GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλειστικότητα, θλιβερή...‏

(Το press-gr μετέδωσε την είδηση που κρατούσε στο συρτάρι η ΕΡΤ) Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ Η κρατική τηλεόραση έχει στη ταινιοθήκη της μιά συγκ...

(Το press-gr μετέδωσε την είδηση που κρατούσε στο συρτάρι η ΕΡΤ)

Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ

Η κρατική τηλεόραση έχει στη ταινιοθήκη της μιά συγκλονιστική συνέντευξη του Νότη Περγιάλη, που μετά την προβολή της πριν 40 χρόνια στην ΕΡΤ δεν ξαναπαίχτηκε, ίσως γιατί ο σπουδαίος πνευματικός άνθρωπος μιλάει σε αυτή έξω από τα δόντια για πράγματα που τσούζουν... Όπως δεν έχουν παιχτεί η "πρωτοχρονιά της Μεταπολίτευσης" (1975) με την Μελίνα Μερκούρη, την Άννα Συνοδινού, τον Νίκο Ζαχαρίου της Σκάλας του Μιλάνου και άλλους καλλιτέχνες και πολιτικούς, η "Αίγινα του Καζαντζάκη", η τελευταία συνέντευξη της Γεωργίας Βασιλειάδου και άλλες εκπομπές ντοκουμέντα για τον τόπο, που αυτοί που ανέκαθεν τον κυβερνούν βάζουν σε πόστα ακατάλληλους διευθυντάδες...
Καί μάθετε κι΄αυτό: Η ΕΡΤ είχε την θλιβερή είδηση από ενωρίς το απόγευμα αλλά την κρατούσε στο συρτάρι και την ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή στο δελτίο των 9, όταν κάποιος ψιθύρισε ότι πριν λίγο την έβαλε πρώτο ένα μπλογκ, το press-gr... Αλλά και στα ιδιωτικά κανάλια, κάποιοι συντάκτες του δελτίου ειδήσεων ρωτούσαν "μα ποιός είναι αυτός ο Περγιάλης;".

6 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΑΙΘΟΥΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΣΤΕ. ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΤΕ. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στέλλα φύγε, κρατάω μαχαίρι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πείτε τα βρε παιδιά. Έχει πήξει στη βλακεία η ελληνική τηλεόραση. Η ΕΡΤ κρατάει ένα επίπεδο, αλλά έχει και ένα αρχειακό υλικό που θα μπορούσε να το προβάλλει συχνότερα. Για να αρχίσουμε να κράζουμε μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΝΙΝΟΥ
    ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ


    Βόμβες Τρισέ: Είστε αναξιόπιστοι, μπαίνετε σε επιτήρηση

    Μετά τα χαστούκια από Αλμούνια και Γιούνκερ πριν από 15 ημέρες, ήλθε και ο κεντρικός τραπεζίτης, Ζ. Κ. Τρισέ (μιλώντας στον ΑΝΤ) να βάλει τη σφραγίδα του στην σκληρή δημοσιονομική επιτήρηση στην οποία εισέρχεται η χώρα. Ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν ακόμη πιο σκληρός για το οικονομικό χάλι της Ελλάδας και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η χώρα μας θα μπει σε ειδικό καθεστώς επιτήρησης αφού όλα αυτά τα χρόνια η Ελλάδα κορόιδευε τις κοινοτικές αρχές με τα ψεύτικα στοιχεία που έστελνε. Μάλιστα, ο κ. Τρισέ έκανε λόγο για ένα κακοδιαχειρισμένο κράτος σε οικονομικό επίπεδο και προειδοποίησε ότι το δημόσιο χρέος και η αδυναμία να αποπληρώνει η χώρα το δανεισμό της θα αποτελέσουν βρόχο στο άμεσο μέλλον.

    ΠΑΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.
    ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    - ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bloopers Team, μια ομαδα που γνωριζει μονο να αντιδικει με χαριτωμενα ομολογουμενως κατα καιρους σχολια, αλλα οχι να παιρνει θεση επι της ουσιας.
    Ευχαριστουμε αλλα υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι "γελωτοποιοι" απο εσας. Προσωπικα εγω προτιμω τον Πανουση.
    Αληθεια σε ποιο site μπορει να παει κανεις και να δει τις θεσεις σας, πραγματικες θεσεις ομως οχι απλα σχολια?
    Μου θυμιζεται το ΚΚΕ, εξω απο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, χωρις εναλλακτικες προτασεις.
    Αν εχετε πραγματικες προτασεις για το πως οραματιζεστε μια καλυτερη κοινωνια, θα ημουν πολυ χαρουμενος να τις δω. Ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bloopeeeers? Τι παθατε, ακουει κανεις? Γιατι δεν απαντατε? Τι, δεν εχετε προτασεις? Τοτε δεν εχετε λογο υπαρξης σε μια δημοκρατικη κοινωνια, η δημοκρατια απαιτει και ενεργους πολιτες με κριση για να λειτουργησει, οχι μονο σχολιαστες. Ακομα και η αναρχια ειναι προταση.
    Για να δουμε λοιπον........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση