GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την επανασύσταση της ΕΦΕΕ....

Από τον Νικηφόρο Μιχάλη Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΑΕΙ . Οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή Πανσπουδαστιού Συνεδρίου το πρόσφατο χρονικό διάστημα, δυσυ...

Από τον Νικηφόρο Μιχάλη
Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΑΕΙ
.
Οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή Πανσπουδαστιού Συνεδρίου το πρόσφατο χρονικό διάστημα, δυσυχώς δεν είχαν αίσιο τέλος. Η προσπάθεια των ΕΑΑΚ να μποϊκοτάρουν τη διαδικασία καθώς επίσης και η λογική της ΠΚΣ,της ΑΡΕΝ και της ΔΑΠ να στήσουν ένα συνέδριο παρωδία που θα εφτελίζει τη μαζικότητα του φοιτητικού κινήματος και κυρίωςτους αγώνες του μας οδήγησε και φέτος στο γνωστό αποτέλεσμα των τελευταίων δεκαετιών.
Ως ΠΑΣΠ, έχοντας καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Τεχνική Γραμματεία που είχε συγκροτηθεί, επιμένουμε στη συνέχιση των συζητήσεων για ...

την εύρεση των όρων που θα διεξαχθεί το Πανσπουδαστικό Συνέδριο. Καλούμε το σύνολο των φοιτητικών παρατάξεων εκ νέου σε τραπέζι διαλόγου και τους προτρέπουμε αυτή τη φορά να δείξουν διάθεση να πραγματοποιηθεί η επανσύσταση της ΕΦΕΕ.
Εκτιμάμε πως η βάση του Συνεδρίου πρέπει να είναι οι αντιπρόσωποι που είχαν ορίσει τα Διοικητικά Συμβούλια στους Συλλόγους Φοιτητών. Ενώ, παράλληλα πρέπει να συμφωνήσουμε από κοινού για τον ελάχιστο αριθμό αντιπροσώπων που θα συγκροτούν σε σώμα, έτοιμο να αποφασίσει, το Συνέδριο.
Οι όροι της ΠΑΣΠ ταυτίζονται με αυτές του φοιτητικού κινήματος και οδηγούν στην επανσύσταση της ΕΦΕΕ με συνθήκες που θα στρέψουν το βλέμμα των φοιτητών προς τον υγιή συνδικαλισμό και την ουσιώδη πολιτική δράση μακριά από συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και παραπολιτικές σκοπιμότητες.

8 σχόλια

  1. Καραγκιοζάκο φοιτητοπατέρα μάθε πρώτα Ελληνικά!

    Άκου "εφτελίζει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θάλεια Δραγώνα έγινε γ.γ του υπουργείου παιδείας. Μας ταλαιπώρησαν τόσες μέρες για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει πτυχίο και είναι καθηγήτρια!
    Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες και
    κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!

    Άντε και εις ανώτερα.

    Τα βιογραφικά τι τα θέλατε; Ας παίρνατε όποιους θέλατε...
    ΠαΣοΚ ειμαστε
    ο,τι θελουμε κανουμε
    σας γ@μουμε οπως θελουμε και μη μιλατε
    γραικυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΑΣΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΟΥΣΤ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    Η ΟΥΕΦΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΗ ΟΥΕΦΑ?

    Η UEFA, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο κυπριακός σύλλογος, προχώρησε σε καταγγελία για την ανάρτηση ελληνικών σημαιών στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Πόρτο στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση Ελληνικών σημαιών από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.

    Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

    Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαίων αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.

    Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια Δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του Σωματείου μας».

    Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του ΑΠΟΕΛ, Άντης Πολυδώρου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, τόνισε ότι η στάση της UEFA. είναι υπερβολική και εκτός νομικών πλαισίων: «Ναι είναι γεγονός ότι από χθες μας έχει κοινοποιηθεί νέα καταγγελία από την UEFA για την ανάρτηση ελληνικών σημαιών στον αγώνα με την Πόρτο. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σε αρκετά γήπεδα σημαίες κρατών. Για μας σαν ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα. Η στάση της UEFA είναι υπερβολική και εκτός νομικών πλαισίων. Δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι. Όταν οι Τούρκοι έβγαζαν σημαίες του ψευδοκράτους στους αγώνες της Τραμπζονσπορ, δεν είχε κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά χρόνια οι προσπάθειες για ένα Πανσπουδαστικό... Πολλά χρόνια αποτυχημένες...
    Καλές οι προθέσεις του κ. Νικηφόρου. Και θα συμφωνήσω, ότι τα περισσότερα εμπόδια τα βάζουν συγκεκριμένες παρατάξεις. Είναι γνωστή, άλλωστε, και δοκιμασμένη η "συνταγή" του ΠΑΜΕ.
    Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως...
    Αναρτώμενο ένα τέτοιο κείμενο σε blog ευρείας ανάγνωσης, κινδυνεύει να πέσει στα μάτια κάποιου που απέχει -πλέον- από τα φοιτητικά. Αλλά στο ίδιο χωριό ζούμε όλοι... Η πείρα έχει δείξει, ότι τελικά όλα για το "καπέλωμα" γίνονται (για να χρησιμοποιήσω και μια φοιτητική έκφραση-κλισέ), αλλά και ότι η σχολή που εκπροσωπεί ο κ. Νικηφόρος, έχει χρησιμοποιήσει αυτή την πρακτική ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν... Και ενίοτε με επιτυχία...

    Καλή τύχη...

    ΥΓ- Μην ψάχνετε να βρείτε ποιος τα γράφει αυτά... Άδικος κόπος

    ΥΓ2- Λίγη προσοχή στη σύνταξη και την ορθογραφία δεν έβλαψε ποτέ κανένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άν δέν γίνετε κομματόσκυλα,πρός
    κατάληψη Δημόσιας θέσης,πληρωμένοι-ες
    από τούς ιδιοτεύοντες Έλληνες,
    τήν βάψατε.
    Επιστήμονες δέν θά γίνετε.
    Αναλώνεστε σέ παλαμάκια.
    Διοχετεύετε όλη τήν ενέργεια σας,
    τρέχοντας στόν πολιτικό δρόμο μέ
    τό καρότο μπροστά.
    ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ
    ΕΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ?
    1 μόνο 1 θά γράψω γιά πάρτη σας.
    Τά παιδιά τών μαγαλοσχημόνων τής
    Κυβέρνησης φοιτούν σέ σχολές μέ
    επίσημη γλώσσα τά Αμερικάνικα.
    Προετοιμάζονται γιά τό μέλλον.
    Ω Μπαμπάλακες,ξεγελασμένοι άνθρωποι.
    Είναι κρίμα,τήν ευφυία πού σάς
    έδωσε τό εισητήριο στίς ανώτατες-
    ανώτερες σχολές νά τήν επενδύετε
    στό σαθρό κατευθυνόμενο πολωτικό
    αλλησβερίσι.
    Τό 80% από τούς σπουδάζοντες,
    επιθυμούν μιά ήσυχη επικοδομητική
    ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ σπουδή.
    Καί μετά....
    έρχονται οί φανατικούλιδες εντεταλμένοι,
    οργανομένοι όντες καπελώνουν τήν
    πλειοψηφία.
    ΆΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ
    ΦΟΙΤΗΤΏΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ χωρίς
    πίεση,
    οί 96 στίς 100 ενέργειες δέν θά
    είχε πραγματοποιηθεί.
    Είναι ρέ έτσι ή όχι??
    Είστε η δεξαμενή τών εκμεταλευομένων.
    Καί σέ πολλές περιπτώσεις τρομοκρατείτε
    καί φασίζετε (συγνώμη δάσκαλε τής
    ορθογραφίας).
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den pas sto xwrio sou lew egw mou mazeytikes stin athina na gineis politikos ki esy, skatovlaxe.
    posa exei arpaksei re lamogio apo prytanikes ekloges?
    gia pes gia to diamerisma pou evgales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μην επανασυστησετε ποτέ την ΕΦΕΕ. Ποτέ σας! Εξαλλου ο κοσμος σας εχει καταταξει στην εσχατη ανυποληψια, εσας τις φοιτητικες παραταξεις. Τα δε αποτελεσματα των εκλογων σας, ούτε μονοστηλο δεν πιανουν. Εχετε γινει εκτροφεια κομματοσκυλων που ασχολουνται με το βολεμα τους απο τα 18. Να σας χαιρονται τα κομματα σας. Αλλα μην μας ζητατε και να ασχοληθουμε με το αν θα επανασυστησετε την ΕΦΕΕ. Πιστεψτε με, δεν ενδιαφερει κανεναν. Και φταιτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση