GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτότυπη έρευνα στους αξιωματικούς για το ΝΑΤΟ...

Το περιοδικό Monthly Review και η εταιρία πολιτικών και κοινωνικών ερευνών VPRC, με αφορμή τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, παρουσιάζου...

Το περιοδικό Monthly Review και η εταιρία πολιτικών και κοινωνικών ερευνών VPRC, με αφορμή τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε στους αξιωματικούς των ελληνικών ένοπλων δυνάμεων με τίτλο:
Η στρατηγική του ΝΑΤΟ και οι σχέσεις του με την Ελλάδα
Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου τύπου έρευνα που πραγματοποιείται στη χώρα μας, στόχος της οποίας είναι η αξιολόγηση της σχέσης της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ, η επισήμανση τυχόν υπαρχόντων προβλημάτων και η ανάδειξη των μελλοντικών προοπτικών. Αντίστοιχη έρευνα δεν έχει πραγματοποιηθεί σε καμία άλλη χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στις 12.00, στην αίθουσα της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23, Αθήνα).

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ. ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ. ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ;
    ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ;
    ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση