GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το πραξικόπημα στο ΤΥΠΕΤ...

Από τον Γιάννη Κανατσέλη . Συνάδελφοι, Απορίες προκαλεί η πραξικοπηματική ενέργεια κατάργησης κάθε νομιμότητας στο ΤΥΠΕΤ. Σε μια δύσκολη οικ...

Από τον Γιάννη Κανατσέλη
.
Συνάδελφοι,
Απορίες προκαλεί η πραξικοπηματική ενέργεια κατάργησης κάθε νομιμότητας στο ΤΥΠΕΤ. Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και με το ΤΑΜΕΙΟ μας να προσπαθεί να ορθοποδήσει, είναι εγκληματικά απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες ενέργειες που πλήττουν την αξιοπιστία του, την αυτοτέλειά του και πιθανώς την ίδια την επιβίωσή του.
Γνωρίζοντες μιλούν για μια προσπάθεια κλεισίματος του ΤΥΠΕΤ, όπως έγινε παλαιότερα και ...

με τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ και εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την τύχη όχι μόνο των ασφαλισμένων που θα οδεύσουν στο ΙΚΑ αλλά και για την τύχη των εκατοντάδων εργαζομένων που βλέπουν να διαγράφεται καθαρά το φάσμα της Ανεργίας.
Η Διοίκηση Ζορμπά είχε ανακόψει την καθοδική πορεία του ΤΑΜΕΙΟΥ και αυτό φαίνεται ότι ενοχλούσε τους πραξικοπηματίες και όσους βρίσκονται πίσω από αυτούς.
Η συγκυρία, μετά το ελπιδοφόρο αποτέλεσμα των Βουλευτικών Εκλογών, θάπρεπε νάχε εκμεταλλευτεί πλήρως από όλους και όχι να γίνεται τροχοπέδη και αφετηρία διάλυσης του ΤΥΠΕΤ.
Η άρον άρον ενέργεια των πραξικοπηματιών να φέρουν κλειδαράδες για την έξωση της Νόμιμης Διοίκησης του Ταμείου και κυρίως του Προέδρου Κώστα Ζορμπά, δηλώνει πολλά και πάντως όχι καλά.
Τι ήταν αυτό που τους έκανε να μην μπορούν να περιμένουν την αποχώρηση Ζορμπά στο τέλος του Χρόνου;
Στην υπόθεση μάλλον έχουν εμπλακεί όλοι οι μεγαλοσχήμονες συνδικαλιστές με πρώτο τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο της ΟΤΟΕ Σταύρο Κούκο, τον Πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ Γιώργο Γιαννακόπουλο, τον Ανέστη Πίσχινα των Συνταξιούχων και πιθανώς και άλλους ηγέτες άλλων παρατάξεων που στήριξαν το πραξικόπημα και εξέλεξαν και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.
Συνιστούμε σύνεση σε όλους. Με το διάλογο μπορούν να λυθούν πολλά. Ναι στην αυτοτέλεια και την ύπαρξή του.

11 σχόλια

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα ηταν κατακτησεις των σοσια ληστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.997.000 PASOKOI T0 2004
    3.007.000 PASOKOI TO 2009

    ΜΟΝΟ.....10000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ 5ΕΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΤΕΤΟΙ ΡΕΥΜΑ... Ο ΚΑΤΜΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙ 20ΕΤΙΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεξιά, η παράταξη που ενδιαφέρεται για να... πωληθούν τα εθνικά θέματα! Ξεφτίλες...

    Το ζήτημα της Cosco πάει στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής, επειδή δεν δίνονται στοιχεία που αφορούν στο άνω του 50% των μετόχων.

    Το όνομα Hellenic Carriers, σας λέει κάτι;

    Καραμανλή, πες "αλεύρι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!

    ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ?

    11 ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ 2 ΔΙΣ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 15 ΔΙΣ??

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ?

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑMΕΣΩΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕZΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά θα κάνουν οι εργαζόμενοι στο αμαρτωλό ΤΥΠΕΤ να σκάσουν και να βουλώσουν το στόμα τους.
    Δε φτάνει που έχουν μπεί με μέσο ,δε φτάνει που από το 1978 και μετά γινόντουσαν μαϊμού εξετάσεις πρόσληψης σε μια από τις οποίες είχα πάρει και εγώ μέρος το 1987 αν θυμάμαι καλά μιλάνε και από πάνω.

    Σημειώνω ότι τότε που είχα δώσει εξετάσεις έπαιρναν 25 άτομα στο ΤΥΠΕΤ με εξετάσεις που έδωσα και εγώ στην Πάντειο.
    Είχα πετύχει και ήμουν 23ος στη σειρά με εσωτερική πληροφόρηση εκ των έσω και μετά από μία εβδομάδα μου είπαν τηλεφωνικώς ότι έκαναν λάθος και αντί για 23ος ήμουν 33ος και άρα είχα μείνει εκτός.

    Να πάνε να γαμηθούν λοιπόν και ολόψυχα τους εύχομαι από τον τελευταίο ως τον πιο ψηλά στην ιεραρχία του ΤΥΠΕΤ να μην βρίσκουν τα παιδιά τους δουλειά και να κάνουν οτιδήποτε άλλο από αυτό που σπούδασαν με 500 ευρώ.

    Οπότε βουλώστε το στόμα σας όλοι και μούγγα στη στρούγγα μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1988 αν θυμάμαι και είχα δώσει εξετάσεις στη Πάντειο με άλλα παιδιά για μερικές θέσεις.

    Έξω από την πάντειο άνοιγαν οι λιμουνίζες των διευθυντών της Εθνικής τραπέζης και μερικών βουλευτών από όλες τις παρατάξεις και έβγαιναν κάτι παιδαρέλια 18 και 20 ετών για να δώσουν εξετάσεις ενώ ήδη είχαν "μπεί" στο ΤΥΠΕΤ.


    Αντιγόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν τα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο σχόλιο είναι αληθή, πρέπει ΑΜΕΣΑ οι αρμόδιοι τόσο της ΕΤΕ όσο και της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να ασχοληθούν με αυτο το μεγάλο πρόβλημα πριν να είναι πολύ αργά και για τους ασφαλισμενους στο ΤΥΠΕΤ αλλά έμμεσα και για την ήδη φθίνουσα και σε απελπιστική κατάσταση οικονομία μας γενικοτερα. Θέτω όμως ενα προβληματισμό προς την ΕΤΕ και την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια γεγονότα και τέτοιου είδους κ α τ α γ γ ε λ ί ε ς και να μένουν αμέτοχοι οι αρμόδιοι παράγοντες τους? Προσωπικά δεν μπορώ να ερμηνεύσω αν είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ή επιβεβλημένη θέση η ενέργεια αυτή. Ομως όταν οι 11 της ΠΑΣΚΕ και οι 2 της ΔΑΚΕ παίρνουν μια τέτοια απόφαση στην οποία αντιδρούν οι 4 της ΠΑΣΚΕ και ο 1 της ΔΑΚΕ και ταυτόχρονα οι κοι ΣΤ. ΚΟΥΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΟΤΟΕ και ΑΒΡ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ στελεχος της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ αντίστοιχα) είναι υπέρ του της ενέργειας αυτού του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ (εκπαραθύρωσης του εκλεγμένου προεδρείου) που έχει πάρει και το στίγμα της αποστασίας και των αποστατών και από την άλλη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΚΕ κος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩς ΛΕΓΕΤΑΙ,νομιζω οτι κατι β ρ ω μ ά ε ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλοι προεδροι βλεπω
    αλλα αποτελεσμα μηδεν!

    Να πανε ολοι λοιπον στο ΙΚΑ
    για να γλυτωσουν οι προεδροι απο την πληρωμενη αργοσχολια τους
    και να γλυτωσουμε και εμεις
    απο εσας!

    Σας βρωμαει το ΙΚΑ;
    Τι ειστε εσεις;

    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΑΥΤΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ;
    ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ 5.11.2009; Η ΕΤΕ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ "ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΛΟΝ" ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΖΗΤΗΣΕ ( ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ) ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΕΩΣ 30.9 ΤΑ ΣΧΕΔΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΤΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ "ΑΦΡΟΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 1 ΚΑΙ ΟΧΙ 11;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση