GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το στίγμα…

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Βαρέθηκα να μετράω τις πρώτες μέρες τους αντίστροφα. Δε βρίσκω το κίνητρο πια. Κατέγραψα εξαρχής το στίγμα του...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Βαρέθηκα να μετράω τις πρώτες μέρες τους αντίστροφα. Δε βρίσκω το κίνητρο πια. Κατέγραψα εξαρχής το στίγμα τους. Εικονοπλάστες για χάριν εντυπωσιασμού, γιαλαντζί σοσιαλιστές με «πριγκιπική ρίζα», κρυπτοδεξιοί, ενσυνείδητοι φέροντες φρούδες ελπίδες.
Κινδυνεύουν να καταστήσουν τον Μαρκογιαννάκη έχοντα περισσότερη αριστερή συνείδηση από δαύτους, τον Αλογοσκούφη λιγότερο νεοφιλελεύθερο από τον έτερο διδάκτορα του LSE, Παπακωνσταντίνου, και τον Σουφλιά με αυξημένη οικολογική ευαισθησία. Μη μπορώντας να προωθήσουν εμφανώς τους δικούς τους κολλητούς, χρησιμοποίησαν μια μεταμοντέρνα e-διαδικασία για να προωθήσουν τους αρεστούς. Αδυνατώ να πιστέψω ότι...

ο Παταβούκας είναι ο καταλληλότερος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Αμφιβάλλω αν έχει καταθέσει βιογραφικό στο e-government. Ζητώ να δοθεί στη δημοσιότητα ο κωδικός της αίτησής του και η αίτηση σκαναρισμένη.
Το ίδιο ζητώ και για τους άλλους Γραμματείς με την ανακοίνωσή τους. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο λέκτορας κ. Δημήτραινας ήταν ο καλύτερος όλων! Αναμένω να δω αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για την κατάληψη της Γ.Γ. Ενέργειας από τον φίλο, οδοντίατρο της κ. Γεννηματά. Ενώ είχαν σημείωσει την προβληματική στη λειτουργία του δημόσιου τομέα, κατάφεραν να τον θέσουν σε πλήρη αποσυντονισμό και ανενεργεία, μέρες τώρα, με την αναμονή της αλλαγής φρουράς σε υψηλόβαθμες και ειδικές θέσεις. Έστρεψαν εναντίον τους πολλές αδικημένες κοινωνικές ομάδες (λιμενεργάτες, μισθωτούς από stages), άνοιξαν νέο κύκλο βεντέτας με τους τρομοκράτες και σύντομα, μόλις τους πουν την «ευρωπαϊκή αλήθεια», θα στείλουν στα μπλόκα τους αγρότες. Κορόιδεψαν τον φορολογούμενο, μιλώντας για μη επιβολή νέων φόρων. Άρχισαν πρώτα από τους έμμεσους και τις έκτακτες εισφορές των επιχειρήσεων. Ποιος καπνίζει;; Ποιος πίνει;; Δεν είμαι εγώ..;;

20 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ...."ΑΔΥΝΑΤΩ...", ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ Γ.Γ. ΘΕΛΟΥΝ, ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΑΣ....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ 15. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .
    ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία από τα ίδια είναι κι αυτοί, ΑΝ ΟΧΙ ΧΕΙΡΙΤΕΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια Παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της επιλογής σας το 89, 14/100 πληθωρισμό φώναζε ο Μητσοτάκης, 27/100 παρέδωσε το 93. Θυμηθήτε τα πρόσφατα γεγονότα που σας πίκραναν, που σας εξευτέλισαν, που σας πούλησαν, με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ 2004.
    Ποιος σας τα έκανε όλα αυτά Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΑΝΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ... ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Θαλασσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν φταίνε όμως οι εικονοπλάστες αλλά οι ευκολόπιστοι εικονολάτρες Έλληνες. Η ιστορία συνεχίζεται , σήμερα αυτοί αύριο οι άλλοι και ο λαός άρτο και θεάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φταίνε όμως οι εικονοπλάστες αλλά οι ευκολόπιστοι εικονολάτρες Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταματήστε το πρόγραμμα των 100 ημερών ΤΩΡΑ.

    Πάει η απόσυρση, πάνε τα κουφώματα, δε δίνουν και όσα είχαν υποσχεθεί για το επίδομα αλληλεγγύης. Αυτά είναι τα κατορθώματα του Γιωργάκη τις πρώτες 30 μέρες.

    Άραγε τι θα γίνει τις επόμενες 70… Πάει στο πεζοδρόμιο...
    θα την βγάλει ο κόσμος χειμωνιάτικα με πανό και φωνές.

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Η ΓΕΛΟΙΟΠΗΣΗ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ.
    ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

    Τώρα τι. Λεβεντομούνες του πασοκ !
    Πέρυσι κρυώνατε απο τον Αύγουστο
    και ξεσκιστήκατε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ
    ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!!
    ΦΕΤΟΣ. Τόσο πολύ αναμένο είναι ..το πράγμα σας απο τον Γιωργάκη
    και ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!

    Γιαυτό και ο εκπρόσωπος της
    Αυτου αυτού ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ΄. ο Πεταλωτής γάιδαρος, ανακοίνωσε στοπ.
    Τώρα, λεβεντομούνες του πασοκ, θα ζεσταίνεστε δια της ΤΡΙΒΗΣ ΑΥΤΟΥ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ χωράειτο :άντε σπρώξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το χαζοαμερικανάκι έλεγε προεκλογικά: "Λεφτά υπάρχουν"! Και προσέθετε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταργούσε τους φόρους που είχαν επιβληθεί τον τελευταίο χρόνο.

    Τελικά: 1) Διατηρεί τις αυξήσεις εμμέσων φόρων (τσιγάρα, ποτά, καύσιμα) και μάλιστα από την 1.1.2010 θα προχωρήσει σε περαιτέρω αύξηση.

    2)Διατηρεί το ΕΤΑΚ και μάλιστα από 1.1.2010 έρχεται πενταπλάσια (!!!) φορολογία για πάνω από 3.500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων.

    3)Διατηρεί την έκτακτη εισφορά στους ιδιώτες και μάλιστα από σήμερα επιβάλλει έκτακτη εισφορά και στις επιχειρήσεις.

    4)Αυξάνει τα τέλη κυκλοφορίας, που πλήττουν τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα, αλλά καταργεί το μέτρο της απόσυρσης που θα έδινε σε κάποιο κόσμο τη δυνατότητα να αλλάξει το αυτοκίνητό του.

    Πρόκειται για απίστευτους απατεώνες. Και μη μας πουν ότι η νοητική αντίληψη του Γιωργάκη τον δικαιολογεί για το ότι δεν είχε καταλάβει την κατάσταση της οικονομίας. Είχε συμβούλους, είχε συναντηθεί επανειλημμένα και με τον Προβόπουλο. Κάτι θα είχε καταλάβει.

    Απλά πρόκειται για τα χειρότερα λαμόγια και τους χειρότερους απατεώνες στην ιστορία. Παγκόσμια η διάκριση του ΠΑΣΟΚ σε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεξιά, η παράταξη που ενδιαφέρεται για να... πωληθούν τα εθνικά θέματα! Ξεφτίλες...

    Το ζήτημα της Cosco πάει στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής επειδή δεν δίνονται στοιχεία που αφορούν στο άνω του 50% των μετόχων.

    Το όνομα Hellenic Carriers, σας λέει κάτι;

    Καραμανλή, πες "αλεύρι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΕ-ΜΑΡΙΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΑ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ COSCO ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΣΤΑ STAGE ΝΕΑ(;) ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΑ. ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ. ΑΙ ΧΑΣΟΥ ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ STAGE Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΕΛΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΛΟΥΦΑΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Παπαγιωτου επειδη δεν σε παρακολουθουσα μεχρι τωρα,για αναρτησε σε παρακαλω την πιο σκληρη σου αναρτηση για την κυβερνηση του Καραμανλη,οχι τον πρωτο χρονο του αλλα τον πεμπτο....Αντε καραγκιοζηδες με 30 ημερες ΠΑΣΟΚ στην κυβερνηση αρχισατε κιολας το παραμυθι....ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!
    (Συγνωμη για την ανωνυμια αλλα βαριεμαι να συνδεθω στο blog moy)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. paparioti: 10.5 %
    etsi apla
    gia to mistho sou pou kopike den mporoume na kanoume kati.
    ante glipse twra na pareis kainourgio apo ti dora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pasokomouna.
    10.5 EGINE KIOLAS H TRYPA SOY_____
    APO THN KYBERNHSH SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

    Αν βαρεθηκες να μετρας μερες, Στ'αρχιδια μας και δυο αυγα τουρκιας.Κουφιοκεφαλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανωνυμε-4 Νοε 2009 12:33:00 μμ

    Το 10,4 ειναι το αγγουρι που σου εχει χωσει το ΠΑΣΟΚ ....απολαυσετο με εναν φραπε τωρα και μεχρι να δεις ασπρη μερα ελα και κανεμας αερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση