GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ Σαμαρά η παραίτηση Αβραμόπουλου...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη . Κάνω τις πιο κάτω προσωπικες πολιτικες εκτιμήσεις. Η παραίτηση Αβραμόπουλου απλοποιει τα πράγματα υπέρ του Σαμαρα....

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
.
Κάνω τις πιο κάτω προσωπικες πολιτικες εκτιμήσεις. Η παραίτηση Αβραμόπουλου απλοποιει τα πράγματα υπέρ του Σαμαρα. Ακόμα και αν δεν παραιτηθει και ο Ψωμιάδης και βγει στον πρώτο γύρο η Dora πρώτη, η διαφορα της απο τον Σαμαρα δεν θα είναι αρκετη για να εξουδετερωθει το γεγονος ότι τουλάχιστον 2 στους 3 φηφίσαντες Ψωμιάδη θα ψηφίσουν Σαμαρα στο δεύτερογύρο, που συνεπως θα εκλεγει πρόεδρος της ΝΔ.
Ειρήσθω δε εν παρόδω και προς υπενθύμιση όσων σνόμπαραν αυτο που...

είπε τις προάλλες ο Σαμαρας για το δάκρυ ότι την Τρίτη,της Λαμπρης, 28 Απρίλη 1992 ο τότε Π.τ.Δ. Κ. Γ. Καραμανλης είπε δημόσια δακρύζοντας, κάτω απο τον ουρανο της Θεσσαλονίκης: "...ΕΛΠΙΖΩ, ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".

18 σχόλια

  1. Εδώ ο κόσμος όλος το χει τούμπανο, εσύ το χαβά σου!
    Πάρτο απόφαση, επιτέλους, για μη σου πέσει "βαρύ":
    Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΩ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 70%.

    ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΡΘΙΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΝΔ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛ.Α. ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ, ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΘΑ ΨΆΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος... αφήστε τα όνειρα πια!!

    Η αποχώρηση Αβραμόπουλου και η δήλωση στήριξης του Μιλτιάδη Έβερτ είναι τα δύο εκείνα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη νίκη της Ντόρας Μπακογιάννη από τον πρώτο κιόλας γύρο. Έστω και άθελά του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με την αποχώρησή του, συνέβαλε στην ενότητα του κόμματος αφού έτσι αποκλείεται ο δεύτερος γύρος. Θα αποφευχθεί έτσι μια σκληρή σύγκρουση η οποία ήταν σίγουρο ότι θα λάμβανε χώρα στη μια βδομάδα που θα μεσολαβούσε μέχρι το δεύτερο γύρο.
    Από την άλλη...

    η προσχώρηση Έβερτ στο στρατόπεδο της Ντόρας ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματολογία της τελευταίας ότι είναι η μόνη η οποία μπορεί να συσπειρώσει και να οδηγήσει ενωμένο το κόμμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Μιλτιάδης Έβερτ ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Πώς αλλάζουν οι καιροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ante na teleiwnoume me th kuria siemens kai ton pateroulh ths amerikanaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι βέβαιο ότι όσα κεφάλαια και εάν επενδύσει η Μητσοτάκη (αρκετά πιά με την χρήση του ονόματος του αείμνηστου Παύλου) οι Νεοδημοκράτες θα ψηφίσουμε φανατικά ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    Δεν θα παραδώσουμε τα "άγια τοις κυσί" για ακόμη μιά φορά.

    Αρκετά με την οικογενοιοκρατιά.

    Αρκετά με την μετριοκρατία.

    Αρκετά με Κωστάκη, Γιωργάκη, Ντορούλα κλπ.

    Αρκετά με το παρασκήνιο, τις λοβιτούρες και τις κομπίνες.

    Αρκετά με τη συρρίκνωση της παράταξης.

    Αρκετά με τις ιδεολογικές αλχημίες.

    Αρκετά με την ασχήμια στη πολιτική.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΕΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (για να μην ξεχνιόμαστε) πρωθυπουργος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεξιά, η παράταξη που ενδιαφέρεται για να... πωληθούν τα εθνικά θέματα! Ξεφτίλες...

    Το ζήτημα της Cosco πάει στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής, επειδή δεν δίνονται στοιχεία που αφορούν στο άνω του 50% των μετόχων.

    Το όνομα Hellenic Carriers, σας λέει κάτι;

    Καραμανλή, πες "αλεύρι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταματήστε το πρόγραμμα των 100 ημερών ΤΩΡΑ.

    Πάει η απόσυρση, πάνε τα κουφώματα, δε δίνουν και όσα είχαν υποσχεθεί για το επίδομα αλληλεγγύης. Αυτά είναι τα κατορθώματα του Γιωργάκη τις πρώτες 30 μέρες.

    Άραγε τι θα γίνει τις επόμενες 70… Πάει στο πεζοδρόμιο...
    θα την βγάλει ο κόσμος χειμωνιάτικα με πανό και φωνές.

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Η ΓΕΛΟΙΟΠΗΣΗ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ.
    ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ !!!!!!TA ΣΚΑΝΔΑΛΑ ,Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΣΤΟ DNA THΣ ΟΣΙΑΣ OIΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ (Κουβελου πρων ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ , ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΗΜΙΘΑΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ , ΑΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ (επιγονος γαρ toυ δρακουλιαρη) ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΨΑΛΕΙ ΔΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΗΔΕΙΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΕΡΝΑ .ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ
    TO AYRIO ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙΑ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ , ΥΠΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ΜΑΛΑΚΑ,3 Νοε 2009 6:02:00 μμ!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι ντροπή για την Ελλάδα να έχει αμερικανόφιλους προέδρους στα δύο μεγάλα κόμματα οι οποίοι θα διεκδικούν την πρωθυπουργία. Οι "Ντορικοί" είναι τόσο φανατισμένοι που δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από την Ντόρα. Αυτοχαρακτηρίζονται ως "αυθεντικοί Νεοδημοκράτες" στηρίζοντας την απόγονο μιας οικογένειας η οποία δεν ανήκει και δεν προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας. Αποκαλούν όλους τους υπόλοιπους προδότες και μη-Νεοδημοκράτες, επειδή απλά στηρίζουν κάποιον ο οποίος αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω της αντίδρασής του στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. Αλήθεια πότε οι μισοί Νεοδημοκράτες γίνανε οπαδοί της Πολιτικής Άνοιξης; ΠΟΤΕ!

    Οι Μητσοτάκηδες καταστρέφουν τη ΝΔ. Ως αποτέλεσμα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη η ΝΔ έκανε 11 χρόνια από το 1993 για να συνέλθει, με χαμηλά ποσοστά και συρρίκνωση της βάσης της. Και όταν η ΝΔ επανήλθε στην κυβέρνηση, η κυρία Μητσοτάκη έκανε ότι μπορούσε για να μειώσει τον Καραμανλή και να προωθήσει τα συμφέροντά της. Εμπλέχτηκε και αυτή και ο αδερφός της σε σκάνδαλα, προώθησε αντεθνικά σχέδια για να γίνει αρεστή στους αμερικάνους φίλους της και τα ίδια και ακόμα χειρότερα θα κάνει στο μέλλον. Μην σας ξεγελάει το χαμόγελο και οι κορώνες που βγάζει για το καλό της Ελλάδας. Τα έργα της μιλούν από μόνα τους και αποκαλύπτουν το πραγματικό της πρόσωπο. Αλήθεια πόσες φορές έχει εκτεθεί σε συνεντεύξεις της, όταν την στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι για τα Σκόπια και την Τουρκία κυρίως και το τι έχει κάνει.. Οι Μητσοτάκηδες αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία της ΝΔ, κάνοντάς την ίδια και απαράλλακτη με το ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον στα εθνικά θέματα, αυτό είναι ντροπή για κάθε Νεοδημοκράτη. Μετά το σοκ της βαριάς ήττας, το σοκ της προεδρίας Μπακογιάννη θα είναι ακόμα πιο μεγάλο. Ας ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.

    ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΝΥΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KALO 8A EINAI KAPOIOI NA MA8OUN EPITELOUS TIN PRAGMATIKI ALI8EIA GIA AUTA TA OPOIA SXOLIAZOUN KAI STA OPOIA PERNOUN 8ESI !!!

    THN KYBERNISI MITSOTAKI TIN ERI3E O MILTIADIS EBERT ..GIA NA GINEI SAFOS AMESOS META PROEDROS . O ANTWNIS ITAN APLA TO 8YMA...

    APOSTASIA EINAI AUTO POU EKANE O KYRIOS KARAMANLIS STIS TELEUTAIES EKLOGES ...

    H KYRIA MITSOTAKI I OPOIA KAPILEUTIKE TO ONOMA TOU PAVLOU BAKOGIANNI ...EPI XRONIA STIS DIAFORES EKLOGIKES ANAMETRISEIS ANA TIN ELLADA ...EKMETALEUOMENI TIS "AKRES" TIS STON YPSILOBA8MO ELLINIKO STRATO , ESTELNE MEGALO ARI8MO STRATIWTWN STIN EPARXIA ME GRAMMI NA PSIFIZOUN TOUS DIKOUS TIS BOULEUTES !!! H KYRIA AUTI EXEI KATASTREPSEI AMETRITOUS DE3IOUS BOULEUTES STIN EPARXEIA TA TELEUTAIA DEKA XRONIA MESW AUTIS TIS DIADIKASIAS ..AUTA EINAI GEGONOTA GIA TA OPOIA EKREMOUN DIKES ..DEN EINAI FIMES ...PSA3TE TO !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς μεγάλη απογοήτευση των πιστών στην οικογενιοκρατεία πρόεδρος Θα εκλεγεί ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ πρόεδρος στην Νέα Δημοκρατία.
    Ο Αβραμόπουλος Σαμαρά θα υποστηρίξει, είναι πολύ αξιοπρεπής για να γονατίζει και να "φιλάει" το χέρι της "Μεγαλιοτάτης". ΌΛοι στη Νέα Δημοκρατία ξέρουν ότι η Μπακογιάννη λειτουργεί με νοοτροπία παλαιοκομματικών προτύπων, δεν είναι χαζοί να κάνουν χαρακίρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΙΤΙΜΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν τελικά δεν εκλεγεί ο Αντώνης Σαμαράς, οι Νεοδημοκράτες και οι Έλληνες γενικώς θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Με Ντόρα πρωθυπουργό και Μητσοτάκη να κινεί τα νήματα, τα χειρότερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση