GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημ. Αβραμόπουλος: χάθηκε το όνειρο...

Aπό την Βένη Μουζακιάρη Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ένας πολιτικός, που ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΝΔ και καθαρά λόγω συγκυριών διαπίστωσε πως δ...

Aπό την Βένη Μουζακιάρη

Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ένας πολιτικός, που ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΝΔ και καθαρά λόγω συγκυριών διαπίστωσε πως δεν μπορεί.
Μπροστά στον αέρα της Ντόρας Μπακογιάννη και στο πολιτικό ανάστημα του Αντώνη Σαμαρά, αποφάσισε να αποχωρήσει και να διασφαλίσει την εικόνα του πρωτοκλάσσάτου μεγαλοστελέχους του κόμματος.
Φεύγει από την κούρσα διαδοχής ως διατηρητής ενότητας και "κουρασμένος από την διπολικά διαμορφωμένη κατάσταση. Το θέμα για τον ίδιο ασφαλώς δεν κλείνει τόσο εύκολα.
Δεν γνωρίζω ποια ακριβώς ήταν η επιδίωξή του. Αν ήταν προαποφασισμένη η αποχώρησή του ή αν αποφάσισε σήμερα (άντε προχθές) να αφήσει τα πράγματα ως έχουν. Δεν γνωρίζω αν αποφασίστηκε κάτι άλλο και καλύτερο για τον ίδιο και...

αν θα ταχθεί με το μέρος κάποιου υποψηφίου.
Όλα αυτά όμως περισσότερη σημασία έχουν για τον ίδιο και την θέση του στο πολιτικό γίγνεσθαι παρά για την συνολική ΝΔ.
Το θέμα όμως που ανακύπτει και αξίζει κάποιας προσοχής είναι πως καθώς φεύγει ο Αβραμόπουλος, το μόνο αντι-πολικό στήριγμα έως και ανάχωμα της ψηφοφορίας είναι η υποψηφιότητα Ψωμιάδη. Μια μη-πολιτική,γνήσια νδκρατική ,παρεξηγημένη (σίγουρα δικαιολογημένα) και μέχρι σήμερα (αύριο;) διόλου επίφοβη-δύσκολη υποψηφιότητα.
Τα πράγματα εσωκομματικά μπορούν να ξεφύγουν μέχρι το σημείο που θα επιλέξουν οι δύο πόλοι.Το επιθυμητό για εκείνους σημείο πάυσης άγνωστο και διαφορετικό για τον καθένα.
Μήπως τελικά φοβήθηκε ο Αβραμόπουλος;
Μήπως τελικά τα πράγματα είναι ανοιχτά και εύκολα;
Μήπως τελικά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και δύσκολα;
Ας μην ξεχάσουμε πως ο ήδη απογοητευμένος λαός της ΝΔ θα ψηφίσει;
Πιστεύετε ότι θα υπομείνει και άλλες εσωκομματικές απογοητεύσεις και συνομωσίες;
Ευχαριστώ πολύ!

18 σχόλια

  1. Συνεχώς επιβεβαιώνεται ο χαρακτηρισμός ¨"ο κύριος τίποτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μπροστά στον αέρα της Ντόρας Μπακογιάννη και στο πολιτικό ανάστημα του Αντώνη "


    ΕΛΑ ΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν αυτός ο αποτυχημένος ονειρεύεται ακόμη πως μπορεί να ανελιχθεί στην πολιτική, είναι ψυχοπαθής ή νομίζει πως ζει στο Πακιστάν. Υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα τον ψηφίσει για την ιδεολογία του ή για τις ικανότητες του στην πολιτική ; Δεν νομίζω. Καλά έκανε ρεζίλι θα γινόταν. Ο Ψωμιάδης είναι κατά πολύ ανώτερος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσοχιδη και συριζα θα βγαλετε ανακοινωση γιατι δεν υπηρχε αστυνομια να προστατευσει τη γυναικα απο τα κουμουνια?

    Στόχος νεαρών που δήλωσαν «αντιεξουσιαστές» έγινε το βράδυ της Δευτέρας η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Ο χρόνος πάλι», στον πολυχώρο «Φλοράλ» στα Εξάρχεια.

    Σύμφωνα με τα Νέα, μία ομάδα επτά νεαρών εισέβαλε στην αίθουσα και πέταξε αυγά εναντίον της. Οι νεαροί ζήτησαν από τη συγγραφέα να αποχωρήσει, απαιτώντας μάλιστα να παρουσιάζει στο εξής τα βιβλία της στο Κολωνάκι.

    «Ορισμένοι αισθάνονται κατατρεγμένοι, εγώ δεν είμαι. Η ενέργεια δείχνει το κοινωνικό μίσος που θεωρείται επαναστατικό, ενώ είναι συντηρητικό. Όλη η ενέργεια, ακόμα και η συμπεριφορά τους, δείχνει φονταμενταλιστική νοοτροπία. Δεν είναι τα αυγά αυτά καθαυτά, που είναι μία παλιά ιστορία, που συνήθως χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο διαδηλώσεων. Εδώ αισθάνθηκα ότι μου επιτέθηκαν θέλοντας να με πλήξουν ως άνθρωπο» δήλωσε στα Νέα η κ. Τριανταφύλλου.

    Όπως είπε, έχει δεχτεί και παλιότερα απειλές. Συγκεκριμένα, την έχουν απειλήσει με μαχαίρι έξω από το σπίτι της, ενώ τής έχουν διαμηνύσει πως «θα την πάθω σαν την Κούνεβα, αλλά από αριστερά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Έξι τουρκικά F-16 πάνω από το Φαρμακονήσι! Πετουσαν ροδοπέταλα γι' αυτό δεν σχολιάστηκε...»

    Την παρακάτω είδηση δεν θα την διαβάσετε στα γνωστά blogs που καθημερινά μέχρι και πριν ένα μήνα έβγαζαν δελτίο παραβιάσεων...

    Ούτε ένα ούτε δύο αλλά συνολικά έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 το μεσημέρι της Δευτέρας παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο και πέρασαν πάνω από το Φαρμακονήσι.

    Συνολικά οκτώ, οπλισμένα με πυραύλους αέρος αέρος, τουρκικά μαχητικά εισέβαλαν στο FIR από την περιοχή νοτίως της Σάμου στις 15.04, το μεσημέρι της Δευτέρας. Έπειτα από ένα λεπτό, τα έξι από τα τουρκικά αεροσκάφη πέρασαν σε ύψος 4.000 ποδών (περίπου 1.300 μέτρα) πάνω από το Φαρμακονήσι, ενώ τα άλλα δύο F-16 κάλυπταν τα νώτα των έξι Τούρκων πιλότων.

    Ακολούθησαν αναγνώριση και αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών από αεροσκάφη της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Τελικώς τα οκτώ τουρκικά F-16 βγήκαν από το FIR Αθηνών στις 15.33.

    Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ήδη το υπουργείο Εξωτερικών, που αναμένεται να προβεί σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τις τουρκικές διπλωματικές αρχές.

    Η σημερινή πτήση τουρκικών μαχητικών πάνω από το Φαρμακονήσι σήμανε συναγερμό στην Πολεμική Αεροπορία και το Πεντάγωνο, αφού είναι η πρώτη υπέρπτηση άνωθεν ελληνικού εδάφους εδώ και περίπου δύο μήνες. Η τελευταία πτήση τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικό νησί είχε καταγραφεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μέρα με την μέρα ξεβράκωνεται το ΠΑΣΟΚ"

    "Τον πρώτο μήνα:
    1) Έστειλαν στην ανεργία 40000 stagers...

    2) Κατάργησαν την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων...Για κάθε απόσυρση: Κατά μέσο όρο 1000-1500 ευρώ για απόσυρση και 1000 ευρώ για κάθε αγορά αυτοκινήτου. Για κάθε αγορά...

    19& ΦΠΑ, άρα κατ’ελάχιστο 3000 ευρώ + φόρος ειδικής κατανάλωσης 1500 ευρώ++++. Πως προκύπτουν τα 400 εκατομμύρια κόστος?
    Υπολογίστε και κλεισίματα αντιπροσωπειών, απολυμένους εργαζόμενους, επιδόματα ανεργίας, σκασμένες επιταγές και βγάζετε το ισοζύγιο μόνοι σας.
    Και δεν κάνανε και το πιο προφανες: Αφού κόπτονται για το περιβάλλον να επιβάλλουν τέλη βάση ρύπων. Έτσι όπως γίνεται χαρατσώνονται όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα τα οποία πλέον δε μπορούν και να αποσύρουν. Αλήθεια εκείνο το “Λεφτά υπάρχουν” που πήγε?


    3) Κατάργησαν την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους...
    4) Κατάργησαν το νομοσχέδιο για την ανακαίνιση των παλαιών
    οικιών σε κουφώματα μονώσεις...
    5) Η απεργία στον ΟΛΠ ξαναρχίζει.
    6)Έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις.
    Δηλαδή μας φλόμωσαν στα "φιλολαϊκά" μέτρα οι λαμογιάριδες..."

    ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ
    ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ?

    ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ιδρυτής του ΚΕΠ που μετά υπαναχώρησε γιατί ήθελε άπλετο φώς στα οικονομικά του κόμματος του και γι αυτό το διέλυσε όπως είχε πεί τότε(προφανώς η χρηματοδότηση γίνονταν από ξέπλυμα),τώρα υποχωρεί ξανά γιατί βλέπει ότι το μέλλον δεν είναι έτσι όπως το είχε σχεδιάσει.

    Ο Σαμαράς που έφερε όλα τα αποβράσματα από τις φυλακές της Αλβανίας ως υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ο δεύτερος κατά σειρά διεκδικητής της προεδρικής καρέκλας της ΝΔ.
    Αυτός είχε εξαφανιστεί για χρόνια και ξαφνικά βγήκε στο προσκήνιο γιατί είναι μια ευκαιρία να υφαρπάξει την καρέκλα από την κόρη του Μητσοτακέϊκου και να εκδικηθεί τον μπαμπά Μητσοτάκη για το κακό που του έκανε και που τον οδήγησε να κάνει το δικό του κόμμα, την Πολιτική Άνοιξη και την οποία μετά την διέλυσε.
    Σε αυτήν βέβαια δεν ψήφιζαν και δεν είχαν επενδύσει οι επενδυτές και τα σοβαρό στελέχη της ΝΔ αλλά πήγαινε καλά στους νέους και ειδικά στις γκομενίτσες των ΑΤΕΙ και ΑΕΙ οι οποίες έκαναν την προσωπική τους επανάσταση ψηφίζοντας Αντωνάκη μαζί με την σεξουαλική τους επανάσταση που μαζί με την πολιτική ρήξη που ήταν τότε της μόδας,έκαναν και την ρήξη του παρθενικού υμένα τους.

    Τελευταίος ο Καραγκιόζης της παράταξης ,ο γελοτοποιός που πολλοί ψήφιζαν για χαβαλέ στην Θεσσαλονίκη επειδή ανέβαινε σε άλογα και ντύνονταν Ζορό ενώ άλλες φορές έκανε και το νεανίζον αντράκι ανεβαίνοντας σε μηχανές ,σε μπουλντόζες,σε Luna Park και σε άλλα περίεργα οχήματα απλά και μόνο για να ικανοποιήσει την παιδικότητα της ψυχούλας του και για να εντυπωσιάσει τους απογοητευμένους ήδη οπαδούς της ΝΔ.
    Ο ψαράς,ο κυνηγός,ο οικοδόμος,ο μπετατζής,ο υδραυλικός,ο πυροσβέστης,ο καταφρονεμένος έλληνας πολίτης που τον είχε καταβάλει η κατάθλιψη και η άρρωστη Αθηναϊκή πολιτεία,ο άνθρωπος "Ξανθόπουλος" της
    διπλανής πόρτας που ταπεινά έσκυβε το κεφάλι και έτρωγε τις καρπαζιές της Αθήνας ,διεκδικεί με τη σειρά του τον προεδρικό θώκο.

    Η Ντόρα που ως κόρη του αποστάτη μπαμπά της θέλει πανυγηρικά την εξουσία της ΝΔ ως λάφυρο και αντεκδίκηση για την μεγάλη και ταπεινωτική ήττα που επέφερε ο μεγάλος τους εθνάρχης Κ.Καραμανλής ο ανιψιός και που θεωρούσαν ως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της παράταξης,τον σύγχρονο Εθνάρχη του ελληνικού γέννους και εκφραστή όλων των ελλήνων ο οποίος επέτυχε το ακατόρθωτο.Να χάσει με 10,44 ποσοστιαίες μονάδες από το ΠΑΣΟΚ.
    Η Ντόρα μη νομίζετε ότι ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΝΔ αλλά από σπόντα θα γίνει μάλλον.
    Τώρα που αποσύρθηκε ο Αβραμόπουλος,οι οπαδοί θα διαχαστούν αλλά οι περισσότεροι θα ψηφίσουν Ντόρα γιατί δεν γουστάρουν τον Σαμαρά που τότε με την πολιτική άνοιξη δεν είχε συγχονευτεί με το Κόμμα ελευθέρων πολιτών και έτσι θα ψηφίσουν Ντόρα.
    Ο Σαμαράς θα πάρει ψήφους από τους αηδιασμένους του Μητσοτακικού καθεστώτος ,από τους τρελούς του Ψωμιάδη ο οποίος και θα αποσυρθεί την τελευταία στιγμή και έτσι με τη Ντόρα αρχηγό γίνανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα γιατί δεν θα τους έχουμε στο κεφάλι μας για πολλά -πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ2500 ΚΥΒΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.........

    ΕΕΕ..ψιτ..πασόκε......
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ

    Θα ξεπατωθούν στο χρήμα οι βουλευτές-θεατρίνοι

    Είπαμε να καταργηθεί το ασυμβίβαστο αλλά αυτοί έχουν ξεπατωθεί στο χρήμα.Έγιναν βουλευτές και παράλληλα συνεχίζουν τις παραστάσεις τους ενώ προγραμματίζουν και για την επόμενη σεζόν τα θέατρα τους.

    Η Πέμυ Ζούνη και
    ο Γιάννης Βούρος ξέρουν ότι μπήκαν στηνβουλή ή να τους το θυμίσουμε;

    Δεν είναι θέατρο σκιών η βουλή. Σε ψηφίσαμε κυρία μου και κύριε για να περνάτε τα θέματα του πολίτη και να αφήσετε τα υπόλοιπα. Τον νόμο για το ασυμβίβαστο οι βουλευτές τον ψηφίσατε. Εμάς δεν μας ρωτήσατε. Τον κόσμο λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σταματήστε το πρόγραμμα των 100 ημερών ΤΩΡΑ.

    Πάει η απόσυρση, πάνε τα κουφώματα, δε δίνουν και όσα είχαν υποσχεθεί για το επίδομα αλληλεγγύης. Αυτά είναι τα κατορθώματα του Γιωργάκη τις πρώτες 30 μέρες.

    Άραγε τι θα γίνει τις επόμενες 70… Πάει στο πεζοδρόμιο...
    θα την βγάλει ο κόσμος χειμωνιάτικα με πανό και φωνές.

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η Π....Α ΣΒΑΡΝΑ, ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ !!!

    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ!!, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια Παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της επιλογής σας το 89, 14/100 πληθωρισμό φώναζε ο Μητσοτάκης, 27/100 παρέδωσε το 93. Θυμηθήτε τα πρόσφατα γεγονότα που σας πίκραναν, που σας εξευτέλισαν, που σας πούλησαν, με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ 2004.
    Ποιος σας τα έκανε όλα αυτά Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω πάντως προτιμάω τον .."ΖΟΡΟ" που είναι επίσης γνωστός και ως¨"ΠΑΝΙΚΑΣ".

    Για να σταματήσει επιτέλους η οικογενειοκρατία...

    Για να δώσουμε άλλο χρώμα στην πολιτική ...

    Για να αισθάνονται ολοι οι έλληνες οτι συμμετέχουν σε θέατρο σκιών!

    γιατί αυτός μας αξίζει !!!!

    ενας αγνός ΝΔκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από αρχηγός των Αλκίμων στο Μπουρνάζι επί χόύντας, αρχηγός της ΝΔ? Πολύ δεν του πήγαινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ,ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ; ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση