GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέτρα...

7 σχόλια

  1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΖΗΤΉΣΕΙ AΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απολαυστε ελληνες την πρασινη σοσιαλιστικη πουτσα.

    to aksizete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαααχχαααααααχουυυυυχααααααααα...
    Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ..ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ._________

    ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
    ΜΕΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΑΝΕ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ.
    ΣΕ ΜΟΛΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ

    - ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΗΑ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΙΕ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΓΟΥΡΙ.
    ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΡΔΥ-ΠΛΑΤΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος δεν μοιάζει στον πατέρα του. Εκείνος εβγαινε πριν από κάθε επαχθές μέτρο, στην τηλεόραση και μιλούσε στον λαό.
    Αυτό του προσέδιδε μπόνους στην προσωπικότητα του, γιατί φαινόταν ότι έδινε σημασία στην αποψη του λαού.
    Ο Γιώργος όπως και ο Κώστας Καραμανλής μόλις πήραν την εξουσία έπαψαν να απευθύνονται στον λαό και κλεινόντουσαν σε μία γυάλα, αφήνοντας τους άλλους να βγαίνουν στα παράθυρα και να τσακώνονται με τους αντιπάλους.
    Αυτή η γυάλα στην οποία κλείνονται τελικά τους "τρώει".
    Αντί να μαθαίνουν οι ψηφοφόροι από τις εφημερίδες τα διάφορα επαχθή μέτρα,θα ήταν πιό σωστό να ακολουθηθεί η μέθοδος του αείμνηστου Ανδρέα και να δείξει ο Γιώργος ότι λαμβάνει υπόψιν του τους ψηφοφόρους και όχι μόνο μέχρι να πάρει την ψήφο τους άλλά και μετά όταν είναι στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

    Αν δεν ξέρετε, ορίστε η απάντηση:
    Η Τούρκικη σημαία, και το αντίστοιχο "εθνικό σύμβολο" των Τούρκων, προέρχεται από ένα σύμβολο του Βυζαντίου, αλλά της αρχαιοελληνικής πόλης Βυζάντιο, που υπήρχε στην θέση της Κωνσταντινούπολης.
    Αυτό το σήμα, που είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου όταν ο Φίλιππος, πατέρας του Μεγαλέξανδρου, προσπάθησε να καταλάβει αυτή την πόλη, και μια νύχτα με συννεφιά, έστειλε πολεμιστές (σαν καταδρομική επιχείρηση) να περάσουν τα τείχη, για να αλώσουν την πόλη.
    Ξαφνικά, εμφανίστηκε το φεγγάρι, οι εισβολείς έγιναν αντιληπτοί, και αποκρούστηκε η επίθεση. Από τότε, και επειδή θεωρήθηκε ως θεϊκή βοήθεια προς την πόλη, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου.
    Από εκεί έμεινε ως σύμβολο παραδοσιακά και στην Κωνσταντινούπολη, το βρήκε και ο Μωχάμεντ ο πορθητής (και οι επόμενοί του), και όπως χρησιμοποίησε τα πάντα που βρήκε από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, για να δώσει αυτοκρατορική χροιά στην πλιατσικολογική Οθωμανική κατάκτηση, το έκανε ένα σύμβολο της Οθωμανικής κυριαρχίας, και έτσι έμεινε ως μουσουλμανικό σύμβολο.
    Το κέρμα γράφει: ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ
    Αν ξέραμε την ιστορία μας, τουλάχιστον δεν θα ανεχόμασταν τα σημερινά ξεφτιλίκια.
    Θα είχαμε τις απαιτούμενες απαντήσεις για όλες αυτές τις μα..... ..που μας σερβίρουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti Kostakis ti Georgakis apo ton Almounia pernoun grami.Apotelesma mia apo ta idia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση