GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποστήριξη εξ' Αμερικής...

Από το GREEK AMERICAN NEWS AGENCY . Ο Jesse White επαναλαμβάνει την υποστήριξή του για το Ψήφισμα 100 της Γερουσίας για την πρέπουσα διεθνή ...

Από το GREEK AMERICAN NEWS AGENCY
.
Ο Jesse White επαναλαμβάνει την υποστήριξή του για το Ψήφισμα 100 της Γερουσίας για την πρέπουσα διεθνή αναγνώριση στον Οικουμενικό Πατριάρχη: Ο υπουργός Εξωτερικών της Πολιτείας του Illinois Jesse White επανέλαβε την υποστήριξή του για το Ψήφισμα 100 της Γερουσίας, το οποίο εισηγήθηκε ο Antonio Munoz (D-Chicago) και παροτρύνει την κυβέρνηση της Τουρκίας να παράσχει την πρέπουσα διεθνή αναγνώριση στον Οικουμενικό Πατριάρχη, εκκλησιαστικό δικαίωμα διαδοχής και το δικαίωμα να εκπαιδεύει κληρικούς όλων των εθνικοτήτων, να σεβασθεί τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

6 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 272
    ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΣ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΩΜΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΕΕ..ψιτ..πασόκε......
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ

    Θα ξεπατωθούν στο χρήμα οι βουλευτές-θεατρίνοι

    Είπαμε να καταργηθεί το ασυμβίβαστο αλλά αυτοί έχουν ξεπατωθεί στο χρήμα.Έγιναν βουλευτές και παράλληλα συνεχίζουν τις παραστάσεις τους ενώ προγραμματίζουν και για την επόμενη σεζόν τα θέατρα τους.

    Η Πέμυ Ζούνη και
    ο Γιάννης Βούρος ξέρουν ότι μπήκαν στηνβουλή ή να τους το θυμίσουμε;

    Δεν είναι θέατρο σκιών η βουλή. Σε ψηφίσαμε κυρία μου και κύριε για να περνάτε τα θέματα του πολίτη και να αφήσετε τα υπόλοιπα. Τον νόμο για το ασυμβίβαστο οι βουλευτές τον ψηφίσατε. Εμάς δεν μας ρωτήσατε. Τον κόσμο λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χαζοαμερικανάκι έλεγε προεκλογικά: "Λεφτά υπάρχουν"! Και προσέθετε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταργούσε τους φόρους που είχαν επιβληθεί τον τελευταίο χρόνο.

    Τελικά: 1) Διατηρεί τις αυξήσεις εμμέσων φόρων (τσιγάρα, ποτά, καύσιμα) και μάλιστα από την 1.1.2010 θα προχωρήσει σε περαιτέρω αύξηση.

    2)Διατηρεί το ΕΤΑΚ και μάλιστα από 1.1.2010 έρχεται πενταπλάσια (!!!) φορολογία για πάνω από 3.500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων.

    3)Διατηρεί την έκτακτη εισφορά στους ιδιώτες και μάλιστα από σήμερα επιβάλλει έκτακτη εισφορά και στις επιχειρήσεις.

    4)Αυξάνει τα τέλη κυκλοφορίας, που πλήττουν τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα, αλλά καταργεί το μέτρο της απόσυρσης που θα έδινε σε κάποιο κόσμο τη δυνατότητα να αλλάξει το αυτοκίνητό του.

    Πρόκειται για απίστευτους απατεώνες. Και μη μας πουν ότι η νοητική αντίληψη του Γιωργάκη τον δικαιολογεί για το ότι δεν είχε καταλάβει την κατάσταση της οικονομίας. Είχε συμβούλους, είχε συναντηθεί επανειλημμένα και με τον Προβόπουλο. Κάτι θα είχε καταλάβει.

    Απλά πρόκειται για τα χειρότερα λαμόγια και τους χειρότερους απατεώνες στην ιστορία. Παγκόσμια η διάκριση του ΠΑΣΟΚ σε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Jesse White επαναλαμβάνει
    ==
    οτι ειναι αραπης.

    Πολυ μαυρος βρε..
    Σκετος σκυλαραπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟς ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΓΑΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ανώνυμος 4 Νοε 2009 8:07:00 πμ επεναλαμβάνει πόσο μαλάκας είναι!!

    Το χρώμα τού δέρματος είναι που σε πείραξε ρε ηλίθιε?
    Μπαίνει μπροστά ένας αράπης όπως λες γιά να πετύχει το Πατριαρχείο τα δίκαια αιτήματά του σε αντίθεση με τούς Έλληνες πολιτικούς και συ βρήκες ρε ηλίθιο κατασκεύασμα να πείς γιά το χρώμα τού ανθρώπου.Εσύ πιθανόν να είσαι λευκός αλλά αυτός ο αράπης που λες είναι σαφώς πιό έξυπνος και προπάντων πιό χρήσιμος γιά τη χώρα μας παρά εσένα.Μαλάκα Νεολληνα.Είσαι και πολύ γρόθος.
    Ρώτησε να μάθεις τι εννοούν οι Κρητικοί όταν σε αποκαλέσουν γρόθο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση