχαν φάει ξύλο, έξω από την πόλη της Καλαμάτας ενώ η αστυνομία -τον καιρό των Κλαδικών- είχε κλείσει τα μάτια. Ο Αντώνης, "ταύρος εν υαλοπωλείο", δε δίστασε να μπει στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης και να ξηλώσει με τα χέρια του τα γαλόνια και τη γραβάτα του αστυνομικού διευθυντή..
    Στις 16 Δεκέμβρη 1992, οι Ευρωπαίοι με τους τρεις όρους του "Πακέτου Πινέιρο" δίνουν γη και ύδωρ στο Σαμαρά. Αυτές τις ώρες η Ελλάδα εκτός συνόρων θριαμβεύει, γίνεται μεγάλη όπως παλιά. Παπανδρέου και Πάγκαλος συγχαίρουν τον Σαμαρά. Η δημοτικότητά του αγγίζει το 85% των Ελλήνων. Ο Μητσοτάκης ανησυχεί.
    Την ημέρα παράδοσης του Υπουργείου, 6.000 Έλληνες έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών διαδηλώνουν για τον Αντώνη τους. Ο Μητσοτάκης περνώντας μέσα από το πλήθος δείχνει να τα έχει χαμένα. Ένας Μεσσήνιος που έχει έρθει γι' αυτόν τον λόγο από την Καλαμάτα του φωνάζει, κουνώντας απειλητικά το χέρι: "Η Μακεδονία είναι Ελληνική, Μητσοτάκη την πούλησες κι αυτή" ...Οι Έλληνες δε χρειάζεται να ζητούν τα Ελγίνεια, αρκεί να αγοράσουν τη συλλογή αρχαίων της οικογένειας Μητσοτάκη!!!
    Σήμερα ο Αντώνης έχει δικαιωθεί παντού...
    Μιλούσε πρώτος από το '89 για τα πετρέλαια του Αιγαίου και τον είχαν για τρελό, σήμερα όλοι ξέρουμε γι' αυτό.
    Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που τα έπαιξε όλα σε μια ζαριά. Που άλλαξε τη φυσική διαδοχή των πολιτικών προσώπων στην Ελλάδα. Που τα έβαλε πρώτος και μόνος με το Μητσοτάκη. Ο Αντώνης, ο πιο ριψοκίνδυνος Παίκτης της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ο Αντώνης της Ελλάδος...»

    Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Χύμα, τον Απρίλιο του 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΓΟΠΕΣ
    ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΟΥ .ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ,ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΦΕΙΔΩΣ .ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ.Η ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΟΥΤΗ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣΚΕΤΕ.ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΔΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΝΕΟΙ ΓΕΡΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
    ΒΟΓΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αβραμόπουλος Δημήτρης:Τυχοδιώκτης της πολιτικής και αποτυχημένος απο όπου και άν πέρασε!Δύο αποστάτες μαζί που έκαναν τόσα χρόνια τις βόλτες τους και τωρα θέλουν και την αρχηγία της Ν.Δ.!Αίσχος τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση