GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση όλων των συμβασιούχων της Αρκαδίας...

...θα γίνει την Τρίτη στην Τρίπολη . Σύμφωνα με είδηση του blog http://www.kalimera-arkadia.blogspot.com/ , το Διοικητικό Συμβούλιο του σωμα...

...θα γίνει την Τρίτη στην Τρίπολη
.
Σύμφωνα με είδηση του blog http://www.kalimera-arkadia.blogspot.com/, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας-Μεγαλόπολης-Τροπαίων παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει σε σύσκεψη (Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στον Φιλοτεχνικό όμιλο) όλους τους συμβασιούχους για την οργάνωση της πάλης για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται… «Καλούμε τους εργαζόμενους με οποιαδήποτε μορφή ελαστικής απασχόλησης, με stage, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, με μερική απασχόληση, με συμβάσεις έργου, με ωρομίσθιο, να μην δεχθούν να μείνουν άνεργοι.
Με ψηλά το κεφάλι, να συντονιστούμε, να οργανώσουμε τον αγώνα μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά για...

όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Να μην αφήσουμε περιθώριο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πατώντας στην πολιτική της ΝΔ, να διαιρέσει τους εργαζόμενους, να φέρει σε αντιπαράθεση ένα κομμάτι εργαζόμενων στο άλλο, τους έκτακτους ενάντια στους μόνιμους, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ενάντια στους εργαζόμενους στο δημόσιο.
Αν την ενδιέφεραν την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα δικαιώματα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, θα καταργούσαν τις άθλιες εργασιακές σχέσεις, θα παρείχε σε όλους τους εργαζόμενους πλήρη και σταθερή εργασία.
Να μην περάσει το απάνθρωπο μέτρο της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να πετάξει στον καιάδα της ανεργίας, όλους αυτούς που με καθεστώς γαλέρας δουλεύουν δύο, τρία, τέσσερα και περισσότερα χρόνια, ανασφάλιστοι, χωρίς άδειες, επιδόματα και όλα τα άλλα δικαιώματα.
Καμιά εμπιστοσύνη σ' αυτούς που ευθύνονται για το καθεστώς ομηρίας χιλιάδων εργαζόμενων, τοπικές και κεντρικές αρχές, κυβερνήσεις και κόμματα της πλουτοκρατίας.
Καμιά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού, γιατί έχουν συμφωνήσει με τις άθλιες μορφές των συμβασιούχων, της μερικής απασχόλησης.
Για να συζητήσουμε για την οργάνωση του αγώνα μας και να διεκδικήσουμε:
1) Σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη Εργασιακά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα για όλους.
2) Να καταργηθούν όλες οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα.
3) Άμεση μονιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις όσων εργάζονται με ελαστικές εργασιακές σχέσεις (συμβάσεις έργου, ορισμένου χρόνου, μερική απασχόληση, εποχιακοί, STAGE, κλπ)
4) Καταβολή όλων των Ασφαλιστικών και Εργασιακών Δικαιωμάτων.
5) Να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων με Stage και να μην απολυθεί κανείς».

5 σχόλια

  1. STIN TRIPOLI PAIZONTAI POLLA

    KARAMANOU

    KOULAIDHS

    KLP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. …«Σε κάθε δρόμο θάστηνα και από μία κρεμάλα… τους κυβερνήτες θά στελνα σε γάϊδαρο καβάλλα, Σα σκύλοι να ψοφήσουνε στον Κάνθαρον εκεί. Αρχή καμιά δε θάμενε στο έθνος, ούτε κόμμα. Και ίσως τότε θα ‘λειπεν η μούχλα και η βρώμα…» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

    ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ: “Όπως ήταν γνωστό στην Στοά του βιβλίου θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του συκοφάντη του αγώνα της ΕΛΔΥΚ Βασιλη Γκουρογιάννη.

    Στο εν λόγω βιβλίο ο “κύριος” αυτός ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλούσε του αγωνιστές “πρεζάκηδες”, εγκληματίες, βιαστές και διάφορα άλλα τέτοια ισχυριζόμενος ότι είναι μυθιστόρημα φυσικά. Όμως λογάριασε λάθος όπως λέει και το τραγούδι γιατί όταν εισήλθε στην αίθουσα και άρχισε να δίνει συνέντευξη σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας το πόσο πατριώτης είναι πήρε μια απάντηση που ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος στην αιθούσα περίμενε…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφημερίδα “Sabah” – Νουρ Μπατούρ: «Η ιστορική αποστολή του Παπανδρέου».

    Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα άρθρου τουρκικής εφημερίδος, το οποίο δημοσιεύθηκε προ ημερών για να δείτε τι μας περιμένει:

    «Μπαίνοντας σε μια ιστορική καμπή και πάλι όσον αφορά το Κυπριακό, βρίσκομαι στην Αθήνα με τον Υπουργό Εγκεμέν Μπαγίς. Γιατί ιστορική καμπή; Διότι ή ο Ταλάτ και ο Χριστόφιας μέχρι τον Απρίλιο θα ανοίξουν το δρόμο για την ιστορική ειρήνη ή οι διαπραγματεύσεις θα οδηγηθούν και πάλι σε αδιέξοδο και θα οριστικοποιηθεί το βελούδινο διαζύγιο. Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν, θα κλείσει γiα τα καλά και ο δρόμος της Τουρκίας προς την Ε.Ε.. Σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο ήρθα στην Αθήνα με τον Μπαγίς. Αναμφισβήτητα η πιο σημαντική συνάντηση του Μπαγίς ήταν αυτή με τον Παπανδρέου και αυτό, επειδή όλοι περιμένουν τι θα κάνει ο Παπανδρέου για να λύσει τον κόμβο της Κύπρου.

    Στην πραγματικότητα, ο Παπανδρέου μόλις έγινε Π/Θ, έστειλε μήνυμα φιλίας και, στη συνέχεια, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την ένταξη της Τουρκίας το 2014. Όμως, τι θα γίνει στη συνέχεια; Ο Παπανδρέου, όπως κατά το παρελθόν, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει και πάλι γενναία βήματα; …Στο στενό του κύκλο συγκέντρωσε τους νέους του συνεργάτες, που πιστεύουν στην ελληνοτουρκική προσέγγιση…»
    Πράγματι «ιστορική» η αποστολή του Γιόργκο, ας ευχηθούμε και όχι μόνο να μη την επιτελέσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΒΙΣΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΙ ΜΑΤΑΙΑ ΣΥΝΟΣΤΙΖΟΝΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

    ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΑ STAGE, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

    ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΡΓΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ MASTERS, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ.

    ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΡΥΦΑ, ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΑΝ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ????

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ (ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΛΟ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΤΕ, ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,

    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ


    ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΟΒΑ.....


    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση