GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία μέχρι αύριο στην ΕΡΤ...

Την κήρυξη προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΕΡΤ, μέχρι τις 6 αύριο το πρωί, Πέμπτη, αποφάσισε το Διοικ...

Την κήρυξη προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΕΡΤ, μέχρι τις 6 αύριο το πρωί, Πέμπτη, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε το πανελλαδικό συντονιστικό συμβούλιο των συμβασιούχων έργου και ορισμένου χρόνου με αίτημα την αποκατάστασή τους και τη σύναψη συμβάσεων εργασίας αορίστου χρόνου.

33 σχόλια

  1. ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΤΡ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΡΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ... ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και διαρκείας να κάνετε ποσώς μ' ενδιαφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην απεργια περνουν μερος και οι τεχνικοι συμβασιουχοι καθως η πορεία αυτη την στιγμη ειναι σε εξελιξη...η ΠΡΟΣΠΕΡΤ για αλλη μια φορα τους εδειξε τι μη συμπαρασταση της κατεβει στην πορεια μονο το ΔΣεχει παει και δεν συμετεχει στην απεργια δεν κατεβασε τουσ διακοπτες για συμπαρασταση μονο στα λογια ειναι διπλα της γιατι οπως ειναι γνωστο δεν θελει να μονιμοποιηθουν οι συμβασιουχοι τεχνικοι και ο λογος ειναι οτι θα πρεπει να μειρασουν την πιτα ως γνωστο στα ταξιδια πηγαινουν μονο μονημοι και μετα θα εχουν δικαιομα και οι υπολοιποι να πηγαινουν και θα χασουν τις υπερωριες και τα εκτος εδρας που περνουν ορισμενοι αυτη ειναι η ΠΡΟΣΠΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Θεσσαλονικη που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της, τουλάχιστον μέσα στον ευρύτερο πολεοδομικό της ιστό, η πλειοψηφία ξεριζωμένοι Έλληνες από την Ιωνία και τον Πόντο, στην πόλη αυτή μέσα σε απόλυτα ένοχη σιγή από τα ΜΜΕ, κάποιοι, χθες Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009 τίμησαν τα 71 χρόνια από τον θάνατο του ντονμέ (εξισλαμισμένου εβραίου) Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος υπήρξε ο σφαγέας εκατομμυρίων Ελλήνων, ο οποίος έχει αφήσει παρακαταθήκες ακόμη και για το σήμερα για την απειλούμενη Θράκη μας!

    Ντροπή σε όλους, σε αρμόδιους και αναρμόδιους! Σε λαό και εξουσία, σε όλους αυτούς που σκύλεψαν τις μνήμες των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που σφαγίασε η νέα Τουρκία του Κεμάλ. Βεβαίως, η «τελετή», η οποία έγινε με τουρκικές σημαίες και τον τουρκικό εθνικό ύμνο μέσα στην Θεσσαλονίκη μας δεν είχε αναγγελθεί… Την γνώριζαν όμως πολύ καλά και την έκρυψαν από τον λαό τα κοράκια της ελληνοτουρκικής «φιλίας» και οι λακέδες τους. Η εκδήλωση για τον Κεμάλ, έγινε παρουσία του Τούρκου γενικού προξένου της πόλης ,Χουσεϊν Οζντεμίρ μουσουλμάνων από την Θράκης και επισκεπτών από την Τουρκία.
    Φτου σας Ραγιάδες ενός άθλιου προτεκτοράτου που πάσχει από ιστορικό αλτσχάιμερ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τα κομματοσκυλα πασοκ κκε. μισθοί τρελλοι και υπερωριες 32... μερες το μηνα και εκπομπες χιλιαδων ευρω. ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΙΝΟΣ;
    ΑΦΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ


    ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;

    ΤΑ ΣΗΜΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΠΜΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΑ ΑΔΗΛΙΝΗ;

    ΑΙΣΧΟΣ!!!


    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!

    ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΤΑΣΗ: να παει ο κ. μ.παντουλας να ζητησει την αποφαση αναγνωρισης των πτυχιων της κυρίας θαλειας δραγωνα απο το ΔΙΚΑΤΣΑ.
    Μα τοτε θα τον σκοτωσουν στο ξυλο σιγουρα και θα καταλαβει πολλα μα παρα πολλα για την συντροφισσα του απο τον συριζα που την εκανε βουλευτη επικρατεια ςτο πασοκ, θα καταλαβει πολλα και θα κανει την αυτοκριτικη του για τη συμπεριφορα του σε αυτους που χρονια τωρα ελεγαν αυτα που καταγγελει ο βουλευτης και τους εβαζε στο περιθωριο για να μην χασει ψηφαλακια απο την ηπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ,ΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΑΞΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΤΩΝ STAGE, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΤΕ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, Η ΤΟΝ ΛΑΔΩΣΑΤΕ, Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ:
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ) ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ !
    ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ίδρυση νέας ομοσπονδίας , την ΟΜΕ-ΕΡΤ ανακήρυξε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου μηχανικών της ΕΡΤ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Αρ. Κοντιζάς, δηλώνοντας πως είναι εκπρόσωπος της ΠΑΣΚΕ- ΕΡΤ.
    ΟΙ “ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΣΚΕ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Συνήθως οι Ομοσπονδίες ιδρύονται για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εργαζομένων.
    Απ’ ότι έμαθα η συγκεκριμένη Ομοσπονδία μπήκε στα σκαριά μόλις έχασαν τις καρέκλες τους, ο Αρ. Κοντιζάς που δηλώνει εκπρόσωπος της ΠΑΣΚΕ και ο Χρ. Αντωνόπουλος που δηλώνει εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ, καθώς και με την προτροπή του υπό αποχώριση Προέδρου της ΕΡΤ κ. Παναγόπουλου, με τον οποίο οι προαναφερθέντες έχουν άριστες σχέσεις.
    Τόσο άριστες που συμφώνησαν να κάνουν μια Ομοσπονδία συνεταιρική: ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΔΕΞΙΑ Διοίκηση.
    Φανταστείτε τι συμφέροντα θα έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απ’ αυτούς…
    Μεγάλη ντροπή
    ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΡΤ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    11 Νοε 2009 4:37:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΤΡ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΡΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ... ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΧΕΤΕ ΓΤΝΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!

    εχουν πολλοι τρελαθει,γιατι επιτελους στην ΕΡΤ αρχισαν να ακουγονται πολλες λαμογιες που γινοντουσαν και να βγαινουν σιγα σιγα πολλα στην επιφανεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αλητες ολοι εχετε κρυφτει πισω απο το πασοκ,το παιζετε συνδικαλιστες μπας και χωθειτε στην μασα, πασκε και καλα,βρωμιαρηδες να σας πεταξουν ολους με τις κλωτσιες στην μεσογειων,και να σας φτυνουν οι εργαζομενοι, πρωτον τον ..αρη,σηφη,ροκουνακη,και το αρχιλαμογιο της..δακε που θησαυρισε απο τα ενοικιαζομενα,,,α παρτε μαζι για τις ροχαλες και αυτο το εκολαπτομενο τσατσο,τον πριντεζη,καλο θα του κανετε γιατι θα τον κυνηγανε οι δικοι του εκει μεσα οταν μαθουν πως τους πουλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κλειστε τη εντελως ,τσαμπα σας πληρωνουμε κοπριτες, τι θελετε να φορτωθουμε να πληρωνουμε και αλλα τεμπελοσκυλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε και στο διάολο ηλίθιοι με τις κωλοαπεργίες σας .
    Χεστήκαμε ρε μαλάκες αν κάνετε απεργία γιατί οι μόνοι που δεν βλέπουμε είστε εσείς στην ΕΡΤ.

    Τα ιδανικά του σύγχρονου Έλληνα είναι :

    1) Να προσλαμβάνεται ώς συμβασιούχος και μετά

    2) Να κάνει απεργίες για να γίνει μόνιμος.

    3) Όταν γίνει μόνιμος τότε κάνει συνέχεια απεργίες και γίνεται ένας απλός μισθωτός τεμπέλης που ζει για να παίρνει το μηνιάτικο του.



    Και γαμώ τα ιδανικά δηλαδή.
    Ζόμπι πολίτες ή καλύτερα ζωντανοί-νεκροί.

    Για αυτό κάντε απεργία διαρκείας.Καρφί δεν καίγεται στη κοινωνία μας τόσο για εσάς τους συμβασιούχους όσο και για τους stagers.

    ΜΑΛΑΚΕΣ όταν υπογράφατε την πρόσληψή σας δεν γνωρίζατε ότι κάποια μέρα θα σταματήσετε να δουλεύετε;
    Συμβασιούχοι είστε ,δεν υπογράψατε μόνιμοι.

    Άντε γαμηθείτε λοιπόν όλοι σας και άϊ στο διάολο ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρουφαω ΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.
    Blogger Ο/Η the Bloopers Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΞΑΝΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΦΛΑΧΤΙΤΙ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    Πότε θα είναι στην Βουλή; Όταν θα είναι στην Ζανζιβάρη;

    Ο νέος κύκλος της σειράς «Ταξιδεύοντας» ανοίγει φέτος στη ΝΕΤ την Τετάρτη στις 10 το βράδυ, με ένα ταξίδι στο μαγικό αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης, στον Ινδικό Ωκεανό.

    Η Μάγια Τσόκλη επισκέπτεται τον περίφημο προορισμό και προσπαθεί...
    να ανακαλύψει τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο αγαπητό και ξεχωριστό για τους ταξιδευτές. Το ταξίδι της Μάγιας ξεκινά από την πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης, τη Στόουν Τάουν ή Πέτρινη Πόλη....

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    11 Νοε 2009 12:20:00 μμ
    11 Νοε 2009 12:25:00 μμ
    11 Νοε 2009 12:30:00 μμ
    11 Νοε 2009 2:49:00 μμ
    11 Νοε 2009 4:33:00 μμ
    11 Νοε 2009 4:34:00 μμ
    11 Νοε 2009 4:43:00 μμ
    11 Νοε 2009 4:55:00 μμ
    ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΞΕΚΟΛΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ...
    ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΥΠΝΟΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΩΝ 8 ΚΑΙ 20?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε 8:20μμ, ''Προτιμάς να πληρώνεις την ΕΡΤ''; Πας καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ τεμπελχανά των 8:20 ,έχω σπουδάσει και έχω δουλέψει στη ζωή μου όσο δεν φαντάζεσαι και τώρα στα 43 μου χρόνια απολαμβάνω όσα έκανα και κάθομαι ως εισοδηματίας χωρίς να τρώω το μισθό κανενός ούτε ιδιώτη ούτε του κράτους γιατί το κράτος το έχω χεσμένο από τα 18 μου χρόνια όπως και μερικούς σαν εσένα που νομίζουν ότι η απεργία πρέπει να γίνεται για να πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι εσάς που δεν παράγετε τίποτα ενώ όλο ζητάτε.

    Όσο για τις ξέκωλες ασφαλώς δεν τις βλέπουμε στα ιδιωτικά κανάλια αλλά δεν μας πειράζουν γιατί απλά δεν τα χρηματοδοτούμε εμείς ενώ εσάς τους τεμπέληδες της ΕΡΤ υπο την καθοδήγηση του αρχιτεμπέλη-κομματόσκυλου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πλέον προέδρου σας καθώς και στελεχών που ακόμα απομυζούν τα χρήματα μας,σας χρηματοδοτούμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και έχετε το θράσος να μας λέτε για απεργίες και να μας βρίζετε ;
    Καθήκια του κερατά είστε που είχατε στο σκατοχωριό σας ένα βουλευτή και σας έβαλε στη ΕΡΤ
    και που τώρα ως τεμπέληδες απεργείτε για να γίνεται και μόνιμοι για να κάνετε ότι γουστάρετε,για να σχολάτε 2-3 ώρες πριν και για να παίρνετε ένα μισθάκο ενώ θα μπορούσατε να κάνετε τα πάντα αν είχατε μυαλό στο κεφάλι σας και όχι πίτουρα.

    Το χαρακτηριστικό του τεμπέλη άλλωστε αυτό είναι.

    Εσείς λοιπόν θα απεργείτε και εγώ θα ζώ πλούσιος σε χρήμα,σε εικόνες και σε ζωή γιατί απλά είχα διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς.

    Να κάνετε απεργία διαρκείας λοιπόν και πάρτε και μαζί σας τον Σπύρο Παπαδόπουλο που νομίζει ότι κοροϊδεύει το κόσμο για να κρασοπίνετε με όλους τους γέρους που τους πληρώνει για να έρθουν στο studio και που του στοιχίζει 65000 ευρώ κάθε εβδομάδα αλλά δεν τον φτάνουν τα λεφτά και γι αυτό βάζει και από τη τσέπη του.

    Ρε δε πάτε στο διάολο λέω εγώ.

    ΆΑΑΑΑϊϊ σιχτίρ μαλάκες.


    Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καραγκιόζης,μαλάκας,τεμπέλης και αρχιδομούρης είσαι εσύ 8:20.
    Και επειδή σε κόβω ΝΔ βάλε τώρα το πυρσό της ΝΔ στο κώλο σου και τρέχα να βρείς δουλειά βλαχοχώριατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι τόσο γουρούνι ο 8:20 που η πλάκα είναι ότι ενώ τον βρίζουν όλοι αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα.
    Στο κοοοοοοοοοόσμο του ο βλάχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ 12 Νοε 2009 1:07:00 μμ
    ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 43 ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ....
    ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 80 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ.
    ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΛΠ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ...
    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΧΑΡΑ
    ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ.
    ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ
    ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΒΛΑΧΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ! ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ! ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καραγκιόζη 1:07

    εμένα το κράτος με ξεσκίζει στους φόρους αλλά δεν τα παίρνω από κανέναν.Τα δίνω γιατί τα παίρνω.Κατάλαβες σκατοτεμπέλη ;

    Εσύ ξεσκίζεις όλους εμάς με παραμύθια επειδή έτυχε να έχεις ένα μαλάκα βουλευτή που σε έχωσε σε μια δουλίτσα ,υπέγραψες ότι είσαι συμβασιούχος και τώρα θέλοντας να μονιμοποιηθείς,απεργείς και κλείνεις και το κέντρο της Αθήνας.

    Για τη δική σου βολή, πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να δεινοπαθούμε.

    Δε γαμιέστε ν'ασπρίσετε λέω εγώ με τα σκατοκάναλα της ΕΡΤ που αδυνατούν να καταλάβουν αυτοί που σε χαλιναγωγούν ότι βρισκόμαστε στο 2009 και όχι στο 1950 και 1960 με τις χούντες των συνταγματαρχών;

    Άντε ζώον που θα μας κάνεις και μάθημα ηθικοπλαστικής.
    Αυτά να πας να τα πεις στους σκατάδες που σε έβαλαν στην ΕΡΤ και στους κοπρίτες συνδικαλιστές που τους προσκυνάς για να διεκδικείς και να κάνεις πράξη το όνειρο της μονιμοποίησης σου.

    Μάθε λοιπόν πως σε αυτό το κράτος οι συνδικαλιστές-κομματόσκυλα από την ακροαριστερά μέχρι την ακροδεξιά είναι αυτοί που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα,είναι αυτοί που δεν σας αφήνουν να είστε ήσυχοι γιατί σας χρησιμοποιούν σαν πιόνια για να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

    Η μαλακία που σας δέρνει δε, είναι τόσο μεγάλη που ενώ σας έχουν εγκλωβίσει εσείς νομίζετε ότι το κάνουν για δικό σας καλό.

    Οι κυβερνήσεις εξουσίας τους θέλουν όλους αυτούς γιατί απλά τους βολεύει ανάλογα τις περιστάσεις για να τους χρησιμοποιεί με αντάλλαγμα μια θέση στο Δημόσιο ή μια θέση αργότερα ακόμα και στα βουλευτικά έδρανα.

    Το απαρχαιωμένο ΚΚΕ που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κυβέρνηση απλά λέει,λέει,λέει και κρίνει,κρίνει,κρίνει όλους και όλα με κόστος μηδενικό.

    Οι βλάκες είστε εσείς που δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι στη χώρα αυτή μερικοί που σας πατρονάρουν δεν θέλουν την ανάπτυξη γιατί η ανάπτυξη αποτελεί εχθρό της μονιμότητας την οποία δυστυχώς και εσύ πρεσβεύεις.

    Αν θεωρείς ότι ο συμβιβασμός στη ζωή είναι να δουλεύεις για 700 ευρώ μέχρι τα 80 σου χρόνια ,έχεις χάσει το παιγχνίδι φίλε από τώρα που είσαι νέος.

    Όταν έχεις χάσει το λαϊκό έρισμα ,το Μπράβο που απεργείς και κλείνεις δρόμους και που αντίθετα η πλειοψηφία βρίζει αυτούς που καθημερινά κλείνουν τους δρόμους και κάνουν μαρτύριο τη ζωή των υπολοίπων ανθρώπων τότε η απεργία σου και τα αιτήματα σου είναι καταδικασμένα σε πλήρη αποτυχία.

    Μόνο όταν κερδίζεις τη συμπάθεια του κόσμου χωρίς να τον παρεμποδίζεις να κατέβει στα μαγαζιά του κέντρου και χωρίς να έχει υποστεί καθημερινά ταλαιπωρία γιατί του κλείνεις τους 5 δρόμους του κέντρου της Αθήνας τότε θα κερδίσεις και εσύ.

    Κατεβαίνετε 200 άνθρωποι στο κέντρο,κλείνετε την Αθήνα και σας βρίζουν 3000000 άλλοι που ταλαιπωρούνται καθημερινά.

    Αυτό δεν είναι Δημοκρατία αλλά ΜΑΛΑΚΙΑ.

    Απεργείτε στην ΕΡΤ.
    Χεστήκαμε ρε αν απεργείτε ή όχι αφού δεν σας βλέπουμε .Το ίδιο μας κάνει.
    Σκατοκάναλα έχει η ΕΡΤ για να ικανοποιεί την άρχουσα τάξη κάθε φορά προβάλλοντας ένα πρόγραμμα που ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν το είχαν τη δεκαετία του 1950.
    Τόσο χαμηλά είστε και τόσο χαμηλό ποιοτικό πρόγραμμα δίνετε στο κόσμο αντί να εκσυγχρονιστείτε.

    Ο εκσυγχρονισμός όμως ξεκινάει από τα μυαλά που διοικούν και όσο αυτά τα μυαλά έχουν μέσα τους σκατά μελάτα,όσο υπηρετούν τους ξεπεσμένους πολιτικούς και τα κόμματα,δεν θα υπάρχει εξέλιξη θετική,δεν θα εκσυγχρονιστείτε ποτέ και μια ζωή θα είστε θλιβερά πιόνια που θα χαρακτηρίζονται από συμβιβαστικές λύσεις.
    Γι αυτό η Ελλάδα είναι 50 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη και 80 χρόνια πίσω από τις ΗΠΑ.

    Η ανάπτυξη είναι λέξη απαγορευτική για τη χώρα μας και γι αυτό όσοι δεν την θέλουν τους χαρακτηρίζω ως βλαχαδερά.
    Απεργείς λοιπόν ;

    Στ'αρχίδια μου μαλακιστήρι.Άντε στο διάολο,βλαχαδερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΔΙΑΡΕΟΥΝ ΟΙ ΙΔΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΗΤΖΗ ΣΤΟΝ ΕΙΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΗΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ... ΤΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ! ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟ!!!!! ΚΑΛΑ Ο ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.... ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ? ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το καλο ειναι οτι και στην μπουρδελο ΕΡΤ αρχιζουν και ακουγονται πραγματα που για χρονια συνδικαλιστες δεν μιλαγανε,ειναι ενα φως,εστω και μικρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ....ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ 13 Νοε 2009 12:29:00 πμ
    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 43 ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ?
    Η ΜΗΠΩΣ Η ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ… ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 43…ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ?
    ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ …ΠΟΝΑΝΕ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ…
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ – ΚΟΠΡΙΤΕΣ – ΚΑΙ ΚΗΦΙΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ…
    ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ…
    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΒΛΑΚΑΣ …ΕΠΙΜΕΝΕΙ… (ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ)
    ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση