GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αντέχει η Αττική άλλους αυτοκινητόδρομους...

Aπό την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων . Οι Ο.Π. πιστεύουμε ότι το μέλλον της Αθήνας και του λεκανοπεδίου πρέπει να αποδεσμευ...

Aπό την Εκτελεστική Γραμματεία
των Οικολόγων Πράσινων
.
Οι Ο.Π. πιστεύουμε ότι το μέλλον της Αθήνας και του λεκανοπεδίου πρέπει να αποδεσμευτεί από την όλο και περισσότερη επέκταση του οδικού δικτύου με την συνεχιζόμενη δημιουργία νέων οδικών αξόνων και νέων αυτοκινητόδρομων στον Υμηττό.
Η κατασκευή των νέων αυτοκινητοδρόμων οδηγεί το λεκανοπέδιο στην απώλεια των τελευταίων αγροτικών και δασικών εκτάσεων του. Με δεδομένο μάλιστα το απαράδεκτο για σύγχρονη χώρα καθεστώς της εκτός σχεδίου δόμησης, οι οδικοί αυτοί άξονες από όπου περάσουν θα προκαλέσουν αύξηση της ζήτησης και της αξίας της εκτός σχεδίου γης οδηγώντας στην εξαφάνιση των τελευταίων ελεύθερων χώρων μέσω της οικοπεδοποίησης και του αποχαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων και γεωργικής γης.
Ο φαύλος κύκλος «Νέοι δρόμοι – αύξηση των ΙΧ – ανάγκη για νέους δρόμους – μεγαλύτερη αύξηση των ΙΧ» όχι μόνο δεν...

αντιμετωπίζει την κυκλοφοριακή ασφυξία αλλά αντίθετα επιδεινώνει την ασφυξία της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο λεκανοπέδιο απειλώντας την δημόσια υγεία. Η αυτοκίνηση επίσης αυξάνει την συμβολή της Αττικής στην εκπομπή των αερίων του θερμοκηπίου σε μία περίοδο όπου αναζητούνται τρόποι, ώστε η χώρα μας να επιτύχει τη μείωση τους αφού η Ελλάδα ακόμα δεν έχει συμμορφωθεί ούτε καν με τους στόχους του Κιότο, οι οποίοι πλέον κρίνονται ανεπαρκείς για ν’ αναστραφεί η κλιματική αλλαγή . Τέλος σημαντική θα είναι η καταστροφή στο οικοσύστημα του Υμηττού, όπως έχουν επισημάνει περιβαλλοντικές οργανώσεις αλλά και η αρμόδια Διεύθυνση Προστασίας Δασών.
Είναι προφανές τελικά ότι τέτοιου είδους επιλογές θα επιφέρουν αλλαγή της εικόνας όχι μόνο του λεκανοπεδίου αλλά της Αττικής στο σύνολό της. Ένα τέτοιο έργο συνεπώς δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί αποσπασματικά αλλά στο πλαίσιο ενός γενικότερο σχεδιασμού. Ενός σχεδιασμού που θα αποτελεί εργαλείο ισόρροπης ανάπτυξης, περιβαλλοντικού ελέγχου, οικιστικής αναβάθμισης και περιορισμού των κοινωνικών χωρικών ανισοτήτων.
Είναι αναγκαίο λοιπόν όσο ποτέ , πριν καταστραφεί ότι έχει απομείνει από τον Υμηττό και πριν νέοι οδικοί άξονες αλλάξουν εντελώς τις χρήσεις γης με τελικό αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή του Αττικού τοπίου, να επανεξετασθεί το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αττικής που ψηφίσθηκε το 2008 και το οποίο με την σειρά του είναι σε συνάρτηση με το Γενικό Χωροταξικό Σχέδιο (ΓΧΣ ).
Ένα ΓΧΣ στο οποίο σταθερά απούσα επιλογή του χωροταξικού σχεδιασμού είναι η περιφερειακή ανάπτυξη αφού καμιά ουσιαστική αποκέντρωση δεν επιχειρείται μόνο δρόμοι ενίσχυσης των μεταφορικών υποδομών και δικτύων.
Οι Ο.Π. υποστηρίζουν και επιλέγουν την πολιτική εκείνη που θα ματαιώσει τα σχέδια δημοπράτησης των νέων αυτοκινητόδρομων στην Αττική, μήκους 106 χ.λ.μ., με κριτήρια που επανακαθορίζουν το μέλλον και ελπίζουμε ότι ο ρόλος του νεοσύστατου Υπ. Περιβάλλοντος θα συμβάλει στην κατεύθυνση αυτή. Επίσης προς αυτή την κατεύθυνση θεωρούμε ότι οφείλει να κινηθεί και το Υπ. Υποδομών ώστε η στάση της νέας Κυβέρνησης να είναι οριστικά κατά αυτού του έργου.
Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε την οριστική του εγκατάλειψη και την εκπόνηση ενός βιώσιμου σχεδίου για την Αττική:
Με κατάργηση της δόμησης εκτός σχεδίου και συγκέντρωση των οικιστικών χρήσεων σε συνεκτικούς οικισμούς που να μπορούν να εξυπηρετηθούν και με δημόσια συγκοινωνία.
Με ουσιαστική αποκέντρωση και αποκατάσταση της ισορροπίας της πρωτεύουσας με τη υπόλοιπη χώρα.
Με αποτελεσματικό και αξιόπιστο δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών, με πόλη και γειτονιές φιλικές στο περπάτημα και το ποδήλατο.
Με επέκταση και ενίσχυση του Προαστιακού, ώστε να αποτελέσει το βασικό κορμό για την επικοινωνία του λεκανοπεδίου με την υπόλοιπη Αττική.
Με αποτελεσματική προστασία της δασικής και αγροτικής γης.
«Αυτό που χρειάζεται η Αττική δεν είναι ένα ακόμα δίκτυο αυτοκινητοδρόμων, που σύντομα θα κορεσθούν όπως ο Κηφισός και η Αττική οδός. Χρειάζεται να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο που δημιούργησαν οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και οι αδιέξοδοι μύθοι που υιοθετήσαμε ως πολίτες», δήλωσε η Ιωάννα Κοντούλη, εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων. «Η κυβέρνηση έχει την ευκαιρία να δείξει ότι ακούει τη φωνή των πολιτών που αγωνίζονται για το περιβάλλον, και όχι τα εργολαβικά συμφέροντα που απειλούν να κάνουν τον Υμηττό ένα Λυκαβηττό του 21 αιώνα.

12 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.
    ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΗΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ?
    ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ?
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΛΑΚΟΛΟΓΟΙ, ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟΥ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ.
    ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
    ΟΥΣΤ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ" ΚΑΦΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε να μπράβο να γίνει και κανένας δρόμος στην επαρχία.
    Όχι όλα στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. douleies sthn eparxia, anaptyxh polewn sthn eparxia.
    m ena kalo plano se 5 xronakia
    fevgoun me ethelousia metataksh
    1.000.000 -2 .000.000 apo thn athina
    kai sou lew egw gia pote lynetai to kykloforiako k to nefos.
    kai gia pote zvntanevei h ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά κυβέρνηση θα αναλάβει το τεράστιο πολιτικό κόστος ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ; ΚΑΜΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
    ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΟΜΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ.
    ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΑΜΑΧΙΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΡΦΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ 10:06.
    ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΞΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ- ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ- ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΑΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΟΣ 3:48:00 πμ
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΗΣ Η ΓΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΝΔΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ενταξει, ας καταργησουμε καθε αυτοκινητοδρομο, να μεινουμε μονο με την Πανεπιστημιου και τη Σταδιου, να μποτιλιαρουν εκει ενα εκατομμυριο αυτοκινητα και να φθασει το νεφος μεχρι την λαρισα, για να ικανοποιηθουν οι ανοησιες των οικολογων. Αντε συνελθετε πια. Εγω ξερω οτι απο τοτε που εγινε η αττικη οδος, επιβαρυνω πολυ λιγοτερο με καυσαερια την ατμοσφαιρα. Και σιγα την εκταση που πιανει ενας αυτοκινητοδρομος. Εδω καιγεται καθε καλοκαιρι το συμπαν, οι δρομοι σας πειραξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι μεσα στο μαντρι και διοδια γυρω γυρω για να μην φυγει κανεις και χασουν την κονομα οι μεγαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ,ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.

    ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ .

    ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ).


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ - ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΦΙΦΥΛΛΟΦΥΛΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΚΛΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ... ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑ .... Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση