GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί στηρίζει ο Έβερτ την Ντόρα...

Από το http://www.veto300.blogspot.com/ . Οι καλές συμφωνίες γίνονται από κοντά! Η Ντόρα ξέρει καλά αυτή τη βασική αρχή! Γι' αυτό και το...

Από το http://www.veto300.blogspot.com/
.
Οι καλές συμφωνίες γίνονται από κοντά! Η Ντόρα ξέρει καλά αυτή τη βασική αρχή! Γι' αυτό και το μεσημέρι επισκέφθηκε τον Μιλτιάδη Έβερτ στο Πικέρμι και του ζήτησε στήριξη. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε καμία αντίρρηση. Προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του στην
άσπονδη φίλη του, διότι βλέπει στο μέλλον. Όχι στο δικό του, αλλά των παιδιών του. Η κόρη του Αλεξία ενδιαφέρεται να πολιτευθεί και ο γαμπρός του Πέτρος Δούκας ψάχνεται να αποκατασταθεί. Αυτός ήταν ο λόγος που έσπευσε να στηρίξει τη Ντόρα. Το πρώτο, δηλαδή την υποψηφιότητα της Αλεξίας, τη βλέπω πιθανή. Την αποκατάσταση του Δούκα πολύ χλωμή...

23 σχόλια

  1. Τη στηρίζει γιατί του αρέσει η "ΑΥΛΗ" ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΘΑΝΑΙ.
    Ο ΓΚΡΟΥΕΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΠΑΠΑΡΕΣ.

    ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ETSI DOULEUOUN TA LAMOGIA ERHMHN TOU KOSMAKH POU TOUS PSHFIZEI, AUTOI KANOUN TIS DOULEIES TOUS KAI EMEIS O LAOTZIKOS TOUS PSHFIZEI SA MALAKES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VREXEI POLY EXO

    THS POUTANAS GIMETAI

    MHN EXOUME PNIGMOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί είναι με το ένα πόδι στο τάφο και πριν πεθάνει θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη του για τότε που είχε γίνει πρόεδρος της ΝΔ .

    Έτσι απλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια Παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της επιλογής σας το 89, 14/100 πληθωρισμό φώναζε ο Μητσοτάκης, 27/100 παρέδωσε το 93. Θυμηθείτε τα πρόσφατα γεγονότα που σας πίκραναν, που σας εξευτέλισαν, που σας πούλησαν, με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ 2004.
    Ποιος σας τα έκανε όλα αυτά Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταματήστε το πρόγραμμα των 100 ημερών ΤΩΡΑ.

    Πάει η απόσυρση, πάνε τα κουφώματα, δε δίνουν και όσα είχαν υποσχεθεί για το επίδομα αλληλεγγύης. Αυτά είναι τα κατορθώματα του Γιωργάκη τις πρώτες 30 μέρες.

    Άραγε τι θα γίνει τις επόμενες 70… Πάει στο πεζοδρόμιο...
    θα την βγάλει ο κόσμος χειμωνιάτικα με πανό και φωνές.

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Η ΓΕΛΟΙΟΠΗΣΗ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ.
    ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ lsd ΜΠΑΝΗΣΤΗΡΤΖΗ ΚΑΡΙΟΛΗ swell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o annthropos laskare gia auto psifizi tin koradomihani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πούτσα στους προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας πάει σπιτάκι της κι αυτή... Το μητσοτακέικο το μόνο που έχει προσφέρει στην Ελλάδα είναι το άδειασμα των ταμείων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΠΟΥΛΤΟΖΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ.
    Ο ΕΒΕΡΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Α ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ 1993 ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ.(ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ [ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ]ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Ν.ΓΡΥΛΑΚΗ εκδοσεις Κακτος σελις 79,88,]
    ΒΡΕ ΜΙΛΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΝΗΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΣ Η ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΜΙΛΤΟ ,ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ,ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.
    ΕΣΤΙΝ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΠΟΝΤΑΡΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ,ΑΝΗΚΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ Η ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΠΑ.ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΡΕΧΑ ΣΚΛΑΒΕ ,ΤΡΕΧΑ ΔΟΥΛΕ. ΦΑΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεξιά, η παράταξη που ενδιαφέρεται για να... πωληθούν τα εθνικά θέματα! Ξεφτίλες...

    Το ζήτημα της Cosco πάει στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής επειδή δεν δίνονται στοιχεία που αφορούν στο άνω του 50% των μετόχων.

    Το όνομα Hellenic Carriers, σας λέει κάτι;

    Καραμανλή, πες "αλεύρι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NTOΡΑ=ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ( ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Χ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24-9-09)
    ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΔΕ ΔΡΑΧΜΟΒΟΡΑ, ΑΝΕΠΑΡΚH KAΙ ZHMΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ) ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΠΡΟΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΖΗΤΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΨΑΞΕ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΤΟΡΙΚΗ.
    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΣΤΗ ΝΔ .ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ .ΜΗΝ ΨΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΨΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τους λυπάμαι τους δύστυχους τους Νεοδημοκρατες. Η επιλογή τους για την προεδρια θα πρέπει να γίνει μεταξύ μιας νεοφιλελεύθερης αμερικανόδουλης, διεφθαρμενης ως το κόκκαλο και ενός ακροδεξιού εθνικιστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΒΕΡΤ.

    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΒΕΡΤ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. afou pshfizoume akoma ta lamogia sth parataksh auth kala na pathoume. exoume twra ton ebert me ton gampro tou ton douka boutigmeno mexri to laimo se skandala, na prospathei na apokatasthsei kai thn korh tou..kai olla auta ta lamogia olws tuxaiws pane sthn ntora...opws kai o alogoskoufhs kai ta paidia tou opws kai oloi...den paei allo re brwmaei apo pantou. lernaia udra kanththse h nea dhmokratia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πούτσα στους προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση